rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:30:45 GMT 1
**winny**
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:31:56 GMT 1
sorry zamotałem się w poście, bo se czytam jeszcze scumslip
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:36:40 GMT 1
Z tego co pamiętam ten dzień to Ty jeden kawalec w ogóle rzuciłeś moją ksywkę tam, ale to w ramach zlinczowania z bezczelność. Mafia nie chciała Rudego, tylko musiała zabić Czesia.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:40:46 GMT 1
Ogólnie pytałem o to Wiśnię, nawet go oznaczyłem, ale przemilczał. Myślę, że jeśli po coś tu jestem (chociaż możliwe, że nie - w d1 by mnie nie zamordowali) to dlatego, że całą grę jestem albo mocno pro-klocuch, anty-wisnia albo na drugim biegunie, więc do meczówki chyba nie najgorszy gracz, bo zabijamy razem mafie i lecimy dalej. Może coś psułem tym, że te nastroje zmieniały się tak drastycznie, ale nigdy nie byłem tragiczny. Ja się wielokrotnie podkładałem za Wiśnię, gdy nas Czesio atakował. Michał Wiśniewski jak mnie podejrzewałeś, a Czesia miałeś pomarańcz to dlaczego nie wziąłeś oferty?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 14:43:17 GMT 1
kurwa faktycznie przemilczałem gdzieś mi uciekło
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:46:55 GMT 1
Poza tym mam jeszcze jeden pomysł. Jak wejdziecie w posty klocucha i wyszukacie Rudy to tam jest 20+ uniewinnień i co najwyżej pojedyncze przebąkiwania o mojej winie jak to: na poczatku myslalem ze to rudy ale jak wyszlo ze nie to metoda eliminacji panasonik Rudy ma 268 postów? W ogóle nie zauważyłem... To było we wczesnej fazie gry. Gdy zwykle miastowym uruchmiam alarmy on już mnie brał pod szkrzydło. Potem mamy następujący post. Rudy wciąż chce siebie wepchnąć w kolejkę przed Wiśniewskim, bo Wiśniewskiego będzie trudniej zlinczować potem. Jeśli mamy do czynienia z mafią Klociśniewską to faktycznie mieli prawo mieć tam bekę. Dalsza część gry to rotowanie, że Rudy pewnie faktycznie winny z Cugosiem i Wiśniewskim. Dzisiaj mamy wjazd, że Klocuch mnie uniewinnia XD no kurwa kropka w kropkę z ostatnim postem mafiozy Cugosia, który nagle wrzucił zżółciały post uniewinniający mnie i Klocka. Zatem zdanie Klocucha o Rudym ma inną dynamikę od potwierdzonych miastowych, którzy narzekają na sinusoidę ze mną. Wiadomo, że ja zobaczę co będę chciał widzieć, ale dla mnie jest po prostu sztuczne i tak jak pisałem wcześniej o tym graczu, przypałowe. Teraz pytania do Was, bo Wy znacie Eneldo, a ja nie: - Jeśli jestem w mafii a Klocuch nie to czy aż tak by się pomylił? - Jeśli jestesmy obydwoje w mafii to czy zagrałby to w aż tak niechlujny sposób? Nie oszukujmy się, ja tu mafiozą najwyższego kalibru nie jestem.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 14:48:18 GMT 1
jak dawałeś głowę pod topór, to było dokładnie 0% szans na zlinczowanie cię
we mnie rakiety już dawno były wystrzelone, ja wiedziałem, że: - jestem wpierdalany w kolejkę - mamy dokładnie tyle linczów, co podejrzanych
odpalenie choćby i winnego rudego w sobotę nie rozwiązywało problemu wpierdalania wiśniaka w kolejkę odpalenie czesia i wynik winny ten problem rozwiązywał
więc z mojej perspektywy, zero profitu z bicia cię przed czesiem z perspektywy czesia z bicia cię przede mną też było zero profitu
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 14:50:54 GMT 1
rudy, ja waszą relację z klocuchem już rozpisałem
ale jednak wypisywanie z tematu to huj nie robota, z postów użytkownika full lepiej, bo ten środkowy gdzieś mi umknął w tym wszystkim
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 14:51:24 GMT 1
za to ten pierwszy to nawet nie jest atak, tylko zgadywanie tożsamości
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:52:08 GMT 1
no ale jestes w kregu podejrzanych ziomek
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:53:12 GMT 1
i tak se spojrzalem na twoje posty i ta sinusoida rudego u ciebie też jest dość wątła, gdzie tam się Cugoś do top niewinnych przebijał
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:53:47 GMT 1
ale niech chopy osądzą idę robić inne rzeczy
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 14:57:52 GMT 1
klocuch pomóż rudemu bo sam nie daje rady
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 14:58:32 GMT 1
kloci pls
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 16:17:14 GMT 1
nudki
idę pobiegać przed raidem i linczem
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 16:23:45 GMT 1
Ech, od razu mówię, że pewnie nie będzie mnie przy linczu. Teraz mam 1,5 godziny gry, a potem spadam. Mam spotkanie, które będę prowadził i nawet nie będę mógł używać telefonu.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 16:24:19 GMT 1
Mam nadzieję, że prelegent wyrobi się do 20:30 czy do 20:45 i zagram te ostatnie minuty.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 16:29:11 GMT 1
no ale ja nie prowadziłem dyskusji z trupem na sześć stron a4 dla sportu, tylko po to, żeby nie robić teraz argumentów z "tata bo czesio powiedział" chuja tam powiedział, wjebał mnie do mafii zamiast zmisclearowanego klocucha. to dalej 2/3, więc niezła gierka, ale żadna z niego wyrocznia odbiłem chyba każdy jeden z tamtych argumentów, możesz się teraz wczuć w czesia i możemy do tego wrócić tylko po co, skoro wszystko jest jasne a wy szukacie kwadratowych jaj to pa tera - no tak, nie toczyłeś tej dyskusji dla sportu, tylko żeby zgrabnie odbić jego argumenty, uniewinnić się na tej podstawie i liczyć dalej na to, że nikt wnikliwy do tego nie przysiądzie i nie odbije piłeczki znów w twoją stronę no i miałeś rację, bo tak się nie stało nie wiem czy tak było, tylko pokazuję że zgrabnie operując słowem można zbić każdy argument I to jest to, co robi Lowrider odkąd jest na świeczniku. A robił to szczególnie, gdy mu się zrobiło gorąco, bo zostałem mechanicznie uniewinniony. Jeśli Wiśnia byłby w mafii z kimś innym niż Rudy, nie byłby tak zagorączkowany. Na niekorzyść Rudego przemawia też fakt, że nie szuka dwóch, a bardziej jednego.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 16:32:08 GMT 1
Jak coś to głośno myślę.
Rudy to dla mnie zagadka. Jeśli gra to co gra w mafii, to się pokłonię.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 16:36:16 GMT 1
Służba – zjechał mi mocno w okolicy linczu i to bez swojego udziału xD w sumie tak jak siedzę to zaczynam się sobą brzydzić, bo co o kimś napiszę to mi metaargument wchodzi i na tej postawie każdego gdzieś klasyfikuję. Jak zaczął porządkować rozgrywkę, to myślałem o wolw, nawet chyba coś przemyciłem w temacie, a potem mi mocno pikachu face wszedł, jak wyszło anturzysko z worka. Dziwi mnie w chuj taka zmiana, w sensie widzę mafię/rolę/siad psychy po roascie na słuchowisku, muszę się z tym przespać jeszcze, bo w sumie intuicyjnie bym powiedział, że osobowościowo by tak w mafii nie chciał zagrać. Ale wyszedł mi tutaj to wpisuję tutaj, po chuj drążyć temat.
no to huj, ja też jestem mechnicznie niewinny kawalec, gołota - ręce do góry K, ale na siłę. Pisałeś te rzeczy przed jego pierwszym sprawdzeniem i jakimkolwiek hintem! To jest co innego niż moje zawierzenie w sprawie Broniewskiego. Poszedł za tym mój czyn (uniewinnienie Sydorchuka). Ty masz tylko to z tyłu głowy... Ba, kto jak nie mafioza na tym etapie zastanawia się najmocniej kto może być detektywem??
|
|