|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 19:23:35 GMT 1
gra jak typowy on krepuje sie zeby mowic do niego na ty ale jedna rzecz mi zgrzyta przedstawie ja pozniej bo teraz wielki miszcz zabrania
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 19:24:46 GMT 1
ps. tera to wszyscy by se najchętniej przypisali zasługi za prośby o nielinczowanie Cugowskiego a jak ja to mówiłem cały dzień, to nikogo ehh Nie no, bez jaj. Ja tu jestem pionierem. Jeśli nagłaśniałeś mój przekaz, to spoko, dzięki.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 19:25:16 GMT 1
Ze względu na metagrę, której dla dobra rozgrywki chyba lepiej nie komunikować. Domyślam się jakie nicki stoją za tymi graczami i po prostu w nick, którego spodziewam się za Fleszarem wierzę, że potrafiłby po 24h na czytanie tematu albo się kompletnie spalić jako mafia, albo nawet fajnie pograć. no ale jakbyś miał z gry ich oceniać, a nie z potencjału schab przynajmniej jakieś autorskie myśli dał ja nie będę wajchował, ale pominęliście jeden czynnik w rozważaniach
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:25:16 GMT 1
Ja mam ma sympatycznym wokaliście Just 5 głos
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:25:45 GMT 1
no ale jakbyś miał z gry ich oceniać, a nie z potencjału schab przynajmniej jakieś autorskie myśli dał ja nie będę wajchował, ale pominęliście jeden czynnik w rozważaniach Dawaj kurwa, co się boisz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:26:06 GMT 1
no ale jakbyś miał z gry ich oceniać, a nie z potencjału schab przynajmniej jakieś autorskie myśli dał ja nie będę wajchował, ale pominęliście jeden czynnik w rozważaniach Dawaj kurwa, a nie pierdol.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:26:10 GMT 1
ps. tera to wszyscy by se najchętniej przypisali zasługi za prośby o nielinczowanie Cugowskiego a jak ja to mówiłem cały dzień, to nikogo ehh Nie no, bez jaj. Ja tu jestem pionierem. Jeśli nagłaśniałeś mój przekaz, to spoko, dzięki. Sprawdzę to po linczu, bedziemy się o niego napierdalać
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:27:02 GMT 1
Znowu mam zajebistą zbieżność, że tego samego posta z Kawalcem napisałem w tym samym czasie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 19:28:27 GMT 1
kurwa chłopaki ja stwierdzenie, że "jestem jaki jestem" jak zajebię wajchę chciałem sobie zachować na jakieś d4 czy coś, a nie że dzisiaj
no ale ja tak sobie myślę, że felczery i schabowe tego świata nie uciekną jak długo żaden pajac nie będzie z nich wajchować, a deta mogą mieć ALE CO ZŁEGO TO NIE JA KURWA
zresztą ja mam głos od pół godziny i go nie zmieniam
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:29:41 GMT 1
Jestem skłonny zejść z duetu Felczer, Schabowski, ale to musimy z synchronizacją, kogo byś wybrał? Ja Cugowskiego, ale on też dziś jednak odpada.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:30:36 GMT 1
Czy det ma darmowe sprawdzenie d0?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 19:32:01 GMT 1
ja rozumiem, że dzisiaj o 22:30 dostaje pierwsze
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:33:37 GMT 1
I tak już raczej nie zbudujemy konsensusu, żeby w kogoś pójść, więc chyba niech każdy idzie w kogo uważa za słuszne. Ciekawy jednak jestem na kim Wiśniewski ma głos.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:33:49 GMT 1
No nie no, jakbyśmy trafili we Flakierze deta to ten czyściec to musi być prawda
Nie wiem czy mają sens takie rozważania, det i tak dostał nerfa 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:34:36 GMT 1
Ja tym razem posłucham się Santosa, bo znowu nas rozjebie jak coś odwalimy xD
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 19:35:48 GMT 1
dobra dzisiaj chyba się uda
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:35:58 GMT 1
Też bardzo mnie opinia wasza (Wiśniewski, Kawalec) interesuje na temat Dionizosa, mi on nie gra, ale mogę się mylić. Ogólnie z wami dwoma i Santosem to ja bym bardzo chętnie współpracował. Moim top 3 niewinnych jesteście. Dziwnie mi się tylko to trochę pisze, bo za podobne zabiegi mi się zdarzało dostawać po dupie, ale ja mocno wierzę w budowanie współpracy z tymi, których mam za niewinnych po prostu.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 19:37:46 GMT 1
Też bardzo mnie opinia wasza (Wiśniewski, Kawalec) interesuje na temat Dionizosa, mi on nie gra, ale mogę się mylić. Ogólnie z wami dwoma i Santosem to ja bym bardzo chętnie współpracował. ja chyba w poprzedniej pisałem, że do tej pory miał u mnie dwie mety, tę w której go podejrzewam od początku i napierdalam całą gierkę i tę, w której przez całą gierkę idziemy na współpracę i na koniec nam odpierdala tutaj jest mi bliżej tej drugiej, on tam mnie podgryza, ale to przeprosi jeszcze edit: w sensie, jest parę rzeczy jak zachowuje się jak żujec wyżutej gumy, ale raczej zrzucam to na karb tego, że mnie nie wyczuł jeszcze należycie
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 19:38:26 GMT 1
Też bardzo mnie opinia wasza (Wiśniewski, Kawalec) interesuje na temat Dionizosa, mi on nie gra, ale mogę się mylić. Ogólnie z wami dwoma i Santosem to ja bym bardzo chętnie współpracował. Moim top 3 niewinnych jesteście. Dziwnie mi się tylko to trochę pisze, bo za podobne zabiegi mi się zdarzało dostawać po dupie, ale ja mocno wierzę w budowanie współpracy z tymi, których mam za niewinnych po prostu. Uważam że miał słaby początek ale potem coraz lepiej, miał kilka uwag z którymi się mniej więcej zgadzałem Imo to jego styl klasyczny Na moment obecny bardziej mu ufam niż nie ufam
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 19:39:48 GMT 1
Żeby też było jasne dużo wcześniej was obu miałem za niewinnych niż rozkminiłem tożsamość, dużo wcześniej.
|
|