|
Ogólny
Jul 12, 2023 20:09:49 GMT 1
Post by Władysław Broniewski on Jul 12, 2023 20:09:49 GMT 1
WOW, zapraszamy na głosowy na Discordzie, nagrywamy! Co "wow"? Ty przecież już pierwszego dnia ich namierzyłeś. 😉
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 20:11:16 GMT 1
Post by Volverin on Jul 12, 2023 20:11:16 GMT 1
Jedno namierzyć, drugie utrzymać przekonanie i chcieć linczować do końca
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 20:14:11 GMT 1
Post by Fernando Santos on Jul 12, 2023 20:14:11 GMT 1
gratulacje też oczywiście dla Klocucha i Cugowskiego!
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 20:14:14 GMT 1
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 20:14:14 GMT 1
Najlepszy plot twist byłby, gdyby się okazało, że Rudy niewinny i mafia to Klocuch-Kawalec xD Czytam po łebkach, ale Wiśnia dobrze tłumaczy co i jak. Klocuch z kolei opiera się głównie na tym co widział Czesio (i co wygodnie mu było popierać wcześniej, bo to prowadziło do zwycięstwa mafii). Gołota rozsądnie konkluduje, że tak czy inaczej warto dzisiaj pójść w pewniaka Rudego. Niby rozsądnie a chujowo
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 21:16:33 GMT 1
Post by Volverin on Jul 12, 2023 21:16:33 GMT 1
Piąty odcinek podcastu RedVolver!
Reakcja live z ostatniego linczu w składzie kacperek, Squbi, Njay, Volv
Czemu winny? Bo jestem Rudy?!:
Podsumowanie w osobnym odcinku.
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 21:52:46 GMT 1
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 12, 2023 21:52:46 GMT 1
Pierwszy odcinek podcastu RedVolver!- Jak gra miasto? - Kto może być w mafii? Zapraszamy do odsłuchu, rozmówki o dniu pierwszym: www.youtube.com/watch?v=T0oVa2cYSfYDrugi odcinek podcastu RedVolver!Red, Volv i goście specjalni: - kacperek aka bobek - Squbaniec aka Emma Watson - Njay aka Maklowicz aka Mistrz Gry - Kto może być w mafii? - Kto potencjalnym twistem? - Kto jest detektywem Zapraszamy do odsłuchu, rozmówki o wydarzeniach sprzed drugiego linczu na Panasiuku: www.youtube.com/watch?v=pez0GRh_-mYTrzeci odcinek podcastu RedVolver!Członkami podcastu Red, Volv, Squbaniec, Njay oraz rozmowa ze zlinczowanym Czesiem! Zapraszamy do odsłuchu, rozmówki o dniu przed-meczówkowym!: www.youtube.com/watch?v=9hjHK6rxedcCzwarty odcinek podcastu RedVolver!Uczestnicy: egze, kacperek, Squbi, Volv, Njay Dyskusja o pierwszej meczówce 4vs3: - Kto jest w mafii? - Czy miasto wygra czy przegra? Zapraszamy do odsłuchu: www.youtube.com/watch?v=-fIpL5piwjkPiąty odcinek podcastu RedVolver!Reakcja live z ostatniego linczu w składzie kacperek, Squbi, Njay, Volv Czemu winny? Bo jestem Rudy?!: youtu.be/zpAhHnIqOB0 Podsumowanie w osobnym odcinku.
|
|
|
Ogólny
Jul 12, 2023 21:55:21 GMT 1
via mobile
Post by Fernando Santos on Jul 12, 2023 21:55:21 GMT 1
Cugowski mafia!
|
|
|
Ogólny
Jul 15, 2023 10:18:15 GMT 1
Post by Andrzej Gołota on Jul 15, 2023 10:18:15 GMT 1
Niech się Pshemo po edycji wypowie czy byłby w stanie mnie w jakikolwiek sposób uniewinnić. Moim zdaniem nie. Ciężko powiedzieć, ale uważam, że zawsze jest nadzieja. Ja się dosyć zgadzam z tym dłuższym postem Volva gdzie ci zarzuca, że pisząc pod tezę i walcząc z konkretnymi przeciwnikami ze 100% zaufaniem, że masz rację sprawiłeś, że zaufanie miastowych jeszcze mniejsze było. Bo uznałem, że ty nie szukasz mafii, tylko grasz po prostu pod to, że wiesz, że jesteś spalony i chcesz tylko jeszcze jednego niewinnego wepchnąć przed siebie. Pomyślałem sobie tak. Podejrzewam gościa całą grę. A teraz w ostatni dzień widzę, że pisze cały dzień pod tezę, żeby wyrzucić Wiśniewskiego. No nie mam jak uniewinnić zawodnika co cały dzień pisze pod tezę. Natomiast wyszło, że miałeś rację. Nie wiem co mogłeś zrobić, żeby przeżyć, ale jakby było w tobie więcej wątpliwości, a mniej walki o śmierć konkretnego celu, to chyba byłoby łatwiej. Już mogłeś na przykład na śmierć Rudego lub Cugowskiego się zgodzić, skoro był w twojej mafii. Myślę, że jakbyś mi powiedział to nie musi być Wiśnia, może być Cugo lub Rudy, to bym uznał, że okej można próbować gadać. Oczekiwałaś od miasta zabicia gościa, który miał bardzo mocną pozycję. I za cholerę nie chciałeś się zgodzić na kogoś ze słabszą pozycją, pomimo, że typy miałeś aż 3, to nie wzbudzało zaufania.
|
|