|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:21:05 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 18:21:05 GMT 1
Kurka rurka. Już 16 postów.
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 18:21:27 GMT 1
no skoro mam role która wręcz każe mi się kłaść rejtanem (rola pierwszej nocy) to to kurwa robię. nic lepszego dla miasta nie wymyslę. i tak! uwazam, ze powinnismy w linczach brac pod uwage wage rol, dlatego np ja powinienem byc po pierwszej nocy jako jeden z pierwszych do zlinczowania.
|
|
Borixon
Edycja#F1
Członek Zarządu
|
Post by Borixon on Jul 20, 2023 18:21:44 GMT 1
No i co tam – mocno pozdrawiam I jak oni zapowiadam tobie Polski język w mojej głowie Zaraz mój brat ci odpowie, to nie spowiedź
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 20, 2023 18:21:58 GMT 1
swoją drogą to mi się ta riposta łysego w chuj skojarzyła z tym "ale się spiąłeś xD" mafijnego Dengolma onegdaj
mam na ciebie oko
|
|
|
Post by Senegal on Jul 20, 2023 18:22:45 GMT 1
Bonjour.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 18:23:24 GMT 1
co tam w senegalu
i dlaczego to senegal powinien byc burmistrzem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:25:09 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 18:25:09 GMT 1
Borixon ale wjazd z buta* *buta z odzysku po Jacku Granieckim
|
|
|
Post by Senegal on Jul 20, 2023 18:25:31 GMT 1
no skoro mam role która wręcz każe mi się kłaść rejtanem (rola pierwszej nocy) to to kurwa robię. nic lepszego dla miasta nie wymyslę. i tak! uwazam, ze powinnismy w linczach brac pod uwage wage rol, dlatego np ja powinienem byc po pierwszej nocy jako jeden z pierwszych do zlinczowania. Abstrahując od tego, jak bardzo bawi mnie określenie rola pierwszej nocy (niemalże ius primae noctis) to zgadzam się z tym, że rola szpiega powinna być szybko wyjaśniona - do jakiej frakcji należy. Logika.
|
|
Borixon
Edycja#F1
Członek Zarządu
|
Post by Borixon on Jul 20, 2023 18:25:44 GMT 1
luźna edycja, mówili, zapisz się, fajnie będzie
Od razu mówię to, co pisałem na discordzie, żeby nie było, że tym gram albo wymyślam albo odjebmy niewinnego Jose, żeby tradycji stało się zadość, bo dziwnie wygląda i mało pisze: SOBOTA WIECZUR mnie nie ma, popołudniu pewnie z doskoku, także dziś i jutro jestem, stoję, bronię miasto razem z nimi, Wzgórze Ya-Pa 3 już należy do rodziny, a w niedzielę pokminimy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:26:31 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 18:26:31 GMT 1
luźna edycja, mówili, zapisz się, fajnie będzie Od razu mówię to, co pisałem na discordzie, żeby nie było, że tym gram albo wymyślam albo odjebmy niewinnego Jose, żeby tradycji stało się zadość, bo dziwnie wygląda i mało pisze: SOBOTA WIECZUR mnie nie ma, popołudniu pewnie z doskoku, także dziś i jutro jestem, stoję, bronię miasto razem z nimi, Wzgórze Ya-Pa 3 już należy do rodziny, a w niedzielę pokminimy No niestety populacja Ponurych Łbów się powiększa.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 18:26:54 GMT 1
Ostatnio taki post cugowski jebnął xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:29:01 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 18:29:01 GMT 1
Borixon oczywiście bliżej mafii po tym skandalicznym poście
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 18:30:44 GMT 1
no skoro mam role która wręcz każe mi się kłaść rejtanem (rola pierwszej nocy) to to kurwa robię. nic lepszego dla miasta nie wymyslę. i tak! uwazam, ze powinnismy w linczach brac pod uwage wage rol, dlatego np ja powinienem byc po pierwszej nocy jako jeden z pierwszych do zlinczowania. Abstrahując od tego, jak bardzo bawi mnie określenie rola pierwszej nocy (niemalże ius primae noctis) to zgadzam się z tym, że rola szpiega powinna być szybko wyjaśniona - do jakiej frakcji należy. Logika. chcesz się pozbyć najbardziej logicznie myślacego bo jestes w mafii? a tak serio to podzielam twoje zdanie. Moj status powinien zostac jak najszybciej rozstrzygnięty.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 20, 2023 18:30:55 GMT 1
Zagadka dla Egzego, który rozkminia na ten moment która rola powinna zostać burmistrzem. Skoro tak optymalizujesz, to jakie role według Ciebie powinien sprawdzić szpieg żeby była tu największa korzyść dla miasta? Teoretycznie.
|
|
Borixon
Edycja#F1
Członek Zarządu
|
Post by Borixon on Jul 20, 2023 18:31:22 GMT 1
już mnie nawet nie wkurwiaj na samym początku, tylko zweryfikuj na discordzie. piszę na wstępnie, bo w poprzedniej edycji, w której grałem (w discordowej) wytykano mi nieobecność spowodowaną imprezą rodzinną (którą ofc też zapowiedziałem dzień wcześniej xd)
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:33:15 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 18:33:15 GMT 1
Po co marnować od razu lincz na szpiega, który traci zęby po pierwszym dniu? Co to jest za pomysł? Przecież prawdopodobnie pojawią się mocniejsze opcje, które mogą bardziej nabruszyć.
Nie ma w tym optymalizacji, tylko tchórzostwo.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:34:04 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 18:34:04 GMT 1
dobra, kandyduję na burmistrza, musimy podbić stawkę
dlaczego warto mnie wybrać? otóż znalazłem już mafię
1. freaq czy jak mu tam - MVP, co walnął trzy postarane posty i schował się do nory 2. Dionizos, który coś tam pod nosem burczy i mówi, że będzie obserwował, zamiast się nawalać 3. psse (sanepid), co przyznał się, że jest zagubionym (wysublimowana mafijna taktyka reverse reverse logic, wine in front of me, itd.) 4. Borixon, skandaliczny post o danie czasu + nadal drąży temat swojej nieobecności, zaraz będą urodziny chrześniaczki
you're welcome
piernikowy łysy lekarz 2023
make miasto great again
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 18:35:22 GMT 1
Zagadka dla Egzego, który rozkminia na ten moment która rola powinna zostać burmistrzem. Skoro tak optymalizujesz, to jakie role według Ciebie powinien sprawdzić szpieg żeby była tu największa korzyść dla miasta? Teoretycznie. tu myślałem bardziej nad gracz/rola i mi wyszlo ze monti/sybaryta, kacper/lobbysta lub stentence (bo jesli jest mafia to ma mega siłę!)
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 18:36:02 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 18:36:02 GMT 1
Fajne to.
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 18:36:35 GMT 1
Ale jako szpieg jestem w stanie zrobić tak jak miasto zarządzi, tu nie ma większego problemu.
|
|