|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:19:21 GMT 1
Ja kurwa w ogóle jestem załamany tak personalnie
Edycja z rolami dla wszystkich
Kshaq dostaje sędziego i kurwa opryszka xDD
Jestem nie do uratowania
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:19:35 GMT 1
Układ ról był mega antymafia. Jeden zagubiony nie do zamordowania. Drugi grał najbardziej miastową edycję jaką widziałem. Ja z rolą do zamordowania po pierwszym dniu, Czuek z rolą kompletnie bezużyteczną, którą Antura sztucznie boostował tuż przed startem rozgrywki (czego chyba nikt nie wychwycił). Do tego kurwa Szeryf który może strzelić zanim diler może zadziałać, chociaż z opisu ról to nie wynikało (tylko gdzieś tam indziej w regulaminie ponoć coś było napisane). No nic No ogólnie było śmiechowe, a balans samej gry w sobie ciężko oceniać. Ten konkretny układ ról na pewno antymafia.
|
|
|
Post by Volverin on Jul 22, 2023 20:19:56 GMT 1
Napisał Bartek Zmarzlik XD no teraz wiem, co ludzie czuli xD Nom, ale myślę, że po prostu część gry. Niewinnym też czasem siada psycha, to czemu mafioza miałby nie móc trochę nie pomanipulować.
No cóż, sprawny win miasta, gratki. Teraz tylko w Edycji 35. zakończyć tę haniebną serię.
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:19:57 GMT 1
No i Kurwiszon winny xD Ale co Pshemo kocopoły dziś wypisywał Kocopoły ale miastowe 😎
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:20:11 GMT 1
No i Kurwiszon winny xD Ale co Pshemo kocopoły dziś wypisywał Przecież miałem rację, że trza było ściągać wjebańca dla ciebie.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 20:20:22 GMT 1
Nie no, zdecydowanie antymafia ale gra się mogła ułożyć zupełnie inaczej.
|
|
Freaq
Edycja#F1
|
Post by Freaq on Jul 22, 2023 20:20:36 GMT 1
Gratuluję wygrania najszybszej edycji na tym forum
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:21:00 GMT 1
w sumie szkoda, że się skończyło i że kurwiszon zaginiony, chciałbym zobaczyć kongo w temacie, jakby monti wkurwiony wjechał xD
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 20:21:23 GMT 1
No i Kurwiszon winny xD Ale co Pshemo kocopoły dziś wypisywał Przecież miałem rację, że trza było ściągać wjebańca dla ciebie. No jak wjebaniec mafia xD i co się okazuje, mafią był też zmieniacz więc nic byśmy nie ściągnęli
|
|
|
Post by Antura on Jul 22, 2023 20:21:27 GMT 1
Układ ról był mega antymafia. Jeden zagubiony nie do zamordowania. Drugi grał najbardziej miastową edycję jaką widziałem. Ja z rolą do zamordowania po pierwszym dniu, Czuek z rolą kompletnie bezużyteczną, którą Antura sztucznie boostował tuż przed startem rozgrywki (czego chyba nikt nie wychwycił). Do tego kurwa Szeryf który może strzelić zanim diler może zadziałać, chociaż z opisu ról to nie wynikało (tylko gdzieś tam indziej w regulaminie ponoć coś było napisane). No nic zgadzam się, chętnie bym to jeszcze raz zagrał, ale z poprawkami balansowymi, bo faktycznie śmiechowa edycja xD Taki jest plan, zgarniamy teraz feedback, balansujemy i kiedyś można spróbować znowu szeryf na pewno powinien być do użycia po wyborze burmistrza po mordzie albo próbie mordu, bo na początku sielanka miastowa i nie ma powodu się zabijać a poza tym nie wiem co jeszcze, ale możecie pisać. Dużo zależy od tego jakie rolę z puli 25 ról się wylosuje i które dla miasta, a które dla mafii. Opiniujcie, wszystko wezmę pod uwagę, dziękuję! Mam nadzieję że mieliście fun, ja z 1 dnia z pierwszych godzin to miałem ubaw i śmiałem się do monitora
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:21:51 GMT 1
w sumie szkoda, że się skończyło i że kurwiszon zaginiony, chciałbym zobaczyć kongo w temacie, jakby monti wkurwiony wjechał xD Jakby kurwiszon padł jako zaginiony to ja bym i tak się z nim napierdalał Bo w sumie oboje mieliśmy rację xD
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:21:56 GMT 1
Przecież miałem rację, że trza było ściągać wjebańca dla ciebie. No jak wjebaniec mafia xD i co się okazuje, mafią był też zmieniacz więc nic byśmy nie ściągnęli Nie no musiałby się słuchać bo by poleciał w linczu.
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 20:22:10 GMT 1
Generalnie plan miałem na wczoraj zanim się okazało, że Szeryf może strzelać (bo przecież wajcha miała być przed linczami a nie przed mordem), że dajecie mi kogoś do sprawdzenia, ja sprawdzam kogo tam chcę, a mordujemy sprawdzanego i dlatego diler mnie nie blokuje (bo wie, że i tak moje sprawdzenie chuja da), a mordami szukać deta i jakoś to przeczekać do meczówki. No ale Jag zajebiście to wymyślił, ja musiałem szyć. Liczyłem, że Monti się wypostuje i tak się stało, no ale trudno mi było zmienić zdanie o 180 stopni tak, by to nie podpadało Niemniej gdyby od razu jasno było napisane, że szeryf strzelić może przed przyznaniem burmistrza to bym się w ogóle nie wychylał.
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:22:11 GMT 1
a Ty squbi miałeś już jakieś sprawdzenie?
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 20:22:59 GMT 1
No i tragedii by nie było, bo czuek był dalej w kolejce.
A jak patrzę na zagubionych to mafia by nie trafiła raczej.
Det kogo sprawdzał?
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 20:23:09 GMT 1
Monti co cię skłoniło do wajchy? Serio myślałeś, że jestem winny? myslalem, ze mozesz byc zagubionym, generalnie w teorii growej nam nie po drodze ostatnio xd dobrze, ze byla ta dyskordowa, to wiemy, ze mozemy przeczytalem obu ziomow, a mialem jedna rzecz w glowie, ktora mnie przesladowala, bo jednak ta teza wziela sie skads: mafiacorner.boards.net/post/60752a mianowicie stad: mafiacorner.boards.net/post/60000jebaniec na samym poczatku wrzucil skrzynke kontaktowa do siebie i myslal ze wyjdzie naturalnie xd wiec z porownania czueku + psse, ten drugi wygladal jak ziom ktory MA O WIELE MNIEJ DO STRACENIA W TYM MOMENCIE zupelnie jakby wiedzial, ze gra sie nie skonczy, to sie PRZEBIJALO z jego postow, on tam robil grunt jak skurwysyn pod jutro wiec majac czytanego Czueka, ktory niby gral z doskoku, ale nagle tylko czesc jego postow bylo mobile, a to co praktykowal, to bylo jedno wielkie generalne unikanie gry on wyglądał jakby do stracenia miał bardzo dużo, więc w momencie, jak w mieście poszła wolta na sanepid, to lamusy dupa cicho i nic się nie odzywał no i przypomnialo mi sie jak jako szosty bekart obiecywalem, ze juz zaraz, wrzuce analize, juz zaraz bede gral, no sory, nie moge a potem pomyslalem o tym zasranym lasuchowym dawaniu z watroby i fakeclaimie, gdzie tutaj sie tlumaczy, ze MYSLAL ZE DOSTANIE ROLE FAJNA, A TO MVP TAKIE BRZYDKIE CHLIP CHLIP gdzies o 20:50 mialem juz wajche przygotowana, ale miales glos na mnie XD a to dawalo remis sedziny + opcje dla Milesa - trolla, zeby zmienic swoj glos ewentualnie o 20:53 juz sytuacja byla jasna no nie ukrywam ze zaryzykowalem wkurwieniem Senegalu, ale bylo warto
|
|
|
Post by Antura on Jul 22, 2023 20:23:14 GMT 1
A spoza ról gratuluję niektórym miastowym jak szybko wyczailiscie Mafijne Niewzruszenie I Pewność Siebie Czueka plus pewnie istotne zachowania Egze w day1, odczytane w klucz!
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:23:19 GMT 1
A teraz przyznawać się natychmiast kto wyczaił w ogóle że jestem detem Ja nie.
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 22, 2023 20:23:37 GMT 1
a Ty squbi miałeś już jakieś sprawdzenie? Lord Melis niewinny
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 22, 2023 20:24:10 GMT 1
Fajnie podetowales squbi
|
|