|
Post by Antura on Jul 23, 2023 11:06:56 GMT 1
A i podtrzymuję to co pisałem po discordowej. Granie na prawdziwe nicki jest ihmo promiasto i totalnie antymafia. Zresztą te odkryte role w sumie to samo. Trochę mi głupio, że mafia tak rzadko przegrywa ostatnio, a mnie się to dwa razy z rzędu w niej zdarzyło, ale akurat trafiłem do najbardziej niesprzyjających edycji. Można pomyśleć by następna Freak (jeżeli będzie też koziolakowa) była na kreacjach i rolach ukrytych, Ale wiadomo publicznie, które rolę się wylosowały i którzy gracze grają. Bardzo fajny pomysł, chętnie bym to zobaczył, co by z tego wyszło, bo wiadomo że miastowi by się raczej przyznawali do swoich ról i tożsamości szybko i otwarcie - ale zaginieni i mafia? Zagadka. Aczkolwiek ten setup jest grywalny i stworzony pod otwarte rolę, no ale można by go dla jajec i zabawy stwierdzić pod ukrytymi czemu nie, dziękuję za pomysł
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 23, 2023 11:35:19 GMT 1
Limit postów dla mnie mocno na plus. Zdecydowanie poprawia jakość wymian i zwiększa klarowność. 70 spoko. Jak mamy podnieść do 100 to zbanujmy prowadzenie konwersacji przez edytowanie.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 23, 2023 11:50:03 GMT 1
PSSE w Gdyni Wydaje mi się, ze po prostu mała próbka na której miałeś pecha. Sam zastanawiałem się czy z ciebie nie zwajchowac moja rola, bo fajnie walczyłeś, a czuequ i tak by się nie uniewinnił z wieloma planowanymi absencjami.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 23, 2023 13:04:34 GMT 1
Limit postów dla mnie mocno na plus. Zdecydowanie poprawia jakość wymian i zwiększa klarowność. 70 spoko. Jak mamy podnieść do 100 to zbanujmy prowadzenie konwersacji przez edytowanie. Dokładnie, jak wszedłem w rozgrywkę to nie było jeszcze miliarda postów jak zawsze, więc nawet dysponujący mniejszą ilością czasu gracze nie byli od razu zakwalifikowani w role "glonów". Każdy jakieś piętno na rozgrywce odcisnął, nie tylko standardowi spamerzy. A gracze którym kończyły się limity sami specjalnie pisali kilka postów z rzędu.
Limit top, jeszcze jakby dodać możliwość selektywnego cytowania to w ogóle.
|
|
|
Post by Volverin on Jul 23, 2023 14:10:52 GMT 1
Możliwość edytowania postów obecnie trwa 5 minut. Zmieniłbym to na 2 minuty po prostu, bo jednak warto zostawić ludziom opcję na poprawienie jakiegoś błędu we wpisie, na przykład wpisali zły nick i chcą zrobić edita i zmienić.
|
|
|
Post by Volverin on Jul 23, 2023 14:12:51 GMT 1
Okazuje się, że cytowanie selektywne ISTNIEJE!
Trzymacie ALT i zaznaczacie myszką tekst, który chcecie zacytować. Zaświeci się wtedy na żółto obok zębatka. I można tak robić w innych postach również, potem po prostu klikacie którykolwiek button "Quote" i zacytuje wszystkie zaznaczone obszary.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 23, 2023 14:13:20 GMT 1
W sensie dla mnie może zostać 5 minut. Za to fajnie byłoby sie umówić, ze nie edytujemy, żeby komuś odpowiedzieć, bo ciężko takie konwersacje śledzić.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 23, 2023 14:13:50 GMT 1
Okazuje się, że cytowanie selektywne ISTNIEJE! Trzymacie ALT i zaznaczacie myszką tekst, który chcecie zacytować. Zaświeci się wtedy na żółto obok zębatka. I można tak robić w innych postach również, potem po prostu klikacie którykolwiek button "Quote" i zacytuje wszystkie zaznaczone obszary. Kozak ja zawsze manualnie wycinałem
|
|
|
Post by Volverin on Jul 23, 2023 14:16:14 GMT 1
Zapamiętuje też cytowania z innych stron jeśli w tej samej karcie wszystko robicie. Spore udogodnienie.
|
|
|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Jul 23, 2023 14:33:05 GMT 1
To cytuje fragmenty, czy posty w całości(u mnie w całości)?
|
|
|
Post by Volverin on Jul 23, 2023 14:42:04 GMT 1
Posty w całości.
|
|
|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Jul 23, 2023 14:51:26 GMT 1
To można też wybrać Select Post z zębatki(może się przydać zwłaszcza w wersji mobilnej).
|
|