|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:39:50 GMT 1
no nic kurwa, przeżywam se a ty coś się tak uczepił wszystkich, którym nie podoba się kolor linczu? nie rozumiem twojej taktyki teraz Nie że każdego, ale wczoraj dałeś na mordora zamiast hobbita, dziś dałeś gimliego za mordora, a się fleksujesz. W sensie, no co chcesz osiągnąć, dla mnie normalny lincz. no i zajebiście, ty wykazujesz mityczny chłód, a ja się flexuję, w czym problem? bo teraz to się zafiksowałeś, jakby twój mindset był jedynym słusznym i napierdalasz 3/4 postów od linczu na ten temat
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:40:53 GMT 1
Nie, ale wydaje mi się, że jednak mafia w składzie Elrond, Theoden, Boromir dodaje się słabo. A Theoden, Gimli + ktoś? No prędzej. Natomiast dyskusja zaczęła się od tego, że Aragorn napisał, że Gimli niewinny, a ja odpisałem, że nie widzę mafii bez Mordoru i Gimliego jednocześnie.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:41:59 GMT 1
Nie, ale wydaje mi się, że jednak mafia w składzie Elrond, Theoden, Boromir dodaje się słabo. A Theoden, Gimli + ktoś? No jeżeli to nie jest Theoden+Gimili, niezależnie od trzeciego, to mamy kurwa dwóch zawodników wagi ciężkiej. Ja wiem, że lekko przyszły uniewinnienia WP, dzisiaj łatwo poszło z Trollem, Aragorn też wygląda dobrze, ale wtedy się robi już scenariusz mutant. A nie mam złudzeń, w scenariuszach mutant to ja muszę powiedzieć, żebyście zlinczowali mnie szybko, bo to jedyna droga do zwycięstwa xD
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:45:12 GMT 1
No jeżeli to nie jest Theoden+Gimili, niezależnie od trzeciego, to mamy kurwa dwóch zawodników wagi ciężkiej. Ja wiem, że lekko przyszły uniewinnienia WP, dzisiaj łatwo poszło z Trollem, Aragorn też wygląda dobrze, ale wtedy się robi już scenariusz mutant. A nie mam złudzeń, w scenariuszach mutant to ja muszę powiedzieć, żebyście zlinczowali mnie szybko, bo to jedyna droga do zwycięstwa xD Aragorn nie podoba mi się po linczu
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:45:49 GMT 1
No jeżeli to nie jest Theoden+Gimili, niezależnie od trzeciego, to mamy kurwa dwóch zawodników wagi ciężkiej. Ja wiem, że lekko przyszły uniewinnienia WP, dzisiaj łatwo poszło z Trollem, Aragorn też wygląda dobrze, ale wtedy się robi już scenariusz mutant. A nie mam złudzeń, w scenariuszach mutant to ja muszę powiedzieć, żebyście zlinczowali mnie szybko, bo to jedyna droga do zwycięstwa xD Aragorn nie podoba mi się po linczu A mi się Róża nie podoba. No to mamy impas.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:46:29 GMT 1
Aragorn nie podoba mi się po linczu A mi się Róża nie podoba. No to mamy impas. ty weź mi powiedz, na jakiej zasadzie wrzucasz mnie do mafii z Theodenem i Boromirem, co?
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:49:46 GMT 1
A mi się Róża nie podoba. No to mamy impas. ty weź mi powiedz, na jakiej zasadzie wrzucasz mnie do mafii z Theodenem i Boromirem, co? Co złego w takiej mafii? Nie udało mi się Ciebie nigdzie uniewinnić, nie wiem dlaczego miałabyś być zielona w tej rozgrywce, więc jesteś w moim poe. Wasza trójka i Władca.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:51:22 GMT 1
no a tutaj chłopak nie miał pomysłu i szans na to żeby się uniewinnić, nie miał ochoty pomagać, nie miał ochoty napisać testamentu a ja szykuje właśnie nową tabelke ty a kiedy ją wrzucisz?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:53:41 GMT 1
chociaż nie, nie dawaj jej przed 22 XD
sory Kapi nie pomyslalem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:53:56 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:53:56 GMT 1
no a tutaj chłopak nie miał pomysłu i szans na to żeby się uniewinnić, nie miał ochoty pomagać, nie miał ochoty napisać testamentu a ja szykuje właśnie nową tabelke ty a kiedy ją wrzucisz? Wrzuciłem w testament
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:54:56 GMT 1
Zaczynam się zastanawiać czy pizgawica ja vs Theoden nie będzie korzystniejsza jutro niż spokojny lincz na Gimlim.
W sensie, Aragorn go praktycznie hardclearuje, Mordor go hardclearował, ja w go clearowałem i klasycznie zajebałem chorągiewkę, ale też do końca nie wiem. A jak i tak wszyscy widzą mnie/Theodena, to może lepiej od tej strony?
Nie wiem, przemyślę to na lockoucie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:55:54 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:55:54 GMT 1
Zaczynam się zastanawiać czy pizgawica ja vs Theoden nie będzie korzystniejsza jutro niż spokojny lincz na Gimlim. W sensie, Aragorn go praktycznie hardclearuje, Mordor go hardclearował, ja w go clearowałem i klasycznie zajebałem chorągiewkę, ale też do końca nie wiem. A jak i tak wszyscy widzą mnie/Theodena, to może lepiej od tej strony? Nie wiem, przemyślę to na lockoucie. Jesteś mocno fatalistyczny
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:56:45 GMT 1
ty weź mi powiedz, na jakiej zasadzie wrzucasz mnie do mafii z Theodenem i Boromirem, co? Co złego w takiej mafii? Nie udało mi się Ciebie nigdzie uniewinnić, nie wiem dlaczego miałabyś być zielona w tej rozgrywce, więc jesteś w moim poe. Wasza trójka i Władca. aha, czyli po prostu jesteś kolejnym parodystą, albo mafiozą trzeba było tak od razu ale jakby ktoś przeoczył, to posting Aragorna jest definicją ruchów wyprzedzających >będę mocno bronił Gimliego >atakuje Theodena od progu potem Theoden pada czerwony i Aragorn mówi "widzicie? miałem rację, Gimli jest zielony, linczujemy Różyczkę/Boromira/WP/whatever" ehh
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:57:25 GMT 1
Nie że każdego, ale wczoraj dałeś na mordora zamiast hobbita, dziś dałeś gimliego za mordora, a się fleksujesz. W sensie, no co chcesz osiągnąć, dla mnie normalny lincz. no i zajebiście, ty wykazujesz mityczny chłód, a ja się flexuję, w czym problem? bo teraz to się zafiksowałeś, jakby twój mindset był jedynym słusznym i napierdalasz 3/4 postów od linczu na ten temat No ja i tak postów już nie wypierdolę dzisiaj to se piszę. Nie wiem co myśleć teraz. Bo ja np widzę ciebie w grze cały czas jakby, a mam wrażenie, że część graczy jednak manipuluje obecnością jej brakiem. Kusi mnie w stronę teorii, że mafia to troll, co bierze na siebie agro, jest tankiem i toruje drogę takiamu WP, albo się na nim uniewinnia.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:58:06 GMT 1
Co złego w takiej mafii? Nie udało mi się Ciebie nigdzie uniewinnić, nie wiem dlaczego miałabyś być zielona w tej rozgrywce, więc jesteś w moim poe. Wasza trójka i Władca. aha, czyli po prostu jesteś kolejnym parodystą, albo mafiozą trzeba było tak od razu ale jakby ktoś przeoczył, to posting Aragorna jest definicją ruchów wyprzedzających >będę mocno bronił Gimliego >atakuje Theodena od progu potem Theoden pada czerwony i Aragorn mówi "widzicie? miałem rację, Gimli jest zielony, linczujemy Różyczkę/Boromira/WP/whatever" ehh A skąd wiemy, że theoden pada czerwony?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:59:15 GMT 1
aha, czyli po prostu jesteś kolejnym parodystą, albo mafiozą trzeba było tak od razu ale jakby ktoś przeoczył, to posting Aragorna jest definicją ruchów wyprzedzających >będę mocno bronił Gimliego >atakuje Theodena od progu potem Theoden pada czerwony i Aragorn mówi "widzicie? miałem rację, Gimli jest zielony, linczujemy Różyczkę/Boromira/WP/whatever" ehh A skąd wiemy, że theoden pada czerwony? a weź se w słownik języka polskiego wklep hasło "założenia"
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 21:00:14 GMT 1
8)
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 21:00:36 GMT 1
BRAWO ŁĄSUCH
|
|