Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:26:15 GMT 1
Zgadza się i właśnie dlatego nie uważam, żeby case Mordora w ogóle mógł mnie uniewinniać/uwinniać, w zależności od jego koloru (no, teraz wiadomo), Jestem w stanie się zgodzić, że rzuciłem kamyczek na niewłaściwy stosik, ale jak do chuja w kontekście przebiegu gry ten kamyczek miał być szkodą dla miasta? to ma jedno, błędne z mojego punktu widzenia, założenie - przed linczem było można się spodziewać że jest zdecydowanie ciaśniej niż ostatecznie wyszło tak uważam spodziewałem się różnicy jednego-dwóch głosów Ja tez, ale rozmawiamy o Mordorze i Tuku, a nie gandalfie, którego sam zaatakowałem A POTEM PISAŁEM ZE JEGO LINCZOWANIE JEST NIEZGODNE ZE SZTUKA i władcy, na którego w końcu zagłosowałem W ogóle to jest beka, ze 100% tych argumentów można rzucić PK i 100% pasuje, a nikt tego nie robi
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:27:07 GMT 1
Ostrzegam z góry, że będe bardzo twardo bronił jutro gimliego. Uważam, że niewinny i idziemy w kierunku przepaści. Trzeba coś zmienić. Niewinny Eneldo też wam pisał, że Gimli niewinny. Dobra, to kto jest w mafii? Bo już trójki bez Gimliego i Mordoru to jakoś nie widzę.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:28:30 GMT 1
Ostrzegam z góry, że będe bardzo twardo bronił jutro gimliego. Uważam, że niewinny i idziemy w kierunku przepaści. Trzeba coś zmienić. Niewinny Eneldo też wam pisał, że Gimli niewinny. Dobra, to kto jest w mafii? Bo już trójki bez Gimliego i Mordoru to jakoś nie widzę. Theoden, Bór i ktoś z pary róża/władca. Jeśli się gdzieś mylę, to PK. dalej Elrond.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:28:35 GMT 1
Ostrzegam z góry, że będe bardzo twardo bronił jutro gimliego. Uważam, że niewinny i idziemy w kierunku przepaści. Trzeba coś zmienić. Niewinny Eneldo też wam pisał, że Gimli niewinny. Dobra, to kto jest w mafii? Bo już trójki bez Gimliego i Mordoru to jakoś nie widzę. uniewinniłeś theodena?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:28:54 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:28:54 GMT 1
to ma jedno, błędne z mojego punktu widzenia, założenie - przed linczem było można się spodziewać że jest zdecydowanie ciaśniej niż ostatecznie wyszło tak uważam spodziewałem się różnicy jednego-dwóch głosów Ja tez, ale rozmawiamy o Mordorze i Tuku, a nie gandalfie, którego sam zaatakowałem A POTEM PISAŁEM ZE JEGO LINCZOWANIE JEST NIEZGODNE ZE SZTUKA i władcy, na którego w końcu zagłosowałem W ogóle to jest beka, ze 100% tych argumentów można rzucić PK i 100% pasuje, a nikt tego nie robi no właśnie ciekawe też że Ty to zrobiłeś teraz po raz pierwszy
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:29:23 GMT 1
Dnia 2 zlinczowany został Mordor - Mieszkaniec no i chuj, miałem rację wajchanci, dlaczego mówicie o wajsze i nie głosujecie? kurwa co to jest miałeś rację w 'zasiewasz wątpliwości' na minutę przed mordem? przecież to wygląda jakbyś zajebał post pod creditsy Teraz miałeś, ostatnio nie miałeś. Czego ty chcesz? Edit: W sensie to do Kshaqa.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:29:25 GMT 1
Przecież ja w tej rozgrywce ja chyba ani razu nie byłem w górnej połówce podejrzeń. Albo ja nie rozumiem, co chcesz przekazać, albo Ty nie rozumiesz mnie. Ja napisałem, że Ty - lowrider - szanowany gracz o wysokiej pozycji w społeczności, mogłeś rzucając ten kamyczek sprowokować lawinę na Tuka lub Mordor. I że jako mafiozie mogłoby Ci na tym zależeć. Dobra, ja wysiadam. Gadanie dla gadania nam się z tego robi i każde zachowanie można w ten sposób zinterpretować, możemy tak do zamknięcia tematu jechać. Chcesz dopuszczać druga stronę medalu albo nie chcesz, w ten sposób do wspólnych wniosków nie dojdziemy, wiec z mojej perspektywy nie ma sensu ciągnąć tej wymiany zdań. Możesz napisać, czego ode mnie oczekujesz, żebym podejrzenia rozwiał, bo to co robię teraz nie działa.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 20:30:16 GMT 1
Jedyną alternatywą dla Gimlego w mafii jest Władca Pierścieni. W zasadzie jeśli Gimli padłby niewinny to można śmiało w tego WP walić, a później pewnie w Boromira.
Lecę w spanko.
Do jutra! (miejmy nadzieję)
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:32:09 GMT 1
kurwa co to jest miałeś rację w 'zasiewasz wątpliwości' na minutę przed mordem? przecież to wygląda jakbyś zajebał post pod creditsy Teraz miałeś, ostatnio nie miałeś. Czego ty chcesz? Edit: W sensie to do Kshaqa. no nic kurwa, przeżywam se a ty coś się tak uczepił wszystkich, którym nie podoba się kolor linczu? nie rozumiem twojej taktyki teraz
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 20:32:54 GMT 1
No ja nie jestem w mafii i będą, zachowując proporcje, te same reakcje po ewentualnym linczu na mnie, co po Mordorze.
Nie wiem co muszę zrobić żeby to udowodnić, albo będę próbował w dniu jutrzejszym.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:34:17 GMT 1
No ja nie jestem w mafii i będą, zachowując proporcje, te same reakcje po ewentualnym linczu na mnie, co po Mordorze. Nie wiem co muszę zrobić żeby to udowodnić, albo będę próbował w dniu jutrzejszym. Ten mindset. nie 'co muszę zrobić, żeby to udowodnić', tylko spróbuj odpowiedzieć na pytanie 'kto jest w mafii'!
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:34:54 GMT 1
Dobra, to kto jest w mafii? Bo już trójki bez Gimliego i Mordoru to jakoś nie widzę. uniewinniłeś theodena? Nie, ale wydaje mi się, że jednak mafia w składzie Elrond, Theoden, Boromir dodaje się słabo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:34:56 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:34:56 GMT 1
Przecież ja w tej rozgrywce ja chyba ani razu nie byłem w górnej połówce podejrzeń. Albo ja nie rozumiem, co chcesz przekazać, albo Ty nie rozumiesz mnie. Ja napisałem, że Ty - lowrider - szanowany gracz o wysokiej pozycji w społeczności, mogłeś rzucając ten kamyczek sprowokować lawinę na Tuka lub Mordor. I że jako mafiozie mogłoby Ci na tym zależeć. kurwa Gollum z drugiej strony to bardzo łatwo w te teorię wjechać i zajebać Boromirowi jak teraz o tym pomyślałem no człek bezbronny wobec faktów
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:35:50 GMT 1
Jedyną alternatywą dla Gimlego w mafii jest Władca Pierścieni. W zasadzie jeśli Gimli padłby niewinny to można śmiało w tego WP walić, a później pewnie w Boromira. Lecę w spanko. Do jutra! (miejmy nadzieję) Jak ty masz te neurony poskręcane, że dla ciebie w tak nieoczywistej sytuacji coś może być jedyną alternatywą w ogóle. Bo dla mnie to jest oczywiste, że prawie nic nie jest oczywiste, poza paroma uniewinnieniami.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:37:05 GMT 1
Ja tez, ale rozmawiamy o Mordorze i Tuku, a nie gandalfie, którego sam zaatakowałem A POTEM PISAŁEM ZE JEGO LINCZOWANIE JEST NIEZGODNE ZE SZTUKA i władcy, na którego w końcu zagłosowałem W ogóle to jest beka, ze 100% tych argumentów można rzucić PK i 100% pasuje, a nikt tego nie robi no właśnie ciekawe też że Ty to zrobiłeś teraz po raz pierwszy No ta, bo ja to widzę. Przy czym przede wszystkim, dla mnie te argumenty są średnie, ale jednocześnie ja widzę, że wy nie widzicie, że pierwszego dnia miałem PK na swoich pleckach, który mi napisał "zajebiste", a potem obaj zgodnie stwierdziliśmy (chyba PK pierwszy), że to nie jest zgodne ze sztuką. Przy czym ja wcale nie twierdzę, że to musi świadczyć na niekorzyść Keczupa (chociaż w zasadzie ja to już napisałem, że widzę scenariusz, w którym mafia specjalnie mnie broni i podbija moje niecelne teorie), ale przede wszystkim chodzi mi o to, że jak już poszło z górki, to na mnie argumenty łatwo się znajdują, a jak drugiemu typasowi można zarzucić to samo, to nikomu nawet to przez myśl nie przejdzie. Dobra, to kto jest w mafii? Bo już trójki bez Gimliego i Mordoru to jakoś nie widzę. Theoden, Bór i ktoś z pary róża/władca. Jeśli się gdzieś mylę, to PK. dalej Elrond. Ja wiem, że właśnie robie top10 anime backflip z telemarkiem, w jednym poście samemu rozbrajając dwa argumenty, które powinny mnie uniewinniać, bo sam wskazuję rzeczy na pewne kwestie, ale chyba trzeba: mafiacorner.boards.net/post/63319/thread - weź to przemyśl na spokojnie i powiedz czy przypadkiem nie powinniśmy się wykluczać z Theodenem
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 20:37:24 GMT 1
No ja nie jestem w mafii i będą, zachowując proporcje, te same reakcje po ewentualnym linczu na mnie, co po Mordorze. Nie wiem co muszę zrobić żeby to udowodnić, albo będę próbował w dniu jutrzejszym. Ten mindset. nie 'co muszę zrobić, żeby to udowodnić', tylko spróbuj odpowiedzieć na pytanie 'kto jest w mafii'! Odpowiadam przecież na to od POCZĄTKU gry. To już nie ta gra co kiedyś, że ci rozpiszę jakiegoś słabego mafiozę i wszystko będzie się zgadzać. Podałem wyraźną grupę, w której trzeba szukać i do której w dużej mierze się zgadzamy. Będę szukał jutro twistów, ale nie wciskaj mi, że nie szukam mafii.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:37:43 GMT 1
Przecież ten Władca bardzo naturalnie wjechał w temat wczoraj, do tego jechał od początku Hobbita, nie dodaje mi się to zupełnie. Nie widzę, żeby w tej mafii był.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:37:51 GMT 1
Teraz miałeś, ostatnio nie miałeś. Czego ty chcesz? Edit: W sensie to do Kshaqa. no nic kurwa, przeżywam se a ty coś się tak uczepił wszystkich, którym nie podoba się kolor linczu? nie rozumiem twojej taktyki teraz Nie że każdego, ale wczoraj dałeś na mordora zamiast hobbita, dziś dałeś gimliego za mordora, a się fleksujesz. W sensie, no co chcesz osiągnąć, dla mnie normalny lincz.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:38:07 GMT 1
Mordor imo dziś leci winny, będzie dobrze panowie. Mafiozo tomus na mafiauniverse:
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:38:27 GMT 1
Nie, ale wydaje mi się, że jednak mafia w składzie Elrond, Theoden, Boromir dodaje się słabo. A Theoden, Gimli + ktoś?
|
|