|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:06:04 GMT 1
WP miałem też dzisiaj podobne wrażenie, że nie mogą być razem w mafii. Teraz to się zastanawiam czy nie zagrali na zasadzie "razem a jednak osobno" jak za Denholma? huj wie ja się zastanawiam czemu kshaqa mordowano raczej bez księdza przecież, grał za odważnie, a notowania miał w porządku ale nie wybitne wypuszczenie pod Aragorna? Dokładnie jak za Denholma.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:06:55 GMT 1
Aragorn, pytanie do ciebie. Uważasz, że Gimli zielony, bo to klasyczny oldschoolowy Jag. Napisałem to pierwszego dnia, bo sam tak uważam/uważałem (chyba uważałem, bo on nie w mafii = trzy grubasy). Uważasz, że to wystarczy? Bo prosty przykład, obaj z Theodenem weszliśmy w obronę Hobbita na zasadzie TWTBAW, a ja na to dorzuciłem jeszcze porównanie Jokera, który grał jak Hobbit i budził odrazę i Mccoya, który starał się pisać merytorycznie od początku i AŻ TAKIEJ jawnej niechęci nie budził. I nie wystarczyło. Dlaczego przy Gimlim miałoby wystarczyć? Nie wiem, jutro doczytam Powrót Króla, czemu Aragorn tak nisko, po napierdalaniu w Theodena cały dzień? nie takie napierdalania widziałem każdy scenariusz oprócz Ciebie i Gimlego traktuje teraz w kategoriach takiego kontrolowanego plottwistu
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:07:52 GMT 1
WP miałem też dzisiaj podobne wrażenie, że nie mogą być razem w mafii. Teraz to się zastanawiam czy nie zagrali na zasadzie "razem a jednak osobno" jak za Denholma? huj wie ja się zastanawiam czemu kshaqa mordowano raczej bez księdza przecież, grał za odważnie, a notowania miał w porządku ale nie wybitne wypuszczenie pod Aragorna? oba mordy na obsraniu, zero tam odwagi
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:08:13 GMT 1
Powiem coś w kontrze do theodena Mafia ma przejebane
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:08:55 GMT 1
keczup wizjoner
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:09:27 GMT 1
Młody K trendseter
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:09:50 GMT 1
przypomina mi ta edycja pierwszą odwołaną bobkową, jakby mi bozia skład mafii na uszko podpowiedziała
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:09:51 GMT 1
ale z leżaka i tak kurwa wstawaj
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 21:10:38 GMT 1
Co to znaczy, wypuszczenie pod Aragorna? Bardzo dużo nam daje info o Theodenie, bo to oznacza, że mafia nie wiedziała, ze Hobbit pada, nie spodziewali się, a to oznacza, że inni gracze, którzy zachowywali się podobnie do theo, nie wiedząc w którą iść stronę z tym linczem wyglądają podejrzanie. To byli Boromir i Powrót Króla, nie? Jeśli tak, PK wpada do mojego POE, zamiast Róży, którą mi zajebała mafia xd Nie wiem, jutro doczytam Powrót Króla, czemu Aragorn tak nisko, po napierdalaniu w Theodena cały dzień? nie takie napierdalania widziałem każdy scenariusz oprócz Ciebie i Gimlego traktuje teraz w kategoriach takiego kontrolowanego plottwistu I że ja niby w mafii? Wszystko dobrze u Ciebie PK? PS. Postcap, papa
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:10:41 GMT 1
pytanie tylko po co, mogę wam otworzyć drzwi jak wnosicie kanape
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:11:55 GMT 1
jak za Denholma? huj wie ja się zastanawiam czemu kshaqa mordowano raczej bez księdza przecież, grał za odważnie, a notowania miał w porządku ale nie wybitne wypuszczenie pod Aragorna? oba mordy na obsraniu, zero tam odwagi Najzabawniejsze jest to, że próbowałem chociaż po części do niego dotrzeć. Znaleźć z nim interakcje i mam wrażenie, że on się bał bardziej odważnych interakcji.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:12:12 GMT 1
Co to znaczy, wypuszczenie pod Aragorna? Bardzo dużo nam daje info o Theodenie, bo to oznacza, że mafia nie wiedziała, ze Hobbit pada, nie spodziewali się, a to oznacza, że inni gracze, którzy zachowywali się podobnie do theo, nie wiedząc w którą iść stronę z tym linczem wyglądają podejrzanie. To byli Boromir i Powrót Króla, nie? Jeśli tak, PK wpada do mojego POE, zamiast Róży, którą mi zajebała mafia xd nie takie napierdalania widziałem każdy scenariusz oprócz Ciebie i Gimlego traktuje teraz w kategoriach takiego kontrolowanego plottwistu I że ja niby w mafii? Wszystko dobrze u Ciebie PK? PS. Postcap, papa Ty chyba pijany jesteś
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:13:09 GMT 1
oba mordy na obsraniu, zero tam odwagi Najzabawniejsze jest to, że próbowałem chociaż po części do niego dotrzeć. Znaleźć z nim interakcje i mam wrażenie, że on się bał bardziej odważnych interakcji. Miałem podobnie, jak się pytałem go o coś to czułem, że on albo nie odpisuje, albo czeka długo z tym. Gollum co powiesz o strzale Peregrina, zwłaszcza, że znowu strzelił wbrew tobie.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:13:27 GMT 1
Co to znaczy, wypuszczenie pod Aragorna? Bardzo dużo nam daje info o Theodenie, bo to oznacza, że mafia nie wiedziała, ze Hobbit pada, nie spodziewali się, a to oznacza, że inni gracze, którzy zachowywali się podobnie do theo, nie wiedząc w którą iść stronę z tym linczem wyglądają podejrzanie. To byli Boromir i Powrót Króla, nie? Jeśli tak, PK wpada do mojego POE, zamiast Róży, którą mi zajebała mafia xd nie takie napierdalania widziałem każdy scenariusz oprócz Ciebie i Gimlego traktuje teraz w kategoriach takiego kontrolowanego plottwistu I że ja niby w mafii? Wszystko dobrze u Ciebie PK? PS. Postcap, papa ja pisze tylko uczciwie co czuje, a Ty w ramach odwetu wrzucasz mnie do swoich podejrzanych. Czuje u Ciebie podskórną nerwowość, nie wiem czym wywołaną. Na każdego którego mam wyżej od Ciebie mam po prostu rozsądniejszą w moim odczuciu okoliczność uniewinniającą i tyle, nie obrażaj się.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:14:11 GMT 1
Co to znaczy, wypuszczenie pod Aragorna? Bardzo dużo nam daje info o Theodenie, bo to oznacza, że mafia nie wiedziała, ze Hobbit pada, nie spodziewali się, a to oznacza, że inni gracze, którzy zachowywali się podobnie do theo, nie wiedząc w którą iść stronę z tym linczem wyglądają podejrzanie. To byli Boromir i Powrót Króla, nie? Jeśli tak, PK wpada do mojego POE, zamiast Róży, którą mi zajebała mafia xd I że ja niby w mafii? Wszystko dobrze u Ciebie PK? PS. Postcap, papa Ty chyba pijany jesteś Mafia dała dwa głosy w kontrze do Hobbita, bo na władcy jest głos Theodena i Hobbita. W swojej głowie masz mnie za mafię. W swojej głowie musisz mieć TRZY GŁOSY OD MAFII NA KONTRKANDYDATA DLA HOBBITA. I ty teraz wpadasz i mówisz, że mafia nie wiedziała, że Hobbit pada i nie spodziewali się? Co to ma kurwa być?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:15:04 GMT 1
Js nie wiem czy Aragorn jest tak logicznym graczem jak ty Boromir. Czy jest sens go z tego rozliczać. Ja tak tbh też już nie pamiętam do końca kto gdzie głosował przy formułowaniu typów.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:15:43 GMT 1
Jeszcze w ogóle chłop stwierdza, że estymatorem bycia w mafii ma być to, że W TEMACIE ktoś się zastanawia nad głosem Ignorując całą instytucję mafijnego, nie no, przecież lepiej jak wszyscy napiszą, że nie wiedzą co zrobić
xDDDD
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:17:48 GMT 1
Arnold a wobec Gimlego coś sobie wyrobiłeś? Robotką dla nas chyba będzie znalezienie mu kontrkandydata do następnego linczu
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:18:05 GMT 1
Js nie wiem czy Aragorn jest tak logicznym graczem jak ty Boromir. Czy jest sens go z tego rozliczać. Ja tak tbh też już nie pamiętam do końca kto gdzie głosował przy formułowaniu typów. No ale tutaj mi chodzi o to, że jak spojrzysz na jego aktualną wizję mafii (Ja+Theoden+PK, skoro nie różyczka), to ma trzy głosy od mafii broniące hobbita, a jednocześnie wysuwa wniosek, że lincz na hobbicie był dla mafii zaskoczeniem. Chociaż, jak teraz to przemyślałem, to jemu mogło chodzić o to, że mafia miała się spodziewać, że wyratuje sytuację, bo nie spodziewała się tak licznego wagonu na Hobbita. Ale i tak mi kurwa niesmak pozostał.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:18:53 GMT 1
w sumie nie wiem po co pytanie dedykowane do arnolda, miasto w tej edycji to szeroki movement
|
|