|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:19:54 GMT 1
dawaj monciarz przypierdol się do czegoś w ostatnich minutach
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:20:03 GMT 1
Ja w ramach kontrkandydata proponuję uszeregować graczy wg tego co można o nich powiedzieć i idąc od dołu, wypada nam chyba na władcę.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:20:29 GMT 1
Arnold a wobec Gimlego coś sobie wyrobiłeś? Robotką dla nas chyba będzie znalezienie mu kontrkandydata do następnego linczu Nie przekonuje mnie jazda Trolla na Gimliego i argumenty, których używał dodaje mi się scenariusz, że Troll to playmaker mafii, który bronił pośrednio siebie, Wp i Theodena poprzez ataki na gimliego. I że serio on gra na taktyke tego berserkera co próbuje jak najwięcej wykurwić miasta przed sobą.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:21:59 GMT 1
Ten antagonizm WP i Troll, który nie został poprowadzony do skutku wygląda mi na coś takiego typu, pewnie i tak nam obu odpuszczą a jak nie to co się nie stanie to wygramy.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:22:06 GMT 1
Js nie wiem czy Aragorn jest tak logicznym graczem jak ty Boromir. Czy jest sens go z tego rozliczać. Ja tak tbh też już nie pamiętam do końca kto gdzie głosował przy formułowaniu typów. No ale tutaj mi chodzi o to, że jak spojrzysz na jego aktualną wizję mafii (Ja+Theoden+PK, skoro nie różyczka), to ma trzy głosy od mafii broniące hobbita, a jednocześnie wysuwa wniosek, że lincz na hobbicie był dla mafii zaskoczeniem. Chociaż, jak teraz to przemyślałem, to jemu mogło chodzić o to, że mafia miała się spodziewać, że wyratuje sytuację, bo nie spodziewała się tak licznego wagonu na Hobbita. Ale i tak mi kurwa niesmak pozostał. Patrząc po grze Hobbita to trudno było się spodziewać, że na niego pójdzie mało głosów. Ratowanie Hobbita w tamtej sytuacji brzmi dość abstrakcyjnie jakbyś był w mafii i widział jak on gra. Takiego Cugowskiego jeszcze rozumiem, że dawałeś radę ratować bo wiedziałeś że sobie wyrobił pozycję.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:22:09 GMT 1
Ja w ramach kontrkandydata proponuję uszeregować graczy wg tego co można o nich powiedzieć i idąc od dołu, wypada nam chyba na władcę. a może na mnie?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:22:40 GMT 1
A się do tego okazuje, że w grze Trolla wszystko było szkodliwe, brak strzału dzisiaj byłby szkodliwy, atak w Gandalfa, szkodliwy.
Jeszcze to że on pchał gandalfa przed hobbitem a nie na odwrót pomimo że mafijność Gandalfa wyciągał z mafijności hobbita, nic tu nie gra, a wszystko jest szkodliwe.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 21:23:55 GMT 1
Weź się lepiej w garść szkudniku Problem w tym, że nie miałem cię w żadnym momencie dzisiejszego dnia za mafię, a moje pytanie o ciebie to było rzucenie myśli w przestrzeń, która mi się w danym momencie pojawiła w głowie. Dobrze pisałeś wczoraj, że będąc w mafii nie uniewinniałbym takiego Władcy Pierścieni. A jeśli chciałbym kogoś kolejkować na potem tak jak twierdzisz, nie wybierałbym Ciebie. Kończąc Twój wątek bo niekomfortowo się czuje jako jedna z hien pastwiących się wypadasz mi w top3 najmniej autentycznych i naturalnych w tym mieście. Nie żebyś grał mocno źle, ale zbyt wielu tu wypadło bardzo dobrze. nie podniosę dzisiaj na Ciebie ręki bo uznaje to za kolejny błąd w sztuce, tak jak tykanie w d1 Gandalfa. Nie jesteś faworytem do dzisiejszego linczu. Być może będziesz faworytem kolejnego. Co by nie było masz prawdopodobnie co najmniej 3 dni na zrobienie tutaj roboty. Jesteś top w słowie pisanym i uważam, że to dla Ciebie pestka. Możesz budować nam core znajdując argumenty za coraz większą niewinnością, możesz szukać winnych, możesz wypadakowo w trakcie uniewinnić sam siebie. Mordor dostając te 3 dodatkowe dni uważam, że nie zrobi nic. Ty w tym czasie jesteś w stanie wygrać sobie gierkę. Rób swoje nie daj się zaszczuć pierdol hejterów każdemu w tej edycji daje szanse, limit pozdro
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:25:16 GMT 1
I też pytałem go i ciebie o tego Theodena bo sądziłem, że z Theodenem coś nie gra, a wydaje mi się, że wy najprędzej byście go zauważyli jakby był w mafii. No i ty podjąłeś temat, a troll kompletnie prawie olał i nawet w momencie największej rozklejki Theodena dzisiaj coś tam wolał gadac o sobie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 21:25:56 GMT 1
via mobile
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 21:25:56 GMT 1
Ja i Troll w mafii się wykluczamy. Zobaczcie nasze interakcje wczoraj i przedwczoraj.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:26:22 GMT 1
Ja i Troll w mafii się wykluczamy. Zobaczcie nasze interakcje wczoraj i przedwczoraj. Taki był gameplan.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:26:48 GMT 1
I też pytałem go i ciebie o tego Theodena bo sądziłem, że z Theodenem coś nie gra, a wydaje mi się, że wy najprędzej byście go zauważyli jakby był w mafii. No i ty podjąłeś temat, a troll kompletnie prawie olał i nawet w momencie największej rozklejki Theodena dzisiaj coś tam wolał gadac o sobie. Czy to w jaki sposób ciebie na świecznik próbował wrzucić Theoden nie koloruje czasem na zielono?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 21:27:51 GMT 1
I też pytałem go i ciebie o tego Theodena bo sądziłem, że z Theodenem coś nie gra, a wydaje mi się, że wy najprędzej byście go zauważyli jakby był w mafii. No i ty podjąłeś temat, a troll kompletnie prawie olał i nawet w momencie największej rozklejki Theodena dzisiaj coś tam wolał gadac o sobie. Czy to w jaki sposób ciebie na świecznik próbował wrzucić Theoden nie koloruje czasem na zielono? To jest pytanie do was. No ja po prostu mu oddawałem jak mnie jechał i to jak mnie atakował akurat mi się wydawalo najnormalniejszym fragmentem jego gry. Fatalnie zaczął wyglądać jak mu oddawałem.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:27:53 GMT 1
Zadanie domowe dla wszystkich, w szczególności dla Aragorna i Elronda. Przemyślcie mocno temat Władcy i drugiego z pary (wersja dla Aragorna i Elronda) / całą trójkę (dla pozostałych)
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:28:00 GMT 1
Bo jeśli tak. To trochę przypomina case jak Denholm wrzucał na świecznik Marudę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 21:28:38 GMT 1
via mobile
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 21:28:38 GMT 1
Czuek uwierz mi, że jestem niewinny i jazda z kurwami. Mógłbym się 100% uniewinnić ale wolałbym się nie zdradzać, jeśli mi zaufasz. To jest kluczowe bo jesteś jedyny pewny niewinny na 2-3 dni. Wygrajmy to.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:29:14 GMT 1
No ja właśnie dlatego napisałem też o Elrondzie, raczej czuję, że go działa na jego plus, ale to czysta czutka, a chcę to jeszcze przemyśleć i inni też niech to zrobią.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 21:30:01 GMT 1
Przemyślę to na pewno, ale ta sytuacja powinna być dla niego na plus.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 21:30:42 GMT 1
huj
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 21:31:54 GMT 1
via mobile
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 21:31:54 GMT 1
Czuek bo jak na mnie mafia jutro siądzie, to ja nie wiem czy będę w stanie cały dzień trzymać fason, dlatego liczę na mocny clear od Ciebie. To będzie kluczowe.
|
|