Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 18:06:34 GMT 1
W sensie, że ja miałbym być w mafii z Aragornem i mu wymyśliłem patent, że będzie notatki wrzucał? No stary, idę o zakład ze to co padło w temacie wygrałoby konkurs n najlepsze notatki No w sumie tak, ale ja wiem, że w mafii nie jestem, więc musiałby se to przygotować i liczyć na to, że jakiś mieszkaniec dopyta o te notatki sam z siebie. No albo kolega miał go dopytywać, ale uprzedziłem. Zresztą te notatki musiałyby i tak być pisane już wcześniej faktycznie podczas tego D1, nie sądzę, żeby stwierdził np. dziś lub wczoraj, a chuj sfabrykuje se notatki i jak kiedyś będę miał ciepło to je wyciągne.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 7, 2023 18:07:19 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 18:07:19 GMT 1
Możliwe, ze bywają wyjątki w których chujowo wchodzące w d1 aragorny robią takie notatki żeby potem napisać swoje i wyjebac grać w Europa universalis ale są jest to na tyle ciekawe ze warto o tym porozmawiać
Europa Universalis miało premierę jakoś w weekend czy coś?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 18:09:00 GMT 1
nie no rownie dobrze mogl na szybko zrobic notatki z pierwszego dnia w ciagu 2 godzin, dlatego mowi, ze tylko pierwszego dnia notowal
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 18:09:04 GMT 1
Poza tym to, że linki się rozjebały w jego wcześniejszych postach po tym jak je kopiował z notatnika raczej potwierdza, że te notatki faktycznie istniały.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 18:13:24 GMT 1
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 18:14:07 GMT 1
Sobie wynotowałem podczas przerwy, że jeśli gdzieś w czwórce Aragorn,WP,Troll,Gimli nie ma ani jednego mafiozy to jesteśmy po prostu w dupie. Problem mam taki czy jest szansa kogoś z tej czwórki uniewinnić w razie czego, aby mieć jednak ten zapas na złapanie przedostatniego mafiozy jeśli będą 3 pudła ( zakładam ten gorszy scenariusz, gdzie nie padnie udana modlitwa w następnych mordach nie uda się ustrzelić mafiozy w ciągu 3 najbliższych linczy zanim dojdzie do meczówki).
Poza tym z wczorajszej listy podejrzanych mi zostali Grimli i Troll, ponieważ Elrond się uniewinnił i Boromir też jakoś się uniewinnił ( o ile nie robi mnie w chuja). Tym bardziej musiałem rozważyć czy nie poszły misscleary wyżej.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 7, 2023 18:14:17 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 18:14:17 GMT 1
Okej, zaczynaja się emocje Conajmniej jeden dobrze gra
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 7, 2023 18:14:58 GMT 1
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 18:14:59 GMT 1
gdzie mu się porozjeżdżały? Jeden link wstawił z literówką po prostu
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 7, 2023 18:15:08 GMT 1
to akurat wygląda jak ustawka
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 18:17:07 GMT 1
no tym bardziej, że w tych notatkach kurwa mocno broni Gimlego i atakuje Boromira, WP i trochę mnie (ale ta notatka o mnie to też jakaś taka jakby pod tezę pisana)
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 7, 2023 18:17:07 GMT 1
Swoją drogą Aragorn to dobry mafioza, ale ma tendencje niezręcznie wchodzić w rozgrywkę, a potem rosnąć w siłę gdy go atakują i zaczyna się bronić. Jak JRR, tutaj jest analogiczna sytuacja. Tylko tu nie oberwał od snajpera. Jakby był winny, to byłbym też rozgrzeszony z nie oddania głosu na hobbita w d1. I grałbym w ogóle bardzo dobrą grę. No ale to analogiczna sytuacja, czy totalnie inna sytuacja, bo tam zdechł na początku? Rzuciłeś jakimś prawidłem i dałeś porównanie do niego, które może być adekwatne w jakichś 10%, bo reszta jest nieporównywalna - właśnie przez ten strzał snajpera. Co Ty kurwa dajesz. Jak JRR ale nie jak JRR.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 18:17:11 GMT 1
A masz jakieś jeszcze przemyślenia o obecnej sytuacji?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 18:18:25 GMT 1
No JRR przecież źle wszedł i potem się poprawiał jak go atakowali, Sqbaniec zrozumiał porównanie. Zresztą Aragorn przyznał przecież, że faktycznie unika gry w d1 na tyle na ile może, bo wie, że ma słabe. Czyli potwierdził moją teorię, że mógł chcieć użyć chatugpt, żeby przekitrać się przez pierwsze godziny gry na patencie.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 18:19:07 GMT 1
Ale Aragorn nie wszedł źle, tylko potem wyprawiał totalnie irracjonalne rzeczy, wczoraj przechodził samego siebie ze swoimi tezami
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 7, 2023 18:19:35 GMT 1
porównaj ile godzin JRR był wówczas w rozgrywce do strzału snajpera vs ile Aragorn jest w tej rozgrywce a potem zastanów się nad sensem jeszcze raz
E: zresztą jebać to, Pshemo nie pierwszy raz odklejony
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 18:19:43 GMT 1
no tym bardziej, że w tych notatkach kurwa mocno broni Gimlego i atakuje Boromira, WP i trochę mnie (ale ta notatka o mnie to też jakaś taka jakby pod tezę pisana) Te notatki niby ok są. Mógł je robić dla siebie podczas I dnia i potem już nie chciał ich kontynuować, ale uniewinnianie go na podstawie notatek? Jakoś tego nie widzę.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 18:21:12 GMT 1
Ja bym powiedział, że on gra odwrotnie proporcjonalnie do mnie, ja początek miałem w miarę szkodliwo-trollingowy, a potem było coraz bardziej ok, a on początek miał nienajgorszy, ale wczoraj to już było szkodnictwo 100 procent, a dzisiaj uprawia najpierw obronę volvową, a potem po 2 godzinach odnajduje stare notatki. Kurwa każdy na jego miejscu wstawiłby je od razu.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 7, 2023 18:21:13 GMT 1
Nie wiedziałem, że tyle emocji wzbudzą moje notatki xd
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 18:22:02 GMT 1
Jest jeszcze jedna sprawa. Te notatki wyglądają jakby to było wyciąganie haczyków na danych graczy, aby móc w odpowiednim momencie ich użyć.
|
|