Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 12, 2023 0:23:47 GMT 1
Dobranoc.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:26:34 GMT 1
najlepsze jest to, że w tej edycji nikt nic nie analizuje, nie ma czytania rozgrywki, tylko wajb i chuj, do czego wydatnie oczywiście przyczynił się szkodnik egze, który wypierdolił z gry pół miasta, wsadził se historyjkę w testament i fajrant, można szaszłyki robić XD
był lincz na Aragornie - prawie bez dyskusji w mieście
lincz na Trollu - jasełka
lincz na Glorfinderze - no trochę więcej merytoryki, ale to meczówka XD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:28:49 GMT 1
aż bym wstawił jakiegoś rozjebanego elfa w awatar na szaro ale nie mogę, bo mi po Generale zabronili, więc teraz se siedzę jak debil i trochę nawet gratuluję mafii, chociaż zakładając, jest całkiem przyzwoita szansa na WP w niej, to jednak nie gratuluję
a może gratuluję? dobry luz w dupie kurwiszon, w końcu się nie spłakałeś, że lincz dostajesz na klatę będąc zagubionym mafiozą XD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:34:53 GMT 1
Elrond co jak mu kaszka z mleczkiem się rozsypała za dzieciaka to do tej pory jest rozmemłany, w mieście gra sto razy gorzej niż w mafii, a gra tak źle, że nie mogę stwierdzić, czy to celowo, czy nie, więc trzeba przyznać, że meta to odwzorowania to tutaj jest kurwa idealna XD
a na deser mamy Boromira który siedemdziesiąt razy zajebał uniewinnienie samego siebie, taki fifirafa, a jak jest meczówka, to niby coś robi, ale jednak będzie po 16 (W DZIEŃ MECZÓWKI W SOBOTĘ), generalnie znowu wajcha (z niewinnego na niewinnego XDDD), no i na sam koniec Czueku z Legolasem mu dyktują co ma robić i on się z tym czuje bardzo komfortowo, bo nawet nie rozpatruje różnych sytuacji (MIMO ŻE JESZCZE WCZORAJ BYŁO ŻE GLORFINDEL TO JEDNAK TUŻ OBOK BOROMIRA W NIEWINNOŚCI), tylko już se dyskutuje co dalej XD
a pewnie doskonale wie, że nie będzie żadnego dalej
a, i jeszcze zaproponował że go trzeba zlinczować w poprzednim głosowaniu w sytuacji bez żadnego ryzyka XD a ja co zrobiłem? zajebałem kurwa głos na siebie jak Troll miał go na mnie i sobie poszedłem pracować nie czytając nawet jak kto zareaguje na moją propozycję, bo przynajmniej ominąłbym to powolne miastowe umieranie
no i jeszcze raz chciałbym Trollowi bić brawo, rozjebałeś miasto lepiej niż w każdej swojej edycji w mafii w tym wieku naszej ery, gratuluję XD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:39:33 GMT 1
jeszcze jakby poeta Zmarzlik się nie czepił jakiejś z dupy wyjętej odpowiedzi w D0, że o niczym nie świadczy to co robią Gandalf z Peregrinem (bo jak ma o czymś świadczyć, to D0, czas na zbadanie reakcji, trzeba docenić luz i szczerość odpowiedzi a nie szukać ognia tam gdzie go nie ma), to pewnie oszczędziłbym sobie parę dni życia i miał więcej niż trzeci level w Baldurze bo teraz lipa maks i jakieś pająki mnie zabijają jak do studni wszedłem
byłbym tam gdzie Kshaq
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:40:52 GMT 1
jedyny zarzut mam do siebie, że trochę faktycznie Pomidorka kochanego wkopałem, bo jednak pierwotnie nie zakładałem jego reakcji i zrobiłem trochę jak ze Służbą, ale później już analiza była full szczera, a tu się okazało że krypta
trzymaj się tam brachu, wiem, że moglibyśmy wygrać jakbyś tu jeszcze był
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:43:33 GMT 1
Gary top edycja jeśli chodzi o prowadzenie gry, no ale kurwa, nie znalazłeś ani jednego mafiozy de facto, więc jednak powiedziałbym, że kamyk do ogródka tu jest
ewentualnie masz tego Elronda jeśli testament Ci częściowo wszedł, ale przez kolejkowanie to już i tak jeden chuj że tak to ujmę
tak jak ja miałem zarzuty, że jest mnie za dużo i trochę przejmuję temat, tak miałem podobne odczucie co do Ciebie w tej edycji, a w konsekwencji tego jak mi się ułożyła praca przed urlopem i obowiązki, no to nie było opcji nadrobić
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 0:44:12 GMT 1
Obaj Tuk musimy przemyśleć co do dalszych kroków. Kluczowe dla mnie też będzie co zrobi dalej Boromir. Najważniejsze jest przeżyć dzisiejszy lincz
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:45:47 GMT 1
WP z nagrodą złotego Bolca albo srebrnej Muchy
Legolas dostaje ode mnie nagrodę imienia Guimo za bycie niepodejrzewanym całą rozgrywkę, ale zastrzelenie jej ostatnich szans na wygraną XD
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 0:46:34 GMT 1
Ja nadal nie wiem co WP robi w meczówce
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:46:43 GMT 1
a Tukowi nie wiem co mam dać, bo jakby się inaczej rng ułożyło, to był tu duży potencjał na lincz tuż po Lewkoniu, a teraz jest rozgrywającym i szefem miasta w którym nadal są Pshemo i lowrider, ale to oczywiście nikomu nie wydaje się podejrzane XD
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 0:46:44 GMT 1
A tym bardziej co robię w niej ja
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:47:23 GMT 1
no ja też nie wiem, ale mógłbyś pokazać jakieś sztuczki, zabić wodza trolli czy coś
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:48:39 GMT 1
kurwa jakbyś był z Eowiną przy Witchkingu to pewnie byś jej noża w łydkę wsadził a nie złolowi
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:49:14 GMT 1
kogo jeszcze ominąłem, bo nie będzie mi sie potem podsumowania chciało robić
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:52:03 GMT 1
Gimli - nie no, sienhal top, szkoda, że czasu nie miał, ale przecież lincz na nim i wszystkie osoby, które na niego głosowały za namową egzekutora z choroszczy częstochowy powinny się dogłębnie wstydzić, lincz na trollu tamtego dnia to byłby gamechanger, bo w światłych umysłach naszych współgraczy nie zrodziłaby się myśl, że jak MONTI PODEJRZEWA EGZE TO MONTI MUSI BYĆ W MAFII
no a ja mówię - wyścig o króla percepcji z niepodejrzewającymi egze to by wygrali nawet jednoocy
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:54:34 GMT 1
Różyczka - no wielką urządziłeś pustkę w domu moim, mój drogi ksahqu tym zniknięciem swoim.
I krzywdę złamasie, bo ja dobrze wiem, ze nic na mnie nie miałeś i nie masz, ale wolałeś sobie wpisać disclaimer, żeby nie było, że Cię oszukałem. A potem Legolas wertuje (XDDD) rozgrywkę i widzi że jest wzmianeczka, więc do kajecika (żartuję, to wszystko jest przechowywane w specjalnej komorze razem z odpowiedzią na NKWD na granicy finsko-radzieckiej). Oczywiście pominięte wszystkie pozytywne interakcje. Ergo, Kshaq znowu przegrał grę miastu. Trzeba było wtedy też dawać w tego Bolca :/
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:55:48 GMT 1
Mordor - Eneldo, jak ktoś Ci robi krzywdę, to mrugnij dwa razy, bo Cię nie poznałem w tej edycji zupełnie, a zakładam, że mając teraz Szelesta u boku, a nie Elronda/Boromira/WP to jeszcze moglibyśmy zdobyć świat i wygrać tę rozgrywkę.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 0:56:31 GMT 1
Napisałem do chatgpt i powiedział tak o
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:57:11 GMT 1
Drzewiec - szkoda, że nie mieliśmy okazji się lepiej poznać, zakładam, że przynajmniej mógłbyś wcześniej wyręczyć nas z dylematu Elrondowego i wskazać WINNY/NIEWINNY więc teraz mógłbym obsobaczać tylko dwie osoby zamiast trzech, przynajmniej wyglądałbym jakbym znał skład mafii
|
|