|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 0:58:46 GMT 1
Mafii w składzie Lewkoń i Volverin nie pozdrawiam, bo zagraliście tak źle, że uważam, że jakbyście zrobili Grashley Eene i Lewkoń zagrałby Volverina, a Volverin Lewkonia, to wyszłoby lepiej. Szkoda, że dwóch typów Was ciągnie na plecach
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:00:41 GMT 1
Limit postów spoko, chociaż widzę, że odbiło się to na moim stylu gry (DUŻO DAWAŁ MONTI ALE MNIEJ NIŻ ZAWSZE - no ciekawe kurwa czemu), 36/12 czy ile tam jest do dupy, ani razu nie miałem czasu czytać rozgrywki w międzyczasie mimo, że się starałem
poradnik Volva - eee, no świetnie, napisane, że mafiozi nie są proaktywni, po czym zlinczowany zostaje najbardziej proaktywny gracz rozgrywki
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:01:21 GMT 1
setup tej gry - nie widziałem nigdy tak promiastowego setupu, a i tak udało się to spierdolić XD
proponuję następną rozgrywkę na dyskordzie
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:02:43 GMT 1
no i też ostatecznie wychodzi, że jednak w określonym składzie to gra psychologiczna, bo wygrywa nie konkret, nie argumenty, tylko bias i że tak to ujmę, zbliżenie charakterologiczne
ciapa Squbi łatwiej znajdzie wspólny język z ciapą Elrondem
Elrond robiący te same rzeczy za które jest atakowany Glorfindel wg Squbiego - ok
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:03:22 GMT 1
nie została na mnie przedstawiona ani jedna rzecz w tej rozgrywce, a i tak jakimś cudem padam w linczu, Green miał chociaż tyle jaj, że się biliśmy sztachetami przez dwa dni, a przypominam, że miał do pomocy Gary'ego jeszcze XD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:03:45 GMT 1
no i Green był niewinny, a co robi Borubar teraz?
DAJE CZUEKOWI DECYDOWAĆ
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 1:04:31 GMT 1
nie została na mnie przedstawiona ani jedna rzecz w tej rozgrywce, a i tak jakimś cudem padam w linczu, Green miał chociaż tyle jaj, że się biliśmy sztachetami przez dwa dni, a przypominam, że miał do pomocy Gary'ego jeszcze XD no nw Aragorn dał jedną czy dwie rzeczy w testamencie
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:04:51 GMT 1
jeszcze Ci tę analizę jutro zbiję Squbi, najśmieszniejsze jest to, że po naszej ostatniej dyskusji schowałeś się do nory do wieczora, a dzisiaj jakby nastąpił robotyczny reset i powtarzasz te same argumenty, a brak Ci jaj, żeby wrócić do fragmentu, który nawet Gary wyśmiał
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:05:10 GMT 1
nie została na mnie przedstawiona ani jedna rzecz w tej rozgrywce, a i tak jakimś cudem padam w linczu, Green miał chociaż tyle jaj, że się biliśmy sztachetami przez dwa dni, a przypominam, że miał do pomocy Gary'ego jeszcze XD no nw Aragorn dał jedną czy dwie rzeczy w testamencie tak, z dopiskiem - NIEWINNY XD gościu
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:05:45 GMT 1
jeszcze Ci tę analizę jutro zbiję Squbi, najśmieszniejsze jest to, że po naszej ostatniej dyskusji schowałeś się do nory do wieczora, a dzisiaj jakby nastąpił robotyczny reset i powtarzasz te same argumenty, a brak Ci jaj, żeby wrócić do fragmentu, który nawet Gary wyśmiał no ale szacunek za grę bo widzę mega progres i powiedzmy gdybyś nie był zamknięty na współpracę, to mogło to wszystko zupełnie inaczej wyglądać
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 1:06:57 GMT 1
no nw Aragorn dał jedną czy dwie rzeczy w testamencie tak, z dopiskiem - NIEWINNY XD gościu a nie sory o Golluma mi chodziło
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 1:07:55 GMT 1
Ja nie wiem, idę spać.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:08:24 GMT 1
no szkoda, że ten egze nie był w mafii, ale powtarzam, szczere gratulację za najlepszą mafijną robotę od czasu gdy Tommy Angelo wygrał wyścig w Lost Heaven
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:09:49 GMT 1
tak, z dopiskiem - NIEWINNY XD gościu a nie sory o Golluma mi chodziło no niestety jeden walor mi tu nie pasuje Gary dał testament z 21:20 a potem zaczął przypierdalać się do Boromira i zginął jednocześnie Legolas przeżył Legolas który jest odzwierciedleniem MVP z edycji Green vs Generał który to MVP przysiągł, że jak Green padnie martwy to zagłosuje na Generała a dwóch mafiozów siedziało i się chichrało no tylko, że tam był bias i tu jest bias bo Legolas nie potrafi się zastanowić czemu on jest w meczówce, a nie Gollum
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:13:13 GMT 1
zmieniam nick, bo niestety jakiś grubas mi jednak w tej edycji uciekł, nie zasługuję na miano zabójcy balroga
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:14:10 GMT 1
kurwiszon ty też dobry, jakbyś był niewinny, to byś wziął pod uwagę swoje trzykrotne uniewinnienie co do mnie, tymczasem akurat wiatr dobrze zawiał, więc nagle jasełka, mecyje i linczujemy glonfindera
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:15:47 GMT 1
haha i ten Boromir który co by mi nie czytał i nie liczył to wypadałem pozytywnie, ale z jakąż łatwością teraz jest przyjęta porażka miasta
no bo czekaj, wczoraj dawałeś rejtana, a dzisiaj dajesz glorfindela?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:17:17 GMT 1
no i elrondzik który nawet nie wiem co gra, bo jakbym miał wymienić punkty charakterystyczne to bym napisał: CHARAKTERU NIE STWIERDZONO
a tutaj kurwa glorfindel gra tak trudną gierkę, od d0 na linii ognia, i dopiero w meczówce udało się go zlinczować dla zwycięstwa mafii XD
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 12, 2023 1:17:23 GMT 1
Ale wiesz, że tu jest mniej mafiozów niż wszyscy?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 1:18:29 GMT 1
wskażcie mi jednego mafiozę, który by tyle wytrzymał i który tyle wytrzymał pod naporem
a nie, nie wskażecie, bo nie ma takich mafiozów
no ale przecież to się da odbić nieargumentem 'GLORFINDEL REAGUJE NA PODEJRZENIA'
no, pytając o konkrety
która doba rozgrywki? 10? konkret jeden, który jutro Squbiemu dla własnej satysfakcji zbije
|
|