Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 15:57:20 GMT 1
no to jest bardzo dobre pytanie, po chuj będąc w mafii miałbym dawać se na luz i stwierdzając rano, jaki się ma plan i kogo się widzi w mafii, oddając całkowicie inicjatywę i prosić się o kłopoty czy ataki, skoro można po prostu odbębnić jeszcze jeden dzień gdzie pokazałem w poprzedniej, że to nie jest ŻADEN problem
oj pszemek pszemek
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 15:57:37 GMT 1
JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TEN TYP TAKI KURWA PELNY WATPLIWOSCI I DOCIEKIWOSCI TAK DUZO MYSLAL GDY PADAL ARAGORN A TAK MALO MYSLAL GDY BYŁ DYLEMAT JA VS WP I ON SAM KOMUNIKOWAL ZE W SUMIE DO KONCA NIE WIEM. NO JAK KURWA. no to jest bardzo dobre pytanie, po chuj będąc w mafii miałbym dawać se na luz i stwierdzając rano, jaki się ma plan i kogo się widzi w mafii, oddając całkowicie inicjatywę i prosić się o kłopoty czy ataki, skoro można po prostu odbębnić jeszcze jeden dzień gdzie pokazałem w poprzedniej, że to nie jest ŻADEN problem oj pszemek pszemek Jakie kurwa prosic sie o kłopoty. Właśnie miałeś idealną sytuację to siedziałeś cicho.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 15:58:20 GMT 1
JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TEN TYP TAKI KURWA PELNY WATPLIWOSCI I DOCIEKIWOSCI TAK DUZO MYSLAL GDY PADAL ARAGORN A TAK MALO MYSLAL GDY BYŁ DYLEMAT JA VS WP I ON SAM KOMUNIKOWAL ZE W SUMIE DO KONCA NIE WIEM. NO JAK KURWA. Witajcie Ja przez noc doszedłem do wniosku, ze z moim zadeklarowaniem a ze nie zdziwię się jak to elrond plus władca, najlepsze co mafia mogła zrobić to sprowokować do zrzucenia elronda wczoraj i potem w le grande finale destuction derby I to jest jedyne wytłumaczenie jakie widzę, dla którego elrond tak wczoraj odpierdalal, miał ściągnąć lincz na siebie Tymczasem idę biegać, wiec ze sportowym pozdrowieniem Boromir Za gondor
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 15:59:35 GMT 1
kurwa no nawet testamenty pisze, złoty chłopak, chuj mnie strzela że jest limit w meczówce.
Zagrał wybitnie, ale musicie go zlinczować. Jakakolwiek wątpliwość co do mojej winy mogę ją zbic, ale musicie do mnie pisać.
Proszę.
On nawet nie prosi bo się boji, że to by było uznane za mafijne.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 16:00:45 GMT 1
Ja już nic nie wiem.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:00:52 GMT 1
JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TEN TYP TAKI KURWA PELNY WATPLIWOSCI I DOCIEKIWOSCI TAK DUZO MYSLAL GDY PADAL ARAGORN A TAK MALO MYSLAL GDY BYŁ DYLEMAT JA VS WP I ON SAM KOMUNIKOWAL ZE W SUMIE DO KONCA NIE WIEM. NO JAK KURWA. no to jest bardzo dobre pytanie, po chuj będąc w mafii miałbym dawać se na luz i stwierdzając rano, jaki się ma plan i kogo się widzi w mafii, oddając całkowicie inicjatywę i prosić się o kłopoty czy ataki, skoro można po prostu odbębnić jeszcze jeden dzień gdzie pokazałem w poprzedniej, że to nie jest ŻADEN problem oj pszemek pszemek Jakie kurwa prosic sie o kłopoty. Właśnie miałeś idealną sytuację to siedziałeś cicho. przecież siedzenie cicho to w tej mecie proszenie się o kłopoty, gościu tym bardziej jak wp ci wprost napisał, że szanse daje ci tylko wtedy, jak ja się schowam w norze a ty dasz w wątroby
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:01:33 GMT 1
ale ty z pizdy rzeczy piszesz. Tak kurwa uznalem ze bede walczyl bo mi wp tak napisal. tak.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 16:02:10 GMT 1
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:03:19 GMT 1
ale ty z pizdy rzeczy piszesz. Tak kurwa uznalem ze bede walczyl bo mi wp tak napisal. tak. nic nie rozumiesz przy założeniu pojedynku ja-ty, mam od wczoraj informację o tym, jak będzie na sprawę patrzył wp, a potem (podobno będąc w mafii) robię tak, żeby w oczach wp wypaść GORZEJ no jaki to ma sens xD
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:04:21 GMT 1
kurwa spróbujcie ocenic kto z nas naprawde podaje argumenty bo sadzi ze znalazl mafie a kto pisze jakies siki z pizdy bo musi cos pisac.
ja bym go kurwa połamał jakby nie limit.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:04:27 GMT 1
elrond, a dlaczego miałbym w mordzie zabijać legolasa, który był votelocked na tobie, zamiast tuka czy wp? xD
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:05:01 GMT 1
kurwa spróbujcie ocenic kto z nas naprawde podaje argumenty bo sadzi ze znalazl mafie a kto pisze jakies siki z pizdy bo musi cos pisac. MY ZNALEŹLIŚMY MAFIĘ WCZORAJ I JEST ZAKOLEJKOWANA A TY SIĘ WIJESZ
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 16:06:06 GMT 1
Możemy przyśpieszymy na 19 lub 20?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:06:34 GMT 1
elrond, a dlaczego miałbym w mordzie zabijać legolasa, który był votelocked na tobie, zamiast tuka czy wp? xD bo wlasnie kurwa legolas to jest sqbaniec, historycznie mega nieogliczalny pelen watpliwosci gracz. A Gollum to stabilny gracz. Zajebałes golluma bo zaczal cie pressowac przed smiercia i sie obsrales.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:06:34 GMT 1
zara się meczyk kończy i wsiadam w furę i jadę do krakowa, więc żadnego przyspieszania
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:09:03 GMT 1
No kurwa ja bardziej niewinnie w tej meczowce nie zagram
Boromir mafia. I zobaczcie jak on gra, teoretycznie powinien wiedziec ze jestem w mafii a nadal gra pod jakies siki z pizdy zero pewnosci.
A że nie zadajecie mi pytań to ja nawet nie mam na co trzymac tych postów.
Ale nie mam nic do ukrycia.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:09:31 GMT 1
elrond, a dlaczego miałbym w mordzie zabijać legolasa, który był votelocked na tobie, zamiast tuka czy wp? xD bo wlasnie kurwa legolas to jest sqbaniec, historycznie mega nieogliczalny pelen watpliwosci gracz. A Gollum to stabilny gracz. Zajebałes golluma bo zaczal cie pressowac przed smiercia i sie obsrales. pechowo dla ciebie żaden z nich by się nie dał przekonać do zmiany zdania w przeciwieństwie do tych, którzy trafili do meczówki ciekawe dlaczego dobra ja się zbieram, do zoba po 19
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:10:04 GMT 1
po 19 to juz bedziesz mojego kutasa z gardla wyjmowal
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 16:10:15 GMT 1
No kurwa ja bardziej niewinnie w tej meczowce nie zagram Boromir mafia. I zobaczcie jak on gra, teoretycznie powinien wiedziec ze jestem w mafii a nadal gra pod jakies siki z pizdy zero pewnosci. A że nie zadajecie mi pytań to ja nawet nie mam na co trzymac tych postów. to jest interesujące, że jak wczoraj leciał glorfindel to też mi wytykałeś siki z pizdy i zero pewności tylko chciałeś zlinczować wp xDDDD
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 16:10:31 GMT 1
Kłopoty Elronda.
|
|