|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 16:12:28 GMT 1
Ale ciekawe, że Elrond strzela i leci z konkretami a Boromir do nory.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:13:22 GMT 1
sprawdzaj se reakcje ale kurwa poczytaj moje posty no jaj uz w przekrzykiwaniu sie mam mega przejebane bo mi prawie nic nie zostało
JAkbym był w mafii i tak grał to bym przeciez nie bronił glorfindela tuż przed jego śmiercia bo to mi mogło tylko zaszkodzic. kurwa mac
i bym był przy wajsze a nie było mnie
to sie ni chuja nie dodaje wszystko
Edit: To znaczy bronił glorfindela znaczy nie głosował na niego.
Edit2: zwróć kurwa WP uwage jak on grał pod jedno konkretne rozwiazanie ze wygrywa.
A jak ja sie motalem czy ty jestes winny. czy niewinny i bronilem jego w sytuacjach gdzie dla mnie to było mega nieopłacalne.
No kurwa robie co moge.
Edit3: No kurwa zwróć uwage na jego poziom energi, idealnie poziom energi mafiozy co nagle zdał sobie sprawe że nie wygra tak łątwo i musi coś wymyślać.
Jemu ręce drżą.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 16:19:40 GMT 1
ale ty z pizdy rzeczy piszesz. Tak kurwa uznalem ze bede walczyl bo mi wp tak napisal. tak. nic nie rozumiesz przy założeniu pojedynku ja-ty, mam od wczoraj informację o tym, jak będzie na sprawę patrzył wp, a potem (podobno będąc w mafii) robię tak, żeby w oczach wp wypaść GORZEJ no jaki to ma sens xD Do mafiozy byś kurwa chyba pisał że kłamiesz a nie że nie rozumiesz. zakładasz że jestem miastem jednak? Słysze cisze i nawet kurwa nie wie co odpisac mysli na sile
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 17:05:14 GMT 1
Elrond zaczyna się bronić i to tak agresywnie w ostatnim dniu? Hell nah
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 17:28:49 GMT 1
No ale co ja mam zrobic w tym dniu widząc, że miasto przegrywa. Mam mało postów. Zadaj mi jakieś pytanie.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 17:32:50 GMT 1
Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Ty kurwa, faktycznie. Chad Aragorn : daj sobie spokój małolat, za dwa dni ci napiszę, dlaczego Borek widzi, że mafia w ogóle nie chce zabić golluma wie że może sie dojebac do golluma o cos latwego Ej dobra, bo w sumie mam niedosyt i jakoś się to rozmyło. Gollum Pomijając już kwestię tożsamościowe, sugerowanie tożsamościowe itd. Swój start w tej rozgrywce ocenisz pewnie jako "mocny", jesteś w niej od początku, nie musisz nadrabiać itd. Dlaczego w takim razie piszesz posta, w którym uniewinnienie od kurwa Aragorna traktujesz jako pretekst, żeby poprosić (choćby w żartach) o modlitwę - kiedy to opisany "mocny" start plus ewentualne kwestie tożsamościowe, a nie post jakiegoś Aragorna, cię predestynują do bycia potencjalnym celem mafii? Kol. Boromir, myslimy podobnie czy jesteś powtarzaczem, oto jest pytanie. Co sądzisz na temat Różyczki? Kol. Władca Pierścieni, tego twojego posta z wymienionymi nickami Hobbita i Aragorna przeczytałem dopiero po napisaniu cytowanego przeze mnie posta. Wychodzi więc na to, że jestem powtarzaczem nieświadomym. A Różyczka to ugułem nie wiem jeszcze. wie że różyczka będzie groźna i nie wie czy uniewinniac czy nie.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 17:36:50 GMT 1
Chłobbit co się o lincz prosi, nie mam pytań. Gościu, przerabialiśmy już ten scenariusz, czego ty oczekujesz? niby oskarża ale wyciąga rękę no mnie chuj zaraz trafi przez ten limit.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 17:47:56 GMT 1
Przeczytałem Elronda i wygląda git. Czas na Boromira.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 17:55:27 GMT 1
Akurat tym Boromir u mnie plusuje, bo ja mam podobną zagwozdkę z Hobbitem. Zlinczować Hobbita będzie trzeba jeśli się nie poprawi, ale jakbym miał strzelać na ten moment to powiedziałbym, że okaże się niewinny, bo właściwie prosi się o lincz - jest nieuprzejmy, niepomocny i nie robi sobie przyjaciół. Nie wiem co mafioza chciałby tym osiągnąć oprócz tego, żeby taki gracz jak ja pomyślał właśnie, że jako mafia by tak nie zrobił.
Mamy czterech Mafiozów do znalezienia, przy czym oceniam intuicyjnie, że w grupie Tuk/WP/Mordor/Hobbit/Gimli jest maksymalnie dwóch. Właściwie u każdego z nich dostrzegam jakieś miastowe/bezsensowne dla mafii odruchy. Dlatego z kontekstu rozgrywki do mafii pasuje mi taki Elrond i dalej nie jestem fanem jego gry, choć troszkę przekonanie zmniejszył swoimi odpowiedziami. Ale wpisuje się w pewien obrazek mafiozy, który infiltruje town-core nie robiąc tego jednak tak efektywnie jak Gollum czy Różyczka. Jestem otwarty na współpracę. Załóżmy roboczo, że w grupie Tuk/WP/Mordor/Hobbit/Gimli jest maksymalnie dwóch, z czym chyba jestem w stanie się zgodzić. Odłóżmy przy tym tę grupę na bok, na potrzeby rozmowy. Wyciągasz temat Elronda. Powiedzmy, że to trzech czy dwóch i pół, bo tak dawać 100% pierwszego dnia to jednak głupio. W jakim poolu spośród pozostałych graczy szukałbyś tego ostatniego/dwóch? Gimli wyżej cytuję słowa Theodena, z którymi ja się zgadzam. Ja do tego jeszcze w charakterze asa, a może i jokera z rękawa, mógłbym dorzucić kwestie metowe, ale MG prosił, żeby tożsamości nie ruszać, więc nie ruszam Hobbit, bo ja cię uniewinniłem, nie narób mi wstydu. Theoden, wychodź z kurwidołka Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kmincie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. Troll ma jaja, jego pewność siebie wynika pewnie z wyjebania tak naprawdę jaki będzie rezultat jego czynów, a nie z jakiejś nadprogramowej wiedzy czy czegoś innego. To takie wyjebanie połączone z agresywnością co się stało ze po golocie grasz takiego nieimponujacego hobbita? Ważny ten post ostatni.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 17:57:11 GMT 1
Theoden najbardziej omijanym graczem w tej edycji jest. Elrond zobacz, on też Theodena forsował i to od razu po lińczu na Hobbicie!
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 17:59:50 GMT 1
Kurde no nie wiem
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:00:26 GMT 1
Mówisz, że Elrond mógł zostać wrobiony?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:01:20 GMT 1
Myślisz, że Glorfindel robiłyby taką szopkę wczoraj gdyby nie był zakolejkowany mafioza na dziś?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:02:38 GMT 1
Chyba że to na zasadzie "Nie mogę zagrać na chillku, bo się zorientują"
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:02:40 GMT 1
Chuj wie, ja póki co czytam. Mam dwie godzinki żeby się zastanowić.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:03:34 GMT 1
Na minus dla Elronda chujowy effort, jakby bał się z konkretami wlecieć, to nawet ja jestem w stanie bardziej Boromira przycisnąć.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:08:18 GMT 1
Tak naspamował w jednolinijkowych postów że nie ma już limitu
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:08:45 GMT 1
to jest jakaś horrendalna dyskusja 1) miałem wyjebane co Tuk napisał, przecież to było po fieście pt. zakłady za Gandalfem i ogólnym rozpierdolu, zaczęliśmy gadać o tożsamościach, miałem ostatni post, żeby przedstawić WŁASNE rozumowanie, a Ty poszedłeś w jakąś uliczkę pt murzyn mówi że jest biały i mu wierzysz 2) no zajebałeś szpilę, grzecznie poprosiłem, żebyś elaborował coś co nie jest prawdą, bo ostatecznie okazało się, że skupiłeś się na JEDNYM, 100 POŚCIE W ROZGRYWCE I OKREŚLIŁEŚ GO TRZEMA MOMENTAMI, wycofałeś, się, przeczytałem, wyciągnąłem wnioski i napisałem po tym, jak wyszedł temat znowu, bo się okazało, że Pshemo z jakiegoś powodu zdecydował że ciągnie tę hucpę, ale potem odwołał się do Ciebie, więc zareagowałem więc kogo bardziej ubodło? mnie, bo zapytałem Ciebie, a potem użyłem tego argumentu w kierunku 'Boromir robi dziwne rzeczy', czy Ciebie bo TY PISZESZ CZWARTEGO POSTA? to mnie tak bardzo ubodło, ale to Ty piszesz czwartego posta? co Ty dajesz Boromir. mi to wygląda jakbyś strasznie się wkurwił, że zostało to wykorzystane jako argument przeciwko Tobie i teraz odwracasz kota ogonem, bo nie potrafiłeś racjonalnie wytłumaczyć nie wiem, może ja znowu widzę niestworzone rzeczy, ale wydaje mi się, że łeb na karku dalej mam Dobrze, jeszcze raz, ostatni, bo dyskusja faktycznie jest horrendalna. O 2136 Tuk pisze posta i mówi "Jestem Pshemo". Ty o 2152 piszesz posta, w którym piszesz, że Pshemo to Elrond, w żaden sposób nie odnosząc się do tego wcześniejszego. Zamykamy temat. MG ogłasza, że Tuk jest rolny. Otwieramy temat. Wchodzisz dzisiaj i piszesz, że Tuk to ni chuja nie jest Pshemo, a to może być Elrond.
A ja wpadam i mówię, że się rozjeżdżasz z miastem, bo robisz rozważania-zgadywanki w sytuacji, kiedy masz 100% pewności co do przynależności Tuka i masz w rozgrywce post 100% miastowego, który do (fałszywej) tożsamości się przyznaje.
Więc z mojej perspektywy, biorąc pod uwagę brak jakiegokolwiek zakomunikowania w temacie, że odbierasz post Tuka za trolling, raz wczoraj o tej 2152 się zachowałeś, jakbyś tamtego posta nie widział i potem dzisiaj drugi raz, brnąc w to wszystko. Więc dwa rozminięcia się z tematem, nie trzy.
Można to skontrować np. takim Theodenem, który tego całego zamieszania nie łyknął, ale komunikował to w temacie, więc ja znając temat, a nie to co masz w głowie - jego tok myślenia rozumiem, a twój dla mnie był wybrakowany. Co oczywiście w żaden sposób nie musi świadczyć o miastowości, bo to była kurwa luźna uszczypliwość, a wyewoluowała do gargantuicznych rozmiarów.
z mojej strony chyba eot Mocna wykluczająca interakcja z Glorfindelem.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:10:33 GMT 1
Idąc po linii najmniejszego oporu wychodzi Troll, Mordor i Gimli, to jest mafia w składzie nieplottwistowym. Jest gdzieś z tylu taki Theoden czy WP, ale tam już jest większy opór. Poza ta piątka, trochę plot twisty się zaczynają. A to już gorszy post, bo wcześniej na Theodena wskakiwał.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:15:18 GMT 1
Boromir, sprawa jest jasna: Jeśli Elrond => Czuek, to niewinność na poziomie Golluma. Jeśli Elrond => Pshemo, to sporym ryzykiem było dać go wysoko na liście. Dalej tak uważam i z szacunku do gracza nie postawię go w grupie Gollumowskiej za obecny performance. No i masz rację, przemawia przez ciebie egocentryzm Uważam, że miałem ważniejsze rzeczy, do których musiałem dotychczas się odnieść, szczególnie, że nie mam od Ciebie stricte PODEJRZANYCH wajbów. Trochę cierpliwości. Znaczy dobra, bo w sumie nie napisałem najważniejszego. Zapowiedziałes, ze poświecisz dłuższy post Elrondowi. Z przebiegu twojej gierki, byłoby to konsekwentne. Nie zrobiłeś tego. No wyszło jak wyszło. Ale zaraz potem zapowiadasz, ze mnie przejrzysz, mam być nawet kluczowy, a znowu analiza mnie jest odkładana na później. Nie uważam, żeby zajmowanie się w niedzielne południe tematem powrotu króla było ważniejsze. Czy krówka tez nie zapowiadała jakichś analiz, które finalnie nie powstały? Czy coś mieszam teraz? Boromir z dobrym tejkiem wychodzi. Ogólnie boi się mafia w tej edycji konfrontacji i wypada blado, dlatego ten Elrond jest bardziej grillowany.
|
|