|
Post by Mordor on Aug 3, 2023 15:53:53 GMT 1
W bramach mordoru stoczyłem swoją ostatnią bitwę przed zniszczeniem pierścienia. Na Wołoskiej.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 15:54:09 GMT 1
Proponuję tak, mafia morduje Gandalfa, mogę nawet opis napisać, snajper wali w Różyczkę, a linczujemy mnie. Kogoś trafimy tym sposobem na pewno. O proszę, 3 mafiozów w jednym poście, tego jeszcze nie grali.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 15:54:45 GMT 1
My preciouuus!!! Gdzie jest mój pierścień?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 15:54:50 GMT 1
Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 3, 2023 15:55:05 GMT 1
Mordor znajduje się w południowo-zachodniej części miasta. Jest to skupisko biurowców będących siedzibami wielu przedsiębiorstw, w tym filii korporacji transnarodowych. W miejscu tym odnotowuje się problemy komunikacyjne. Biurowce? Przedsiębiorstwa? Za moich czasów mordor był siedzibą Saurona i czuć było tam złe moce.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 15:55:41 GMT 1
Dzień dobry, z tej strony Ketchup Wrocławek Pikantny w słoiczku. Prawowity władca Keczuporu. Kto mnie nie zna - jestem królem ketchupów, tak jak lew jest król dżungli i nie ma tutaj dyskusji. Cokolwiek mną posmarujesz nabiera fantastycznych walorów smakowych, a w firmie żartują, że ze mną nawet gówno byłoby zjadliwe i z tym także nie ma się co spierać. Jestem fantastyczny!
Na pierwszy rzut oka jestem czerwony jak najgorsza mafia, ale to w wyniku 161g najdojrzalszych pomidorów na 100g produktu więc spokojnie koledzy
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 15:56:50 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 15:56:50 GMT 1
Mordor znajduje się w południowo-zachodniej części miasta. Jest to skupisko biurowców będących siedzibami wielu przedsiębiorstw, w tym filii korporacji transnarodowych. W miejscu tym odnotowuje się problemy komunikacyjne. Ach, Mordor... Mordor to ziemia, gdzie cienie rzeczywiście płodzą się i rosną. To miejsce pełne grozy, gdzie wszelka nadzieja topi się w mroku. Dusza tego miejsca to niewolnictwo, strach i poddanie się wszechogarniającej potędze $aurona. Wszystkie moce Śródziemia wiedzą, że przekroczenie progu Mordoru to stawienie czoła mrocznemu sercu zła, które spoczywa w samym sercu tego przeklętego kraju. Szlachetny Boromir, jak oceniasz możliwości udania się w to miejsce?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 15:57:09 GMT 1
Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest. Jest 50% szans, albo jest albo nie jest
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 15:57:13 GMT 1
Godzine odpalałem stare forum żeby znaleźć to wejście, lepiej to doceńcie
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 15:57:36 GMT 1
Proponuję tak, mafia morduje Gandalfa, mogę nawet opis napisać, snajper wali w Różyczkę, a linczujemy mnie. Kogoś trafimy tym sposobem na pewno. O proszę, 3 mafiozów w jednym poście, tego jeszcze nie grali. A dlaczego? Ja to widzę literalnie co edycję. Też z szablonu poleciałeś waćpan jak gnój w dyby.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 15:57:57 GMT 1
Iście trafne spostrzeżenie, panno Cotton. Bystry hobbit. przecież ona kurwa wysłała mafijnego pierda przypierdalającego się do Aragorna. W co Ty grasz z nami? A Aragorn to nie wysłał mafijnej przypierdolki na siłę?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 15:59:15 GMT 1
Skończta pierdolić o tym mordorze i innych bzdurach. Wiadomo, że mafiozi kryją się w swoich norach. Czyli hobbity.
Pogrillowałbym Tuka, bo nie dość że Tuk, to w dodatku hobbit.
|
|
|
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 15:59:15 GMT 1
Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest. Jest 50% szans, albo jest albo nie jest
|
|
|
Post by Mordor on Aug 3, 2023 15:59:31 GMT 1
Godzine odpalałem stare forum żeby znaleźć to wejście, lepiej to doceńcie Doceniam.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 16:00:42 GMT 1
Skończta pierdolić o tym mordorze i innych bzdurach. Wiadomo, że mafiozi kryją się w swoich norach. Czyli hobbity. Pogrillowałbym Tuka, bo nie dość że Tuk, to w dodatku hobbit. Nie wchodź mi w drogę trollu jeśli chcesz dożyć świtu
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:01:29 GMT 1
Godzine odpalałem stare forum żeby znaleźć to wejście, lepiej to doceńcie Doceniam, z racji tego że "Władcy pierścienia" nie oglądałem, nie czytałem i gliście tylko wiem, o czym jest, zaś kreację wybrałem dzięki koledze z liceum*, doceniam wszystkich, którzy sprawiają, że jak najmniej jest postów odnoszących się do uniwersum, w którym się nie odnajduję. A nawiązanie do starej, niesławnej edycji też oczywiście na plus. *kolega uznał, że jestem tak przystojny jak Gollum, a że niestety chwilę później przejęzyczyłem się i powiedziałem o sobie w liczbie mnogiej, to ksywka na długo przylgnęła, do teraz czasem się mnie pyta jak pierścień itp.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:01:40 GMT 1
Dzień dobry, z tej strony Ketchup Wrocławek Pikantny w słoiczku. Prawowity władca Keczuporu. Kto mnie nie zna - jestem królem ketchupów, tak jak lew jest król dżungli i nie ma tutaj dyskusji. Cokolwiek mną posmarujesz nabiera fantastycznych walorów smakowych, a w firmie żartują, że ze mną nawet gówno byłoby zjadliwe i z tym także nie ma się co spierać. Jestem fantastyczny! Na pierwszy rzut oka jestem czerwony jak najgorsza mafia, ale to w wyniku 161g najdojrzalszych pomidorów na 100g produktu więc spokojnie koledzy Z całym szacunkiem Panie Powrót Króla, ale miejsce tego specyfiku w naszej kuchni jest zaraz obok ketchupu Tortex czyli w śmietniku
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:02:28 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:02:28 GMT 1
przecież ona kurwa wysłała mafijnego pierda przypierdalającego się do Aragorna. W co Ty grasz z nami? A Aragorn to nie wysłał mafijnej przypierdolki na siłę? Twoje oskarżenie jest tak wiarygodne, jak twoje obietnice o oddaniu pierścienia
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:03:36 GMT 1
A Aragorn to nie wysłał mafijnej przypierdolki na siłę? Twoje oskarżenie jest tak wiarygodne, jak twoje obietnice o oddaniu pierścienia Co to znaczy, że oskarżenie nie jest wiarygodne?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:04:11 GMT 1
Mam wrażenie, że zamiast Chad Aragorna przysłali nam Spiętą Dupę Aragorna
|
|