|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:58:44 GMT 1
Dobra skończyło się babci sranie, powiedzcie mi co o tym mordorze myślicie A co można o nim powiedzieć? Tam chyba siedzi jakaś mroczna tajemnica w środku, ja jestem bardzo ciekaw jego tożsamości, bo coś mam wrażenie, ze to może być coś nieoczywistego.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:02:01 GMT 1
Jest na debetach, bo jest spięty jak skurwysyn i miał wejście w grę, które było wejściem OSĄDZAJĄCYM. Schował głowę w norkę narzekając na tempo ( ?), ale mój problem z WP jest jeden. WSZYSCY się rzucili na niego za tego posta. Nie było chyba jednej osoby, która wypowiedziałaby się, a uznałaby to za normalne. ( EDIT: ARAGORN UZNAŁ ZA NORMALNE) Ja sobie siedziałem przed excelem i to czytałem trochę się zastanawiając. Czy to naprawdę jest taki zjebany post? Przecież coś w ten deseń jest powtarzane w każdej rozgrywce. Czy koniecznie wymienił tam top miastowych, żeby sobie zrobić Kącik Wzruszonych Serc? No niby Gollum, ale czy Troll wtedy? Trochę mocny. Ale ja? Nieobecny praktycznie poza backseatem. No dobra, to teraz zerknijmy kto się w niego wjebał: Tuk - ( ?) ten sam Tuk, co właśnie przeprasza, że żyje. Troll - okej, to mi pasuje do Trolla, charakterologicznie i plejstajlowo. Gimli - to też ciekawy kejs, bo Gimli zawsze jest tam gdzie dymy jak tak teraz patrzę. Nie bierze pardonu. No nie jest to trochę zbyt łatwe? Ale to ten jeden kamyczek do ogródka w postaci tego jednego posta i reakcji na niego. Ja odpowiedziałem Władcy kulturalnie ja mam z Toba straszny problem, bo czytam te posty majac naprawde duza dawke niecheci za nasze interakcje i ogolna przemadrzalosc, ktora gdzies mam wrazenie blizej popoludnia porzuciles, a potem niekoniecznie na koncu wychodzisz mi jako potencjalny winny mimo tego ze uwazam ze stosujesz sztuczki manipulacyjne
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:02:45 GMT 1
via mobile
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 4, 2023 18:02:45 GMT 1
Ja się tu boję strategii z motywem: "będę pisał tak absurdalne rzeczy i filozofował, że stwierdzą, że niewinny miastowy, którego nie warto słuchać". I niekoniecznie musi bronić kolegi. Chociaż na ten moment skłaniam się bliżej zlinczowaniu Hobbita. Tuk, co tam? Kogo dziś byś linczował? Myślisz że w mafii znalazłby się ktoś kto chciałby grać jako jednoosobowa mafia i pisałby głupoty zamiast mądrze to rozegrać wykorzystując potencjał całej czwórki? Dzisiaj bym zlinczował WP. Łatwy cel tak naprawdę ale sam się wystawił i wiem że to najczęściej miastowi popełniają błędy ale jak już nawet Hobbit powiedział, że jest z nim coś nie tak to jestem za linczem WP Pipin miasto
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 18:02:59 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego. Jest na debetach, bo jest spięty jak skurwysyn i miał wejście w grę, które było wejściem OSĄDZAJĄCYM. Schował głowę w norkę narzekając na tempo ( ?), ale mój problem z WP jest jeden. Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? WSZYSCY się rzucili na niego za tego posta. Nie było chyba jednej osoby, która wypowiedziałaby się, a uznałaby to za normalne. ( EDIT: ARAGORN UZNAŁ ZA NORMALNE) Ja sobie siedziałem przed excelem i to czytałem trochę się zastanawiając. Czy to naprawdę jest taki zjebany post? Przecież coś w ten deseń jest powtarzane w każdej rozgrywce. Czy koniecznie wymienił tam top miastowych, żeby sobie zrobić Kącik Wzruszonych Serc? No niby Gollum, ale czy Troll wtedy? Trochę mocny. Ale ja? Nieobecny praktycznie poza backseatem. No dobra, to teraz zerknijmy kto się w niego wjebał: Tuk - ( ?) ten sam Tuk, co właśnie przeprasza, że żyje. Troll - okej, to mi pasuje do Trolla, charakterologicznie i plejstajlowo. Gimli - to też ciekawy kejs, bo Gimli zawsze jest tam gdzie dymy jak tak teraz patrzę. Nie bierze pardonu. No nie jest to trochę zbyt łatwe? Ale to ten jeden kamyczek do ogródka w postaci tego jednego posta i reakcji na niego. Jeśli dobrze rozumiem, to mówisz, że może z tej całej akcji wynikać to, że niewinny i skoczyła na niego potencjalnie jakaś mafia? W sensie dla mnie szokiem by nie było gdyby cała ta trójka Tuk/Troll/Gimli była niewinna. I wtedy po prostu zakładamy, że mafia-WP został przyciśnięty przez miasto. Aczkolwiek sam ten post w jego wykonaniu nie powinien być powodem histerii w jego kierunku. Generalnie gdyby pisał jakieś stricte SŁABE posty to bym już gościa cisnął, no ale tego nie ma, stąd moja zagwozdka.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:04:32 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/359/recentjak czytam te posty to mam wrażenie, że tam siedzi ktoś, kto uważa, że ma zajebiście duże cojones, ALE nie chce mieć (jeszcze?) wpływu na rozgrywkę przecież ta analizka to takie se miastowe rzeczy napisane na kolanku, wyglądają jakby łatwo przyszły szara eminencja
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:04:45 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 18:04:45 GMT 1
Gimli gra z kutasem i jajami wywalonymi na wierzch, bez jakichkolwiek kompleksów. Serio widzicie żeby tak zagrał w mafii?
|
|
|
Post by Mordor on Aug 4, 2023 18:05:07 GMT 1
Jeszcze będę szedł na rower przed linczem, ale ten kto umie czytać między wierszami domyślił się już, że dzisiaj rekomenduję uderzanie w Tuska lub Hobbita.
Sprawdzę czy coś się zmieniło, potem zaś odniosę się do wszelkich niejasności i zarzutów.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 18:05:52 GMT 1
Ja pierdole pippin z takim jajem wszedłeś w temat a teraz jakiegoś pniaka przepraszasz? Jestem zawiedziony Nie przepraszam jego, przepraszam wszystkich, nie powinienem być tak agresywny
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 18:05:56 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego. A jak widzisz Tuka? Ja na ten moment między Tukiem a Hobbitem. Ten wkurw WP to według Ciebie mógł być płaczliwy, mafijny post? Tuk dał czysto czutkowe dobre wajby swoimi odpowiedziami na początku gry, potem zniknął, wrócił, no nie rozkręcił się od tego czasu, prawda, ale czuję że zdradziłbym sam siebie oddając na niego teraz głos.
A post WP mógł pochodzić od mafiozy, nie takie rzeczy się widziało. Wydawał mi się trochę nieadekwatny do sytuacji, bo miałem wrażenia, że temat WP na mieście jakiś super głośny nie jest, był wymieniany gdzieś w top3-4 do linczu, ale nie to żeby szykowała się jakaś masówka czy cokolwiek z tych rzeczy.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 4, 2023 18:06:13 GMT 1
WP jest niewinnym bezrolnym, ale do gry to ja pewnie wiele nie wniosę z takim tempem rozgrywki. Tak przeglądam posty kandydatów od początku i to mi troche nie pasuje. Jakie tempo rozgrywki? Przecież mamy najwolniejszą rozgrywkę od dawna, mało postów. Nawet ja nadążam.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:06:35 GMT 1
WP jest niewinnym bezrolnym, ale do gry to ja pewnie wiele nie wniosę z takim tempem rozgrywki. Tak przeglądam posty kandydatów od początku i to mi troche nie pasuje. Jakie tempo rozgrywki? Przecież mamy najwolniejszą rozgrywkę od dawna, mało postów. Nawet ja nadążam. No zwróciłem na to uwagę przed chwilą, krasnalu.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 18:08:29 GMT 1
Zastanawiam się nad tym ale obawiam się czy to właściwe posunięcie. Jak mi obiecasz, że tak to podam Ale nie bądź chytry i nie rób tego tylko ze swojej prywatnej potrzeby uniewinnienia mnie pierwszego dnia, nie jest to niezbędne Póki co, szczerze - lepszego scenariusza wymarzyć sobie nie mogłem, a te armaty na gandalfa dla argumentowego impotenta jakiego póki co gram w tej edycji to jest miód na serce. Piona stary no to byłoby fajne pod podciągnięcie później Twojego continuity myślowego i pokazania od czego wyszedłeś w D1 - zawsze można do tego wrócić, bo co na papierze to nie zginie nawet nie chodzi mi o uniewinnienie Ciebie teraz - bo uważam, że co byś nie napisał, nie byłbym w stanie tego zrobić, ale jak pisałem, nie widzę póki co zupełnie wajbów w drugą stronę, więc muszę zakładać, żeś brat bardziej o to co sam myślisz, poza Gandalfem, bo tam będę miał dużo do powiedzenia, ale nie sądzę ostatecznie żeby jeszcze dzisiaj, bo to ciężka orka nie uważam go też za cel na dziś mimo wszystko to strzelę paroma złotymi myślami prosto z głowy, licząc głównie na to, że może jakaś nietypowa myśl pojawiła się i u Ciebie moim core jest legolas z borowikiem bardzo wzrosły mi dzisiaj notowania arnolda, może fajniej pisał, albo ja zrozumiałem co on pisze? mam wrażenie, że dostałem odpowiedzi których nie dałby mi mafiozo, albo tak sprytnie zarolował tą logiką, że ja się z nim w zasadzie zgodziłem, dziwna faza takim prywatnym plottwistem w tej chwili jest Różyczka, analizując jej pozycje stosując moje osobiste prawidła gry zawsze bardzo boje się głosować w 1 linczu, a póki co głos na hobbita przyszedł mi niesamowicie lekko miałem 2-3 posty gandalfa w których świeciła mi się czerwona lampka dla zawodnika typu - czerwony wujek dobra rada, ma za dobre, za rozsądne dla miasta pomysły, pisze aż za mądre rzeczy, a jednocześnie co pięknie podkreślił mój kamrat borowik - od wczoraj nie zmienił celów. Śmierdzi mi gandalf, ale nie jako typ na pierwszy lincz, ale to już pisałem W razie czego napisalem testament z uszeregowaną całą stawką oprócz dwóch zawodników o których nie mam zdania, bo chyba mijałem się z nimi w temacie i nigdy nie byliśmy online równocześnie - gimlim i władcy pierścieni wychodzę broić, albo będę zerkał z telefonu albo w ogóle
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 18:08:47 GMT 1
W sumie Tuka mogę nomen omen pogrillować. Bo wyglądał fajnie, ale jednak co zauważyliście - przeprasza że żyje.
Tu się kłania przypadek Cugowskiego z poprzedniej edycji. Czyli nadwrażliwości mafiozów na to by się tłumaczyć ze swojej nieaktywności.
Jesteś sobie w mieście, masz ok pozycję, kogoś tam widzisz w mafii, głosujesz i generalnie masz wyjebanko, bo potem mord w którym raczej nie padniesz i przerwa. I zdążysz nadrobić. A tu taki Tuk się tłumaczy.
Theoden dobrze zauważył zależność, że w sumie ktoś z trójki Troll, Tuk, Gimli musiałby być w mafii jeśli WP niewinny.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 18:09:14 GMT 1
WP jest niewinnym bezrolnym, ale do gry to ja pewnie wiele nie wniosę z takim tempem rozgrywki. Tak przeglądam posty kandydatów od początku i to mi troche nie pasuje. Jakie tempo rozgrywki? Przecież mamy najwolniejszą rozgrywkę od dawna, mało postów. Nawet ja nadążam. No tak, też mu to wytknąłem i napisałem, że przecież ma zaraz przerwę. To mi nie pasuje u niego najbardziej, no ale nie odpowiedział.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 4, 2023 18:09:40 GMT 1
Tak przeglądam posty kandydatów od początku i to mi troche nie pasuje. Jakie tempo rozgrywki? Przecież mamy najwolniejszą rozgrywkę od dawna, mało postów. Nawet ja nadążam. No zwróciłem na to uwagę przed chwilą, krasnalu. No to nie nadążam, bo przegapiłem. xD
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 18:10:13 GMT 1
Kurwa 3 godziny plus minus do końca a mnie pozostały 54 posty. Ależ mogę napierdalać w chujów mafijnych. Gdyby nie było limitów tak bym się z tego nie cieszył.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:10:19 GMT 1
Theoden dobrze zauważył zależność, że w sumie ktoś z trójki Troll, Tuk, Gimli musiałby być w mafii jeśli WP niewinny. przecież ja to napisałem
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 18:11:33 GMT 1
a to sorry i tak was nie rozrozniam, a przez cytaty pojebałem.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:12:33 GMT 1
Tuk, a Ty oprócz przeprosin chcesz jakieś przemyślenia zawrzeć? Nawet na podstawie wczoraj.
Bo w mojej opinii to ty zwyczajnie nie grasz.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:15:29 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 18:15:29 GMT 1
A jak widzisz Tuka? Ja na ten moment między Tukiem a Hobbitem. Ten wkurw WP to według Ciebie mógł być płaczliwy, mafijny post? Tuk dał czysto czutkowe dobre wajby swoimi odpowiedziami na początku gry, potem zniknął, wrócił, no nie rozkręcił się od tego czasu, prawda, ale czuję że zdradziłbym sam siebie oddając na niego teraz głos.
A post WP mógł pochodzić od mafiozy, nie takie rzeczy się widziało. Wydawał mi się trochę nieadekwatny do sytuacji, bo miałem wrażenia, że temat WP na mieście jakiś super głośny nie jest, był wymieniany gdzieś w top3-4 do linczu, ale nie to żeby szykowała się jakaś masówka czy cokolwiek z tych rzeczy.
Oki, to mnie trochę przekonuje. Też nie ukrywam, że nie chcę go linczować, bo zdaję się na czutkę Golluma trochę xD Zwłaszcza po tym, jak kazał mi tu pilnować. Czuję się jak jakiś pracownik, któremu menedżer kazał przypilnować zespołu, a dzieje się wbrew woli menedżera xd
|
|