Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:13:37 GMT 1
Ależ to sztuczne. Elrond, Aragorn a oprócz tego Gandalf - jak na razie trójka śmierdziuszków. Panie Gollum, a co Pan sądzi o Panie Perregrinie Tuku? Jak na wesolutkiego hobbita, którego znam, wyjątkowo ofensywny dziś.Ale Ty znasz jego prawdziwą tożsamość czy odnosisz się do postaci Tuka z książek/filmów? Bo jeśli to drugie, to nie mam jak się odnieść, bo nie znam twórczości Tolkiena. Anyway, nic na razie nie sądzę o Tuku, bo z jego postów zapamiętałem jedynie, że klęka do lachy w celu uzyskania kremu do stóp, co o winie lub niewinności nie mówi mi nic.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:13:51 GMT 1
Czyli nie zauważyłeś, że przestalem?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 16:14:14 GMT 1
1. spostrzeżenie - dopierdalanie się do nieścisłości językowych graczy jest ihmo bardziej mafijne niż niemafijne.
Hobbit taką rzecz wyciągnął Aragornowi. Jeśli czyjeś zachowanie tutaj jest bardziej mafijne to Hobbita.
Ale ja nie o tym.
Moje 1. spostrzeżenie jest takie, że CI GRACZE NIE MOGĄ BYĆ RAZEM W MAFII.
Kolega z mafii nie dopierdalałby się do drugiego mafiozy o nieścisłość językową. Musiałby przełamać milion barier psychicznych by to zrobić.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:14:33 GMT 1
Czyli nie zauważyłeś, że przestalem? Widać te posty dalej są równie chujowe.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:15:22 GMT 1
Och, czasem czuję, że każdy krok, jaki podejmuję, może przyczynić się do ocalenia miasta. Czyż nie jest to zaskakujące? Wielkie przygody czekają na mnie, a ja już nie mogę się doczekać, by móc pozbyć się mafii! Panie Pippin, takie mocne wjazdy od początku, żeby zaraz potem zaznaczyć swoją obecność kreacyjnym postem na siłę? Coś mi tu nie gra, czuję że Pan może być pod wpływem sił Zła!
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:15:58 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:15:58 GMT 1
Czyli nie zauważyłeś, że przestalem? Widać te posty dalej są równie chujowe. Powiedz mi więcej na ten temat
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:16:33 GMT 1
Czyli nie zauważyłeś, że przestalem? "Żartowałem, że przestałem xddd"
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:17:17 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:17:17 GMT 1
Czyli nie zauważyłeś, że przestalem? "Żartowałem, że przestałem xddd" O co Ci właściwie chodzi jeszcze raz?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:18:37 GMT 1
O wypieranie się swojej twórczości.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:19:36 GMT 1
Widać te posty dalej są równie chujowe. Powiedz mi więcej na ten temat Po chuj? Co rozgrywka na tym zyska? PS. Jeśli myślisz, że dzięki temu sprowokujesz mnie do szybkiego wypostowania się, to... dobrze myślisz, zamierzam dziś najebać 100 postów i jutro mieć spokój.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:20:06 GMT 1
O czym to świadczy? Chyba o niczym jeśli mam być szczery. Czyli Pan Glorfindel po prostu komentuje rozgrywkę i rozpala dyskretnie ogień pod kotłami, żeby potem stwierdzić, że o niczym to nie świadczy? Panie Glorfindel, skąd ta obawa w ferowaniu wyroków? W przypadku Pana Gandalfa wypisał Pan rzeczy, które - zakładam - nie podobają się Panu. Dlaczego więc nie wyciągnąć z nich wniosków?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:20:58 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:20:58 GMT 1
O wypieranie się swojej twórczości. No jakie wypieranie sie, Panie Hobbit. Myślałem, że z chatem gpt będzie można fajnie kreatywnie pisać o uniwersum, okazało się to chujowe, porzuciłem. Serio tego nie zrozumiałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:21:56 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:21:56 GMT 1
Powiedz mi więcej na ten temat Po chuj? Co rozgrywka na tym zyska? PS. Jeśli myślisz, że dzięki temu sprowokujesz mnie do szybkiego wypostowania się, to... dobrze myślisz, zamierzam dziś najebać 100 postów i jutro mieć spokój. Rozgrywka na tym zyska tyle, że mi będzie łatwiej ocenić Twój kolor, bo na razie uważam, że przyjebałeś się w dość słaby sposób :/
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:22:17 GMT 1
O wypieranie się swojej twórczości. No jakie wypieranie sie, Panie Hobbit. Myślałem, że z chatem gpt będzie można fajnie kreatywnie pisać o uniwersum, okazało się to chujowe, porzuciłem. Serio tego nie zrozumiałeś? Albo chujowo zacząłeś i chcesz się teraz od tego odciąć.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:22:33 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:22:33 GMT 1
I pisanie o tym postcapowaniu w pierwszej godzinie gry jest czymś niepojętym dla mnie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:23:49 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:23:49 GMT 1
No jakie wypieranie sie, Panie Hobbit. Myślałem, że z chatem gpt będzie można fajnie kreatywnie pisać o uniwersum, okazało się to chujowe, porzuciłem. Serio tego nie zrozumiałeś? Albo chujowo zacząłeś i chcesz się teraz od tego odciąć. I co, te Twoje posty coś Ci pomogły rozkminić, co się rzeczywiście zdarzyło? Jeśli tak, to jak na ten moment uważasz? Napisałem prawdę czy podałem czatgpt jako wymówkę?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:23:58 GMT 1
Nie wiem, co to jest postcapowanie.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:25:28 GMT 1
Albo chujowo zacząłeś i chcesz się teraz od tego odciąć. I co, te Twoje posty coś Ci pomogły rozkminić, co się rzeczywiście zdarzyło? Jeśli tak, to jak na ten moment uważasz? Napisałem prawdę czy podałem czatgpt jako wymówkę? Nie wiem, nie muszę wiedzieć już teraz.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:29:19 GMT 1
Po chuj? Co rozgrywka na tym zyska? PS. Jeśli myślisz, że dzięki temu sprowokujesz mnie do szybkiego wypostowania się, to... dobrze myślisz, zamierzam dziś najebać 100 postów i jutro mieć spokój. Rozgrywka na tym zyska tyle, że mi będzie łatwiej ocenić Twój kolor, bo na razie uważam, że przyjebałeś się w dość słaby sposób :/ No dobra, to wytłumacz mi, jak powstał ten post: Dzięki typie. Rzuć mi linkiem do discorda na pw jeszcze raz bo gdzieś podziałem. nie próbuj udawać mafiozy, bo twoje kłamstwa są tak przejrzyste, że nawet Sauron by się z ciebie śmiał kazałeś chatowiGPT przyjebać się do Trolla/zarzucić mu kłamstwo? Czy jak to wyglądało? Bo w ogóle nie rozumiem, skąd mógł powstać taki post, a jeszcze bardziej nie rozumiem, czemu widząc, że chatGPT wyprodukował takiego drętwego pierda mimo wszystko wrzuciłeś go na forum? Teraz tłumaczysz się, że przestałeś wrzucać posty wygenerowane przez bota, bo zauważyłeś, że są chujowe, mnie natomiast wygląda to tak, że porzuciłeś je, bo my zauważyliśmy, że wrzucasz chujowe posty i się do Ciebie dojebaliśmy.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 16:30:37 GMT 1
Zgadnijcie kto poleci w pierwszym mordzie. Hehe, bo wiecie. Jezu Iluvatarze, jakie przewidywalne wejście Pana Boromira. A przecież okazja już czekała, z panem trollem w temacie! Wiesz co, tyle co mogę póki co powiedzieć muka
|
|