|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:30:47 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:30:47 GMT 1
I co, te Twoje posty coś Ci pomogły rozkminić, co się rzeczywiście zdarzyło? Jeśli tak, to jak na ten moment uważasz? Napisałem prawdę czy podałem czatgpt jako wymówkę? Nie wiem, nie muszę wiedzieć już teraz. Ale dała Ci coś ta interakcja?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:31:31 GMT 1
Dzień dobry. Z tej strony prawowity Władca Pierścieni, wielokrotny MVP ligi, w wolnej chwili zapalony gracz - jak u Dostojewskiego.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:31:47 GMT 1
Pierwsze spostrzeżenie - Troll jest prawdopodobnie niewinny.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:32:17 GMT 1
Nie wiem, nie muszę wiedzieć już teraz. Ale dała Ci coś ta interakcja? Może mi coś da, jestem na razie tu i teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:34:14 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:34:14 GMT 1
Rozgrywka na tym zyska tyle, że mi będzie łatwiej ocenić Twój kolor, bo na razie uważam, że przyjebałeś się w dość słaby sposób :/ No dobra, to wytłumacz mi, jak powstał ten post: nie próbuj udawać mafiozy, bo twoje kłamstwa są tak przejrzyste, że nawet Sauron by się z ciebie śmiał kazałeś chatowiGPT przyjebać się do Trolla/zarzucić mu kłamstwo? Czy jak to wyglądało? Bo w ogóle nie rozumiem, skąd mógł powstać taki post, a jeszcze bardziej nie rozumiem, czemu widząc, że chatGPT wyprodukował takiego drętwego pierda mimo wszystko wrzuciłeś go na forum? Teraz tłumaczysz się, że przestałeś wrzucać posty wygenerowane przez bota, bo zauważyłeś, że są chujowe, mnie natomiast wygląda to tak, że porzuciłeś je, bo my zauważyliśmy, że wrzucasz chujowe posty i się do Ciebie dojebaliśmy. Zapytałem bota: Jestem aragornem, gram w mafię. Jak powiedzieć komuś, żeby nie udawał mafiozy i mi to wygenerował.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 3, 2023 16:35:18 GMT 1
Powrót Króla miał drugie najlepsze po mnie wejście.
Włocławek to miasto!
Lubię też Trolla.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:35:23 GMT 1
Kolega Aragorn źle wszedł w rozgrywkę, prawdopodobnie nie miał pomysłu jak poprowadzić swoją kreację, wyszło przeciętnie. Śledzę dalej i liczę na poprawę, kol. Hobbit też wypada przeciętnie w tej interakcji, mniej dopieprzania się do głupot, więcej grindu.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:35:27 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 16:35:27 GMT 1
To mój ChatGPT jakiś kulturalniejszy Cześć Aragornie! Jeśli chcesz powiedzieć komuś, żeby nie udawał mafiozy, możesz powiedzieć: "Proszę, nie udawaj mafiozy. Zagrajmy w sposób uczciwy i pozwólmy grze toczyć się naturalnie."
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:35:30 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:35:30 GMT 1
Ale dała Ci coś ta interakcja? Może mi coś da, jestem na razie tu i teraz. No bo mi wygląda, że znalazłeś sobie łatwy cel, do którego postanowiles się przyjebać, a teraz wyjebka może to coś da a może nie da. Porównaj to z Gollumem, gość mi teraz dziurę w brzuchu wierci, bo próbuje zrozumieć, a Ty co?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:35:49 GMT 1
Pan Aragorn raczej niewinny.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 16:36:17 GMT 1
Chyba o niczym jeśli mam być szczery. Czyli Pan Glorfindel po prostu komentuje rozgrywkę i rozpala dyskretnie ogień pod kotłami, żeby potem stwierdzić, że o niczym to nie świadczy? Panie Glorfindel, skąd ta obawa w ferowaniu wyroków? W przypadku Pana Gandalfa wypisał Pan rzeczy, które - zakładam - nie podobają się Panu. Dlaczego więc nie wyciągnąć z nich wniosków? Wyboldowałem bardzo niemiły acz zgrabny przykładzik kobiecej manipulacji. Widać, że Różyczka musi sobie radzić sama jedna w otoczeniu potworów, mężów i innych niesprecyzowanych bytów, więc robi co może. To, że Panowie Peregrin i Gandalf w obserwacji Wielkiego Elfa Glorfindela zasługiwali na przydomek nawet nie Tuków, acz Tłuków jest jednym. Jest to wyrok. Tak se myślę i tyle. Może mi się to zmieni. To, że Pan Gandalf zapytał co z tego wynika to drugie. Jest to próba dokonania subsumpcji, tymczasem opis stanu faktycznego jest niewystarczający do tego, żeby na tym przykładzie kategoryzować i twierdzić bezsprzecznie jaki jest efekt. Czy mogą być w mafii? No mogą. Czy ich dotychczasowa gra może świadczyć o tym, że są w mafii? No tak. Może też, że nie. Sam Peregrin napisał 50/50. Mądre słowa. W odniesieniu do całej reszty wydarzeń, które mogłyby wpłynąć na takie moje zdanie? No mógłbym wypisać, że może jeden defekuje, a drugi dopiero się obudził. Albo inne tego typu podejrzenia. Ale co się dzieje, jak Wielki Glorfindel zarzuca sieci? Powstają interakcje. Gandalf racjonalnie zapytał Glorfindela, otrzymał racjonalną i szczerą odpowiedź. Różyczka podchwyciła i też zapytała Glorfindela. Mądre, lubię, rozmawiamy, szukamy prawdy. Ale dlaczego Różyczka od razu wsadziła w swój post tezę? I to nie tezę opartą na subiektywnej obserwacji, tylko tezę polegającą na wejściu w głowę kompana. Skąd ta odwaga w ferowaniu wyroków?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:36:18 GMT 1
A ja mam wyjebane.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 16:37:21 GMT 1
Ale generalnie Różyczka jest gitem.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:38:08 GMT 1
Po wyprowadzeniu ostatnich ciosów punktuje 11:10 na korzyść Aragorna. Hobbit stracił impet.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:38:10 GMT 1
Powrót Króla miał drugie najlepsze po mnie wejście. Włocławek to miasto! Lubię też Trolla. Mam podobne przemyślenia i zastanawiam się, czy najbardziej lubię obecnie Mordor, Powrót Króla, Trolla i Władcę Pierścieni, bo wyglądają mi najczyściej, czy raczej dlatego że mają kreacje tak naprawdę spoza uniwersum, więc przynajmniej rozumiem, co piszą.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 16:39:00 GMT 1
Pierwsze spostrzeżenie - Troll jest prawdopodobnie niewinny. Prawdopodobnie tak, mafiacorner.boards.net/post/61385/thread przed tym postem bym napisał, że jest niewinny, teraz nie wiem, ale na ten moment spokojnie w czubie. Niewinni, prawdopodobnie, są też Aragorn i Hobbit. Peregrin Tuk jest do wyjebania, potem zajmiemy się całym tym kondominium Gandalfowo-Legolasowym ukrywającym się w kreacjach, bo tam różnie może być. edit: nieścisłość odnośnie Aragorna, on bardziej powinien dostać immunitet na d1-2 niż uniewinnienie, o winie się nie wypowiadam jeszcze
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:40:59 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:40:59 GMT 1
Czemu chcesz mi dawać immunitet Boromir?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:42:07 GMT 1
Ale dała Ci coś ta interakcja? Może mi coś da, jestem na razie tu i teraz. Skąd ta frustracja?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:42:11 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:42:11 GMT 1
Najbardziej niewinny dla mnie na razie Gollum
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:42:35 GMT 1
Czyli Pan Glorfindel po prostu komentuje rozgrywkę i rozpala dyskretnie ogień pod kotłami, żeby potem stwierdzić, że o niczym to nie świadczy? Panie Glorfindel, skąd ta obawa w ferowaniu wyroków? W przypadku Pana Gandalfa wypisał Pan rzeczy, które - zakładam - nie podobają się Panu. Dlaczego więc nie wyciągnąć z nich wniosków? Wyboldowałem bardzo niemiły acz zgrabny przykładzik kobiecej manipulacji. Widać, że Różyczka musi sobie radzić sama jedna w otoczeniu potworów, mężów i innych niesprecyzowanych bytów, więc robi co może. To, że Panowie Peregrin i Gandalf w obserwacji Wielkiego Elfa Glorfindela zasługiwali na przydomek nawet nie Tuków, acz Tłuków jest jednym. Jest to wyrok. Tak se myślę i tyle. Może mi się to zmieni. To, że Pan Gandalf zapytał co z tego wynika to drugie. Jest to próba dokonania subsumpcji, tymczasem opis stanu faktycznego jest niewystarczający do tego, żeby na tym przykładzie kategoryzować i twierdzić bezsprzecznie jaki jest efekt. Czy mogą być w mafii? No mogą. Czy ich dotychczasowa gra może świadczyć o tym, że są w mafii? No tak. Może też, że nie. Sam Peregrin napisał 50/50. Mądre słowa. W odniesieniu do całej reszty wydarzeń, które mogłyby wpłynąć na takie moje zdanie? No mógłbym wypisać, że może jeden defekuje, a drugi dopiero się obudził. Albo inne tego typu podejrzenia. Ale co się dzieje, jak Wielki Glorfindel zarzuca sieci? Powstają interakcje. Gandalf racjonalnie zapytał Glorfindela, otrzymał racjonalną i szczerą odpowiedź. Różyczka podchwyciła i też zapytała Glorfindela. Mądre, lubię, rozmawiamy, szukamy prawdy. Ale dlaczego Różyczka od razu wsadziła w swój post tezę? I to nie tezę opartą na subiektywnej obserwacji, tylko tezę polegającą na wejściu w głowę kompana. Skąd ta odwaga w ferowaniu wyroków? Nie powiedziałabym, że to odwaga w ferowaniu wyroków, raczej odwaga w mówieniu na głos swoich opinii. A te nie zawsze muszą być trafne, Panie Glorfindel.
|
|