|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 19:01:37 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.
Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:01:51 GMT 1
Władco Pierścieni skoro już tu jesteś to kogo byś widział w mafii jako ostatniego ( jeśli według ciebie Troll i Boromin winni). Co byś zrobił gdyby chociaż jeden z tych dwóch twoich podejrzanych byłby niewinny? Troll, Boromir, jako trzeci np Mordor, jeśli to Eneldo albo jakiś Elnord. Albo Ty może? Musiałbym poczytać Was uważaniej. Jeśli Troll i Boromir pada niewinny, to mnie już też nie ma w grze. Winny może być wtedy Pomidor Powiem coś w kontrze do theodena Mafia ma przejebane który uspokaja w tym momencie i wprowadza miasto w stan eufori, a tak naprawdę wię, że do lińczu są zakolejkowani sami miastowi i będzie łatwa gierka dla mafii. Ale to jest scenariusz Sci-Fi. Akurat Mordor to będzie Eneldo. Nie ma opcji bym go z kimś innym pomylił. Tylko jednak za bardzo wycofany jest. Pomidor nie klei się jako winny zupełnie.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:05:41 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Wczoraj się go pytałem o jego potencjalny strzał i potencjalnie chciał strzelać w ciebie/różyczkę.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 19:05:50 GMT 1
Troll, Boromir, jako trzeci np Mordor, jeśli to Eneldo albo jakiś Elnord. Albo Ty może? Musiałbym poczytać Was uważaniej. Jeśli Troll i Boromir pada niewinny, to mnie już też nie ma w grze. Winny może być wtedy Pomidor który uspokaja w tym momencie i wprowadza miasto w stan eufori, a tak naprawdę wię, że do lińczu są zakolejkowani sami miastowi i będzie łatwa gierka dla mafii. Ale to jest scenariusz Sci-Fi. Akurat Mordor to będzie Eneldo. Nie ma opcji bym go z kimś innym pomylił. Tylko jednak za bardzo wycofany jest. Pomidor nie klei się jako winny zupełnie. No tak, jeśli to Eneldo, to zalatuje mi to trochę jego mafijną gierką. Bardziej Klocuch niż Szelestowski.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 19:06:55 GMT 1
W sumie Mordor mógłby być dobrym celem dla snajpera.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 19:07:32 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. edit: dobra, oni się znają z rl, teoretycznie mogliby zrobić sobie kurwa ŻARCIK i się zamienić tożsamościami w rozgrywce, wtedy TEORETYCZNIE twój post+bronienie własnego przekonania mogłoby mieć pewien sens/wartość, natomiast no trzeba by zakładać, że minimum jeden miastowy trolluje nam wtedy świadomie gierkę
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:08:05 GMT 1
Wczoraj czy przedwczoraj pisałem, że na późniejszym etapie byłby idealnym strzałem dla snajpera. Sam jako snajper bym rozważał od d2 czy zastrzelić w razie czego Mordor by poznać jego kolorem.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 19:08:34 GMT 1
Właśnie ja się zastanawiam co z tym Elrondem według Theodena jeśli jest Pshemem, bo narazie było tylko coś, że styl się nie zgadza. I to takie ogólniki same.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 19:08:51 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. Dokładnie, rozstrzygnięcie kwestii kim jest Elrond jest dla mnie bardzo istotne.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 19:10:04 GMT 1
Właśnie ja się zastanawiam co z tym Elrondem według Theodena jeśli jest Pshemem, bo narazie było tylko coś, że styl się nie zgadza. I to takie ogólniki same. Jak jesteś niewinny, to po prostu ułatw grę miastu i powiedz kim jesteś.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:12:24 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 19:12:24 GMT 1
Tuk zwrócił się do mnie żargonem z edycji discordowe, pasuje do Pshema
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:14:29 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Wczoraj się go pytałem o jego potencjalny strzał i potencjalnie chciał strzelać w ciebie/różyczkę. Dodatkowo w tym poście ( mafiacorner.boards.net/post/62500) przyznał, że jeśli WP winny to bym bardziej by strzelał w Różyczkę.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:14:57 GMT 1
Mordor wierzysz w moją niewinność? Dziwne pytanie, ale skoro je zadałeś, to chyba tak.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:16:19 GMT 1
Chad Aragones, Tomus, zbyt przewidywalny jesteś. W każdej edycji jestem jednym z Twoich pierwszych celów.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:16:46 GMT 1
Theoden z Ekipy to będzie Grzegorz moim zdaniem.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:17:04 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 5, 2023 19:17:04 GMT 1
Chad Aragones, Tomus, zbyt przewidywalny jesteś. W każdej edycji jestem jednym z Twoich pierwszych celów. No jak w każdej. Przecież jeszcze niedawno były memy, że Cię bronię zawsze.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:17:22 GMT 1
No ale to się zmieniło parę edycji temu. Jakiś mafijny border line.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:17:25 GMT 1
Theoden z Ekipy to będzie Grzegorz moim zdaniem. Garego rozpoznałem w Gollumie. Theoden to będzie Volv o czym wcześniej pisałem.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 19:17:51 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Mnie też trochę nie gra, że Tuk się teraz nie udziela, no ale jednak jego rolność jest potwierdzona przez MG zaś sam Tuk potwierdza swoją tożsamość. Czemu potwierdzony niewinny miałby trollować swoją tożsamością? To jest jawne szkodnictwo, więc zakładam, że tego nie robi. A jak robi i nie jest Pshemem, to niech wypierdala i więcej nie zapisuje się, granie z takimi zjebami to żadna przyjemność. Natomiast nie podoba mi się też to, że zajmujesz się takim tematem. Tuk jest pewnym niewinnym. Kimkolwiek by nie był, jest nie do ruszenia i tyle, po co się nim zajmować? Nie mamy ważniejszych rzeczy?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:18:35 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 5, 2023 19:18:35 GMT 1
No ale to się zmieniło parę edycji temu. Jakiś mafijny border line. No nie. Raz Cię atakowałem (szelestowskiego) kiedy wszyscy Cię atakowali bo jakiś shit odwalałeś umyślnie zresztą. Czemu kłamiesz?
|
|