Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 19:20:28 GMT 1
Mordor jest do odjebania w trybie pilnym. Ja bym jutro zrobił igrzyska Troll vs Mordor.
Edit:
I jakby Mordor okazał się winny, to chyba będę musiał się delikatnie przeprosić z kolegą wajchowym, bo Boromira pdejrzewałem też za "zlinczujmy Mordor", gdy ja chciałem odjebać Hobbita.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 19:20:36 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Mnie też trochę nie gra, że Tuk się teraz nie udziela, no ale jednak jego rolność jest potwierdzona przez MG zaś sam Tuk potwierdza swoją tożsamość. Czemu potwierdzony niewinny miałby trollować swoją tożsamością? To jest jawne szkodnictwo, więc zakładam, że tego nie robi. A jak robi i nie jest Pshemem, to niech wypierdala i więcej nie zapisuje się, granie z takimi zjebami to żadna przyjemność. Natomiast nie podoba mi się też to, że zajmujesz się takim tematem. Tuk jest pewnym niewinnym. Kimkolwiek by nie był, jest nie do ruszenia i tyle, po co się nim zajmować? Nie mamy ważniejszych rzeczy?Bardzo ważne w kontekście tego kim jest Elrond. Nie daje mi to spokoju, a chcę mieć odpowiednie info zanim się rozpiszę konkretnie co widzę na jutro.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:20:38 GMT 1
No ale to się zmieniło parę edycji temu. Jakiś mafijny border line. No nie. Raz Cię atakowałem (szelestowskiego) kiedy wszyscy Cię atakowali bo jakiś shit odwalałeś umyślnie zresztą. Czemu kłamiesz? A Wittgenstein?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:20:51 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 19:20:51 GMT 1
Byłem w kinie, przed filmem była rozmowa o tożsamościach, po filmie jest rozmowa o tożsamościach. Mam wrażenie, że po prostu nie macie zielonego pojęcia co robić i to jest jedyny temat jakiego możecie się uczepić. Serio nie widzicie, że tylko ułatwiacie pracę mafii bo zajmujecie się czymś co jest w tej chwili w ogóle nie istotne? Czy jedyne po czym jesteście w stanie znaleźć mafiozę to przyrównywanie gracza do jego poprzednich edycji i typowego dla niego stylu gry? Musimy skupić się na tym co tak naprawdę jest istotne! Moim zdaniem jest to przeanalizowanie, z czego wynika ten agresywno-pewny siebie styl gry Trolla i wyczyszczenie przedpola. Dla mnie do odstrzału po kolei są również Różyczka, Theodon i WP. Chociaż z tym WP to w tym momencie nie jestem taki pewien. Miasto, weźmy się w garść i wygrajmy coś w końcu. Mamy jednego mafiozę, zostało nam tylko 3-ch. 🫡
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:22:29 GMT 1
Kim jesteś, Gollum?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 19:23:34 GMT 1
Nie wierzę, że Tuk to Pshemo.Nieskromnie powiem, że tożsamości czytam dobrze i gra Tuka kompletnie nie pasuje do gry Pshemowej. To się nie trzyma ani stylowo, ani charakterologicznie. Gość wylosował kurwa SNAJPERA, został wyoutowany, jest pewnym niewinnym i nie robi nic żeby pchać grę do przodu i rozmyślać nad kolejnym strzałem. Sam wybór Gandalfa na cel też nie pasuje mi do tego gracza. W d1 sądziłem, że Elrond to Pshemo, a Tuka nie byłem pewny, mogło to być kilka osób. Ewidentnie coś tu nie gra. Nawet jeśli Elrond to nie Pshemo, to Tuk nim nie jest na pewno. Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. edit: dobra, oni się znają z rl, teoretycznie mogliby zrobić sobie kurwa ŻARCIK i się zamienić tożsamościami w rozgrywce, wtedy TEORETYCZNIE twój post+bronienie własnego przekonania mogłoby mieć pewien sens/wartość, natomiast no trzeba by zakładać, że minimum jeden miastowy trolluje nam wtedy świadomie gierkę Nie no dobra wychodzę, jestem Pshemem. Spokojnie. Jak zobaczyłem, że jest jak jest to tak stwierdziłem, a kurwa chuj wchodzę w to, będzie śmiesznie i zobaczę jak gracze zareagują no i Peregrin podłapał, żadnej gadki ani spotkań poza grą nie było. Po prostu zauważyłem, że on się bawi tą konwencją, że go biorą za mnie, a był 100% niewinny, więc uznałem, że też się zabawie. Mega śmiesznie było część postów czytać XDD Teraz sobie wyciągnijcie co chcecie z reakcji graczy na moje wygibasy tożsamościowe imo np. Troll, Trollował w oczywisty sposób, że nas nie rozróżnia, Monti się nie dał nabrać chyba. Też w mafii nie jestem i nie zamierzałem przecież tego ciągnąć w nieskończoność, po pierwsze Peregrin by dał testament i się przyznał zakładam, po drugie kurwa to by była samobójcza taktyka bo ile bym to mógł ciągnąć. Zresztą nawet nie próbowałem pisać tak jakbym nie był sobą i normalnie komunikowałem co myślę, nawet pisałem o zdarzeniach z edycji, w których Czuek nie grał.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:24:09 GMT 1
Nie lubię, gdy ktoś operuje tożsamościami na lewo i prawo, a nie chce podać swojej. Nie jest to eleganckie.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 19:24:50 GMT 1
Nie lubię, gdy ktoś operuje tożsamościami na lewo i prawo, a nie chce podać swojej. Nie jest to eleganckie. Ale to do mnie czy do kogo? Najbardziej mnie bawi reakcja Kshaqa bo on albo łyknął jak pelikan pomimo, że d1 był pewny, że Elrond to Pshemo, a potem zmienił zdanie, albo dostał przykaz z mafijnego w trakcie edycji, że ma grać tak jakbym był Czuekiem, bo taki był jednak konsensus miejski.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:25:33 GMT 1
Nie lubię, gdy ktoś operuje tożsamościami na lewo i prawo, a nie chce podać swojej. Nie jest to eleganckie. Ale to do mnie czy do kogo? Nie. Przypadek.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 19:25:48 GMT 1
Spokojnie Tuk, jestem czuwam
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:26:45 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 19:26:45 GMT 1
Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. edit: dobra, oni się znają z rl, teoretycznie mogliby zrobić sobie kurwa ŻARCIK i się zamienić tożsamościami w rozgrywce, wtedy TEORETYCZNIE twój post+bronienie własnego przekonania mogłoby mieć pewien sens/wartość, natomiast no trzeba by zakładać, że minimum jeden miastowy trolluje nam wtedy świadomie gierkę Nie no dobra wychodzę, jestem Pshemem. Spokojnie. Jak zobaczyłem, że jest jak jest to tak stwierdziłem, a kurwa chuj wchodzę w to, będzie śmiesznie i zobaczę jak gracze zareagują no i Peregrin podłapał, żadnej gadki ani spotkań poza grą nie było. Po prostu zauważyłem, że on się bawi tą konwencją, że go biorą za mnie, a był 100% niewinny, więc uznałem, że też się zabawie. Mega śmiesznie było część postów czytać XDD Teraz sobie wyciągnijcie co chcecie z reakcji graczy na moje wygibasy tożsamościowe imo np. Troll, Trollował w oczywisty sposób, że nas nie rozróżnia, Monti się nie dał nabrać chyba. Też w mafii nie jestem i nie zamierzałem przecież tego ciągnąć w nieskończoność, po pierwsze Peregrin by dał testament i się przyznał zakładam, po drugie kurwa to by była samobójcza taktyka bo ile bym to mógł ciągnąć. Zresztą nawet nie próbowałem pisać tak jakbym nie był sobą i normalnie komunikowałem co myślę, nawet pisałem o zdarzeniach z edycji, w których Czuek nie grał. Ajć, plan był taki żeby zbaitować na mnie mafię, żeby zabili tego dobrego gracza a tego chujowego zostawili do meczówki, ale no trudno.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 19:26:54 GMT 1
Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. edit: dobra, oni się znają z rl, teoretycznie mogliby zrobić sobie kurwa ŻARCIK i się zamienić tożsamościami w rozgrywce, wtedy TEORETYCZNIE twój post+bronienie własnego przekonania mogłoby mieć pewien sens/wartość, natomiast no trzeba by zakładać, że minimum jeden miastowy trolluje nam wtedy świadomie gierkę Nie no dobra wychodzę, jestem Pshemem. Spokojnie. Jak zobaczyłem, że jest jak jest to tak stwierdziłem, a kurwa chuj wchodzę w to, będzie śmiesznie i zobaczę jak gracze zareagują no i Peregrin podłapał, żadnej gadki ani spotkań poza grą nie było. Po prostu zauważyłem, że on się bawi tą konwencją, że go biorą za mnie, a był 100% niewinny, więc uznałem, że też się zabawie. Mega śmiesznie było część postów czytać XDD Teraz sobie wyciągnijcie co chcecie z reakcji graczy na moje wygibasy tożsamościowe imo np. Troll, Trollował w oczywisty sposób, że nas nie rozróżnia, Monti się nie dał nabrać chyba. Też w mafii nie jestem i nie zamierzałem przecież tego ciągnąć w nieskończoność, po pierwsze Peregrin by dał testament i się przyznał zakładam, po drugie kurwa to by była samobójcza taktyka bo ile bym to mógł ciągnąć. Zresztą nawet nie próbowałem pisać tak jakbym nie był sobą i normalnie komunikowałem co myślę, nawet pisałem o zdarzeniach z edycji, w których Czuek nie grał. Ty chuju xDD Przez ciebie właśnie myślałem, że Tuk to Pshemo a ty ktoś inny. To że jeszcze nie jestem w stanie rozczytać twojej tożsamości to już inna sprawa.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 19:27:40 GMT 1
Dlaczego nie chcesz ubrudzić sobie rąk i nikogo nie atakujesz, a zamiast tego zajmujesz się kwestią tożsamości? No bo zgadzam się, że Tuk nie gra tak, jak powinien grać pewny niewinny, ale jaką wartość wnosi twój post? Przecież nawet zakładając, że Tuk z tylko sobie znanych powodów postanowił strollować i się podaje za Pshema, to na koniec i tak poda to w testamencie. Co nam da roztrząsanie tego wcześniej? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to nie-przyklepanie Czuekowatości Elronda, który nawet abstrahując od kwestii tożsamości wygląda chyba dobrze. edit: dobra, oni się znają z rl, teoretycznie mogliby zrobić sobie kurwa ŻARCIK i się zamienić tożsamościami w rozgrywce, wtedy TEORETYCZNIE twój post+bronienie własnego przekonania mogłoby mieć pewien sens/wartość, natomiast no trzeba by zakładać, że minimum jeden miastowy trolluje nam wtedy świadomie gierkę Nie no dobra wychodzę, jestem Pshemem. Spokojnie. Jak zobaczyłem, że jest jak jest to tak stwierdziłem, a kurwa chuj wchodzę w to, będzie śmiesznie i zobaczę jak gracze zareagują no i Peregrin podłapał, żadnej gadki ani spotkań poza grą nie było. Po prostu zauważyłem, że on się bawi tą konwencją, że go biorą za mnie, a był 100% niewinny, więc uznałem, że też się zabawie. Mega śmiesznie było część postów czytać XDD Teraz sobie wyciągnijcie co chcecie z reakcji graczy na moje wygibasy tożsamościowe imo np. Troll, Trollował w oczywisty sposób, że nas nie rozróżnia, Monti się nie dał nabrać chyba. Też w mafii nie jestem i nie zamierzałem przecież tego ciągnąć w nieskończoność, po pierwsze Peregrin by dał testament i się przyznał zakładam, po drugie kurwa to by była samobójcza taktyka bo ile bym to mógł ciągnąć. Zresztą nawet nie próbowałem pisać tak jakbym nie był sobą i normalnie komunikowałem co myślę, nawet pisałem o zdarzeniach z edycji, w których Czuek nie grał. No i świat ma znów sens.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 19:28:53 GMT 1
Nie no dobra wychodzę, jestem Pshemem. Spokojnie. Jak zobaczyłem, że jest jak jest to tak stwierdziłem, a kurwa chuj wchodzę w to, będzie śmiesznie i zobaczę jak gracze zareagują no i Peregrin podłapał, żadnej gadki ani spotkań poza grą nie było. Po prostu zauważyłem, że on się bawi tą konwencją, że go biorą za mnie, a był 100% niewinny, więc uznałem, że też się zabawie. Mega śmiesznie było część postów czytać XDD Teraz sobie wyciągnijcie co chcecie z reakcji graczy na moje wygibasy tożsamościowe imo np. Troll, Trollował w oczywisty sposób, że nas nie rozróżnia, Monti się nie dał nabrać chyba. Też w mafii nie jestem i nie zamierzałem przecież tego ciągnąć w nieskończoność, po pierwsze Peregrin by dał testament i się przyznał zakładam, po drugie kurwa to by była samobójcza taktyka bo ile bym to mógł ciągnąć. Zresztą nawet nie próbowałem pisać tak jakbym nie był sobą i normalnie komunikowałem co myślę, nawet pisałem o zdarzeniach z edycji, w których Czuek nie grał. Ajć, plan był taki żeby zbaitować na mnie mafię, żeby zabili tego dobrego gracza a tego chujowego zostawili do meczówki, ale no trudno. Nie no nie mów o sobie, że jesteś chujowy, rozwijasz się, a strzał w Gandalfa był imo no w miarę okej, był na świeczniku, mogłeś się obawiać, że miasto cię zlinczuje więc strzeliłeś w gracza ze świecznika i uniewinniłeś siebie. Ja bym to zrobił inaczej, ale jest okej, rozumiem to zagranie. A ciebie i tak by przecież nie trzymali do meczówki bo jesteś 100% niewinny, tak myślę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:29:13 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 5, 2023 19:29:13 GMT 1
Mordor jest do odjebania w trybie pilnym. Ja bym jutro zrobił igrzyska Troll vs Mordor. Edit: I jakby Mordor okazał się winny, to chyba będę musiał się delikatnie przeprosić z kolegą wajchowym, bo Boromira pdejrzewałem też za "zlinczujmy Mordor", gdy ja chciałem odjebać Hobbita. Dokładnie też tak myślę, pisałem o tym w długim poście, dlatego chciałem Mordor przed Bórem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 19:30:38 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 19:30:38 GMT 1
Pomidor, ogarnąłeś że jestem snajperem przed strzałem?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 19:32:59 GMT 1
Mordor uniewinniałem sobie wczoraj w sumie przez to, że grał nieprzyjemnie, niemiło, nie wiem jak to nazwać, ale tak, że hmm mafii by to nie pasowało. Natomiast dzisiaj jego gra wygląda nieco inaczej (albo ja jestem bardziej trzeźwy). Szczególnie nie podoba mi się ta analiza zrobiona na czterech graczy, z której w zasadzie niewiele wynika.
*** Nadal mnie nie ma, ale jako że beze mnie zajmujecie się raczej pierdołami tożsamościowymi, to postanowiłem coś tam napisać.
(a tak na marginesie WP to zabawny jesteś z tym że nikt nie chce mnie linczować, kiedy Gollum, Theoden a pewnie i Różyczka po cichu się do tego zabierają)
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 19:33:04 GMT 1
Z tej czwórki, którą podałem, Theoden z Ekipy najbardziej podejrzany, w świetle wiedzy, że Chad Aragones to Tomus.
Niech ktoś mądry przeanalizuje relację Hobbit-Gimli i będę miał całkowicie uniewinnionego oraz zwykle rozsądnego sojusznika. No chyba że ta relacja rzeczywiście śmierdzi.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 19:35:13 GMT 1
Mordor uniewinniałem sobie wczoraj w sumie przez to, że grał nieprzyjemnie, niemiło, nie wiem jak to nazwać, ale tak, że hmm mafii by to nie pasowało. Natomiast dzisiaj jego gra wygląda nieco inaczej (albo ja jestem bardziej trzeźwy). Szczególnie nie podoba mi się ta analiza zrobiona na czterech graczy, z której w zasadzie niewiele wynika. *** Nadal mnie nie ma, ale jako że beze mnie zajmujecie się raczej pierdołami tożsamościowymi, to postanowiłem coś tam napisać. (a tak na marginesie WP to zabawny jesteś z tym że nikt nie chce mnie linczować, kiedy Gollum, Theoden a pewnie i Różyczka po cichu się do tego zabierają) Straszny recykling argumentów uprawiasz dzisiaj, teraz granie niemiło, wcześniej charakterystyka gry lewkonia, jednocześnie WP wyciąga twoje posty z tym myśleniem tunelowym itd. co jest
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 19:35:33 GMT 1
Mordor uniewinniałem sobie wczoraj w sumie przez to, że grał nieprzyjemnie, niemiło, nie wiem jak to nazwać, ale tak, że hmm mafii by to nie pasowało. Natomiast dzisiaj jego gra wygląda nieco inaczej (albo ja jestem bardziej trzeźwy). Szczególnie nie podoba mi się ta analiza zrobiona na czterech graczy, z której w zasadzie niewiele wynika. *** Nadal mnie nie ma, ale jako że beze mnie zajmujecie się raczej pierdołami tożsamościowymi, to postanowiłem coś tam napisać. (a tak na marginesie WP to zabawny jesteś z tym że nikt nie chce mnie linczować, kiedy Gollum, Theoden a pewnie i Różyczka po cichu się do tego zabierają) A ty udawałeś, czy trolowałeś, że ja to Czueku a Czueku to ja. Intryguje mnie to Zwłaszcza, że jako argument za tym, że widać, że Elrond to Czueku podałeś niuanse językowe, a wiem, że mnie podobno wyłapywałeś po niuansach językowych. No i reakcja Theodena też bardzo ciekawa, bo początkowo się do mnie zabierał jak pies do jeża, tak jakby nie wiedział, czy może mnie traktować jak Pshema, czy nie i mnie oskarżać, ale potem postawił sprawę kawa na ławę.
|
|