|
Post by Różyczka Cotton on Aug 12, 2023 21:20:17 GMT 1
squbi tak wjeżdża w cmentarz
bardziej tak xD
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:28:25 GMT 1
Najlepsze co zrobiłem to wrzucić montiego do ignorowanych by nie mógł wsiadać na psychę
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 12, 2023 21:30:42 GMT 1
Najlepsze co zrobiłem to wrzucić montiego do ignorowanych by nie mógł wsiadać na psychę no ja o tym pisałem właśnie na cmentarzu, mnie tak Wiśniewski załatwił w poprzedniej edycji, ty się nie dałeś wjazd na psychę = typ do wora i elo
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:45:46 GMT 1
I naprawdę Monti w pewnych momentach zachowywał się jak szóstybękart. Co z tego że różnica stylów gry wystąpiła skoro zachowania bliźniaczopodobne miał momentami. Te ucinanie dyskusji, wkurwianie się na podważaniu jego niewinności, mordowanie tych co mają do niego wątpliwości to wypisz wymaluj szóstybękart był.
|
|
|
Cmentarz
Aug 12, 2023 21:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 12, 2023 21:46:40 GMT 1
czuek kurwiszon zmarzlik
dla forumowej mafii respirator 2k23 draft
|
|
|
Cmentarz
Aug 12, 2023 21:47:00 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 12, 2023 21:47:00 GMT 1
I naprawdę Monti w pewnych momentach zachowywał się jak szóstybękart. Co z tego że różnica stylów gry wystąpiła skoro zachowania bliźniaczopodobne miał momentami. Te ucinanie dyskusji, wkurwianie się na podważaniu jego niewinności, mordowanie tych co mają do niego wątpliwości to wypisz wymaluj szóstybękart był. i to odraczanie analiz
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:48:12 GMT 1
I naprawdę Monti w pewnych momentach zachowywał się jak szóstybękart. Co z tego że różnica stylów gry wystąpiła skoro zachowania bliźniaczopodobne miał momentami. Te ucinanie dyskusji, wkurwianie się na podważaniu jego niewinności, mordowanie tych co mają do niego wątpliwości to wypisz wymaluj szóstybękart był. i to odraczanie analiz Tak po drugim dniu sobie zamiast czytać temat od nowa to zrobiłem co martwi sobie pisali o poszczególnych uwagach i ciebie kilka razy tam czytałem bo tam Monti się fatalnie zachował, ale przy tylu graczach jeszcze ten efekt mógł się zacierać.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:49:10 GMT 1
A najlepiej podsumował go Mordor kiedy się zorientował ze zdziwieniem że Monti gra w ogóle ( a miał Monti sporo postów).
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:52:06 GMT 1
Ale też trochę się zatunelowałem doprowadzeniem sprawy Glorfindela do końca , że zapominałem jak Elrond się wjebywał przed snem.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 12, 2023 21:55:56 GMT 1
I naprawdę Monti w pewnych momentach zachowywał się jak szóstybękart. Co z tego że różnica stylów gry wystąpiła skoro zachowania bliźniaczopodobne miał momentami. Te ucinanie dyskusji, wkurwianie się na podważaniu jego niewinności, mordowanie tych co mają do niego wątpliwości to wypisz wymaluj szóstybękart był. i to odraczanie analiz No właśnie czasem miałem takie wrażenie, że cofnąłem się do 2014 r., gdy jeszcze grałem na forach FCBarca.com, Bayernu i BVB. Monti robił parę rzeczy, które robili mocni mafiozi w naszym środowisku. Miałem o tym napisać w testamencie, ale przez to, że pisałem go na raty, przeskakując z normalnej gry do testamentu i z powrotem, to wyleciało mi z głowy. No bo na przykład takie odwlekanie analiz to mafijny klasyk, zaś takie dokumentowanie wymówek (zdjęcie urazówki, screen z kupowania wakacji), to to samo, co robiłem ja w V edycji na Bayernie, gdzie wrzucałem screeny z kalendarza w Outlooku, żeby udowodnić, że mnie nie będzie przy linczu, bo mam szkolenie po pracy. W ogóle Monti miał w tej edycji tak, że w sposób wymuszony chciał zbierać plusy, jak ktoś napisał coś podobnego do niego, to darł się, że przecież też to pisał wcześniej, jakby chciał pokazać "ja, ja, ja to wymyśliłem, ty papugujesz". Taki Boromir w takich sytuacjach cieszył się, że ktoś rozumuje jak on. Zresztą to też miało się znaleźć w testamencie.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 12, 2023 21:58:11 GMT 1
no Monti to byłą pewna mafia, on volumem miał sporo postów, ale nie było tam w nich NIC
pod względem dopytywania i dociekliwości to miastowy Monti jest imo na poziomie Garego, a tu tego nie było, nie było Santosa, nie było Parabol, Cieniutkiego i w endgamie gdzie liczba postów nie ma już takiego znaczenia, nie można wszystkiego wytłumaczyć limitem postów
wiem, bo mam ten sam problem, ale on max po 3 dniu znika xD
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 21:59:35 GMT 1
A to że Gary się trochę bał gdzie ja mniej aktywny byłem to po prostu bawiłem się w zarządzanie limitem postów, aby w razie czego mieć cokolwiek w pogotowiu w godzinach 20:00-22:30.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Aug 12, 2023 22:01:32 GMT 1
Kurwiszon pięknie, ale dla mnie MVP Legolas, bo Kurwiszon ma ułatwione zadanie o swoja niewinnosc, a to jak Squbi nie zmienia zdania w najwazniejszych kwestiach to jest mistrzostwo swiata Grande Legolas
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Aug 12, 2023 22:03:58 GMT 1
Pozostaje jeszcze poczekać na potwierdzenie jutro winy Elronda i wyjdzie, że coś tam jeszcze potrafi
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Aug 12, 2023 22:18:33 GMT 1
Potrafię*
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 22:20:23 GMT 1
Volv to był dla mnie winny rano w drugim cyklu i próbowałem z nim wejść w interakcje ale on unikał ich jak ognia I bardzo szybko jakoś go rozpoznałem.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 12, 2023 22:30:01 GMT 1
Volv to był dla mnie winny rano w drugim cyklu i próbowałem z nim wejść w interakcje ale on unikał ich jak ognia I bardzo szybko jakoś go rozpoznałem.
u mnie go wkopało podejście do Gimliego, jak zobaczyłem jak się pląta w swoim zdaniu, to już wiedziałem że coś tam jest nie tak
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 22:57:12 GMT 1
A ten testament powstał w momencie po prostu kiedy Tomusiowi zachciało się wajchować. Data powstania 10 Aug 2023 at 12:29
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 23:00:19 GMT 1
Z dzisiejszą wiedzą po prostu WP z Elrondem zamieniłbym miejscami.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Cmentarz
Aug 12, 2023 23:22:15 GMT 1
via mobile
Post by Gollum on Aug 12, 2023 23:22:15 GMT 1
Jestem bardzo zadowolony z tego, że mocno uniewinniłem WP i Boromira, zwłaszcza tego drugiego, bo na początku go podejrzewałem. A przez uniewinnienie WP Elrond szukał coraz bardziej absurdalnych powodów, żeby jednak tego WP dalej nie oczyszczać.
|
|