Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 11:45:09 GMT 1
to było do saszy, z Tobą na przykład ani razu nie poczułem wspólnego prądu, ale dostrzegłem dwa albo trzy razy raczej miejskie wylewy frustracji bo zardzewiały, po latach przerwy, w mafii raczej byś ich nie sklecił
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 11:46:16 GMT 1
Abstrahując już od poprzednich argumentów, dlaczego Jarolim w mafii nie jest: No już, już, nie przepychajcie się z tymi pochlebnymi opiniami xD Serdecznie uprzedzam, że wieczorami mnie w tej edycji nie będzie, tak więc jeśli ktoś będzie chciał mojej opinii czy dyskusji ze mną, musi to robić w godzinach poranno-popołudniowych. Przejrzałem grę na ile byłem w stanie i w pierwszej kolejności sprawdzałbym tych zawodników: Jarolim, Sędzia, Porażka, Szlachcic Porażka mafijny sam w sobie nie jest, ale agresja z jaką się wykłócał o to głosowanie na aktywnych była intrygująca, nie jestem pewny jak to interpretować, ale uniewinnić nie ma go za bardzo z czego. Jarolim i Sędzia to już metodą eliminacji, jeden nie gra w ogóle, drugi zdawkowo i zachowawczo, jak się nie poprawią to po prostu trzeba się ich pozbyć. A Szlachcic niech jeszcze chwilę pożyje jednak, może jest dla niego nadzieja Prawdopodobnie Jarolima bym odjebał w pierwszej kolejności oraz rozstrzygnął spór Jesieniara/Szlachcic z tym,że Szlachcic to raczej nawet na żółtą nie zasługuje. @smutek, Depresja, Niepewność Tak to jest jak coś nagle pilnego wypadnie do załatwienia. Na przestrzeni niecałej godziny jako głównego podejrzanego wymienia go dwóch mafiozów i to takich, którzy i tak już mieli ciepło i w dwóch najbliższych linczach polecieli. Dodatkowo Mieszko wymienia w swojej czwórce współmafiozę Sędziego. Nie wierzę, żeby już samemu będąc na świeczniku i niemal wyłącznie w defensywie, wskazał tam kolejnego współmafiozę (Jarolima) i to takiego, na którego również zbierały się szable (co innego, gdyby chodziło o jakiegoś niezagrożonego mafiozę, wtedy na alibi mógłby go tam wrzucić). I to w sytuacji, w której w mafii jest tylko 4 graczy - czyli 2 z nich już w chujowej pozycji, jeszcze podkopuje pozycję 3. Przecież to nie miałoby żadnego sensu. Kurwaaa, mam zjebaną myszkę, klika mi podwójnie czy chuj wie co i cały czas przypadkowo zamykam sobie zakładkę z forum xD Na teraz Trump, Strunin, Smutek, raczej Freeman i raczej Dutch to zawodnicy, których mogę z mniejszą bądź większą pewnością uznać za miasto, nie widzę sensu żeby ich ruszać póki co. Nie wiem co sądzić o Puyolu, jeśli to początkujący to skłaniam się ku niewinności, ale dziwnie się go czyta xD Mam trochę podobne odczucia jak gdy po raz pierwszy czytałem posty pewnego gracza na literę S, specyficznie układa zdania. Smutek jest detem, Freeman jest niewinnym i najlepszym graczem w mieście. Dutch został sprawdzony, OC RACZEJ nie jest, z gry moim zdaniem wygląda też bardzo niewinnie. Strunin również należy do najczystszych. Wg mnie Mieszko nie szarżowałby z wymienianiem obok nich, trochę z dupy, współmafiozy Trumpa. Na 99% wybrał po prostu 5 niewinnych - co świadczy wg mnie na korzyść tezy o niewinności Trumpa. Czemu Sierocki MOŻE BYĆ NIEWINNY?Widzę że zlinczowany został niewinny ljoekelsoy, więc mafii szukał bym w głosujących na niego. Mój głos na Donalda wytłumaczę jak będę na kompie bo z telefonu źle się pisze i kopiuje cytaty. Dziwny jest brak głosu Jesieniary jakby nie chciała stać przy niewinnym. Nie wiem czy to gdzieś tłumaczyła bo nie czytałem postów od wczoraj postaram się nadrobić po pracy, może że 2 strony uda się teraz. Wogole zawsze pojawia się tyle postów? Ten post. Czy to w ogóle możliwe, żeby na 2 doby po starcie rozgrywki, mając już w niezbyt dobrej pozycji połowę mafii (Sędzia i Mieszko), Puyol w taki sposób zwracał uwagę na będącego w zupełnie przyzwoitej sytuacji Sierockiego? Czy to możliwe, żeby wskazywał, i to jako swoją pierwszą myśl po linczu, na trójkę, w której aż 2 graczy to jego współmafiozi, z czego jeden nieszczególnie zagrożony?
Ważne jest też chyba to, że Sierocki był w pozycji niezłej, ale też nie jakiejś MEGA bezpiecznej jak Freeman czy, no nie wiem, Pawlak chyba też był w miarę powszechnie uważany za niewinnego. Nikt może Sierockiego jeszcze zabijać nie chciał, ale było trochę dojebywania się do niego z powodu tej klawiatury - więc kilku osobom podpadł, ktoś mógł za tym pójść, skusić się. Co, gdyby ten "trop" Puyola ktoś pociągnął? To zwyczajnie nie ma sensu.
Więc na ten moment wychodzi mi, że bardziej Grechuta. Idę po kawkę i czytam dalej.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:49:17 GMT 1
Jaką tożsamość na Grechuta?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 11:50:05 GMT 1
Puyol tym postem chciał chyba zwrócić uwagę na Sędziego. Głosującym na skoczka był mafioza Sędzia.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 11:59:11 GMT 1
Puyol tym postem chciał chyba zwrócić uwagę na Sędziego. Głosującym na skoczka był mafioza Sędzia.
No tak, ale siłą rzeczy - zwróciłby też na Sierockiego.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 12:01:00 GMT 1
Dupa nie Grechuta xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:03:05 GMT 1
W pewnym momencie gry zbierały się szable na Grechutę i moglibyśmy mieć dwóch mafiozów do zlinczowania. Jest to bardzo niepożądana sytuacja przez mafię. Myślę, że należałoby sprawdzić jakie typy wtedy sugerowała mafia, aby uniknąć dwóch mafiozów na jednym ogniu. Oczywiście to tylko przy założeniu, że Grechuta winny, ale wtedy byśmy mogli pomyśleć, że Ci są niewinni. A może wtedy to mafiozi sugerowali Grechutę do linczu, aby on przeskoczył Mieszko lub Sędziego...
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 12:14:19 GMT 1
Jeśli to jedyna obrona, na którą w tym momencie cię stać, to tak średnio bym powiedział, tak średnio. Dzień dobry.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:15:53 GMT 1
Ok, przejrzałem na szybko Smutek, Depresja, Niepewność. Jest absolutnie do odjebania w trybie natychmiastowym. Zerowa przydatność, która najpewniej świadczy po prostu o mafijności. Połowa z jego wszystkich postów (czyli wszystkie z wczoraj) to: z 1-2 pierdy na alibi w kierunku Sędziego, a cała reszta denne i miałkie podszczypywanie mnie i czepianie się o każdą pierdołę. Z nikim innym nawet nie wszedł w interakcję przez ten czas. A JUŻ HITEM JEST TO, ŻE OSTATECZNIE ZAGŁOSOWAŁ NA SĘDZIEGO, A NIE NA MNIE. Nie kurwa debilu xD to po prostu przykłady jakie relacje mogą być pomiędzy dwoma dowolnymi graczami. Piszę sobie to również dla prowokacji wszystkich tych, którzy na siłę muszą pisać, że są mieście... Nie wyzywaj, mafiozo.
Lub W sumie bawi takie jawne kłamanie xD Skoro kłamię, powinieneś chyba sądzić, że jestem w mafii i robię to celowo. Dlaczego wobec tego proponujesz jako kontrkandydata Trumpa, a nie mnie? Połowa Twojej gry to jakieś nędzne pierdy w moim kierunku - więc można powiedzieć, że de facto trzy dni rozgrywki na tym oparłeś, a mimo to nawet koniuszkiem siusiaka nie ruszyłeś, żeby doprowadzić do zlinczowania mnie.
Pozorujesz grę, bo jesteś w mafii.
A tu jeszcze niewinny Mieszko... Jarolim Trump jesieniara Smutek itp. Co myślicie w tym momencie o mafijności życiowej porażki? Wstępnie go uniewinniłem, bo się prztykał z Trumpem przez 2 strony, co uznałem za miastowe, ale ponieważ później co do Trumpa zacząłem mieć wątpliwości, to Życiowej Porazki powinno się tyczyć to samo. Przeglądałem wczoraj jego posty i: - rzuca się w oczy, że pisze w jakiś dziwny, jakby sztuczny sposób. Tylko doszedłem do wniosku, że nie wynika to z mafijności (choć jej nie wyklucza), a ze stylu pisania w ogóle i może trochę wybranej kreacji. Widocznie "ten typ tak ma". - ogólnie nie miałem większych zastrzeżeń, gra mimo wszystko dość swobodnie, wchodzi w interakcje Niemniej jednak, jest jak najbardziej do sprawdzenia, tylko raczej nie dziś. Zostali ci gracze i wg mnie mafia tu siedzi:
donaldtrump ? Dutch van der Line Marek Grechuta
Mieszko sashastrunin Smutek, Depresja, Niepewność życiowaporażka ?
Mieszka bym wywalił, bo sobie go wczoraj całkiem dokładnie przewertowałem i gra naprawdę naturalnie - jest ostatnim z tego grona, na którego chciałbym dziś głosować. Przy Trumpie i Porażce stawiam znaki zapytania, bo pierwotnie ich uniewinniałem - muszę sobie ich poczytać, żeby wyrobić ostateczną opinię. Zostają Smutek, Grechuta, Depresja i Sasha. Grechuta wygląda z tego grona najlepiej, najrozsądniej, najbardziej miastowo, więc nie ruszałbym go dziś - ale zachowawczy sposób gry może też świadczyć o dobrej edycji w mafii. O Tobie, sasha, nie mam zdania. Dwaj pozostali są wkurwiający i przynajmniej jeden z nich wg mnie winny.
Muszę sobie dziś jeszcze poczytać i się zastanowić, ale wstępnie podpisałbym się pod tym, co napisał Grechuta i odjebał dziś Smutek, Depresja, Niepewność.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:16:18 GMT 1
Tak tylko wrzucam posty Jesieniary xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:22:02 GMT 1
Najlepsze jest to jak Jesieniara broniła i czyściła Mieszko, że gra naturalnie i tak w niego jebła xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 12:24:42 GMT 1
No i co Ci z tego wynika Trump? Jak chcesz się pośmiać, że się w jakiejś kwestii pomyliłem (zresztą nie tylko ja), to czas będzie na to po edycji. Teraz szukamy ostatniego mafiozy.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:31:29 GMT 1
Ty jesteś gorsza niż chorągiewka. Wczoraj piszesz,że Sierocki niewinny, dzisiaj rano, że Sierocki z Grechutą najbardziej podejrzani, a potem, że Sierocki może niewinny.
Jako pierwsza piszesz i kolorujesz na zielono, że Puyol niewinny, a nagle jednym postem od Reda masz go za mafiozę xD to nawet ludzie, którzy byli mniej przekonani do jego niewinności nie zmienili tak szybko zdania o Nim, a Ty jak zwykle byle by być w grupie linczującej mafiozie?
Tak samo było z Mieszko, bronisz go,ze gra naturalnie, ale i tak jebiesz w niego głosem. A jeszcze dzien wcześniej masz go za mafiozę ...
Nie pamiętam jak było z Sędzią, ale w przynajmniej 2 na 3 przypadki grasz byleby się pokazać w dobrej grupie w głosowaniu, a Twoje słowa nie mają znaczenia xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:35:57 GMT 1
Jedno pytanie. Kim jesteś?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:40:10 GMT 1
Idę teraz robić pizzę, a potem poukładać puzzle, ale może ktoś chce mnie spróbować (oprócz Jesieniary) odwieźć od pomysłu zlinczowania jej? A może sam chętnie się dołączy do jej zlinczowania? Proszę przynajmniej przeczytać jej posty zanim się ją oczyści za styl gry, a potem wrócić do mnie z odpowiedzią ;D
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 12:43:27 GMT 1
Dla mnie tylko Tomuś jest na tyle zdolnym dzieckiem, aby tak często zmieniać zdanie i być niewinnym XD Proszę Cię, nie bądź nim, bo mi utrudnisz oddanie głosu ;p
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 13:40:44 GMT 1
Nie jestem Tomusiem. A kim Ty jesteś Trump?
Czy sashastrunin to Mały Farciarz?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 13:51:07 GMT 1
Nie jestem Tomusiem. A kim Ty jesteś Trump? Czy sashastrunin to Mały Farciarz? Maszkarra xD A Saszka to Tomuś, jak Ty Nim nie jesteś xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 13:55:23 GMT 1
A ok, bo bałem się, że to Farciarz, który znowu gra jakąś wybitną edycję w mafii i robi wszystkich w chuja (jeśli się nie mylę, to zagrał taką jako Tadeusz Sznuk, którego też wszyscy uniewinniali, a był szpiegiem i wygrał mafii grę. Chyba, że pomyliłem kreację i grał kimś innym, ale chyba dobrze pamiętam).
Jeśli to tomuś to git, w takim razie Grechuta/Sierocki.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 13:57:33 GMT 1
Okej... A to kto jest Farciarzem? Jak ktoś wie, to proszę nie mówić, sam znajdę xD
|
|