|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:00:48 GMT 1
Mnie wychodzi, że nikt, może się nie zapisał. No chyba, że szlachcic, ale szlachcic sprawiał wrażenie kogoś stosunkowo mało doświadczonego/z zewnątrz/po długiej przerwie.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:02:15 GMT 1
A kim był Mieszko?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:03:00 GMT 1
Mieszko to nie był Kacperek?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 14:03:09 GMT 1
Volvem?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:03:30 GMT 1
Mój brat bliźniak Golec!
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 14:04:39 GMT 1
Dzisiaj mafiozo Sierocki, który nienawistnie milczy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:07:09 GMT 1
Jeśli się zgadza, to w czterech pierwszych linczach głosowałam na czterech różnych mafiozów, z czego dwóch zaatakowałam na pierwszych dwóch stronach rozgrywki. Śmiesznie xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 14:11:25 GMT 1
Ja zagrałem średnią partię, ale ile kurwa było uniewinnień i podejrzeń z moich akcji. Napracowałem się przynajmniej na trójkę
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:13:05 GMT 1
Mieszko to nie był Kacperek?
Sierocki to przecież kacperek
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:14:27 GMT 1
kacperek mafiozerek
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:14:35 GMT 1
Serio? I tak by się pluł do mnie?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:14:50 GMT 1
no bo jest w mafii
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:15:11 GMT 1
Ej, może jakiś przyspieszony?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 14:15:32 GMT 1
Ja myślałam, że Szarlej
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 14:16:07 GMT 1
Ale całokształtnie jak Kacperek to Sierocki, to na pewno nie miasto. W sumie mozemy kończyć, ale muszę poznać kim jest Jesieniara, że gra jak jakaś chorągiewka? Jak nie Tomuś, to ewentualnie Farciarz. Jesień kim jesteś?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:16:55 GMT 1
Ty jesteś gorsza niż chorągiewka. Wczoraj piszesz,że Sierocki niewinny, dzisiaj rano, że Sierocki z Grechutą najbardziej podejrzani, a potem, że Sierocki może niewinny. Jako pierwsza piszesz i kolorujesz na zielono, że Puyol niewinny, a nagle jednym postem od Reda masz go za mafiozę xD to nawet ludzie, którzy byli mniej przekonani do jego niewinności nie zmienili tak szybko zdania o Nim, a Ty jak zwykle byle by być w grupie linczującej mafiozie? Tak samo było z Mieszko, bronisz go,ze gra naturalnie, ale i tak jebiesz w niego głosem. A jeszcze dzien wcześniej masz go za mafiozę ... Nie pamiętam jak było z Sędzią, ale w przynajmniej 2 na 3 przypadki grasz byleby się pokazać w dobrej grupie w głosowaniu, a Twoje słowa nie mają znaczenia xD
Tyle lat grania w mafię, a niektórzy ciągle nie nauczyli się jednego:
jak masz w mieście tak wybitny umysł jak Red to z niego korzystasz
proste, nie Maszki
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 14:19:19 GMT 1
Proste... Red też się myli, tak jak ostatnio z gram pierwszy raz
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 14:22:55 GMT 1
No, bez sensu czekać. Sierocki jest w mafii, bo wszyscy inni są niewinni. Sierocki nikogo nie atakuje, tylko wegetuje.
Poza pytankami w stronę Sędziego (które nie były jeszcze atakiem, tylko pytaniami - trochę to na plus, ale bez przesady. Zaatakował go jakoś przed 22, jak już sprawa była przesądzona xd) i atakowaniem Smutku, to Sierocki nie atakuje nikogo (coś tam jeszcze pierdaczy o Dutchu, w sensie tak sobie o niego dopytuje i tyle, nic więcej z tym nie robi), nie ma typów, tylko se niektórych broni (Jesieniara). Jak się Smutek okazał detem, to jakoś od 2 dni Sierocki nie ma nawet jednego podejrzanego, tylko sobie egzystuje w temacie xD
O Mieszku wypowiedział się tylko w tym kontekście, że ten już lepszy nie będzie (czyli to nic nie znaczy), a tak to potem w żarcikach w stronę Jesieniary, że on sam (Sierocki) jest przecież gorszy niż Mieszko. Tak to nic w kontekście mafii, znaczące. Puyola jak wiemy uniewinniał. Więc Sierocki.
Znalazłbym jeszcze parę argumentów, ale po co. Sierocki zostanie dzisiaj zlinczowany, bo to jedyny słuszny krok. Jakby się okazał niewinny, to się ewentualnie będziemy zastanawiać xD (imo Jarolim na sprawdzenie)
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:29:06 GMT 1
Freeman to moje ręce, bo wystukuje na klawiaturze to co myślę. Można wręcz powiedzieć, że umysł Wielkiej Jesieniary rozgryzł mafię jego rękoma.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 14:29:33 GMT 1
Albo raczej rozgniótł, ukręcił jej łeb.
|
|