|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 16:03:11 GMT 1
Nie będzie, zgodnie z regułami osoba wyjebywana musi się zgodzić na przyspieszenie
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 16:03:14 GMT 1
Ale całokształtnie jak Kacperek to Sierocki, to na pewno nie miasto. W sumie mozemy kończyć, ale muszę poznać kim jest Jesieniara, że gra jak jakaś chorągiewka? Jak nie Tomuś, to ewentualnie Farciarz. Jesień kim jesteś? Gościu, ale ty grałeś że mną w mafię ostatnio 5 lat temu jak ja grałem 3 edycję więc skąd kminisz jakieś powiązanie między moją osobą a naturalnością
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 3, 2020 16:03:36 GMT 1
Jak nie wyślesz głosu, to nie będzie przyspieszenia, masz wyżej napisane (i w oddzielnym topicu)
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 16:03:40 GMT 1
No to git, czyli gramy dalej i wy też myślcie dalej
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 16:13:58 GMT 1
Ale całokształtnie jak Kacperek to Sierocki, to na pewno nie miasto. W sumie mozemy kończyć, ale muszę poznać kim jest Jesieniara, że gra jak jakaś chorągiewka? Jak nie Tomuś, to ewentualnie Farciarz. Jesień kim jesteś? Gościu, ale ty grałeś że mną w mafię ostatnio 5 lat temu jak ja grałem 3 edycję więc skąd kminisz jakieś powiązanie między moją osobą a naturalnością Nie jestem Maszkara a Farciarzem
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 16:17:27 GMT 1
No to git, czyli gramy dalej i wy też myślcie dalej Tobie się nie chce, ale mamy się starać? Nam też się nie chce, a jeżeli chcesz abym Nam si chciało to daj się zlinczowac i okaz się zielony...
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 16:22:10 GMT 1
Nie marnuj moich policzonych minut na rozpraszanie mnie głupimi zaczepkami
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 16:29:05 GMT 1
Nie marnuj moich policzonych minut na rozpraszanie mnie głupimi zaczepkami W sumie, na co my jeszcze czekamy?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 16:34:42 GMT 1
Sierocki - to przeczytaj co masz przeczytać, napisz co masz napisać i przyspieszmy. Mi się kończy jutro weekend, nie będę za bardzo się angażować
|
|
|
Post by Antura on May 3, 2020 16:36:05 GMT 1
Nie ma przyśpieszania. Lincz o 22;00.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 16:36:44 GMT 1
dobra, to jeszcze proszę o jakąś oficjalke z tożsamościami, na łożu śmierci chyba mi powiecie co?
Sasza to Tomus, a Jeseniara volv? myślałem że odwrotnei Grechuta egze? Życiowa Porażka nie mam pojęcia a Dutch Bo?
sprawdzę sobie posty tych paru osób i napiszę testament ale jako że jestem leszczem to z tożsamościami będzie mi łatwiej
Nawet jeśli we mnie nie wierzycie to mi chociaż powiedzcie tych co nie wiem, nikt sie nie chce ze mną bawić to pobawie się sam, zaszkodzić sobie tym nie zaszkodzicie
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 16:42:14 GMT 1
Volv to był Mieszko, Dutch nie wiem, Jesieniara to Bo. będzie, Porażka pewnie Licz. Reszta jest mniej lub bardziej znana.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 16:44:50 GMT 1
xD to nieźle chłop pajacował żeby zebrać edycje i pojechał nad jeziorko
dzięki, robie swoje dam znać jak skoncze i wtedy można mnie wyjebać
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 16:48:41 GMT 1
Nie wiem co w tym dziwnego, ja też cały piątek i pół soboty byłem poza gierką, normalka xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 16:51:17 GMT 1
To tylko ja jestem takim pojebem, co specjalnie nic na weekend nie planował, żeby móc grać xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 17:32:49 GMT 1
Ja np. piję cały tydzień, przegapiłem przez to jeden lincz, pierwszego dnia nic nie napisałem, niby taktycznie, a tak naprawdę się bawiłem... Kto tu jest królem życia?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 3, 2020 17:51:53 GMT 1
Ja w testamencie zawarłem tylko info o braku roli.
Ja siedzę cały czas w domu, jak nie było epidemii też siedziałem, więc bez różnicy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 18:08:37 GMT 1
Testament: David Jarolim donaldtrump Dutch van der Line Jesieniara Marek Grechuta Marek Sierocki Morgan Freeman Smutek, Depresja, Niepewność Szlachcic życiowaporażka jest kurde 9-1, tego nie da się spierdolić! Mamy pięć linczów. Jeśli zabijemy w nich: Sierockiego Grechutę szlachcica Porażkę Trumpa +sprawdzenie deta na jarolimie - nie ma chuja, żeby to przegrać. Bravo! Tomus, bezrolny przed mordem na szybko
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 18:12:21 GMT 1
Można to przejebać jeśli Dutch est OC albo Smutek nie jest detem
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 18:41:35 GMT 1
Sęk w tym, że mamy 6 linczów xD 9-1, 8-1, 6-1, 5-1, 3-1, 2-1 i finał (w najgorszym scenariuszu). Więc tak naprawdę, to wystarczy znaleźć 2 niewinnych poza mną i Smutkiem detektywem (Antura zabijając Szlachcica podał, że jest księdzem, więc podaje rolę gracza - stąd Smutek jest 100% detem) i to wystarczy. W sumie to jakby się Sierocki okazał niewinny, to niech każdy uszereguje wszystkich graczy od najmniej do najbardziej podejrzanego, których 4 by uniewinnił, zrobimy kolejkę i wio xD Tak myślę.
|
|