|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:12:37 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:12:37 GMT 1
Iau, dlaczego nie zareagowałeś w ogóle na mojego posta w którym proponowałem Ciebie wczoraj jako wariant bezpieczny przed paranoja, a potem wbijasz DWÓCH TOPPEROW XDDD i lamusy dupa cicho?
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:17:33 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 24, 2023 21:17:33 GMT 1
niby rozum mówi Iau Centaur niby serce mówi Iau Centaur ale ta cisza mnie przeraża Centaur, dlaczego nagle dałeś Smasher, Iau? No to nie jest trudne, że po dniu maksymalnie hardkorowej pracy jakiej mi się chyba nie uda powtórzyć okazuje się, że sabotowałem miasto aż wstyd będzie na poedycyjny głosowy się wdzwaniać, skutkiem czego straciłem jakiekokwiek zaufanie do swoich typów. Miasto i tak już przegrało, można poudawać, że coś próbujemy, ale po co, ja nie wierzę że nagle ktoś mnie uniewinni po tej akcji. Teoretycznie według mojej wcześniejszej agendy teraz powinniśmy iść w Lau, ale teraz już nie mam motywacji. Kto wymyślił, że Lau wyklucza się z Gumpem? Na tym oparłem prawie cały atak na Tasiemca, a skoro niewinny to znaczy, że albo to założenie było złe albo jednak Smashera 10-20% okazało się tym wygrywającym.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:17:41 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:17:41 GMT 1
"Ten typ z czarnobiałym avatarem, którego zlinczowałeś, bo poszedł spać zamiast grać to byłem ja." haha, czytałem niedawno tę edycję, ogólnie to ustawianie remisów było tak śmieszne, że nie wiem, jak ludzie w to szli co ciekawe, gdy w tej grze Tasiemiec nie schował obecności, a był online, gdy nie pisał, to na tej podstawie Iau go uniewinniał Mozesz przejrezc moja progresje Tasiemica
na poczatku uznalem za winnego, potem niewinnego, potem winnego, potem nie wiem czy byly zmiany
ale bylo sporo mich zmian dot. tasiemca xd
glowne przejscie wydarzylo sie gdy Sowa stal sie top-toperem, w charakterze i sile to nawet niejako ponad Garego (Chociaz mniejszy wplyw na gre)
a Sowe stawialem w kontrze do Tasiemca
jak Sowa urosł na GIGA-SZEFA
to Tasiemec tylko robil sie slabszy i slbaszy
jak to nie wiesz co potem do Tasiemca? czemu na niego zaglosowales wczoraj? było wiadomo, że: ja na Iau Karaś na Centaura Firefox na Centaura Tasiemiec raczej otwarcie już grill Iau Smasher na Tasiemca no literalnie kurwa jedyna opcja jaka ratowałaby mafię w składzie Centaur - Iau to : a) dwa głosy na Tasiemca b) jeden głos na Tasiemca i jeden w powietrze (Firefox, Gump, Smasher, Karaś )- 33% szans na przeżycie a Ty w jednym z ostatnich postów piszesz że nie wiesz jak progresowales na Tasiemca ale potem generalnie niech Karaś decyduje i elo Karaś dał na Centaura a Ty nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:23:58 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:23:58 GMT 1
no to możemy to rozwiązać w następnym cyklu te fikołki były za duże chyba, to byłby tomus do potęgi W następnym cyklu ty albo Karaś padacie, dlatego się boję tego tak zostawić No ale ostatecznie mogę w Cenariusa jezeli dalej przy jego niewinności leci Tasiemiec kurwa ale paradoksalnie zostałeś bez Karasia i Firefoxa w tym i to mnie przeraża
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:27:21 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:27:21 GMT 1
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. Centaur rozpisz mi całą swoją matematykę teraz na chwilę nie biore pod uwagę robienia z mordy wycieraczki
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:27:40 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:27:40 GMT 1
Iau, Ty też matematyka, rozpisuj pary
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:32:35 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 24, 2023 21:32:35 GMT 1
Karaś, kiedy Ty wracasz do gry i jesteś w stanie dać coś więcej niż jakieś polecenie do przydupasów Smasher, Gump Możliwe, że wrócę jutro o 19 dopiero. Albo nawet o 20. Jestem we Wrocławiu, właśnie skończyłem romantyczną urodzinową kolację z Żoną. Jutro będę łaził po Wrocławiu i wracał do Częstochowy. Z telefonu będę zaglądał, coś napiszę, ale to jest dla mnie orka. Mam głos na Centaura, ale teraz myślę, że lepiej w Iau. On pierdolił o meczówce od dawna, długo wcześniej zanim ja pomyślałem, że teraz 2 razy nie trafimy. Czyli wiedział, że będą pudła.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:36:57 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:36:57 GMT 1
ja czekam na rozpiskę par od każdego
i na reakcję Smashera który wprost tego Centaura dziś przepychał jeśli Tasiemiec niewinny
co znaczy że bylby win Smasher - Iau, więc tym bardziej mnie boli i boi że kurwa pół człowiek pol ADHD w warunkach meczówki nagle zniknął jak Ronaldo w ważnych meczach
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:38:12 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:38:12 GMT 1
z drugiej strony zakładając mafię Centaur - Iau, to z tej dwójki zdecydowanie Iau wzmacniał paranoję i ma możliwość przepchnięcia ewentualnej meczówki Smasher, Gump - Iau, gdzie my obaj patrzymy na siebie nieufnie nadal
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:38:46 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 24, 2023 21:38:46 GMT 1
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. Centaur rozpisz mi całą swoją matematykę teraz na chwilę nie biore pod uwagę robienia z mordy wycieraczki Nie rozumiem pytania, matematyka była tam jasna. Skoro ty się wykluczasz z Lau ORAZ cała mafia jest w naszej czwórce to znaczy że jedna jest na pewno w gronie ja/tasiemiec. W forsowaniu tasiemca nie chodziło mi o wybielanie Lau, bo on był i jest podejrzany, chodziło o to, by miasto zmaksymalizowało swoje szanse. Co najmniej jedna mafia to co najmniej 50% na trafienie i to jest najlepszy wariant. Z mojego punktu widzenia to już całkowicie pewniaczek, bo skoro ja/tasiemiec to 100% mafia, a ja niewinny no to tasiemiec 100% mafia. Dlatego pchałem tego tasiemca jak pojebany za wszelką cenę. A już widziałem oczami wyobraźni, jak mafia pcha Lau w lincz a następnego dnia mnie. Tasiemiec w tym był bezwzględny i przekonujący, tak jak pisaliście, grał lepiej ode mnie i ja to widziałem, ale matematyka wskazywała na niego, dlatego z mojego punktu widzenia był po prostu bardzo groźnym mafiozą, którego trzeba wyeliminować jak najszybciej, bo mąci w głowach nam wszystkim.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:39:17 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:39:17 GMT 1
nie wiem czy to ostatecznie nie będzie jakaś decyzja, znowu, z kim wolałbym przegrać i powiedzmy chyba wolałbym ze Smasherem, ale póki co nie ma też akcji BOLEC MUSI UMRZEĆ i to jest niepokojące
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:39:52 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:39:52 GMT 1
Centaur rozpisz mi całą swoją matematykę teraz na chwilę nie biore pod uwagę robienia z mordy wycieraczki Nie rozumiem pytania, matematyka była tam jasna. Skoro ty się wykluczasz z Lau ORAZ cała mafia jest w naszej czwórce to znaczy że jedna jest na pewno w gronie ja/tasiemiec. W forsowaniu tasiemca nie chodziło mi o wybielanie Lau, bo on był i jest podejrzany, chodziło o to, by miasto zmaksymalizowało swoje szanse. Co najmniej jedna mafia to co najmniej 50% na trafienie i to jest najlepszy wariant. Z mojego punktu widzenia to już całkowicie pewniaczek, bo skoro ja/tasiemiec to 100% mafia, a ja niewinny no to tasiemiec 100% mafia. Dlatego pchałem tego tasiemca jak pojebany za wszelką cenę. A już widziałem oczami wyobraźni, jak mafia pcha Lau w lincz a następnego dnia mnie. Tasiemiec w tym był bezwzględny i przekonujący, tak jak pisaliście, grał lepiej ode mnie i ja to widziałem, ale matematyka wskazywała na niego, dlatego z mojego punktu widzenia był po prostu bardzo groźnym mafiozą, którego trzeba wyeliminować jak najszybciej, bo mąci w głowach nam wszystkim. chce żebyś wypisał swoje obecne pary mafijne z procentowa szansa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:42:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:42:28 GMT 1
ale ten post mi robi Red Alert, bo tak: a) często wypisywałes szanse teoretycznie obiektywnie (Tasiemiec/Centaur to 100% mafia) mimo że będąc niewinnym mógłbyś napisać że to 50% b) w reakcyjnosci albo pod ostrzałem ten obiektywizm schodził w subiektywizm i już nie było Centaura w puli tylko
Tasiemiec -> Gump
czy tam
Iau i Smasher
jakby ci się umysł na dwa dzielił, jedna półkula mafijna a druga próbująca zachować obiektywność
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:43:00 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 24, 2023 21:43:00 GMT 1
Smasher, rozpisałbyś mi matematycznie swoje szanse na pary mafijne? No stary mógłbym ale na moment obecny to wszystko niezakładające pary Iau-Centaur to są jakieś ułamki, wszystko zawierające Karasia to 0% Mówiłem że ciebie z Cenariusem jeszcze poczytam ale dopiero wracam z Atlas Areny gdzie nasze piękne siatkarki rozjebały Włoszki, tak że nic z tym punktem nie zostało poczynione
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:44:43 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 24, 2023 21:44:43 GMT 1
Smasher, rozpisałbyś mi matematycznie swoje szanse na pary mafijne? No stary mógłbym ale na moment obecny to wszystko niezakładające pary Iau-Centaur to są jakieś ułamki, wszystko zawierające Karasia to 0% Mówiłem że ciebie z Cenariusem jeszcze poczytam ale dopiero wracam z Atlas Areny gdzie nasze piękne siatkarki rozjebały Włoszki, tak że nic z tym punktem nie zostało poczynione no to daj jak poczytasz, bo mam pewien pomysł
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:48:28 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 24, 2023 21:48:28 GMT 1
Ogólnie na moment obecny to mi wszystko jedno, czy poleci Iau czy Cenarius, mafiowania Karasia juz nie zakładam, twoje to też byłby kurwa ewenement
Jeżeli okaże się że mafia to Gump - Iau, to od kolejnej edycji będę rzucał moneta na kogo głosować, zamiast pisać jakieś analizy
Gump - Cenarius, no tak jak mówię, jeśli miałbym szukać twista to tutaj, ale na czutkę teraz nie będą to i tak duże procenty
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:49:42 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 24, 2023 21:49:42 GMT 1
Nie rozumiem pytania, matematyka była tam jasna. Skoro ty się wykluczasz z Lau ORAZ cała mafia jest w naszej czwórce to znaczy że jedna jest na pewno w gronie ja/tasiemiec. W forsowaniu tasiemca nie chodziło mi o wybielanie Lau, bo on był i jest podejrzany, chodziło o to, by miasto zmaksymalizowało swoje szanse. Co najmniej jedna mafia to co najmniej 50% na trafienie i to jest najlepszy wariant. Z mojego punktu widzenia to już całkowicie pewniaczek, bo skoro ja/tasiemiec to 100% mafia, a ja niewinny no to tasiemiec 100% mafia. Dlatego pchałem tego tasiemca jak pojebany za wszelką cenę. A już widziałem oczami wyobraźni, jak mafia pcha Lau w lincz a następnego dnia mnie. Tasiemiec w tym był bezwzględny i przekonujący, tak jak pisaliście, grał lepiej ode mnie i ja to widziałem, ale matematyka wskazywała na niego, dlatego z mojego punktu widzenia był po prostu bardzo groźnym mafiozą, którego trzeba wyeliminować jak najszybciej, bo mąci w głowach nam wszystkim. chce żebyś wypisał swoje obecne pary mafijne z procentowa szansa Ja już nie mam do siebie zaufania i uważam jedynie Karasia za 0% na mafię. Wkurwiłbym się gdyby Lau okazał się mafią, więc ja bym go teraz linczował, bo taka chujnia nie zasługuje na wygraną. Ale jeśli chodzi o procenty to naprawdę już nie wiem. Smasher mi się nie podoba z perspektywy wczorajszego dnia, że nagle moja matematyka mu się spodobała, jak wcześniej nie rozumiał niczego co chciałem zakomunikować. Na ciebie mam chyba najmniej, poza tym że nie atakujesz mnie w typowy na siebie sposób. Z kolei Lau gra nadal chujnię i nie widzę tu logiki miastowej. Mafijna logika byłaby na zasadzie że mafia nie może być aż tak oczywista. Ergo Lau 86%, Smasher 62%, ty 52%.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:51:52 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 24, 2023 21:51:52 GMT 1
ale ten post mi robi Red Alert, bo tak: a) często wypisywałes szanse teoretycznie obiektywnie (Tasiemiec/Centaur to 100% mafia) mimo że będąc niewinnym mógłbyś napisać że to 50% b) w reakcyjnosci albo pod ostrzałem ten obiektywizm schodził w subiektywizm i już nie było Centaura w puli tylko Tasiemiec -> Gump czy tam Iau i Smasher jakby ci się umysł na dwa dzielił, jedna półkula mafijna a druga próbująca zachować obiektywność Może pisałem zbyt chaotycznie, umysł podzielił się na ja i core miasta, mój punkt widzenia i punkt widzenia reszty miasta, która nie wie, że jestem miastem. No jest to tożsame z takim widzeniem jak widzi to mafia, więc rozumiem twój post. Ale nie traktowałbym tego osobiście jako jakiś silny argument.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 21:56:59 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 24, 2023 21:56:59 GMT 1
A btw cenarius to że teraz mi zaufanie twojej matematyce poczytujesz za minus to też dobry żart
Cała twoja grą w tej edycji to chujnia na ręcznym i wszystko ci to punktowałem, obiektywnie uznałem że w jednym poście masz rację i już nagle jest to minus, bo było pudło. Zauważ że ja zagłosowałem na Tasiemca w momencie kiedy to nie było jasne że poleci. Zakomunikowałem to w temacie, a wy po prostu wykorzystaliście okazję. Jeżeli byłbym w mafii to z tak silną pozycją nie miałbym żadnych powodów robienia takich fikołków, po prostu zlinczowałbym se ciebie, potem Iaua i elo
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 24, 2023 22:10:38 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 24, 2023 22:10:38 GMT 1
A btw cenarius to że teraz mi zaufanie twojej matematyce poczytujesz za minus to też dobry żart Cała twoja grą w tej edycji to chujnia na ręcznym i wszystko ci to punktowałem, obiektywnie uznałem że w jednym poście masz rację i już nagle jest to minus, bo było pudło. Zauważ że ja zagłosowałem na Tasiemca w momencie kiedy to nie było jasne że poleci. Zakomunikowałem to w temacie, a wy po prostu wykorzystaliście okazję. Jeżeli byłbym w mafii to z tak silną pozycją nie miałbym żadnych powodów robienia takich fikołków, po prostu zlinczowałbym se ciebie, potem Iaua i elo Może i tak. Serio już nawet nie chce mi się kłócić, bo czuję się jak Kmicic w pojedynku z Wlodyjowskim. No tylko ja i mafia teraz wie, że co najmniej jeden z was: Smasher i Gump śmierdzi mafią, ale moja pozycja jest taka, że nie ma w ogóle podjazdu do udowodnienia tego. Dlatego zabijcie mnie jutro i kończmy już te zawody.
|
|