|
Post by lowrider on Sept 13, 2023 23:04:15 GMT 1
Role zostały rozlosowane, o ile nic nie zepsułem, można podejrzeć je na openmafii.
Temat otworzę oficjalnie jutro około 9:00 i zapraszam do szampańskiej zabawy.
|
|
|
Post by lowrider on Sept 14, 2023 8:00:32 GMT 1
Oficjalnie witam Państwa w XXXVI edycji forumowej mafii. Role rozlosowane i na bocie, forum mafijne rozesłane do mafiozów, lista graczy (włącznie z listą tożsamości) podana w odpowiednim temacie, chyba wszystko gra. Przez pierwsze dwa cykle starajcie się nie srać tożsamościami i jawnymi nawiązaniami do poprzednich edycji, takie mądre chłopaki jak wy będą w stanie to zrobić w bardziej elegancki sposób niż "powiem ci jutro, bo tera dostanę ostrzeżenie".
Przypominam o 100 postach na cykl 48 godzinny.
J A Z D A
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 8:03:26 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 8:03:26 GMT 1
01101010 01100101 01100010 01100001 01100011 00100000 01101101 01100001 01100110 01101001 01110101 01110011 01111010 01101011 01101001
Ach, wybaczcie, miało być w UTF-8.
Kochani, zachęcam do korzystania z przeglądarki Mozilla Firefox. Stop monopolizacji internetu przez Google Chrome.
Czy wiecie, że Firefox ma swoją wersję mobilną, gdzie można zainstalować Ublocka Origin jako dodatek? Grzech nie skorzystać.
Edge to Chrome. Opera to Chrome. Brave to Chrome.
Firefox na straży prywatności i wolności internetu.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 8:09:23 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 8:09:23 GMT 1
Wstawać, kurka. Przeglądarki odświeżać.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 8:26:37 GMT 1
moi drodzy
niezmiernie miło mi ogłosić że z nadania PZPN zostałem dzisiaj mianowany na nowego selekcjonera reprezentacii w piłce nożnej.
zostało nam bardzo nie wiele czasu ponieważ już za dwa miesiące przed nami kluczowy mecz z Wyspami owczymi. Zwycięstwo w tym meczu pozwoli nam na utrzymanie dobrego, czwartego miejsca w tabeli
Nasz naród ma już dosyć kopromitacji. Koniec z opasłymi kotami. Reprezentować kraj będą ci, którzy w trakcie najbliższych dni pokażą że najbardziej im na tym zalerzy.
Sprawą otwartą pozostaje wybór kapitana. Musi być to przywódca i wykazywać cechy przywódze.
Wszyscy zaczynacie u mnie z czystą kartą. Pokarzcie, że jesteście godni reprezentowania naszych barw narodowych. Macie pokazać charakter, dosyć wałensania sie bo boisku jak smrody po gaciach! Przeniesiemy temu narodowi dume o jakiej nie marzył!!!!!
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 8:53:41 GMT 1
Huhu!
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 8:56:49 GMT 1
Witam w Nowym Sheoth sukinsyny, jedziemy kurwa!
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 9:00:21 GMT 1
Mało kto sobie zdaje sprawę co się stało w 2020 w Arasaka Tower. To tam doszło do zdetonowania bomby atomowej aby zakończyć czwartą wojnę korporacyjną. Dodatkowo spowodowałem uwolnienie Alt Cunningham. Podczas ucieczki przeszkodził mi sam Adam Smasher, który w ogóle nie przypominał człowieka tylko cyborga i widzi w innych tylko mięso.
Są dwie wersje opowieści o moim zaginięciu. Pierwsza wersja głosi że zostałem ciężko poraniony przez Smashera i następnie Smasher pobiegł na szczyt wieży by wziąć udział w walce z Morganem Blackhandem. Walka pozostała nierozstrzygnięta, a słuch o Smasherze zaginął na długie lata.
Tym czasem inna wersja tej opowieści jest taka, że próbowałem uciec z Arasaka Tower przed eksplozją i chciałem wejść do helikoptera ale zostałem ranny przez Smashera. Siły Arasaki wzięły mnie na przesłuchanie i poddały mnie działaniu Soulkillera.
Obydwie wersje łączy to, że Arasaka zgrała mnie do swojego więzienia dusz zwanym Mikoshi.
Przez lata nikt nie wiedział co się stało z Johnnym oraz gdzie ukrył się Adam Smasher ( pojawiał się momentami by wykonać kilka zleceń i potem znowu się ukryć) aż do roku 2077. To w tym roku doszło do zgrania mojego umysłu do ciała pewnego najemnika o imieniu V. Jedną z moich ostatnich próśb jest zobaczenie Smashera martwego, ale to będzie w innej historii jak doszło do ostatecznego starcia z cyborgiem.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 9:07:24 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 14, 2023 9:07:24 GMT 1
Oto zostałem przebudzony przez fetor toczący tę krainę. Po raz kolejny obcy próbują skalać naszą gęstwinę. Kto śmiał zbrukać tę pradawną ziemię? Kim są ci, którzy wzbudzili gniew Cenariusa i Nocnych Elfów? Już wkrótce nadejdzie godzina gniewu i gorzko załkają żałując, że zakłócili naszą świętą harmonię.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 9:24:43 GMT 1
Oto zostałem przebudzony przez fetor toczący tę krainę. Właśnie własnie, ważna sprawa. Ktoś tu sztyni. Nie bendziemy teraz wąchać i sprawdzać kto ale od reprezentanta kraju wymagane są podstawy jak higiena osobista. Jutro w szatni stawiacie sie wszyscy ogoleni umyci pachnący jak dupcia niemowlaka!
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 9:34:38 GMT 1
Żaden przestępca nie ucieknie przed Smasherem. Nie żywy.
Dajcie mi tych pierdolonych anarchistów, podnoszących rękę na korporacyjny porządek, rozsmaruję ich po ścianach. Łącznie z nosicielem tego pasożyta, tfu, Silverhanda. Nie wrócisz z martwych, Johnny boy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 9:35:07 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 9:35:07 GMT 1
Życie jest jak pudełko czekoladek. Czasami nic się nie dzieje, a czasami zaśpisz do roboty trzy godziny.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 9:36:16 GMT 1
Ty Smasher też będziesz prędzej czy później gryzł ziemię. Prędzej czy później ciebie dopadnę czy to w umyśle najemnika czy to przejmując jego ciało.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 9:40:15 GMT 1
Siemka, tu Robert Karaś, wybitny sportowiec i jeszcze wybitniejszy intelektualista. Uważam, że gra w jedną edycję forumowej mafii jest dla słabych, więc biorę udział w mafijnym ironmenie i startuję w 10 edycjach naraz (2 na Mafia Universe, 3 na Mafia Scum, 1 na Ślizgu, 1 na Piłkarskim Forum, 1 na Wizażu, 1 na forum Pani Domu i ta tutaj).
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 9:42:02 GMT 1
Mnie nie da się zabić, Johnny boy. Mam wystarczająco czasu żeby z brudasami, jak ty, zrobić tu porządek!
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 9:44:13 GMT 1
Forrest Gump kolejny do rozsmarowania po ścianie.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 9:44:49 GMT 1
Nie jesteś nieśmiertelny Smasher. Każdego da się się zabić nawet jeśli jest chroniony przez gruby pancerz i jest niemal w pełni cyborgiem.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 9:52:18 GMT 1
Forrest Gump kolejny do rozsmarowania po ścianie. Smasher jaki agresywny, tak jakby startował w 10-krotnym ironmenie w przypierdolkach.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 14, 2023 9:56:58 GMT 1
Wszędzie tylko mafia, mafia, mafia. Mafia to była na Sycylii.
W świecie w którym mało kto chrzci dzieci nie ma już mafii, poza tą kościelną. Ci tutaj to nawet nie rzezimieszki, to hm... Gang Olsena, by nie powiedzieć Najmana.
Co z nimi zrobić? Uśpić (czujność). Przed wojną dzieciom smarowano stópki spirytusem. Brzdąc zasysał alkohol przez układ krwionośny i zasypiał na kilka dni. W tym czasie rodzice spokojnie mogli pójść na potańcówkę.
My potańczyć możemy co najwyżej na grobach mafiozów, a i to tylko jeśli Mistrz Ceremonii pozwoli. Najlepiej w rytm piosenki „kochać kobiety” Michała Wiśniewskiego, który może i wygląda jak dziwoląg, ale za to śpiewać nie potrafi.
Karaś to gruba ryba. Imię po De Niro zobowiązuje. Kiedyś tak bardzo chciał mnie przelecieć, że spytał czy będę z nim chodzić. Powiedziałam by spierdalał. Chyba za bardzo wziął to sobie do serca.
Z biegaczy wolę Forresta Gumpa. Też biega bez sensu, ale przynajmniej nie żre gówna. No i jest przystojniejszy. Tyle, że kłamie. Życie nie jest jak pudełko czekoladek. Życie jest jak rura wychodząca z kibla. Gdzie się nie obrócisz, tam gówniana sytuacja.
Na mieście mówią, że Najman kryje Pierożyna. Czy to prawda? Nie wiem. Być może. Na pewno coś ukrywa (i raczej nie jest to mózg).
Cenarius też śmierdzi. Myśli, że jest bóstwem, a wygląda jakby spłodzili go Karaś z Sową. Rozumu po matce nie odziedziczył. Głupotę po ojcu, a i owszem.
Sowa to zdaje się w ogóle jakaś moja rodzina (mój dziad Joseph Sowa walczył w Wehrmachcie), stąd też przychylniejszym okiem na nią spoglądam. A że o rodzinie albo źle albo wcale, to więcej o niej nie napiszę. Chyba, że mnie wkurzy.
Smasher i Silverhand szykują się na bitkę. To może być zasłona dymna. Srebrnoręki wydaje się mocniejszy. Ale pozory mylą. Strzeżmy się Smashera.
Don Kichot zdaje się pomylił edycje. W tej Windmill nie gra. Z kim więc będzie walczył? Pewnie sam ze sobą. Don Chichot. Tak go będę nazywała.
Tasiemiec urojony to zdaje się jakaś nowa nazwa „Mody na sukces” (nie mylić z „Szansą na sukces” choć to i to gówno). Szykuje nam się długi serial z jego udziałem. Może nawet zdąży się uzbroić. W cierpliwość rzecz jasna.
Firefox wydaje się bezużyteczny. I chyba zdaje sobie z tego sprawę. Chodzą słuchy, że jako jeden z pierwszych położy głowę na szafot. Gilotynka spadnie, rach ciach i po sprawie. Jednego z Gangu Najmana mniej.
Pozostali gracze to zdaje się jakieś zbitki przypadkowych liter. Nic o nich nie wiem. Ale się dowiem. I napiszę następnym razem.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 10:00:00 GMT 1
Forrest Gump kolejny do rozsmarowania po ścianie. Smasher jaki agresywny, tak jakby startował w 10-krotnym ironmenie w przypierdolkach. Nie chcesz zobaczyć mojej agresji, kmiotku.
|
|