Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:21:04 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 20:21:04 GMT 1
Nie wiem jaki jest świecznik, ale jestem za szerogoratem lub najmanem Skąd Ci się wziąl ten Najman? Bo nie widzę w nim niczego wartościowego, a dużo zamieszania robi.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:21:18 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 20:21:18 GMT 1
nie rozumiem, co dywersyfikowali? przecież wynik nie jest równy co ty wąchasz w tym lesie centaur No normalnie, że nie wszystkie mafioki zagłosowały za nieboszczykiem, tylko część w DonKichota Dobrze gada, liczujemy wszystkich którzy na mnie głosowali tam na 100% przynajmniej 1 mafia, jak nie 2
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:23:02 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 20:23:02 GMT 1
Witam witam, dopiero wstałem po nocce, pełny sił do walki z wiatrakami. I co tam? Mamy już tych mafiozów wytypiwanych? Kiedy leci Firefox? Któreś posty z wczoraj, jeśli bardzo chcesz to mogę poszukać jak wrócę z miasta, natomiast nie uważam ich teraz za istotne bo po sprawdzeniu twoich reakcji nie jesteś już u mnie tak podejrzany to szybko z lecenia do niebycia aż tak podejrzanym przeszedłem nie wiem, gdzie sprawdzano moją reakcję w ciągu tych trzech godzin kurwa nie podoba mi się ten Kichot jakby tam nie poszedł pressing to byśmy nic nie dostali pewnie i by radośnie prześmignął i codziennie tak dawał a to, co teraz dostałem, wydaje mi się kijowe jakby ulotniła się ta cwaniackość, wyjebka i nonszalancja Szugorat, Ioktany, Don Kichot? niestety tak łatwo nie ma zazwyczaj A teraz nagle ci sie nie podoba kichot bo sprawdziłem twoją reakcję? Nieźle
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:23:09 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 20:23:09 GMT 1
Tasiemiec imo na plus, już i tak dał do zrozumienia, że idzie w Silvera. Fakt, że wraca do tego wątku jak po raz, kiedy grilluje się niewinnego raczej mi nie pasuje do mafii Tasiemiec, kiedy zmieniłes? No byczkuuuu. Wiadome, że blefowałem. Ale z emocji zmieniłem na 3 minuty przed końcem na Silverhanda ale po chwili wróciłem do shoegaze'a.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:23:41 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 20:23:41 GMT 1
Cernjanusz tłumacz się czemu nie zagłosowałeś na najmana Bo miałem dwa ryje do obicia a głos tylko jeden Takie masz chęci obicia ze za uniewinnienie karasia dawałeś +1,5 Nie zapominaj się ze jestem pięściażem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:23:48 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 20:23:48 GMT 1
Zakałapućkałeś się centaur, jeżeli Kichot jest niewinny nie mieli żadnego interesu w dywersyfikacji Dlaczego? Teoretycznie mniej powiązań. Jeśli odrzucamy opcję dywersyfikacji to mamy dwóch niewinnych. Chociaż czekaj, jezeli Kichot byłby winny a oni nie spodziewaliby się takiej przewagi szoguna to mogli pójść ławą w szoguna. Jezeli Kichot jest niewinny to mogliby teoretycznie rozłożyć głosy byle jak, żeby jak najbardziej zasiać wątpliwości co do Kichota. W sumie możesz mieć rację jak se rozpisałem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:24:21 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 20:24:21 GMT 1
Skąd Ci się wziąl ten Najman? Bo nie widzę w nim niczego wartościowego, a dużo zamieszania robi. Moim zdaniem to Ty nie masz opinii o nikim i prostu wrzucasz nicki w generator SBka, żeby Ci wypluł randomowe zarzuty.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:25:21 GMT 1
Tasiemiec, kiedy zmieniłes? No byczkuuuu. Wiadome, że blefowałem. Ale z emocji zmieniłem na 3 minuty przed końcem na Silverhanda ale po chwili wróciłem do shoegaze'a. no ja zakladalem ze sprawdzasz czy ktos sie wjebie w Silverhanda, ale przeciez zapytac musze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:25:37 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 20:25:37 GMT 1
Jak dla mnie to chuja ten rozkład głosów daje i trzeba robić to co Forrest - sprawdzać kto zagłosował na Szoguna z przyczajki
Masz moje błogosławieństwo i immunitet na dziś, przyjacielu
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:26:13 GMT 1
Jak dla mnie to chuja ten rozkład głosów daje i trzeba robić to co Forrest - sprawdzać kto zagłosował na Szoguna z przyczajki Masz moje błogosławieństwo i immunitet na dziś, przyjacielu w sensie ze mnie mafia nie zajebie? gramy na ksiedza?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:27:04 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 20:27:04 GMT 1
Kichot, ale gdzie Ty sprawdziłeś moją reakcję?
pokaż palcem
gdzie w ciągu tych trzech godzin Ci zaplusowałem
przecież Ty robisz jakiś cyrk, gdzie analizy/paszkwile
Karaś w mafii, bo Cię nienawidzi
teraz ja i Forrest w mafii, bo na Ciebie głosowaliśmy
wcześniej ja w mafii, bo agresywny
przecież to przemyślenia o głębokości parteru
dostałeś czas to liczę na potężny wkład i robienie pracy domowej, bo inaczej jesteś do linczu i tyle
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:27:51 GMT 1
no bo tak czy siak to już mam fajrant, bo jak zobaczymy rozkład
Adam Smasher , Sowa Mądra Głowa , Prześliczna Felietonistka , Robert Karaś , Johnny Silverhand , Iauctagnhy'otl , Oh Dae-Su , Marcin Najman , Tasiemiec Uzbrojony , Cenarius
no to zostają nam
Felietonistka, Tasiemiec, Cenarius
Felietonistka wzięta pod lupę czasowo ale jeszcze zerknę na te szmirowate felietony co tam o Szogunie było, Tasiemiec wytłumaczył, a Cenarius, eeee. Cenariusa przemilczę.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:29:47 GMT 1
Kichot, ale gdzie Ty sprawdziłeś moją reakcję? pokaż palcem gdzie w ciągu tych trzech godzin Ci zaplusowałem przecież Ty robisz jakiś cyrk, gdzie analizy/paszkwile Karaś w mafii, bo Cię nienawidzi teraz ja i Forrest w mafii, bo na Ciebie głosowaliśmy wcześniej ja w mafii, bo agresywny przecież to przemyślenia o głębokości parteru dostałeś czas to liczę na potężny wkład i robienie pracy domowej, bo inaczej jesteś do linczu i tyle a co ty tak nerwowo reagujesz, przecież to są jakieś kocopoły, żeby mając 3 mafiozów, zadeklarowane głosy około 18, i rozkład 10 vs 3 (z czego 1 nie żyje) w ogóle przyjmować jakąś dużą wagę do teorii dywersyfikacji w sensie ja szanuje bo tez szukam tego typu rzeczy, ale w tym przypadku to daje tam jakies 0,1 istotnosci, bo Szogun niewinny, wiem ze ja jestem niewinny i jeszcze Ciebie mam raczej w stanach srednich a tutaj kurde linijkowca zaginionego pasażera nostromo robisz na ten temat XD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:30:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 20:30:12 GMT 1
Jak dla mnie to chuja ten rozkład głosów daje i trzeba robić to co Forrest - sprawdzać kto zagłosował na Szoguna z przyczajki Masz moje błogosławieństwo i immunitet na dziś, przyjacielu w sensie ze mnie mafia nie zajebie? gramy na ksiedza? W sensie no, na jutro Dzisiaj Karaś pewnie leci więc czillera
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:33:26 GMT 1
via mobile
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 20:33:26 GMT 1
Przepraszam.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 20:34:34 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 20:34:34 GMT 1
Kichot, ale gdzie Ty sprawdziłeś moją reakcję? pokaż palcem gdzie w ciągu tych trzech godzin Ci zaplusowałem przecież Ty robisz jakiś cyrk, gdzie analizy/paszkwile Karaś w mafii, bo Cię nienawidzi teraz ja i Forrest w mafii, bo na Ciebie głosowaliśmy wcześniej ja w mafii, bo agresywny przecież to przemyślenia o głębokości parteru dostałeś czas to liczę na potężny wkład i robienie pracy domowej, bo inaczej jesteś do linczu i tyle a co ty tak nerwowo reagujesz, przecież to są jakieś kocopoły, żeby mając 3 mafiozów, zadeklarowane głosy około 18, i rozkład 10 vs 3 (z czego 1 nie żyje) w ogóle przyjmować jakąś dużą wagę do teorii dywersyfikacji w sensie ja szanuje bo tez szukam tego typu rzeczy, ale w tym przypadku to daje tam jakies 0,1 istotnosci, bo Szogun niewinny, wiem ze ja jestem niewinny i jeszcze Ciebie mam raczej w stanach srednich a tutaj kurde linijkowca zaginionego pasażera nostromo robisz na ten temat XD podirytowało mnie podejście do gry forumowa mafia kolegi Kichot personalnie rzuca jakieś pierdy, których spodziewałbym się po kimś debiutującym i podejrzewam go i chcę, żeby się przyłożył a nie pierdział
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:36:30 GMT 1
Szmatę wpuściłeś, ale nawet najlepszy bramkarz tak robi, więc za co przepraszasz? Ja bym chciał tak sobie usiąść z Tobą i Najmanem jak za najlepszych czasów i porozmawiać o powołaniach, ale najpierw to będę miał do Ciebie parę pytań.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:37:44 GMT 1
A w sumie to mi to obojętnie kto dziś z tej dwójki miałby paść, drugi i tak z taką grą nie dożyje do końca, a jak się poprawi to super. Ja daje na Shugorata i spadam jak zapowiadałem. Niepotrzebnie aż tak naciskałem chyba. Liczyłem, że jak Kichot przyszedł to coś popisze, a nie pisze. Ale dla mnie nieobecność Szugorata teraz nie działa na jego korzyść, a wręcz przeciwnie. Wpisuje się w pattern. za co kurwa przepraszasz
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 20:37:56 GMT 1
to jest moje pytanie.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 20:39:39 GMT 1
dobrze że z tak nastawionym celownikiem nie wystawiłem go na napadziora
|
|