|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 22:25:50 GMT 1
Tak sobie myślę, że mafia może wiedzieć, jaki jestem łasy na uniewinnienia i komplementy. Sowa ma najlepszy swój fragment gry w tej edycji chwilowo, keep it up
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 22:27:18 GMT 1
a mało graczy pisało analizy/wskazywało jako winnych graczy, których za chwilę mordowało? jeśli mowa o analizach/wskazywaniach jako winny: no ja nie grałem w takiej gierce, ale jak Forrest na tej podstawie uniewinniał Chińczyka, to pomyślałem, że słabo, bo to jak najbardziej wykonalne i nie trzeba być talenciakiem ale ja nie stawiam znaku równości między oskarżaniem gościa, którego masz odjebać, a baitowaniem mordu na siebie przez fake-claim deta będąc w mafii tego drugiego bym się obsrał zagrać, tu imo trzeba większych jaj Jak masz tragiczną sytuację, to ciężko ją pogorszyć i możesz odstawiać cuda na chuju bez presji.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 22:28:10 GMT 1
Kurwa, Ty tam napisałeś "ostatnio", co ja zinterpretowałem jako "w poprzedniej edycji". A w poprzedniej edycji grał do końca, był snajperem. No ale tak jak pisałem, wyrażasz się często nieprecyzyjnie, stąd nieporozumienia. Dobra, żeby nie marnować posta na pierdoły, powiedz mi, kto oprócz Kichota jest w tej mafii Twoim zdaniem. Uważasz, że we wtorek powinna iść na niego masówka, czy jednak lepiej wyłonić 2-3 kandydatów i zobaczyć jak się rozłożą głosy? Czekamy na odpowiedź, Iauctu . Kichot mafii bo sie plejsuje na mafioze, nawet jezeli miastowy. Ja zawsze cisne potencjlanyhc miastowych jako total mafia, by kurwa cos pokazali z watroby. Imho Tasiemiec moze leciec. Jezeli mam ufac swojej wstepnej obczajcie.
Imho absolutnie nie powinno być żadnych masówek zwłaszcza teraz na free-lynchu
Imho kazdy powinien z glosem serca calkowicie aglosowac jak uwaza, bez mowienia tego publicznie
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 22:29:54 GMT 1
a mało graczy pisało analizy/wskazywało jako winnych graczy, których za chwilę mordowało? jeśli mowa o analizach/wskazywaniach jako winny: no ja nie grałem w takiej gierce, ale jak Forrest na tej podstawie uniewinniał Chińczyka, to pomyślałem, że słabo, bo to jak najbardziej wykonalne i nie trzeba być talenciakiem ale ja nie stawiam znaku równości między oskarżaniem gościa, którego masz odjebać, a baitowaniem mordu na siebie przez fake-claim deta będąc w mafii tego drugiego bym się obsrał zagrać, tu imo trzeba większych jaj no ale jak jest w mafii to chuja wart ten bait xD to ma wartość tylko w mieście, jak możesz polecieć
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 17, 2023 22:29:56 GMT 1
a mało graczy pisało analizy/wskazywało jako winnych graczy, których za chwilę mordowało? jeśli mowa o analizach/wskazywaniach jako winny: no ja nie grałem w takiej gierce, ale jak Forrest na tej podstawie uniewinniał Chińczyka, to pomyślałem, że słabo, bo to jak najbardziej wykonalne i nie trzeba być talenciakiem ale ja nie stawiam znaku równości między oskarżaniem gościa, którego masz odjebać, a baitowaniem mordu na siebie przez fake-claim deta będąc w mafii tego drugiego bym się obsrał zagrać, tu imo trzeba większych jaj Moim zdaniem jaj trzeba do akcji w jakikolwiek sposób ryzykownych. W tej akcji z perspektywy mafiozy, który znalazł się pod obstrzałem nie było żadnego ryzyka, a mogła przynieść same profity (to, że się nad tym zastanawiasz i chcesz w ten sposób szukać w nim niewinności już tym profitem jest). Jeśli mafia miała przeskanowanego Squbiego i wiedziała, że jest detem, to Tasiemiec mógł to zrobić właśnie bez jakiegokolwiek ryzyka, jeszcze przy okazji później twierdząc, że to prowokacja obliczona na to, że mafia straci na niego mord. Z punktu widzenia mafiozy to zagranie bez ryzyka, z możliwymi bonusami. Nie wiem gdzie Ty się tu doszukujesz jaj. Ja bym się doszukiwał po pierwsze refleksu, po drugie sprytu.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 22:31:28 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 22:31:28 GMT 1
jeśli mowa o analizach/wskazywaniach jako winny: no ja nie grałem w takiej gierce, ale jak Forrest na tej podstawie uniewinniał Chińczyka, to pomyślałem, że słabo, bo to jak najbardziej wykonalne i nie trzeba być talenciakiem ale ja nie stawiam znaku równości między oskarżaniem gościa, którego masz odjebać, a baitowaniem mordu na siebie przez fake-claim deta będąc w mafii tego drugiego bym się obsrał zagrać, tu imo trzeba większych jaj Jak masz tragiczną sytuację, to ciężko ją pogorszyć i możesz odstawiać cuda na chuju bez presji. a to w sumie prawda, bo zgadza się z naukami Wiśniewskiego i Karetki, ale czy Tasiemiec miał tragiczną sytuację u mnie był piąty, u Karasia szósty kto w niego tak mocniej jebał oprócz Ciebie? ogólnie zwyżkował trochę grą, rozkręcał się fakt, oberwał testamentem, ale Chińczyk dostał od razu ciosami w ryj post mortem, że grał chujnię, więc mogło to osłabić testament i wiadomo, żywych lepiej przegadasz niż testament
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 22:34:50 GMT 1
U Karasia był szósty przed linczem, chyba.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 22:41:47 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 22:41:47 GMT 1
Wyszukaj se w Google, przestarzały kawałku oprogramowania. w ogóle teraz skumałem, że to było nawiązanie na linii wyszukiwarka+przeglądarka ja myślałem, że to takie "nie wiesz o co chodzi, to weź się, kurwa, dowiedz", "kmwtw" a Karaś to googlał xD Tom Hanks w DLC do Cyberpunk confirmed
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 22:43:04 GMT 1
XDD mój humor jest too advanced dla was po prostu
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 22:52:12 GMT 1
Dobra, dawac liste tozsamosci z graczami : d
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 22:53:09 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 22:53:09 GMT 1
Dobra, dawac liste tozsamosci z graczami : d no jaj nie rób zdziwiło mnie to pytanie wszystko już naprawdę znane
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 22:55:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 22:55:19 GMT 1
i jeszcze gość będący MG
i to z podaną listą grających
chcesz się wybielić na nieznaniu tożsamości czy ki chuj
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 22:58:20 GMT 1
To nie pytanie, a prośba. Sam nie robię, bo czekam aż ktoś mi da. Mam wyjebane na efekt, wybielic XD typie, jestem bielszy niż Ty Chce wiedzieć kto co czarno na bialym
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:01:06 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 23:01:06 GMT 1
To nie pytanie, a prośba. Sam nie robię, bo czekam aż ktoś mi da. Mam wyjebane na efekt, wybielic XD typie, jestem bielszy niż Ty Chce wiedzieć kto co czarno na bialym czemu sam nie robisz? kogo jeszcze niby nie znasz?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:16:35 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 23:16:35 GMT 1
i cisza zapadła w ogóle pisałem, że Tasiemiec to najlepszy mafioza w tej społeczności ale ale zapomniałem o jednym o Krawczyku (Felietonistka) czytałem to niedawno kurwa, co gość tam grał jebał w ludzi, jak taki Karaś, będąc w mafii był też Red, ale taki niemrawy w ogóle tam było osobne forum mafijne (osobna strona) i mieli mafiozi inne nicki i Volv miał nick tam Pan Sowa i myślałem, że w tej gierce też jednak zagra Sowa Mądra Głowa ta Sowa to przypadkiem czy follow up zrobiłeś? bo też tam byłeś w mafii chyba
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:30:45 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 23:30:45 GMT 1
Smasher, jesteś?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 23:31:06 GMT 1
w sumie Ty Zmarz też
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:32:32 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 23:32:32 GMT 1
ja jestem wiadomo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:37:06 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 23:37:06 GMT 1
No ja miałem iść spać właśnie ale jeszcze zerknąłem na telefonie więc chwilę jestem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 23:37:58 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 23:37:58 GMT 1
czemu gadasz z Felietonistką jakby to był normalny gracz a nie mafijny troll
czytałeś co pisałem? zastanawiam się czy coś sobie ujebałem o nim, czy to ma rację bytu
|
|