|
Post by mentos on Oct 9, 2023 19:31:18 GMT 1
Nie no Mentos Lewkoń dobrze wyciągnął z tą nadwiedzą, to jedna z najmocniejszych rakiet wystrzelonych dzisiaj Właśnie wyjaśniłem przed chwilą o co mi chodziło. To była tylko teoria, a nie stwierdzenie faktu.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:31:49 GMT 1
nie, nie wiem zostało rzucone ponieważ wielu graczy wyraziło o Tobie opinie. A ja nie miałem na tamten moment o Tobie opinii. To są kwestie, których zamierzasz się łapać?
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 19:32:29 GMT 1
Czyli teoretycznie każesz stracić sesje na sprawdzanie niewinnego. To właśnie przez pólgry próbuje dać do zrozumienia Pshemo. No chyba że... Ja nie uważam, że sprawdzenie niewinnego jest stratą. Oczywiście lepiej trafić mafioze, ale jeśli detektyw będzie miał dwóch niewinnych przed wyjściem z rolą to też bardzo fajna sytuacja dla miasta Z jednej strony to co piszesz jest logiczne, z drugiej det powinien sprawdzać najbardziej podejżanego. Początkowo nie brakem Cie pod uwagę i myślę, że jesteś niewinny ale taka zagrywka va bank też nie jest czymś wyjatkowym
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:32:36 GMT 1
widzę, że ten co chciał wyrzucać z towarzystwa bobka już siedzi cicho i udaje, że to nie on
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:32:46 GMT 1
całkiem słusznie
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:33:32 GMT 1
nj daj mi prosze swoje top2 zielonych, czerwonych już podałeś
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:33:48 GMT 1
Moim zdaniem Mentos niewinny, nie wierzę, że mafijny Mentos by się tak wjebał z nadwiedzą. Mafijny Mentos by ważył każde słowo, zresztą u Mentosa widzę sporo ludzkich odruchów. I pomyślał o tym co napisał Njay o detektywie to samo co ja, a ja jestem niewinny.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:33:55 GMT 1
Ja nie uważam, że sprawdzenie niewinnego jest stratą. Oczywiście lepiej trafić mafioze, ale jeśli detektyw będzie miał dwóch niewinnych przed wyjściem z rolą to też bardzo fajna sytuacja dla miasta Z jednej strony to co piszesz jest logiczne, z drugiej det powinien sprawdzać najbardziej podejżanego. Początkowo nie brakem Cie pod uwagę i myślę, że jesteś niewinny ale taka zagrywka va bank też nie jest czymś wyjatkowym fakt, wyjątkowa głupia dla mafiozy, żeby wjebać się w sprawdzenie deta, kiedy pod tyłkiem mi się nie pali a może blefuje?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:35:28 GMT 1
Konfident bardzo bold move ze stwierdzeniem, żeby Detektyw go sprawdzał. Też raczej na niewinność, chociaż irytuje mnie tym, że mnie atakuje bez argumentów.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:35:40 GMT 1
od pshema z kolei chciałbym top2 targety na lincz i dowiedzieć się czemu w jego topce niewinnych nie ma konfidenta
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:36:10 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:36:10 GMT 1
nj daj mi prosze swoje top2 zielonych, czerwonych już podałeś Zajec i Lewkoń. Kolers w sumie też. Ziemniak pewnie też, bo jakby był mafią to by się podjarał i pisał więcej, a tak to bezrolny.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:36:12 GMT 1
Mi się wydaje, że mafia będzie w gronie Njay, Kolers, Bobek i chyba na któregoś z nich poślę swój głos. Nie powiem, na którego.
Edit: Bobek, ale timing.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:37:35 GMT 1
Bobek, Njay rozumiem, ale Kolers!?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:37:54 GMT 1
Zaraz napiszę dlaczego, a ty napisz dlaczego nie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:39:46 GMT 1
Natomiast ja uważam, że miasto najwięcej zyska jak każdy zagłosuje tam gdzie uważa za stosowne bez komunikowania na kogo, a nie na takiej zasadzie, że się dogadujemy na jakiegoś gościa i go linczujemy.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 19:39:55 GMT 1
Czemu devios nie masz swojego typu i pójdziesz za Kolersem?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:41:44 GMT 1
Jest pewien niewinności Pshema. Ty jesteś pewien niewinności innego gracza? Hmm... Pshemo no ten post np, bardzo miastowy. Lewkoń mafia?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:42:06 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:42:06 GMT 1
Czemu devios nie masz swojego typu i pójdziesz za Kolersem? Mam swój typ, ale mu ufam.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:43:28 GMT 1
Dobra pomyliłem się Kolers też raczej niewinny, emotka ninjy na końcu poniższego posta jest dla mnie turbo miastowa XD I w ogóle maniera Kolersa jest jakaś taka lekkoduszna. W takim układzie mafia gra narazie dobrze, bo wszyscy wydają mi się mniej lub bardzie niewinni. chciałbym więcej od kolegów zajec, mentos, kolers i ziemniak w temacie co Wy na te mecyje w ogóle cieszę się, że z nami pykacie mafijkę, liczę na Wasze plejsy i wnioski Generalnie zawsze jak jestem w pracy to później jest sporo do nadrobienia. Została godzinka i fairant więc mogę trochę po leserować w pracy... - trochę nie wiem skąd w Tobie piernikowy chęć obrony nieznajomego... chyba że jednak nie jesteście sobie tacy obcy - oczywiście piszę w zakresie tej rozgrywki. Tak czy inaczej uczę się Was i przypominam sobie style gry. - Devios - to chyba on sugerował by Det sprawdził Pshema tylko pytanie czy podzieliłby się z nami tą wiadomością. czyżby liczenie na fart, że det już pierwszego dnia się wysypie? - Granie na emocjach pierwszego dnia mnie nie rusza co nie znaczy, że nie jestem czujny w wymianie zdań - i tak na koniec, przypomniała mi się super rozgrywka miafijaków - to również stwarza pewne typy, zwłaszcza w zakresie gdy dwóch graczy się sobą bardzo interesuje. Na ten moment mam 2 może 3 typy i drogi piernikowy jesteś wśród nich
|
|
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:43:35 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 19:43:35 GMT 1
Pshemo no ten post np, bardzo miastowy. Lewkoń mafia? no LewKoń sam wie, że nie ma nic lepszego dla mafiozy, niż czepianie się nieścisłości i to, że mafioza broni mafiozy na tym etapie wydaje mi się dość naiwne co ty na to LewKoń
|
|