|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 19:43:36 GMT 1
Pshemo no ten post np, bardzo miastowy. Lewkoń mafia? Co?
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 19:43:38 GMT 1
To może się nim podziel, z tego co kojarzę to chyba typowałeś niewinnych tylko, co jest dość wygodne.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:43:46 GMT 1
ktoś ma jakiekolwiek wnioski na temat piernikowego?
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 19:44:04 GMT 1
Kolers prowadź. Zagłosuję tak jak wskażesz. W grupie trzech miałem Pshema, piernikowego i deviosa. Pshema wykreśliłem i może później wyjaśnię czemu. Piernikowy niby dobre pytania, takie rzucone ale zastanawia mnie chęć poznawania zdania "nowych" tak jakby szukał haka, którego można się czepić i cisnac. A jak się wkopie to reszta już sama zrobi co trzeba. Devios, sory ale za dużo tych podpuch. Raz o to jak GM zorganizował komunikator dla mafii, tam zleconko dla deta a tak naprawdę minę dla Pshema. Teraz chcesz iść za kimś byle nie wyszło,że to Ty podejmujesz decyzję o linczu. Mam dwóch i muszę coś zdecydować.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:45:09 GMT 1
ktoś ma jakiekolwiek wnioski na temat piernikowego? Ja o nim pisałem, że mi się bardzo spodobało to jakie pytania zadał Kolersowi w tym poście. Co o tym sądzisz? mafiacorner.boards.net/post/73628
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:46:45 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:46:45 GMT 1
ktoś ma jakiekolwiek wnioski na temat piernikowego? Póki co siedzi w ciepłej dziupli, ale przyjacielski charakter może go tłumaczyć, że daje pole gry mniej aktywnym. Do Bobka za to to niepodobne.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 19:46:46 GMT 1
To może się nim podziel, z tego co kojarzę to chyba typowałeś niewinnych tylko, co jest dość wygodne. To do deviosa oczywiście.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:47:12 GMT 1
Pshemo no ten post np, bardzo miastowy. Lewkoń mafia? Co? No chodzi o to, że jeśli jesteś w mafii a Mentos jest niewinny, to zostawił ci wspaniały prezent - jak to Piernikowy napisał nieścisłość Ty wiesz, że Pshemo jest niewinny, dlatego wyciągasz nadwiedzę Mentosa
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:48:00 GMT 1
ja potrafie docenić i uniewinnić go tylko jak uzewnętrzni jakkolwiek swoją wizje tematu a nie wydaje mi się żeby w tej edycji chociaż próbował
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:48:03 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:48:03 GMT 1
Kolers prowadź. Zagłosuję tak jak wskażesz. W grupie trzech miałem Pshema, piernikowego i deviosa. Pshema wykreśliłem i może później wyjaśnię czemu. Piernikowy niby dobre pytania, takie rzucone ale zastanawia mnie chęć poznawania zdania "nowych" tak jakby szukał haka, którego można się czepić i cisnac. A jak się wkopie to reszta już sama zrobi co trzeba. Devios, sory ale za dużo tych podpuch. Raz o to jak GM zorganizował komunikator dla mafii, tam zleconko dla deta a tak naprawdę minę dla Pshema. Teraz chcesz iść za kimś byle nie wyszło,że to Ty podejmujesz decyzję o linczu. Mam dwóch i muszę coś zdecydować. No ok. Ale na siebie nie zagłosuję
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 19:48:37 GMT 1
Pshemo uniewinnił prawie wszystkich, dobra taktyka na przetrwanie.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:48:46 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:48:46 GMT 1
To może się nim podziel, z tego co kojarzę to chyba typowałeś niewinnych tylko, co jest dość wygodne. To do deviosa oczywiście. Pshemo, Bobek. Ty też, ale dam ci się wykazać jutro
|
|
|
Post by zajec on Oct 9, 2023 19:50:00 GMT 1
Konopskiego oglądałem i w plecy jestem, a tutaj 10 minut zostało. To co, bobka likwidujemy?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 19:50:17 GMT 1
No chodzi o to, że jeśli jesteś w mafii a Mentos jest niewinny, to zostawił ci wspaniały prezent - jak to Piernikowy napisał nieścisłość Ty wiesz, że Pshemo jest niewinny, dlatego wyciągasz nadwiedzę Mentosa Ja bym o nikim nie napisał, że jest na pewno niewinny, dlatego rzuciło mi się to w oczy.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:51:02 GMT 1
Pshemo uniewinnił prawie wszystkich, dobra taktyka na przetrwanie. No właśnie fatalna, będąc w mafii i widząc, że jestem podejrzanym powinienem raczej szukać winy w innych i wpychać przed siebie, a na przykład łatwo mógłbym wepchnąć Mentosa (podbijając argument z nadwiedzą) lub Ziemniaka (bo najmniej napisał). Nie zrobiłem tego. I o czym to świadczy?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:51:08 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:51:08 GMT 1
Konopskiego oglądałem i w plecy jestem, a tutaj 10 minut zostało. To co, bobka likwidujemy? Zdążysz nadrobić i jeszcze napisać co myślisz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:52:04 GMT 1
A zamiast wpychać przed siebie najbardziej logiczne cele zacząłem jeszcze sobie robić wroga w Bobku. Bardzo opłacalne dla podejrzewanego mafiozy.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 19:52:29 GMT 1
ktoś ma jakiekolwiek wnioski na temat piernikowego? Ja o nim pisałem, że mi się bardzo spodobało to jakie pytania zadał Kolersowi w tym poście. Co o tym sądzisz? mafiacorner.boards.net/post/73628Kurcze, widziałem te pytania ale oczywiście jak nie odpisze odrazu to już umarł w butach. Piernikow jak przeżyjemy to jutro odpowiem, chociaż nie wróżę Ci nic dobrego.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:52:32 GMT 1
Bobka nie można linczować, na pewno nie dziś
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:53:08 GMT 1
Bobka nie można linczować, na pewno nie dziś Dlaczego?
|
|