Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 3:18:58 GMT 1
piernikowy coś jest nie tak, mamy piątą stronę i nadal nie napisałeś, że moja giera pasuje ci do mafijnego debiutu? Nie jesteś zbyt konfidentocentryczny? Dlaczego Piernik miałby się skupić akurat na tobie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 4:29:23 GMT 1
Jestem za. Pshemo w tej grze zbyt groźny, bo ma mnóstwo wymówek dlaczego zagra tak a nie inaczej i nie uda się go uniewinnić do końca. Lepiej oczyścić temat szybko. Gdy pisałeś tego posta spodziewałeś się, że wyprowadzę jakiś odwet? Co zamierzałeś zrobić z potencjalnym odwetem?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 6:27:15 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 6:27:15 GMT 1
Jestem za. Pshemo w tej grze zbyt groźny, bo ma mnóstwo wymówek dlaczego zagra tak a nie inaczej i nie uda się go uniewinnić do końca. Lepiej oczyścić temat szybko. Gdy pisałeś tego posta spodziewałeś się, że wyprowadzę jakiś odwet? Co zamierzałeś zrobić z potencjalnym odwetem? Niczego się nie spodziewałem. Póki co na wyjebce tworzę materiał, a lincz na tobie jak najbardziej rozważam.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 7:02:04 GMT 1
spokojnie masz sporo czasu, pamiętaj tylko że jesteś na celowniku A jest ktoś, kto nie jest na twoim celowniku? Skąd potrzeba, żeby akurat mi przypomnieć, że mogę zostać zlinczowany, skoro narazie nic nie wiadomo i teoretycznie każdy może zostać zlinczowany. A no potrzeba taka, że jeśli jesteś w mafii to gorzej będzie ci się grało z presją. chyba nie muszę tego tłumaczyć? Zawsze przypomina mi się ten post -> mafiacorner.boards.net/post/60791 po którym ja już miałem kupe w majtach i myślałem nad każdym postem, jeśli jesteś w mafii to też chciałbym żebyś chodził z kupą w majtach, jeśli nie jesteś, to wszystko wyjdzie w trakcie rozgrywki. do wieczora daje ci luz, łap przestępców piernikowy coś jest nie tak, mamy piątą stronę i nadal nie napisałeś, że moja giera pasuje ci do mafijnego debiutu? Nie jesteś zbyt konfidentocentryczny? Dlaczego Piernik miałby się skupić akurat na tobie? Bo w większości naszych wspólnych rozgrywek lubił się dojebać do mnie, że jestem spięty i pasuje mu to na mafijny debiut, tutaj tego ni zrobił, więc pytam
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 7:03:27 GMT 1
Gdy pisałeś tego posta spodziewałeś się, że wyprowadzę jakiś odwet? Co zamierzałeś zrobić z potencjalnym odwetem? Niczego się nie spodziewałem. Póki co na wyjebce tworzę materiał, a lincz na tobie jak najbardziej rozważam. no i brawo njay, bo ja wychodzę z podobnego założenia. trzeba ludzi testować, a akurat nawinął się Pshemo. jeśli np Bobek będzie jutro rzucał samymi onelinerami bez mięsa, to zerknę w jego kierunku. proste
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 7:17:29 GMT 1
nie kuś!
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 7:46:19 GMT 1
przepraszam wszystkich graczy za odwoływanie się do poprzednich rozgrywek i meta gry. postaram się tego ni robić w dalszej częsci rozgrywki
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 8:13:29 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 8:13:29 GMT 1
@bobek napisz coś więcej. Kto wygląda na mafię po pierwszych stronach i dlaczego? A kto wszedł w temat naturalnie? Co oznacza "tacy sobie" w twoim poprzednim poście?
Bo mam wrażenie, że się czaisz.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 8:35:24 GMT 1
czaje się jak puma w krzakach żeby zaatakować z zaskoczenia!
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 8:43:59 GMT 1
No bobek zachowawczo bardzo, rzuca jakieś tajemnicze komunikaty.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 8:59:16 GMT 1
devios czy z racji pełnionej funkcji organizatora zapraszacza czujesz powinność pewnego rodzaju prowadzenia rozgrywki? czy to zapoznawcze tak na Ciebie wpływają?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 9:03:05 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 9:03:05 GMT 1
devios czy z racji pełnionej funkcji organizatora zapraszacza czujesz powinność pewnego rodzaju prowadzenia rozgrywki? czy to zapoznawcze tak na Ciebie wpływają? A jakbyś to ty ocenił?
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 9:15:14 GMT 1
dewiant spryciarz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 10:45:02 GMT 1
Gdy pisałeś tego posta spodziewałeś się, że wyprowadzę jakiś odwet? Co zamierzałeś zrobić z potencjalnym odwetem? Niczego się nie spodziewałem. Póki co na wyjebce tworzę materiał, a lincz na tobie jak najbardziej rozważam. Nie uważasz, że zaatakowanie mnie słowami, że w takiej grze jak ta nie mam szans się uniewinnić, więc jestem do odwalenia jest nie w porządku? Jak niewinny ja ma dyskutować z takim argumentem? Liczysz, że rzucisz coś takiego, przyczepi się i nawet nie będę mógł nic zrobić? Jakbyś się czuł gdybym napisał posta, którego ekwiwalentem logicznym jest zdanie "Devios jest do zlinczowania nie ważne co zrobi"?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 10:49:08 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 10:49:08 GMT 1
Niczego się nie spodziewałem. Póki co na wyjebce tworzę materiał, a lincz na tobie jak najbardziej rozważam. Nie uważasz, że zaatakowanie mnie słowami, że w takiej grze jak ta nie mam szans się uniewinnić, więc jestem do odwalenia jest nie w porządku? Jak niewinny ja ma dyskutować z takim argumentem? Liczysz, że rzucisz coś takiego, przyczepi się i nawet nie będę mógł nic zrobić? Jakbyś się czuł gdybym napisał posta, którego ekwiwalentem logicznym jest zdanie "Devios jest do zlinczowania nie ważne co zrobi"? Zapewne miałbym bekę, bo do linczu mnóstwo czasu i dużo ciekawego materiału może się stworzyć na tej bazie. U ciebie jakieś takie mocne przeczulenie się uruchomiło. Ciekawe.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 10:54:45 GMT 1
Zdarzyło mi się już umrzeć pod naciskiem argumentu, że nie ważne co zrobię już się nie uniewinnię, więc trzeba się mnie pozbyć jak najszybciej. To tak absurdalny i szkodliwy argument, że intryguje mnie użycie go przez tak rozsądnego człowieka jak ty.
|
|
|
Post by bobek on Oct 9, 2023 10:59:17 GMT 1
jak nie będzie powodu to nie dam im Cię zabić kolego pshemo
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 11:18:34 GMT 1
devios czy z racji pełnionej funkcji organizatora zapraszacza czujesz powinność pewnego rodzaju prowadzenia rozgrywki? czy to zapoznawcze tak na Ciebie wpływają? Wypytujesz kogoś o to, dlaczego gra dobrze? Po co? jak nie będzie powodu to nie dam im Cię zabić kolego pshemo Nie będziesz miał w tej kwestii za wiele do gadania.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 11:19:17 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 11:19:17 GMT 1
chciałbym więcej od kolegów zajec, mentos, kolers i ziemniak w temacie
co Wy na te mecyje
w ogóle cieszę się, że z nami pykacie mafijkę, liczę na Wasze plejsy i wnioski
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 11:23:13 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 11:23:13 GMT 1
Zdarzyło mi się już umrzeć pod naciskiem argumentu, że nie ważne co zrobię już się nie uniewinnię, więc trzeba się mnie pozbyć jak najszybciej. To tak absurdalny i szkodliwy argument, że intryguje mnie użycie go przez tak rozsądnego człowieka jak ty. Jakby co to widać tu mocno próbę wywierania emocjonalnego wpływu.
|
|