|
Post by zajec on Oct 11, 2023 20:09:46 GMT 1
No to pięknie się przegrało Ale dobry read Kolersa miałeś. Dobry, nie dobry. Powiązanie było w mentosem, które choć trafiło kolersa, to było stworzone na błędnej podstawie. Zatem do końca sukcesu w tej analizie nie było. Niemniej jednak fajna rozgrywka i na pewno będę dołączać do kolejnych. Dobrze się z Wami gra, ale trzeba jeszcze poznać kilku kolegów.
|
|
|
Post by mentos on Oct 11, 2023 20:10:44 GMT 1
Nie wpadłbym, że jesteś w mafii, ale kolers mi zaczął na samym końcu śmierdzieć, gdy zacząłem przeglądać początek któryś raz z kolei.
Ed: to do piernikowego
|
|
|
Post by mentos on Oct 11, 2023 20:12:31 GMT 1
Wytłumacz, bo nie rozumiem tej strategii Nie atakowałem go, bo miałem go sprawdzonego, ale dlatego że grał podejrzanie i dlatego, że potrzebowałem wykreować mocne grono podejrzanych na 2 lincze(Pshemo, Mentos), żebym mógł w spokoju sprawdzać i żeby mi tych sprawdzeń nie zlinczowano. Na jeden lincz się zgodzę, ale na dwa to było ryzykowne bardzo.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:13:00 GMT 1
No w ostatnim dniu Zajec był dla mnie 100% pewniaczek miasto. Kolers dał mi Karasiowe wajby na godzinę przed linczem, a cisza w temacie to spotęgowała, ale stwierdziłem, że to niewyleczona trauma.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 11, 2023 20:15:38 GMT 1
Ostatni dzień to czysty freakfight. Wiedziałem, że idzie w mentosa więc nawet jeżeli bym się w kopał to byłbym do odstrzalu jako drugi... a to byłoby już za późno.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:16:07 GMT 1
ogólnie szukałem deta, ale lewkon dobrze sie kitral, grał niecodziennie jak na deta xD pałowanie mentosa całą grę
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:17:09 GMT 1
Wytłumacz, bo nie rozumiem tej strategii Nie atakowałem go, bo miałem go sprawdzonego, ale dlatego że grał podejrzanie i dlatego, że potrzebowałem wykreować mocne grono podejrzanych na 2 lincze(Pshemo, Mentos), żebym mógł w spokoju sprawdzać i żeby mi tych sprawdzeń nie zlinczowano. Ok, teraz rozumiem. Widziałem, że atakowałeś Mentosa od pierwszego dnia, ale założyłem, że go sprawdziłeś, co cię utwierdziło w przekonaniu o jego winie. Wszedłem na zbyt niski poziom abstrakcji.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 11, 2023 20:17:32 GMT 1
A i tak informacyjnie: Wszystkie śledzenia: Twoje śledztwo szpiega doprowadziło Cię do wniosku, że Mentos posiada rolę Mieszkaniec. Twoje śledztwo szpiega doprowadziło Cię do wniosku, że njay posiada rolę Mieszkaniec.
|
|
|
Post by Volverin on Oct 11, 2023 20:18:38 GMT 1
Ale dobry read Kolersa miałeś. Dobry, nie dobry. Powiązanie było w mentosem, które choć trafiło kolersa, to było stworzone na błędnej podstawie. Zatem do końca sukcesu w tej analizie nie było. Niemniej jednak fajna rozgrywka i na pewno będę dołączać do kolejnych. Dobrze się z Wami gra, ale trzeba jeszcze poznać kilku kolegów. Jutro rusza Edycja, jeśli się jeszcze nie zapisałeś/nie czytałeś o niej, to zapraszam tutaj:
Do zaznajomienia się co i jak.
Zapraszamy was również na discorda społeczności, jeśli jesteście zainteresowani grą w Forumową.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 11, 2023 20:18:50 GMT 1
Nie atakowałem go, bo miałem go sprawdzonego, ale dlatego że grał podejrzanie i dlatego, że potrzebowałem wykreować mocne grono podejrzanych na 2 lincze(Pshemo, Mentos), żebym mógł w spokoju sprawdzać i żeby mi tych sprawdzeń nie zlinczowano. Ok, teraz rozumiem. Widziałem, że atakowałeś Mentosa od pierwszego dnia, ale założyłem, że go sprawdziłeś, co cię utwierdziło w przekonaniu o jego winie. Wszedłem na zbyt niski poziom abstrakcji. Nie sprawdza się kandydatów do linczu.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:22:50 GMT 1
Ok, teraz rozumiem. Widziałem, że atakowałeś Mentosa od pierwszego dnia, ale założyłem, że go sprawdziłeś, co cię utwierdziło w przekonaniu o jego winie. Wszedłem na zbyt niski poziom abstrakcji. Nie sprawdza się kandydatów do linczu. Ok, masz rację. Nauczka na przyszłość.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:23:29 GMT 1
Nie sprawdza się kandydatów do linczu. Ok, masz rację. Nauczka na przyszłość. tłumaczyłem Ci to w grze
|
|
|
Post by zajec on Oct 11, 2023 20:26:55 GMT 1
Dobry, nie dobry. Powiązanie było w mentosem, które choć trafiło kolersa, to było stworzone na błędnej podstawie. Zatem do końca sukcesu w tej analizie nie było. Niemniej jednak fajna rozgrywka i na pewno będę dołączać do kolejnych. Dobrze się z Wami gra, ale trzeba jeszcze poznać kilku kolegów. Jutro rusza Edycja, jeśli się jeszcze nie zapisałeś/nie czytałeś o niej, to zapraszam tutaj:
Zapraszamy was również na discorda społeczności, jeśli jesteście zainteresowani grą w Forumową.
Ło matko, ja chyba nie ogarniam o co chodzi w tej edycji chyba odpuszczę i poczytam na forum jak to leci...
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:27:15 GMT 1
Ok, masz rację. Nauczka na przyszłość. tłumaczyłem Ci to w grze Mafii się nie słucha
|
|
|
Post by Volverin on Oct 11, 2023 20:29:40 GMT 1
Jutro rusza Edycja, jeśli się jeszcze nie zapisałeś/nie czytałeś o niej, to zapraszam tutaj:
Ło matko, ja chyba nie ogarniam o co chodzi w tej edycji chyba odpuszczę i poczytam na forum jak to leci... Edycja sama w sobie polega na tym samym, są natomiast pewne zmiany w mechanice gry, limity postów na przykład i oczywiście kreacje czyli "anonimowe tożsamości" na czas edycji. Ale na spokojnie, pewnie nie ma co na wariata się zapisywać. Zapraszam do dołączenia do "Cmentarza" edycji w takim razie, śledzenia wydarzeń, komentowania, wczucia się w grę.
Żeby dołączyć do cmentarza napisz do użytkownika Red (Mistrz Gry edycji) jutro, to cię wrzuci do odpowiedniej grupy.
A jak będziesz miał pytania/wątpliwości odnośnie różnych rzeczy, możesz śmiało pisać do mnie, Njay też na pewno dobrze wytłumaczy
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:31:16 GMT 1
ogólnie wajchy są miastowe, więc tam się nie sugeruj njay, że wajchy robią mafiaki
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:33:23 GMT 1
ogólnie wajchy są miastowe, więc tam się nie sugeruj njay, że wajchy robią mafiaki Ale wajchy nie robi się na potencjalnym detektywie na minutę przed linczem, żeby nie zdążył wrzucić sprawdzeń. No bez jaj
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:34:16 GMT 1
miastowy raczej się tak nie rzuci w błysk fleszy, bez wcześniej urobionego gruntu
|
|
|
Post by zajec on Oct 11, 2023 20:35:38 GMT 1
Ło matko, ja chyba nie ogarniam o co chodzi w tej edycji chyba odpuszczę i poczytam na forum jak to leci... Edycja sama w sobie polega na tym samym, są natomiast pewne zmiany w mechanice gry, limity postów na przykład i oczywiście kreacje czyli "anonimowe tożsamości" na czas edycji. Ale na spokojnie, pewnie nie ma co na wariata się zapisywać. Zapraszam do dołączenia do "Cmentarza" edycji w takim razie, śledzenia wydarzeń, komentowania, wczucia się w grę.
Żeby dołączyć do cmentarza napisz do użytkownika Red (Mistrz Gry edycji) jutro, to cię wrzuci do odpowiedniej grupy.
A jak będziesz miał pytania/wątpliwości odnośnie różnych rzeczy, możesz śmiało pisać do mnie, Njay też na pewno dobrze wytłumaczy O... i to jest myśl, żeby poznać mechanikę tego typu rozgrywki. Dzięki za rady.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 11, 2023 20:46:32 GMT 1
Z mafijnego: myślę o mordzie na zajecu. Lincz na mentosie przesądzony. Nj'a bym zostawił, niech cierpi. Teraz cierpię bardziej ;(
|
|