|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:49:16 GMT 1
Z mafijnego: myślę o mordzie na zajecu. Lincz na mentosie przesądzony. Nj'a bym zostawił, niech cierpi. Teraz cierpię bardziej ;( kolers świetnie ogarniał mordy, z moimi byśmy się wyjebali dawno
|
|
|
Post by Shadow on Oct 11, 2023 20:51:30 GMT 1
Z mafijnego: myślę o mordzie na zajecu. Lincz na mentosie przesądzony. Nj'a bym zostawił, niech cierpi. Teraz cierpię bardziej ;( He he hie
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 11, 2023 20:57:41 GMT 1
mentosogólnie podobało mi się, jak pograłeś, miałeś odważne wejście, widać, że fakt, że chcieli Cię wyrzucić w pierwszym linczu czy bycie walonym uparcie przez tego LewKonia całą grę podcięło Ci skrzydła fajną miałeś kminę, że mord na pshemie nie był zły, bo mafia nie robi mordów "dla jaj" i świetny post, żeby gracze założyli scenariusz, że LewKoń grał dziwnie albo miał inne sprawdzenia - aż njay pomyślał, że ja go Ci pisałem a gdyby miasto Cię posłuchało, skłoniłoby to ich do refleksji i być może wygranej! bardzo niefortunne karty rozłożyła przed Tobą ta rozgrywka, mam nadzieję, że jeszcze pogramy razem! zwłaszcza gdy nie będziesz musiał czuć upartego oddechu LewKonia całą grę
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 12:57:29 GMT 1
WIELU LUDZI PO WYSŁUCHANIU SPRZECZNYCH KOMUNIKATÓW I OPINII NADAWANYCH PRZEZ RÓŻNE STACJE I ROZGŁOŚNIE PRZY KOŃCU DNIA STWIERDZA ŻE KLĄDZIE SIĘ SPAĆ WCALE NIE BĘDĄC LEPIEJ POINFORMOWANYMI I ŚWIATLEJSZYMI LECZ GŁUPSZYMI NIŻ SIĘ OBUDZILI.
|
|