|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:27:55 GMT 1
dawidozdoba ja ci zadam jeszcze jedno pytanie - bo pamiętasz o moich słabych startach jako Hayha i w 2v2. A o słabych startach jako Różyczka i Smasher?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 19:29:15 GMT 1
No nie oszukujmy się, jak Sleuthound będzie niewinny, to ja mam sumienie czyste. Oczywiście jakby co, to podkreślam(!), że nie będę wierzgał i będę trzymał się tego co pisałem o kwestiach strategicznych. Mi trudno jest uwierzyć w niewinność Sleuthonda w tym momencie. Nadal uważam że ma sporą szansę na mafię. Największy problem mam że trochę te twoje kwestie strategicznie (jako niewinny) zabierają ten możliwy błąd który może być wykorzystany na innego podejrzanego jeśli byś miał położyć głowę pod topór. No to jest opcja, jeśli mi nie zaufacie. Ale jak mi zaufacie, to oczywiście bez sensu kłaść się pod lincz. Więc po prostu ja będę mówił co uważam, że trzeba robić dalej, a wy możecie mi albo zaufać, albo zlinczować. Ale bronić się nie będę.
Też mi ciężko uwierzyć w niewinność Sleuthounda, bo wierzę w gracza "Antura" i jego podejście do gry jako niewinny. Nie zgrywa się to zupełnie, zostaje bycie w mafii.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:31:12 GMT 1
Mi trudno jest uwierzyć w niewinność Sleuthonda w tym momencie. Nadal uważam że ma sporą szansę na mafię. Największy problem mam że trochę te twoje kwestie strategicznie (jako niewinny) zabierają ten możliwy błąd który może być wykorzystany na innego podejrzanego jeśli byś miał położyć głowę pod topór. No to jest opcja, jeśli mi nie zaufacie. Ale jak mi zaufacie, to oczywiście bez sensu kłaść się pod lincz. Więc po prostu ja będę mówił co uważam, że trzeba robić dalej, a wy możecie mi albo zaufać, albo zlinczować. Ale bronić się nie będę.
Też mi ciężko uwierzyć w niewinność Sleuthounda, bo wierzę w gracza "Antura" i jego podejście do gry jako niewinny. Nie zgrywa się to zupełnie, zostaje bycie w mafii.
W działaniach Sleutha jak był w innych edycjach niewinny można było dostrzec sens jego działań nawet jeśli był chaotyczny. Tutaj nie potrafię żadnego sensu znaleźć.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:32:42 GMT 1
dawidozdoba ja ci zadam jeszcze jedno pytanie - bo pamiętasz o moich słabych startach jako Hayha i w 2v2. A o słabych startach jako Różyczka i Smasher? Hmm. Uważam, że dobrze, że o to zapytałeś. Ale nie porównywałbym tych startów. Smasher dostawał joby przez kilka godzin, ale potem został określony big cojones i lep na mafię. O Różyczce mniej pamiętam, ale z jakiegoś powodu Cię zamordowałem, nie? Uważam, że problem z Tobą jest taki, że jesteś na tyle dobrym graczem, żeby po wyjściu z dołka złapać wiatr w żagle i dojechać na tym paliwie do końca będąc w mafii. Ale, żeby Ci oddać sprawiedliwość - właśnie pomyślałem, że dobrą analogią jest też start Cieniutkiego. Jeśli to jest kejs, to dawaj z wątroby, zajeb ze mną lepę Denholmowi, a potem jedziemy do końca tylko tym razem Bolec musi umrzeć.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:35:48 GMT 1
dawidozdoba ja ci zadam jeszcze jedno pytanie - bo pamiętasz o moich słabych startach jako Hayha i w 2v2. A o słabych startach jako Różyczka i Smasher? Hmm. Uważam, że dobrze, że o to zapytałeś. Ale nie porównywałbym tych startów. Smasher dostawał joby przez kilka godzin, ale potem został określony big cojones i lep na mafię. O Różyczce mniej pamiętam, ale z jakiegoś powodu Cię zamordowałem, nie? Uważam, że problem z Tobą jest taki, że jesteś na tyle dobrym graczem, żeby po wyjściu z dołka złapać wiatr w żagle i dojechać na tym paliwie do końca będąc w mafii. Ale, żeby Ci oddać sprawiedliwość - właśnie pomyślałem, że dobrą analogią jest też start Cieniutkiego. Jeśli to jest kejs, to dawaj z wątroby, zajeb ze mną lepę Denholmowi, a potem jedziemy do końca tylko tym razem Bolec musi umrzeć. no w Różyczce szukaliście księdza ale mało brakowało żebym poleciał w pierwszy czy drugi dzień xD w linczu albo od snajpera tak że keep that in mind
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 17, 2023 19:47:14 GMT 1
Niestety nie jestem księdzem.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 19:48:13 GMT 1
Wiemy, Papaj nim jest
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 19:48:23 GMT 1
A NIEDŹWIEDŹ WAM PLUJE DO MORDY HAHAHAHA
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 19:49:50 GMT 1
O jakim pluciu mówisz Lepper? Gram chujnię i to fakt bezsprzeczny, natomiast nie ma w tym złej woli
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:50:33 GMT 1
O jakim pluciu mówisz Lepper? Gram chujnię i to fakt bezsprzeczny, natomiast nie ma w tym złej woli kurwa niedźwiedź a skąd my mamy to wiedzieć? chuja pomagasz
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 19:53:40 GMT 1
Moje odpowiedzi na zielono. Proszę Grubol Harrier Du Bois oraz Oświecony Centrysta i Melania Trump o komentarz. Jeśli mi napiszecie jednogłośnie, że pierdolę głupoty i kłóci się 2 niewinnych, to odpuszczę, ale ja mam wrażenie, jakbym gadał z mafiozą. Przeczytałem to na telefonie, na kiblu w pracy już parę godzin temu i po przetrawieniu mi się nie podoba. Komentarze na niebiesko. Jak na fakt, że coś Ci we mnie nie gra, to słabo się przyłożyłeś. A jak na fakt, że de facto od soboty to zapowiadasz, to nawet bardzo słabo. Mnie to wygląda tak, jakbyś chciał mi pokazać, że mnie nie oczyszczasz (po Karasiu zrozumiałe i nawet na plus), ale mnie to wygląda na pokazywanie się, a nie realne śledztwo. Sam mam na koncie kilka postów, które dla mnie po zastanowieniu śmierdzą, napisane są źle i niechlujnie i osoba tak wnikliwa jak Ty, faktycznie dokonująca "orania gruntów kościelnych" musiałaby je dostrzec. Mam wrażenie, że ta analiza nie pojawiłaby się, gdybym się nie upomniał. Do tego nie rozumiem, czemu potrzebowałeś w sobotę, żebym nadrobił i to zameldował, zamiast po prostu mnie przepytać, gdy byłem? Wytłumacz, co było tak ważnego, żebym był na bieżąco. W tej edycji mam wrażenie, że obchodzisz się ze mną w sposób dziwny. Jeśli ja okazuję złą wolę, to moim zdaniem Ty też. Albo robisz to celowo, albo mamy zbyt rozbieżne charaktery, ale wtedy uważam, że wina leży po obu stronach, bo to, że wpierdalasz dziwne szpilki ludziom zauważyłem nie tylko ja, ale też Centrysta i Harrier. Tak, zapowiadałem to od soboty, zabrałem się za to właściwie wczoraj, ale nie miałem tyle czasu w pracy ile zakładałem. Po co miałbym się pokazywać? Przecież masz szczotę w dupie, naturalnym z Twojej strony jest atak retaliacyjny. Jeśli był dobry moment, żeby zrobić takie rzeczy z premedytacją, to w momencie gdy Grubol chciał iść na Ciebie z Maximusem. Jeśli nie jestem z nimi w mafii, to myślisz, że bym Cię nie przepchnął z pomocą? Sytuacja idealna. Tymczasem ja czytałem, czekałem, zastanawiałem się. Nie podobasz mi się, ale nie podobasz mi się charakterologicznie. Nie uważam, żeby to była wystarczająca podstawa, żeby kłaść na szali grę i wchodzić z Tobą w taki konflikt jak z Glonem, ale mam wrażenie, że zbliżamy się do tego punktu. No z tym czasem, to absolutnie kupuję, sam mam z tym problemy. Natomiast czemu Ty chciałeś robić na mnie długie analizy, zamiast ze mną gadać tu i teraz? To mi się nie podoba, że ja to czytałem jako podchody. Właśnie bez ataku, bo bałeś się ataku odwetowego. I to nawet nie musi być mafijne, ja też się 2 razy zastanawiam, gdy atakuję grubszą rybę, żeby nazwać ją mafią. Ale fazę przygotowawczą przeprowadzam normalnie, pytam, drążę, po prostu jeśli nie jestem pewien, to nie wytaczam dział. U Ciebie zabrakło mi tej fazy wcześniejszej. Taki Grubol to wykonał, tylko potem od razu jebnął głosem i mi się to nie spodobało, dlatego na niego wsiadłem, nie dał mi okazji do obrony. Uważam też, że dla mafii najlepsze by było gdybym spadł głosami i atakiem niewinnych, ewentualnie z podczepką glonów, moim zdaniem nie mogłeś się na mnie podczepić wczoraj. Może bym spadł, gdybyś mnie dojeżdżał z Grubolem i Koniem, ale byłby przy Tobie wtedy smród po linczu na mnie.
I tak, ta analiza nie pojawiłaby się, gdybyś się nie upomniał. Po wczoraj miałem Cię za niewinnego, dzisiaj mnie znowu wkurwiasz, plus moim punktem zaczepienia jest nadal możliwa mafia na Olinku, a to by znaczyło według mnie bronienie Centrysty. I nie jestem zadowolony z tego, jak zmianę do Centrysty przeprowadził przede wszystkim Harrier, ale nad Tobą też się zastanawiam. Ale jak Cię wkurwiam, to po co ze mną gadasz? Jeśli jestem wkurwiający, ale nie mafijny, to chyba raczej powód do stwierdzenia, że jestem zjebany i olania mnie a nie przekrzykiwania się? Mogłeś napisać: sorry, obecnie jesteś dla mnie niewinny, więc szkoda mi czasu na analizowanie Ciebie. Ja mam wrażenie, że Ty czułeś potrzebę wrzucenia tego, żeby uniknąć zarzutu, że nic nie powstawało.Ja pierdolę, wyjebało zagnieżdżone cytaty, a zrobiliśmy piramidę z cytatów i kolorowaliśmy wewnątrz posta z nocy i część tego, co było na kolorowo z ostatniej odpowiedzi automatycznie wywala, co za gówno. Próbuję to poskładać. Na niebiesko moje, na czarno Twoje, na zielono znów moje:
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:54:18 GMT 1
zabraniam linczować Niedźwiedzia
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:55:18 GMT 1
POCIĄGNE PANA DO ODPOWIEDZIALNOŚĆI PANIE LEPPER JEŚLI PAN TO ZROBI NIE CZAS I NIE MIEJSCE NA TO
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 19:55:26 GMT 1
ZALECAM LINCZ NA NIEDŹWIEDZIU
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:55:59 GMT 1
NIE TERAZ JEŚLI MI UFASZ TO PÓŹNIEJ CI POWIEM ALE ZAUFAJ
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:56:10 GMT 1
zabraniam linczować Niedźwiedzia to jest wybór jak między dżumą a cholerą, co ci Niedźwiedź dał żeby go tera tak zdecydowanie bronić?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 19:56:17 GMT 1
Nie bądź durniem Lepper. Chcesz mnie linczować, to pomówmy o tym jutro, mieliśmy mieć 1v1?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 19:56:19 GMT 1
A GDZIE RESZTA MIASTA GDZIE GRUBOL?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:56:33 GMT 1
@papież ja odpiszę, ale po linczu ok
|
|