|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:02:52 GMT 1
Ogólnie to ten niedźwiedź też wpadł, napisał że będzie, skrobnął 3 posty na krzyż i elo Coraz bardziej zaczynam myślę, że niedźwiedź będzie w mafii ze Sleuthem.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:03:28 GMT 1
W ogóle jak można kopać dołki pod papieżem, który zrobił CC roli wczoraj?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 19:04:53 GMT 1
W ogóle jak można kopać dołki pod papieżem, który zrobił CC roli wczoraj? A to nie był żart?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 19:05:53 GMT 1
Przecież chyba sami zaczęliście z tego śmieszkować xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 19:06:13 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:06:13 GMT 1
W ogóle jak można kopać dołki pod papieżem, który zrobił CC roli wczoraj? Co? Nie kopię pod nim dołków, moje zdanie o nim fluktuuje. Ale gdzie Ty masz CC? nikt wczoraj nie claimował
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:06:27 GMT 1
W ogóle jak można kopać dołki pod papieżem, który zrobił CC roli wczoraj? A to nie był żart? Mógł nie być. Prędzej za żart bym uznała to co zrobił Harriet z claimem księdza. Pisałam wczoraj o tym że ten claim Laury mógł mieć na celu wybawienia prawdziwego księdza.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 19:06:40 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:06:40 GMT 1
4/4 Melanii niewinne jednak
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 19:07:50 GMT 1
A to nie był żart? Mógł nie być. Prędzej za żart bym uznała to co zrobił Harriet z claimem księdza. Pisałam wczoraj o tym że ten claim Laury mógł mieć na celu wybawienia prawdziwego księdza. Nie no, Papież by się tak nie podpalił z counter-claimem, szkoda się ujawniać.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:10:07 GMT 1
Mógł nie być. Prędzej za żart bym uznała to co zrobił Harriet z claimem księdza. Pisałam wczoraj o tym że ten claim Laury mógł mieć na celu wybawienia prawdziwego księdza. Nie no, Papież by się tak nie podpalił z counter-claimem, szkoda się ujawniać.Może tak może nie. Z pogrubionym się zgadzam w 100%.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:11:22 GMT 1
to jest prawdziwa zaślepiona lojalność
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 19:11:57 GMT 1
Mógł nie być. Prędzej za żart bym uznała to co zrobił Harriet z claimem księdza. Pisałam wczoraj o tym że ten claim Laury mógł mieć na celu wybawienia prawdziwego księdza. Nie no, Papież by się tak nie podpalił z counter-claimem, szkoda się ujawniać. Papież słynie z chłodnej głowy podczas counterclaimowania idę do Pandarii, będę po 23 jak jednak nie będę, to wszystko macie w postach, ten mój testament z d3 chyba się średnio zestarzał
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:13:21 GMT 1
A tak przy okazji taka gra Sleutha mi przypomina pozycjonowanie się pewnego mafiozy w poprzedniej edycji. Tamtem mafioza robił to samo, że pozycjonował się wśród mniej aktywnych i walił po grubszych rybach przygarniając tych co nie byli w szybko utworzonym core.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 19:14:00 GMT 1
W ogóle jak można kopać dołki pod papieżem, który zrobił CC roli wczoraj? De faq?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:15:33 GMT 1
Ale dlaczego znowu stosujesz wybiórcze stosowanie zasady czasu? Wszyscy inni mają mieć czas, i jak nie napiszą wnikliwego, przebojowego posta, to jest źle? Nie oczekuję, że ustosunkujesz się do każdego posta. Oczekuję, że będziesz w tym sprawiedliwy. Gówno warta analiza? Zadziwiająco konsekwentny jesteś w tym, że nawet nie chcesz rozważać tej ewentualności i jeszcze opisujesz ją w tak dyskryminujący sposób. Wcześniej propsowałeś za to Dodę. Jednocześnie wcześniej broniłeś Lewkonia: Żeby ostatecznie być osobą, która najwięcej zyskała na jego claimie. A przed claimem próbowałeś szukać innego kandydata. Jeśli moją kotwicą w tej rozgrywce jest Tytus, to uważam, że Twoją jest Doda, zgodzisz się? I uważam, że jesteś chamem. Zmęczenie pracą czy dedykacja mafii nie są usprawiedliwieniem dla takiego zachowania. Ale gdzie ja stosuję wybiórczość? Uczciwie komunikuję, kiedy będę, kiedy mnie nie będzie, kiedy tylko czytam albo walę jednozdaniówki. Nie każę Ci mieć wiecznie czasu i być cały czas pod grą, nie z tego robię zarzut. Zarzut robię z tego, że masz mnóstwo postów, a sporo jest niedopracowanych. Jakbyś mi napisał, że odpowiesz później, to bym to lepiej przyjął niż posta napisanego na kolanie. Krokietowi nie czynię zarzutów o brak przenikliwych postów. Grubolowi robiłem zarzut z moim zdaniem miałkiego i powierzchownego porządkowania miasta po d2, Tobie zarzut czynię z podchodów pode mnie oraz miałkich 2 analiz (glonowej oraz na mnie). Co do Centrysty, to uważam, że gra dobrze i mała szansa, że jest w mafii. Może jestem naiwny. Załóżmy, że tak. Dalej nie wierzę, że przy takiej a nie innej pozycji w tamtym momencie mafia by go ratowała. Uważam, że by go dojechali, żeby zrobić sobie alibi lub rozłożyli głosy, licząc, że ten immunitet, który był postulowany dla niego i Tygrysa zadziała, a oni nie wjebią się poprzez stanie grupą przy linczowanym niewinnym. Tak, broniłem Laury, tak, uważałem, że istnieje ryzyko, że jest niewinna i dodatkowo średnio ufałem Grubolowi, więc próbowałem przekierować lincz na Sleutha lub Tytusa. Guilty as charged, broniłem mafiozy. Co z tego wynika? Co wynika z tego, że jestem głównym beneficjentem claima? To jakiś zarzut? Jeśli jak to jaki i wobec kogo? Bo chyba bardziej ludzi, którzy poczytali mi moje reakcje na plus a nie samego mnie, prawda? Edit: nie rozumiem sformułowania, że ktoś jest moją kotwicą w grze. Jak to sparafrazujesz jakoś, wytłumaczysz, to się odniosę. PS. Tak, jestem chamem, ważne, że nie mafiozą. ogólnie, żeby być uczciwym, to muszę stwierdzić, że niedopracowanie postów nie jest imo argumentem na mafijność, wręcz przeciwnie, biorąc pod uwagę, że nad taką analizą to może w sumie kilka mózgów usiąść i wyłapać nieścisłości tak że jak już, to szukajmy manipulacji, nie niedopracowania ja ogólnie mam problem z zaufaniem ozdobie bez względu na to co piszę, bo tak jak mówiłem, po ostatniej edycji miałem wrażenie, że mógłbym w zasadzie rzucać monetą i pewnie lepiej by wyszło z wyborem, ale w tej edycji mam wrażenie, że jak wchodzi to jest bardziej bezkompromisowy? tak samo zresztą jak mam u ciebie - robi jakieś rzeczy, które mi się nie podobają, ale wymagają one zdecydowanie więcej cojones i zwracania na siebie uwagi, szczególnie wchodząc po mega udanej edycji wkurwia mnie że nie umie albo nie chce dostrzec mojej niewinności, te posty analizujące głosowanie też mi się nie podobały, co głośno mówiłem, ale jakby mi ktoś przystawił lufę do skroni na teraz, to bym powiedział, że obaj możecie być niewinni
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:15:56 GMT 1
to jest prawdziwa zaślepiona lojalność Na razie nie skupiam się na potencjalnych twistach. Za dużo mafii żyje.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:16:56 GMT 1
Nie no, Papież by się tak nie podpalił z counter-claimem, szkoda się ujawniać.Może tak może nie. Z pogrubionym się zgadzam w 100%. mam wrażenie, że jako Podsumowanie Reda-rolny był bardziej zesrany i jednak kitrałby się nieco mocniej w początkowej fazie gry xD chociaż przy takiej kreacji kusiłoby tak igrać z losem nawet mając rolę xD
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 19:17:00 GMT 1
A tak przy okazji taka gra Sleutha mi przypomina pozycjonowanie się pewnego mafiozy w poprzedniej edycji. Tamtem mafioza robił to samo, że pozycjonował się wśród mniej aktywnych i walił po grubszych rybach przygarniając tych co nie byli w szybko utworzonym core. No nie oszukujmy się, jak Sleuthound będzie niewinny, to ja mam sumienie czyste. Oczywiście jakby co, to podkreślam(!), że nie będę wierzgał i będę trzymał się tego co pisałem o kwestiach strategicznych.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 19:18:00 GMT 1
a tak btw to Antura wyjebane jajca
wyciągam do niego rękę a on opluwa
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 19:25:23 GMT 1
Ale dlaczego znowu stosujesz wybiórcze stosowanie zasady czasu? Wszyscy inni mają mieć czas, i jak nie napiszą wnikliwego, przebojowego posta, to jest źle? Nie oczekuję, że ustosunkujesz się do każdego posta. Oczekuję, że będziesz w tym sprawiedliwy. Gówno warta analiza? Zadziwiająco konsekwentny jesteś w tym, że nawet nie chcesz rozważać tej ewentualności i jeszcze opisujesz ją w tak dyskryminujący sposób. Wcześniej propsowałeś za to Dodę. Jednocześnie wcześniej broniłeś Lewkonia: Żeby ostatecznie być osobą, która najwięcej zyskała na jego claimie. A przed claimem próbowałeś szukać innego kandydata. Jeśli moją kotwicą w tej rozgrywce jest Tytus, to uważam, że Twoją jest Doda, zgodzisz się? I uważam, że jesteś chamem. Zmęczenie pracą czy dedykacja mafii nie są usprawiedliwieniem dla takiego zachowania. Ale gdzie ja stosuję wybiórczość? Uczciwie komunikuję, kiedy będę, kiedy mnie nie będzie, kiedy tylko czytam albo walę jednozdaniówki. Nie każę Ci mieć wiecznie czasu i być cały czas pod grą, nie z tego robię zarzut. Zarzut robię z tego, że masz mnóstwo postów, a sporo jest niedopracowanych. Jakbyś mi napisał, że odpowiesz później, to bym to lepiej przyjął niż posta napisanego na kolanie. Krokietowi nie czynię zarzutów o brak przenikliwych postów. Grubolowi robiłem zarzut z moim zdaniem miałkiego i powierzchownego porządkowania miasta po d2, Tobie zarzut czynię z podchodów pode mnie oraz miałkich 2 analiz (glonowej oraz na mnie). W ocenie innych. No właśnie, Ty uczciwie komunikujesz. Ale nie wszyscy tak robią, każdy z nas ma tutaj obowiązki i życie prywatne, ale to Ty jesteś pionierem w tłumaczeniach. Może taki masz styl. Ja takiego stylu przeważnie nie mam, chyba, że naprawdę mnie totalnie nie ma. Nie uważam, że moje posty są niedopracowane, natomiast uważam, że stosujesz do mnie swoją metrykę, a nie jesteśmy tacy sami i nie gramy tak samo. Moje wypowiedzi składają się w ciąg i przeważnie są bardziej spontaniczne. Twoje wypowiedzi są bardziej zwięzłe i skonkretyzowane w sposób pojedynczy. Każda tworzy inną myśl.
Znowu dyskredytujesz miałkimi analizami, jednocześnie będąc ślepy na fakt, że z glonowej powtarzasz wnioski po mnie, a analiza na Ciebie nie powinna być oceniana przez Ciebie. Ponadto zapominasz o fakcie, że nie została skończona właśnie przez to, że zacząłeś grać inaczej, a sam o nią poprosiłeś. Jakbym miał złą wolę, to bym ją skończył albo powiedział Ci, że możesz się wypchać, ale dostałeś to o co prosiłeś w dokładnie takim stanie, w jakim skończyłem.Co do Centrysty, to uważam, że gra dobrze i mała szansa, że jest w mafii. Może jestem naiwny. Załóżmy, że tak. Dalej nie wierzę, że przy takiej a nie innej pozycji w tamtym momencie mafia by go ratowała. Uważam, że by go dojechali, żeby zrobić sobie alibi lub rozłożyli głosy, licząc, że ten immunitet, który był postulowany dla niego i Tygrysa zadziała, a oni nie wjebią się poprzez stanie grupą przy linczowanym niewinnym. A ja uważam, że jak Pan Volv powiedział, nie należy zapominać o słabych startach. Tak samo słaby start był w 2 vs 2, tak samo słaby był jako Hayho i tak samo słaby był tutaj. Nie lubię strzelać w kumpli, ale wina Centrysty układa mi się pod teorię Olinkową. To nie musiało być ratowanie, ale obaj jesteśmy zdania, że tam jest co najmniej jeszcze jedna mafia. Natomiast totalnie ucinasz możliwość, że dwie pieczenie na jednym ogniu zostały tutaj usmażone.Tak, broniłem Laury, tak, uważałem, że istnieje ryzyko, że jest niewinna i dodatkowo średnio ufałem Grubolowi, więc próbowałem przekierować lincz na Sleutha lub Tytusa. Guilty as charged, broniłem mafiozy. Co z tego wynika? Co wynika z tego, że jestem głównym beneficjentem claima? To jakiś zarzut? Jeśli jak to jaki i wobec kogo? Bo chyba bardziej ludzi, którzy poczytali mi moje reakcje na plus a nie samego mnie, prawda? Co z tego wynika? Stawiasz się w roli arbitralnej, mimo, że broniłeś mafiozy. Ale jaki jest wniosek? Z pojedynczego faktu wynika niewiele, mi też się zdarzało bronić mafiozów. Aczkolwiek rzadko. Inną kwestią jest fakt - po co ten CC został zrobiony? Nie zgadzam się z Melanią, że był obliczony na ujawnienie się księdza. Na wszelki wypadek poprosiłem o brak CC od razu po tym jak Laura wyskoczyła. Natomiast na całej akcji zyskałeś ostatecznie Ty, a ja próbuję znaleźć związek przyczynowo-skutkowy. Na chuj ten claim? Biorąc pod uwagę Twój upór przy przeskoczeniu, była drobna szansa, że Laura się jeden dzień uratuje. Lepper też nie chciał tam iść. Zastanawiam się głośno, czy nie był obliczony na to, że ktoś z mafii zyska reakcją. Najwięcej zyskałeś Ty.Edit: nie rozumiem sformułowania, że ktoś jest moją kotwicą w grze. Jak to sparafrazujesz jakoś, wytłumaczysz, to się odniosę. Mam Centrystę i Dodę za potencjalne mafie. To nie jest akurat nowatorskie, bo wszyscy operujemy wśród tych samych nicków na ten moment z drobnymi różnicami. Ty w ogóle nie czytasz tego co piszę o Tytusie, nie zauważasz interakcji, wyłuszczyłem Ci to ze trzy strony temu, ale zaznaczasz, że ja tracę na jego winie. A ja uważam, że skoro broniłeś wcześniej LP i broniłeś Dody w momencie, gdy był pod nią największy ogień, to jest duża szansa, że winna Doda źle świadczy o Tobie. Winny Centrysta tym bardziej. Czy to jest nieracjonalne? Mam nadzieję, że rozumiesz.PS. Tak, jestem chamem, ważne, że nie mafiozą. Tego nie mogę kategorycznie stwierdzić. Mam nadzieję, że nie jesteś mafiozą. Ale nie mogę tego wykluczyć.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 19:26:31 GMT 1
A tak przy okazji taka gra Sleutha mi przypomina pozycjonowanie się pewnego mafiozy w poprzedniej edycji. Tamtem mafioza robił to samo, że pozycjonował się wśród mniej aktywnych i walił po grubszych rybach przygarniając tych co nie byli w szybko utworzonym core. No nie oszukujmy się, jak Sleuthound będzie niewinny, to ja mam sumienie czyste. Oczywiście jakby co, to podkreślam(!), że nie będę wierzgał i będę trzymał się tego co pisałem o kwestiach strategicznych. Mi trudno jest uwierzyć w niewinność Sleuthonda w tym momencie. Nadal uważam że ma sporą szansę na mafię. Największy problem mam że trochę te twoje kwestie strategicznie (jako niewinny) zabierają ten możliwy błąd który może być wykorzystany na innego podejrzanego jeśli byś miał położyć głowę pod topór.
|
|