|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 20:27:42 GMT 1
Ej, Lepper, Krokiet, powiecie mi czemu Niedźwiedź winny według Was? Bo pytałem wczoraj bodajże i odpowiedział mi Sleuthhound i ktoś jeszcze, ale średnio mnie to przekonało. Oświecicie mnie? Mam trudności w przeczytaniu go.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 20:28:16 GMT 1
Papież spada z tier1 Melania zobacz jak kolejny raz ten sam mafiozo Cię zmanipulował Weźcie się kurwa w garść bo nie wiem ile mi życia zostało Największy problem był taki, że miałam Sleutha w potencjalnej mafii. Poleciały dwie osoby w mojej listy i tylko 1 mafia. Dodę bym zamieniła miejscami z niedźwiedziem i mafia u mnie potencjalnie wygląda tak Maximus/Niedźwiedź pewnie gdzieś Grubol jako ten twist, Ozdoba może też jako twist i nadal znak zapytania przy Tytusie.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:28:22 GMT 1
no grubol ogólnie wallpost spoko, ale ja nie jestem ciągle do Papaja przekonany po tych ostatnich dniach wejdę w te posty które wrzuciłeś i je poczytam, tyle mogę na razie obiecać co do krokieta się zgadzam, doda jest turbo poprawna całą grę i tylko tyle poza tym uniewinniasz Papaja i Maximusa, a mi się z jakiegoś powodu oni EWENTUALNIE dodawali w mafii muszę do tego wrócić i sprawdzić dlaczego bo teraz kurwa nie pamiętam No jeśli Ozdoba i Maximus w mafii, to ja zrąbałem. Włożyłem w analizowanie tej rozgrywki w chuj czasu i kurczę ciężko mi ich wstawić przed Krokietem i Papieżem, choćby i z racji tego jak się do mnie ustosunkowywali w tej edycji. Jeszcze jutro na pewno podziałam w kwestii czytania i dam znać.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:29:01 GMT 1
BO GO ZŁAPAŁEM NA MAFIJNYM WEJŚCIU W D1 I SIĘ POSYPAŁ + GLONUJE OD TEGO MOMENTU I GRAŁEM JUŻ Z NIM KIEDYŚ JAKO MAFIOZO CO TUTAJ LINKOWAŁEM I BYŁO TAK SAMO CZY JEST NIEWINNY? MOŻLIWE ALE TRZEBA GO SPRAWDZIĆ TAK CZY SIAK ZARAZ PO GRUBOLU SZANSE NA WINE DAJE 70/30
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 20:30:19 GMT 1
Z Grubolem na pewno zgodzę się w jednym w zupełności. Daje 200% w tej grze niezależnie po której stronie jest.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 20:30:23 GMT 1
Moje odpowiedzi na zielono. Proszę Grubol Harrier Du Bois oraz Oświecony Centrysta i Melania Trump o komentarz. Jeśli mi napiszecie jednogłośnie, że pierdolę głupoty i kłóci się 2 niewinnych, to odpuszczę, ale ja mam wrażenie, jakbym gadał z mafiozą. Ja pierdolę, wyjebało zagnieżdżone cytaty, a zrobiliśmy piramidę z cytatów i kolorowaliśmy wewnątrz posta z nocy i część tego, co było na kolorowo z ostatniej odpowiedzi automatycznie wywala, co za gówno. Próbuję to poskładać. Na niebiesko moje, na czarno Twoje, na zielono znów moje:
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 20:31:30 GMT 1
kurwa co tu sie dzieje xd
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 20:32:08 GMT 1
no grubol ogólnie wallpost spoko, ale ja nie jestem ciągle do Papaja przekonany po tych ostatnich dniach wejdę w te posty które wrzuciłeś i je poczytam, tyle mogę na razie obiecać co do krokieta się zgadzam, doda jest turbo poprawna całą grę i tylko tyle poza tym uniewinniasz Papaja i Maximusa, a mi się z jakiegoś powodu oni EWENTUALNIE dodawali w mafii muszę do tego wrócić i sprawdzić dlaczego bo teraz kurwa nie pamiętam Tobie serio nie jest wstyd w ogóle to czytać? Czy nie potrafisz złapać emocji miasta ze to jebany oszust? xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:32:18 GMT 1
MAMY NIEWINNE CORE: LEPPER, DU BOIS, LUCI, MELANIA TRUMP CHOCIAŻ DO NIEJ NIE JESTEM PRZEKONANY ZOSTAJE: OZDOBA, DODA, GRUBOL, MAXIMUS, PAPIEŻ, NIEDŹWIEDŹ, TYTUS, CENTRYSTA
50% Z TEJ GRUPY TO MAFIOZI ROBI TO NA WAS WRAŻENIE?
I NIECH TO DA UNIEWINNIONYM PRZEZE MNIE DO MYŚLENIA BO CO DRUGA OSOBA BĘDZIE WAS TERAZ ROBIŁA W HUJA I TWORZYŁA MĘTLIK W GŁOWIE A TAKICH 4 MAFIOZÓW OJ POTRAFI NAMIESZAĆ PRAWDOPODOBNIE PRZEGRALIŚMY ALE JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA PÓKI GRUBOL W MAFII
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 17, 2023 20:32:59 GMT 1
DODA – No poczytałem sobię kolegę. To gracz „małpa”, który grywał z nami już nie raz w przeszłości. Jak porównamy go sobie z Shakeomatem Biedronki, to wypada blado. Ale to nie jest wystarczająca analiza. Jako Shakeomat mógł po prostu mieć więcej czasu, wkręcić się w rozgrywkę i tak dalej. Cofnąłem się więc do gierek z dalszej przeszłości, konkretnie trzech na tym forum: 1. Paweł Kozioł -> niewinny 2. David Jarolim -> niewinny 3. Charles Leclerc -> mafia We wszystkich trzech edycjach zagrał „z doskoku”, mniej pisał i myślę, że to dobre materiały porównawcze tego jak ten gracz myśli i się zachowuje w obu frakcjach. 1. Jako Paweł Kozioł i jak David Jarolim ten gracz gra bardzo „do rzeczy”. Krótkie, kąśliwe komentarze. Cięte riposty. Nie marnuje słów. Trochę miastowej bezczelności. 2. Jako mafioza Charles Leclerc jest grzeczniejszy, więcej merytorycznie analizuje, daje tak zwany „effort”. O wiele mniej tych kąśliwych komentarzy wykonuje, o wiele mniej takiej fajnej błyskotliwości w postach. I moim zdaniem tu jest wyraźna tendencja mafijnej gry dla zawodnika Doda. No jest sobie w temacie, rzuci przemyśleniami, doda trochę tego „effortu”, który generalnie prezentuje się okej, nie pisze. Ale gra głównie na egzystowanie w temacie, a brakuje tej kąśliwości, brakuje bezczelności. Gracz „małpa” jako niewinny potrafi nie raz nie dwa w edycji dać spostrzeżenia w punkt, trochę tak jak gracz „Lewkoń”, gdy jest niewinny, że masz takie „ale teraz celnie dowalił”. A tutaj mamy taką stałą, nudną, niczym się niewyróżniającą gierkę.
Masz dobre tutaj wnioski, bo ciężko było mi wejść w tę edycję, więc tutaj się nie będę kłócił, że różnica w porównaniu z SB może i jest. Możesz sobie jednak zobaczyć, że przez pierwsze trzy dni wieczorem gdy działo się najwięcej nie było mnie w temacie, nie mogłem wtedy grać, nie planowałem tego przed edycją, miał mi wypaść tylko jeden wieczór. Ciężko mi było wejść w temat gdy najpierw miałem ~25 stron do nadrobienia z poprzedniego wieczora, potem jakaś pobieżna analiza i dopiero podstawy żeby się o czymkolwiek wypowiedzieć. Nie miałem jak zagrać "swojego" czyli tych krótkich wymian słownych, które wspomniałeś. Starałem się skupić na tych spostrzeżeniach, które gdzieś wyłapywałem w przestrzeni nadrabiania tematu, pewnie dlatego to tak nienaturalnie wychodziło.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:33:10 GMT 1
Tobie serio nie jest wstyd w ogóle to czytać? Czy nie potrafisz złapać emocji miasta ze to jebany oszust? xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo No z tego właśnie względu nie potrafię zaufać Krokietowi i Papieżowi w tej edycji. Bo to dla mnie niepojęte jak oni mnie w tej edycji traktują.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:33:18 GMT 1
Moje odpowiedzi na zielono. Proszę Grubol Harrier Du Bois oraz Oświecony Centrysta i Melania Trump o komentarz. Jeśli mi napiszecie jednogłośnie, że pierdolę głupoty i kłóci się 2 niewinnych, to odpuszczę, ale ja mam wrażenie, jakbym gadał z mafiozą. Ja pierdolę, wyjebało zagnieżdżone cytaty, a zrobiliśmy piramidę z cytatów i kolorowaliśmy wewnątrz posta z nocy i część tego, co było na kolorowo z ostatniej odpowiedzi automatycznie wywala, co za gówno. Próbuję to poskładać. Na niebiesko moje, na czarno Twoje, na zielono znów moje: SUGEROWANIE ŻE KTOŚ TO BĘDZIE CZYTAŁ ALE JEST JEDEN PLUS! NIE UWIERZE ŻE MAFIA TWORZY TAKIE WYSRYWY NA SIEBIE PAPIEŻ I OZDOBA SIĘ ANTAGONIZUJĄ JEDEN W MAFII = DRUGI NIEWINNY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:35:15 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:35:15 GMT 1
Tobie serio nie jest wstyd w ogóle to czytać? Czy nie potrafisz złapać emocji miasta ze to jebany oszust? xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo Czy Ty widziałeś jak ja go wczoraj przyłapałem na przekładaniu swojego autorytetu nad dobro miasta? Każdy kto uważa, że to naturalne zachowanie mojego mentora Volverina jest w mafii I chuj
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:35:29 GMT 1
xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo No z tego właśnie względu nie potrafię zaufać Krokietowi i Papieżowi w tej edycji. Bo to dla mnie niepojęte jak oni mnie w tej edycji traktują.
I to MOŻE doprowadzić do tego, że edycja imploduje, jeśli oni niewinni i się po prostu pozabijamy między sobą. Ryzyko niestety jest. Ale no serio, próbowałem od wielu stron to ugryźć i nie jestem w stanie ich uniewinnić.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:37:28 GMT 1
xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo Czy Ty widziałeś jak ja go wczoraj przyłapałem na przekładaniu swojego autorytetu nad dobro miasta? Każdy kto uważa, że to naturalne zachowanie mojego mentora Volverina jest w mafii I chuj JEŚLI jesteś niewinny, traktowałeś mnie w tej edycji bardzo nieufnie i cynicznie, będziesz się po gierce mi tłumaczył.
Olewasz tak wiele wskazówek, że gram tę edycję na POTĘŻNYM efforcie, że nie potrafię się dopatrzeć w Tobie dobrej woli. Przykro mi.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:38:43 GMT 1
SUGEROWANIE ŻE KTOŚ TO BĘDZIE CZYTAŁ ALE JEST JEDEN PLUS! NIE UWIERZE ŻE MAFIA TWORZY TAKIE WYSRYWY NA SIEBIE PAPIEŻ I OZDOBA SIĘ ANTAGONIZUJĄ JEDEN W MAFII = DRUGI NIEWINNY Tak, też tak sądzę.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:40:53 GMT 1
Papież spada z tier1 Melania zobacz jak kolejny raz ten sam mafiozo Cię zmanipulował Weźcie się kurwa w garść bo nie wiem ile mi życia zostało Największy problem był taki, że miałam Sleutha w potencjalnej mafii. Poleciały dwie osoby w mojej listy i tylko 1 mafia. Dodę bym zamieniła miejscami z niedźwiedziem i mafia u mnie potencjalnie wygląda tak Maximus/Niedźwiedź pewnie gdzieś Grubol jako ten twist, Ozdoba może też jako twist i nadal znak zapytania przy Tytusie. A pójdziesz w Krokieta i Papieża jeśli polecę niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:42:03 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 20:42:03 GMT 1
Największy problem był taki, że miałam Sleutha w potencjalnej mafii. Poleciały dwie osoby w mojej listy i tylko 1 mafia. Dodę bym zamieniła miejscami z niedźwiedziem i mafia u mnie potencjalnie wygląda tak Maximus/Niedźwiedź pewnie gdzieś Grubol jako ten twist, Ozdoba może też jako twist i nadal znak zapytania przy Tytusie. A pójdziesz w Krokieta i Papieża jeśli polecę niewinny? Za dużo znaków zapytania mi teraz dajecie wszyscy tym skakaniem do gardeł.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:42:12 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:42:12 GMT 1
Największy problem był taki, że miałam Sleutha w potencjalnej mafii. Poleciały dwie osoby w mojej listy i tylko 1 mafia. Dodę bym zamieniła miejscami z niedźwiedziem i mafia u mnie potencjalnie wygląda tak Maximus/Niedźwiedź pewnie gdzieś Grubol jako ten twist, Ozdoba może też jako twist i nadal znak zapytania przy Tytusie. A pójdziesz w Krokieta i Papieża jeśli polecę niewinny? Absolutnie się zgadzam. Jeżeli Grubol niewinny mogę padać minutę po nim
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 20:42:52 GMT 1
Panowie, spokojnie, tylko bez paniki.
|
|