|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:42:53 GMT 1
MELANIA TO JEST PROSTE PYTANIE GRUBOL NIEWINNY CO ROBIMY W MAFII JESTEŚ?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 20:43:02 GMT 1
xD no dla ciebie to jest oczywiste bo ciebie wpierdala w kolejkę a ja się zastanawiam bo mimo wszystko to co zagrał przez te dwa dni: - złapanie miasta za mordę - zlinczowanie mafiozy - potem tak samo prowadząc miasto za mordę, zlinczowanie miastowego no nie wiem, mi by chyba serce siadło jakbym w mafii miał odjebać taki numer wierzysz, że Volv po poprzednich edycjach byłby w stanie taki progress zaliczyć? chłop siedział na cmentarzu jako MG, nie grał i nie ćwiczył swoich skillsów na żywo Czy Ty widziałeś jak ja go wczoraj przyłapałem na przekładaniu swojego autorytetu nad dobro miasta? Każdy kto uważa, że to naturalne zachowanie mojego mentora Volverina jest w mafii I chuj no dobra ale kurwa nie o to chodzi gościu mi się to też w chuj nie podobało ale pytanie nie brzmi, "czy Grubol ładnie się zachował", tylko "czy grubol jest w mafiii", czego ty nie potrafisz zrozumieć a to jeszcze jak próbujesz mnie tłamsić za przeciwne zdanie utwierdza mnie w przekonaniu, że może mieć rację
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:44:11 GMT 1
MIASTO NIECH SIĘ SZYKUJE ŻE TERAZ CO LINCZ TO CLAIM
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:44:39 GMT 1
NIE UFAJCIE MAFIOZOM
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:44:46 GMT 1
A pójdziesz w Krokieta i Papieża jeśli polecę niewinny? Absolutnie się zgadzam. Jeżeli Grubol niewinny mogę padać minutę po nim Fantastycznie. Jesteśmy umówieni
Może jeszcze jutro zmienię zdanie i wskażę kogoś innego przed śmiercią, Ozdobę i Maximusa muszę przemyśleć. Ale serio, w serduszku sobie przemyśl, jesteś jednak niewinny (w myślach, nie musisz nic pisać) scenariusz, że miałeś kolegę Grubola-Volva niewinnego w temacie i traktowałeś go tak jak traktowałeś w tej edycji. Z nieufnością, z cynizmem, z kwestionowaniem tak wielu moich ruchów. I wtedy może zrozumiesz dlaczego mam cię za mafię.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 20:45:10 GMT 1
Po mojemu to jutro ani Krokiet, ani Grubol, ale z pewnością dwaj panowie są nie do obgadania. ED: *do obgadania
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:45:40 GMT 1
NIE NO LUCI TO JEST KWESTIA HONORU
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:45:49 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:45:49 GMT 1
To jesteś w mafii albo do niczego. Nigdy Volverin nie był tak cyniczny. To słowo go w tej edycji definiuje. Czy ja Cię przekonuje Czy yo było zachowanie ładne czy brzydkie? Było przede wszystkim ANTYNATURALNE dla tego gracza. Z reszta nie tylko to.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 20:46:01 GMT 1
Czy Ty widziałeś jak ja go wczoraj przyłapałem na przekładaniu swojego autorytetu nad dobro miasta? Każdy kto uważa, że to naturalne zachowanie mojego mentora Volverina jest w mafii I chuj no dobra ale kurwa nie o to chodzi gościu mi się to też w chuj nie podobało ale pytanie nie brzmi, "czy Grubol ładnie się zachował", tylko "czy grubol jest w mafiii", czego ty nie potrafisz zrozumieć a to jeszcze jak próbujesz mnie tłamsić za przeciwne zdanie utwierdza mnie w przekonaniu, że może mieć rację Wobec mnie racji na pewno nie ma. I nie wierzę, że niewinny Grubol vel Volv by jebnął we mnie głosem w d2, tłumaczył to tym, że nie wierzył, że padnę i że nie chciał brać odpowiedzialności oraz chciał gadać z Thane językiem patologii i szaleństwa. Każdy, ale nie Volv. A jak sobie porównasz "oddawanie steru" oraz to branie za mordę wczoraj i dziś, to już w ogóle raczej nie powinieneś uwierzyć, że tu nie ma żadnej chorej agendy.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 17, 2023 20:46:11 GMT 1
Dodatkowym i ważnym argumentem za jego winą jest to, że Sleuthound spektakularnie się zesrał w swojej akcji wajchowej, gdy okazało się, że jest realna szansa na to, że zrobimy wajchę na Papieża: mafiacorner.boards.net/post/75916/thread -> Thane proponuje Papieża. Ja za chwilę podbijam ten pomysł mafiacorner.boards.net/post/75924/thread -> Sleuthound gasi ten pomysł. Skoro Sleuthound był winny -> Dlaczego nie pchał wajchy na niewinnego Papieża? Nie ma na to odpowiedzi. No chyba, że Papież jest w mafii. Rozumiem, że pisałeś to jeszcze przed linczem i nie znałeś przynależności Sloutha, zakładałeś, że jest winny. Dlaczego więc uważasz, że Slouth wydygał się wajchy na mafiozie Papieżu, a nie bierzesz pod uwagę wcześniejszej sytuacji gdzie Slouth krzyczał, żeby zlinczować Krokieta? Miałeś ponoć wrażenie, że cała ekipa jest razem w mafii. Teraz ta sytuacja i tak nie ma znaczenia, ale imo tutaj dobierałeś sobie sytuacje pod teze.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:46:34 GMT 1
Po mojemu to jutro ani Krokiet, ani Grubol, ale z pewnością dwaj panowie są nie do obgadania. ED: *do obgadania Nie ma czasu na opcje postronne. Fajnie by było jakby miasto (Lepper,Trump,Harrier) walnęło w Krokieta pierwszego, ALE ZAZNACZAM, że waszą decyzję o zlinczowaniu mnie pierwszego przyjmę na spokojnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:47:22 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:47:22 GMT 1
Gdyby był w mafii wiedziałby ze przegrał miastu grę solo
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 20:47:24 GMT 1
no dobra ale kurwa nie o to chodzi gościu mi się to też w chuj nie podobało ale pytanie nie brzmi, "czy Grubol ładnie się zachował", tylko "czy grubol jest w mafiii", czego ty nie potrafisz zrozumieć a to jeszcze jak próbujesz mnie tłamsić za przeciwne zdanie utwierdza mnie w przekonaniu, że może mieć rację Wobec mnie racji na pewno nie ma. I nie wierzę, że niewinny Grubol vel Volv by jebnął we mnie głosem w d2, tłumaczył to tym, że nie wierzył, że padnę i że nie chciał brać odpowiedzialności oraz chciał gadać z Thane językiem patologii i szaleństwa. Każdy, ale nie Volv. A jak sobie porównasz "oddawanie steru" oraz to branie za mordę wczoraj i dziś, to już w ogóle raczej nie powinieneś uwierzyć, że tu nie ma żadnej chorej agendy. kurwa zapomniałem o tym głosie, fakt, to jest z perspektywy czasu okoliczność obciążająca dla grubola, mimo że pisałem że raczej nieznaczący był
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:47:29 GMT 1
To jesteś w mafii albo do niczego. Nigdy Volverin nie był tak cyniczny. To słowo go w tej edycji definiuje. Czy ja Cię przekonuje Czy yo było zachowanie ładne czy brzydkie? Było przede wszystkim ANTYNATURALNE dla tego gracza. Z reszta nie tylko to. Okej, czyli jednak w mafii jesteś. Przynajmniej tu się nie myliłem. Więc cierpliwie poczekam na rozwój wydarzeń i pokminię czy jednak nie Ozdoba/Maximus gdzieś później.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:47:41 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:47:41 GMT 1
A on wyjebal z przygotowanym postem na pół strony doskonale świadomy tego co się wydarzy
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 20:49:07 GMT 1
Na razie próbuję zachować spokój i na chłodno przemyśleć sytuację miasta w tym momencie. Obstawiam, że dzisiejszy mord to będzie szukanie księdza bo żremy się między sobą dostatecznie, ale mimo wszystko coś nam mord może powiedzieć jeszcze.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:49:19 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 20:49:19 GMT 1
Gdyby był w mafii wiedziałby ze przegrał miastu grę solo Gdyby był w mieście On by was kutwa wszystkich przepraszał Zwątpiłby w swój odczyt A on próbuje brać was za ryj jak bandę kundli
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:50:27 GMT 1
KROKIET PUNKTUJE BARDZO MOCNY POST
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:50:44 GMT 1
Gdyby był w mafii wiedziałby ze przegrał miastu grę solo Gdyby był w mieście On by was kutwa wszystkich przepraszał Zwątpiłby w swój odczyt A on próbuje brać was za ryj jak bandę kundli Zwątpiłbym w swój odczyt, bo na mnie krzyczysz? A w edycji już przepraszałem.
A z tym ryjem za bandę kundli to nie wiem o co chodzi. Krokiet, uspokój się, to tylko gra.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 20:51:46 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 17, 2023 20:51:46 GMT 1
Ale czego ode mnie oczekujesz Grubol? Jasnej deklaracji że pójdę za twoimi typami na ślepo? Że nagle pójdę w takim momencie przeciwko Papieżowi i Krokietowi bez zastanowienia się?
|
|