Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:31:11 GMT 1
Aczkolwiek to jak Grubol nie chciał bić Tytusa i opowiadał, że to 50-50 sugeruje, że Tytus mafia.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:31:27 GMT 1
jesteś bratem? wymieniłem przed chwilą w jak wielu rzeczach się nie myliłem, jak bardzo ułożyłem miastu tą grę. zaufasz mi? Jemu wczoraj zaufałeś. A jego bratem nie jesteś. gościu a nie możesz zagrać syna marnotrawnego i uznać, że ktoś się wpierdala między wódkę a zakąskę? jak mam rozwiązać konflikt między moimi dwoma niewinnymi, idziecie na wyniszczenie, widziałem to na sobie już, nie pozwolę na to czyli zdradziłeś. Dobrze.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:32:24 GMT 1
To Ozdoba, jaka jest twoja mafia jeśli Krokiet niewinny, powtórz proszę, bo mi się w tym zalewie postów szukać nie chce xD Papież, Doda, Tytus i?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:32:28 GMT 1
Aczkolwiek to jak Grubol nie chciał bić Tytusa i opowiadał, że to 50-50 sugeruje, że Tytus mafia. ja z kolei chłopa od 2 dni próbowałem przepytać o niedźwiedzia, ale miał odpisać po pracy a potem przestał współpracować bo rozkminił, że mam go za mafie. Więc nie wiem czy bardziej tytus czy niedźwiedź. Ale to nie jest tak ważne.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:32:43 GMT 1
ozdoba/Lepper/luci/Grubol/Centrysta - miasto (Centrysta na bazie pewności Grubola) Harrier - prawdopodobnie też miasto, zależy od jego nadchodzących postów
Krokiet/Papież/Tytus/Niedźwiedź/Doda - pozostali, siedzą tu 4 mafie
Możemy popełnić 2 błędy. Mamy zagwarantowaną wygraną. Wystarczy tylko nie uderzać w górną połowę, czyli innymi słowy zostawić Grubola w spokoju.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:33:05 GMT 1
Ja bym się czuł najpewniej, jakbyśmy najpierw sprawdzili Krokieta
Jak winny to można wtedy rozejrzeć się w reszcie odczytów Grubola, spojrzeć na Papieża, Dodę
Jeżeli padnie zielony, no to w złym świetle to stawia Grubola, który z drugiej strony dał mimo wszystko mega z wątroby w tym poście, i dziwne że taki krokiet tego nie zauważa tylko z góry zakłada złą wolę
______
Jeszcze jedna rzecz o której myślę, a którą WSZYSCY OBECNIE MAJĄ W DUPIE PRZEZ TEN SAJGON
to to że w linczu poleciała Melania, która dość mocno przez sporą część gry chciała iść w Maximusa
zapraszam do dyskusji też na ten temat
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:33:35 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:33:35 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni Luci chyba też Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois to jest wygrywająca kolejka THIS IS THE WAY GRUBOL
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:33:55 GMT 1
Harrier jest na dole górnej połowy, bo nie ma go teraz w temacie, a cała pozostała piątka miastowo zareagowała na wydarzenia polinczowe.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:34:03 GMT 1
idę się wysrać
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:34:39 GMT 1
Aczkolwiek to jak Grubol nie chciał bić Tytusa i opowiadał, że to 50-50 sugeruje, że Tytus mafia. ja z kolei chłopa od 2 dni próbowałem przepytać o niedźwiedzia, ale miał odpisać po pracy a potem przestał współpracować bo rozkminił, że mam go za mafie. Więc nie wiem czy bardziej tytus czy niedźwiedź. Ale to nie jest tak ważne. Niedźwiedź ma za bardzo wyjebane + wydaje mi się, że jednak Grubol by tego Niedźwiedzia uniewinnił, gdy go o to uniewinnienie cisnąłem, skorzystałby z okazji, żeby kolegę z mafii moimi rękami oczyścić.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:34:48 GMT 1
Ja bym się czuł najpewniej, jakbyśmy najpierw sprawdzili Krokieta Jak winny to można wtedy rozejrzeć się w reszcie odczytów Grubola, spojrzeć na Papieża, Dodę Jeżeli padnie zielony, no to w złym świetle to stawia Grubola, który z drugiej strony dał mimo wszystko mega z wątroby w tym poście, i dziwne że taki krokiet tego nie zauważa tylko z góry zakłada złą wolę ______ Jeszcze jedna rzecz o której myślę, a którą WSZYSCY OBECNIE MAJĄ W DUPIE PRZEZ TEN SAJGON to to że w linczu poleciała Melania, która dość mocno przez sporą część gry chciała iść w Maximusa zapraszam do dyskusji też na ten temat Ja nawet przy zielonym krokiecie przejechałbym się po pozostałych.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:34:53 GMT 1
ozdoba/Lepper/luci/Grubol/Centrysta - miasto (Centrysta na bazie pewności Grubola) Harrier - prawdopodobnie też miasto, zależy od jego nadchodzących postów Krokiet/Papież/Tytus/Niedźwiedź/Doda - pozostali, siedzą tu 4 mafie Możemy popełnić 2 błędy. Mamy zagwarantowaną wygraną. Wystarczy tylko nie uderzać w górną połowę, czyli innymi słowy zostawić Grubola w spokoju. NIE NO CHYBA PRZEZ PRZYPADEK WROTKI ODPIĄŁEŚ MOŻE JAKO MAFIA MACIE ALE MIASTO MA 20% NA ZWYCIĘSTWO
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:35:24 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:35:24 GMT 1
gościu a nie możesz zagrać syna marnotrawnego i uznać, że ktoś się wpierdala między wódkę a zakąskę? jak mam rozwiązać konflikt między moimi dwoma niewinnymi, idziecie na wyniszczenie, widziałem to na sobie już, nie pozwolę na to czyli zdradziłeś. Dobrze. ufasz mi? czasami są odcienie szarości
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:35:34 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni Luci chyba też Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois to jest wygrywająca kolejka THIS IS THE WAY GRUBOL Właściwie czemu niedźwiedź niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:35:34 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:35:34 GMT 1
Aczkolwiek to jak Grubol nie chciał bić Tytusa i opowiadał, że to 50-50 sugeruje, że Tytus mafia. Tytusa z kolei pod lincz pcha sukcesywnie ozdoba
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:35:51 GMT 1
Proponuję to zrobić na post Grubola. Ja bym się czuł najpewniej, jakbyśmy najpierw sprawdzili Krokieta Jak winny to można wtedy rozejrzeć się w reszcie odczytów Grubola, spojrzeć na Papieża, Dodę Jeżeli padnie zielony, no to w złym świetle to stawia Grubola, który z drugiej strony dał mimo wszystko mega z wątroby w tym poście, i dziwne że taki krokiet tego nie zauważa tylko z góry zakłada złą wolę ______ Jeszcze jedna rzecz o której myślę, a którą WSZYSCY OBECNIE MAJĄ W DUPIE PRZEZ TEN SAJGON to to że w linczu poleciała Melania, która dość mocno przez sporą część gry chciała iść w Maximusa zapraszam do dyskusji też na ten temat Ja nawet przy zielonym krokiecie przejechałbym się po pozostałych. To jest już sranie miastu do ryja.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:36:15 GMT 1
ozdoba/Lepper/luci/Grubol/Centrysta - miasto (Centrysta na bazie pewności Grubola) Harrier - prawdopodobnie też miasto, zależy od jego nadchodzących postów Krokiet/Papież/Tytus/Niedźwiedź/Doda - pozostali, siedzą tu 4 mafie Możemy popełnić 2 błędy. Mamy zagwarantowaną wygraną. Wystarczy tylko nie uderzać w górną połowę, czyli innymi słowy zostawić Grubola w spokoju. NIE NO CHYBA PRZEZ PRZYPADEK WROTKI ODPIĄŁEŚ MOŻE JAKO MAFIA MACIE ALE MIASTO MA 20% NA ZWYCIĘSTWO 4/5 mafii w dolnej połowie, miejsce na 2 błędy. To 100%. O ile Grubol zostanie zostawiony w spokoju, do czego nawołuję.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:36:33 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:36:33 GMT 1
Właściwie czemu niedźwiedź niewinny? habemus papam chyba że jestem debilem
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:37:00 GMT 1
KOŃ A JAK PADA WINNY GRUBOL TO CO WTEDY ROBISZ?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:37:40 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni Luci chyba też Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois to jest wygrywająca kolejka THIS IS THE WAY GRUBOL No trzy pierwsze spoko. A potem zobaczymy. Ja tam stawiam na Krokieta dalej jednak, serio nie widzę mafijności Centrysty na tym etapie. Maximus mooooooże, ale podoba mi się jego aktywność teraz. Harrier zobaczymy co pogra jeszcze, ale też mocno wątpię.
|
|