|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 21:25:15 GMT 1
A co jeśli zlinczujemy Grubola, okaże się niewinny i polecimy w Krokieta, który również okaże się niewinny? Przecież Grubol może się mylić.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:25:16 GMT 1
Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. TY CHYBA NIE JESTEŚ W MIEŚCIE SKORO NIE ROZUMIESZ ŻE LINCZ NA GRUBOLU JEST NIEZBĘDNY I DA NAM NAJWIĘCEJ INFORMACJI RZUCIŁEŚ KSYWY PAPIEŻ -> DODA KIEDY DODA GRA DZISIAJ BDB GIERKĘ PAPIEŻ NIEWINNY DODA NIEWINNA CO WTEDY? KROKIET?XD JA WOLE ZLINCZOWAĆ GRUBOLA I MIEĆ KWESTIA KROKIETA ROZWIĄZANĄ Lepper, jakby co, to ja cię rozumiem, bo jeszcze się uczysz i możesz nie rozumieć, że moja gra jest naprawdę mega niewinna. Nie będę miał żalu.
Natomiast fajnie jakby się jeszcze Harrier Du Bois wypowiedział, bo mam wiarę, że wygrał z biasami. Jeśli on by wskazał Papieża i mnie uniewinnił, zaufałbyś mu?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:25:26 GMT 1
Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. TY CHYBA NIE JESTEŚ W MIEŚCIE SKORO NIE ROZUMIESZ ŻE LINCZ NA GRUBOLU JEST NIEZBĘDNY I DA NAM NAJWIĘCEJ INFORMACJI RZUCIŁEŚ KSYWY PAPIEŻ -> DODA KIEDY DODA GRA DZISIAJ BDB GIERKĘ PAPIEŻ NIEWINNY DODA NIEWINNA CO WTEDY? KROKIET?XD JA WOLE ZLINCZOWAĆ GRUBOLA I MIEĆ KWESTIA KROKIETA ROZWIĄZANĄ TY CHYBA NIE MASZ GŁOWY SKORO UWAŻASZ, ŻE DODA Z PAPIEŻEM MOGĄ BYĆ NIEWINNI OBUPÓLNIE LINCZ NA PEWNYM NIEWINNYM NIE JEST MI POTRZEBNY DO TEGO, ŻEBY IŚC JEGO DROGĄ ALE TRZEBA PATRZYĆ SWOIM UMYSŁEM I UMIEĆ STWIERDZIĆ, ŻE KROKIET TEŻ MOŻE BYĆ NIEWINNY
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:25:28 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY jesteś bratem? wymieniłem przed chwilą w jak wielu rzeczach się nie myliłem, jak bardzo ułożyłem miastu tą grę. zaufasz mi? Jemu wczoraj zaufałeś. A jego bratem nie jesteś. Mało tego. To ja najlepiej czytam Grubola w tej społęczności. Nikt kurwa inny. To ja ciągnąłem miasto na lincz na nim dwukrotnie, dwukrotnie miałem racje, dwukrotnie przez brak umiejętności pisania wam pięknych wallpostów z czerwonymi pogrubionymi literami na czcionce 20 tą walkę z nim przegrałem. Tej walki z nim nie przegram.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:25:29 GMT 1
Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. TY CHYBA NIE JESTEŚ W MIEŚCIE SKORO NIE ROZUMIESZ ŻE LINCZ NA GRUBOLU JEST NIEZBĘDNY I DA NAM NAJWIĘCEJ INFORMACJI RZUCIŁEŚ KSYWY PAPIEŻ -> DODA KIEDY DODA GRA DZISIAJ BDB GIERKĘ PAPIEŻ NIEWINNY DODA NIEWINNA CO WTEDY? KROKIET?XD JA WOLE ZLINCZOWAĆ GRUBOLA I MIEĆ KWESTIA KROKIETA ROZWIĄZANĄ Lepper, my mamy 2 możliwe pomyłki tylko w tej grze jeszcze, a ty chcesz po info linczować czego tyś się naćpał
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:25:35 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINEZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MIŻe co kurwa? Gdzie miałeś rację co do Niedźwiedzia? O co chodzi z tą winą Bańki? To już pewne? Nie no, linczujemy Grubola, Ozdobę i Tytusa. Ja głos na Grubolu już mam.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:26:12 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINE ZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MIjak?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:26:20 GMT 1
A co jeśli zlinczujemy Grubola, okaże się niewinny i polecimy w Krokieta, który również okaże się niewinny? Przecież Grubol może się mylić. Każdy może się mylić w sumie, a kogoś zlinczować trzeba.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:26:34 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY jesteś bratem? wymieniłem przed chwilą w jak wielu rzeczach się nie myliłem, jak bardzo ułożyłem miastu tą grę. zaufasz mi? Jemu wczoraj zaufałeś. A jego bratem nie jesteś. gościu a nie możesz zagrać syna marnotrawnego i uznać, że ktoś się wpierdala między wódkę a zakąskę? jak mam rozwiązać konflikt między moimi dwoma niewinnymi, idziecie na wyniszczenie, widziałem to na sobie już, nie pozwolę na to
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:27:10 GMT 1
A co jeśli zlinczujemy Grubola, okaże się niewinny i polecimy w Krokieta, który również okaże się niewinny? Przecież Grubol może się mylić. Każdy może się mylić w sumie, a kogoś zlinczować trzeba. Bawi mnie to filozoficzne stwierdzenie w centrum burzy argumentów.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:27:29 GMT 1
KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINE ZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MIjak? PRAWDZIWY PAPIEŻ SIEDZI W GAWRZE A NIE W WATYKANIE TEN WATYKAŃSKI TO POMIOT SZATANA
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:28:02 GMT 1
KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINEZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MIŻe co kurwa? Gdzie miałeś rację co do Niedźwiedzia? O co chodzi z tą winą Bańki? To już pewne? Nie no, linczujemy Grubola, Ozdobę i Tytusa. Ja głos na Grubolu już mam. Reguła trzech, Tytus pewnie mafia bo wymieniony na końcu.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:28:07 GMT 1
jesteś bratem? wymieniłem przed chwilą w jak wielu rzeczach się nie myliłem, jak bardzo ułożyłem miastu tą grę. zaufasz mi? Jemu wczoraj zaufałeś. A jego bratem nie jesteś. Mało tego. To ja najlepiej czytam Grubola w tej społęczności. Nikt kurwa inny. To ja ciągnąłem miasto na lincz na nim dwukrotnie, dwukrotnie miałem racje, dwukrotnie przez brak umiejętności pisania wam pięknych wallpostów z czerwonymi pogrubionymi literami na czcionce 20 tą walkę z nim przegrałem. Tej walki z nim nie przegram. Ja z Tobą nie walczę nawet Krokiet. Papież 100% niewinny? Pomyślmy razem. Podobają ci się jego reakcje?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 21:28:19 GMT 1
Nie, ale jeśli założymy scenariusz Grubol - niewinny + krokiet - niewinny to nie pójdziemy w ostatnim linczu trochę na ślepo już?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:28:48 GMT 1
KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINEZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MIŻe co kurwa? Gdzie miałeś rację co do Niedźwiedzia? O co chodzi z tą winą Bańki? To już pewne? Nie no, linczujemy Grubola, Ozdobę i Tytusa. Ja głos na Grubolu już mam. przed linczem, to, że tego nie widzisz tylko przesądza o Twojej winie. detektyw kurwa wielki. tak, uważam, że na winie Bańki chciałeś rozegrać kampanię przeciwko mnie. przygotowywałeś do tego grunt od dłuższego czasu. jeśli Ty w mafii, to Bańka w mafii.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:28:59 GMT 1
Nie, ale jeśli założymy scenariusz Grubol - niewinny + krokiet - niewinny to nie pójdziemy w ostatnim linczu trochę na ślepo już? Właśnie dlatego nie chcę linczować Grubola, bo mam go za niewinnego i nie muszę mieć tego pokazanego na zielono przez administratora tematu.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:29:25 GMT 1
Nie, ale jeśli założymy scenariusz Grubol - niewinny + krokiet - niewinny to nie pójdziemy w ostatnim linczu trochę na ślepo już? No tu już raczej trzeba mieć plan kilkudniowy. Ktoś z pewnych niewinnych musi decydować, czyli ostatni zielony zlinczowany w takim wypadku.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:29:37 GMT 1
Że co kurwa? Gdzie miałeś rację co do Niedźwiedzia? O co chodzi z tą winą Bańki? To już pewne? Nie no, linczujemy Grubola, Ozdobę i Tytusa. Ja głos na Grubolu już mam. przed linczem, to, że tego nie widzisz tylko przesądza o Twojej winie. detektyw kurwa wielki. tak, uważam, że na winie Bańki chciałeś rozegrać kampanię przeciwko mnie. przygotowywałeś do tego grunt od dłuższego czasu. jeśli Ty w mafii, to Bańka w mafii. Widzę, że się zgadzamy, chociaż z różnych powodów.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:30:01 GMT 1
Że co kurwa? Gdzie miałeś rację co do Niedźwiedzia? O co chodzi z tą winą Bańki? To już pewne? Nie no, linczujemy Grubola, Ozdobę i Tytusa. Ja głos na Grubolu już mam. Reguła trzech, Tytus pewnie mafia bo wymieniony na końcu. Odwrotnie, Tytusa jestem najmniej pewien. Grubol to 100% mafia.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:30:02 GMT 1
Luci gra tu miastowo, chciałem rozważyć winę ale raczej po prostu niewinny.
|
|