|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:55:56 GMT 1
Grubol robi to samo urabianie co ze Squbańcem w meczówce. MANIPULACJE KURWA ZACZNIJ WYKŁADAĆ A NIE PODRYWANIE
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:56:06 GMT 1
A, no i nie mówię, że idę tutaj za Grubolem w 100% bo muszę pomyśleć nad propozycją swojego kandydata. Po prostu uważam, że na jutro to nie jest dobry cel. Dyskutujmy oczywiście. Powiedz mi co sądzisz o Papieżu.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:56:56 GMT 1
1. ANDRZEJ LEPPER 2. Melania Trump 3. sleuthhound 7. Tytus Bańka 9. luci 10. Maximus 12. Słony Krokiet 13. Dawid Ozdoba 14. Doda 15. Papież 16. Oświecony Centrysta 19. Stary Niedźwiedź 20. Grubol 21. Harrier Du Bois
Usuwam siebie, dość logiczne z mojej strony Usuwam Trzecią Drogę, Krokieta, Melenię i Leppera 3. sleuthhound 7. Tytus Bańka 9. luci 10. Maximus 13. Dawid Ozdoba 14. Doda 15. Papież 16. Oświecony Centrysta 19. Stary Niedźwiedź 20. Grubol No i teraz tutaj mamy dwa rozgałęzienia, jedno to jest usunięcie Luci i w zasadzie mogę to zrobić. Drugie to jest to co się wydarzyło ostatnio, no i tu się PROSI o usunięcie zarówno Papieża, jak i no raczej Grubola, gość wjeżdża samolubnie w to wszystko, musiałby POTĘŻNY ciężar nieść teraz na barkach w mafii. Pewnie by mógł, ale jak mam sobie robić porządek, to robię. 3. sleuthhound 7. Tytus Bańka 10. Maximus 13. Dawid Ozdoba 14. Doda 16. Oświecony Centrysta 19. Stary Niedźwiedź
Dalej mi pasuje po dzisiejszym postingu usunąć z tej grupy Dodę, Centrystę i Maximusa 3. sleuthhound 7. Tytus Bańka 13. Dawid Ozdoba 19. Stary Niedźwiedź
Zostają mi cztery nicki, w których tak z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tylko Niedźwiedzia bym wyjebał bez krępacji, wszędzie indziej opór, w ogóle to że Ozdoba jest w tej grupie to też jest jakieś kuriozum dla mnie, tym bardziej że Grubol go daje w top1 core. PLOT TWIST ALERT KURWA OGŁASZAM STAN ZAGROŻENIA MISCLEAREM Ozdoba u mnie osłabł ostatnio i to na pewno będzie jeden z punktów moich dalszych rozważań. No płot twist dla mnie bardzo prawdopodobny, za duża szansa że w parze Tytus/Niedźwiedź jedna mafia tylko. Jak to się wszystko pięknie zmienia.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:57:58 GMT 1
No, zmienia się, wiesz, jak to u niewinnego, który przyjmuje nowe informacje w rozgrywce.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:58:09 GMT 1
Ozdoba u mnie osłabł ostatnio i to na pewno będzie jeden z punktów moich dalszych rozważań. No płot twist dla mnie bardzo prawdopodobny, za duża szansa że w parze Tytus/Niedźwiedź jedna mafia tylko. Jak to się wszystko pięknie zmienia. A jak ma się nie zmieniać? To mafia. Ty byś chciał, żeby szło niezmiennie Twoim torem?
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:58:13 GMT 1
Jak ktoś chce mi napisać coś miłego to proszę po rozgrywce bo mi utrudniacie mój osąd w tym momencie. Imo, po tym linczu jest zagranie all in mafii, niezależnie jaka to konfiguracja jest. Moim też. I przyjąłem prośbę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:58:22 GMT 1
nie no, Grubol
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:58:23 GMT 1
być może uda się znaleźć wspólny język z Tytusem, którego przyjaciel mafiozo chciał wpierdolić w lincz
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:59:00 GMT 1
no ty ale dlaczego ty pomijasz fakt, że ja ciebie miałem na czerwono zanim Grubol tu wleciał ze swoimi typami? spoko. W ten sposób kwestionujesz też umiejętności grania w grę oraz niewinność Harriera i Leppera. Stajesz w jednej linii z mafią. Jeżeli dobrze się czujesz w tym towarzystwie to ja Cię przekreślam i szukam kogoś niewinnego, komu mam szanse przemówić do rozumu. przecież kurwa Harrier nic jeszcze nie powiedział na ten temat, co ty dajesz teraz i co ma niewinność Leppera i Harriera do ich celności? dlaczego w ogóle wykorzystujesz takie chujowe chwyty?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:59:01 GMT 1
GRUBOL LAURA TO NIE JEST TWÓJ AUTORSKI TEJK ONA I BEZ CIEBIE BYŁABY TOP 3 KANDYDAT DO LINCZU CO JEŚLI SPALONA MAFIJNA LAURA TO TWOJE ALIBI NA RESZTE ROZGRYWKI?SLEUTHHOUND JAKA TRZECIA OPCJA? JA CHCE NA 90% SPRAWDZIĆ NIEDŹWIEDZIA CHYBA ŻE GRUBOL ODWAŻY SIĘ ZROBIĆ REVERSE SWOJEJ TAKTYKI I JAKO PIERWSZY SIĘ PODŁOŻY To nie jest moje alibi!
Kurwa Lepper, mówię, że to nic nie zmienia odnośnie mnie. Nie każę miastu mnie uniewinniać!
Mówię, że jak Laura zleci WINNA -> linczujemy dalej, jak znowu poleci ktoś winny -> SUPER, linczujemy dalej w grupie podejrzanych
ALE
Jak tylko poleci ktoś NIEWINNY -> TRZEBA ROZWIĄZAĆ MOJĄ KWESTIĘ, MOŻE BYĆ LINCZEM.
Ale nie będzie mogła wtedy już dłużej trwać obecna nieufność do mnie.
Tak tylko przypominam tego posta.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:59:12 GMT 1
nie no, Grubol No co, a mafią jesteś? Mam cię zacząć atakować?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:00:19 GMT 1
Papież w ten sposób nie damy rady. Oni przejęli pierdoloną kontrolę nad tematem.
JAK MAM BRONIĆ KIEDY ICH JEST WIĘCEJ KURWA
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 22:00:23 GMT 1
Papież, Ty wrzucałeś swój testament? Bo już się zgubiłem.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 22:00:39 GMT 1
bo oni dbają o Twoje względy, przede wszystkim Papież, a my dbamy o prawdę i to jest kurwa różnica JESZCZE ZANIM ZASNE @papiez @krokiet możecie sprawdzić w postach ozdoby i hrubola ile razy mnie clearowali? a potem porównać to do clearów papieża w moją stronę? bo tak z pamięci to papiez najmniej mnie klepał po plecach A JAK NIE TO POSZUKAM RANO ale dokładnie to udowadnia, że się mylisz w swoich osądach. clear przez grę nie ma żadnego znaczenia w kontekście mecyjów, które właśnie się odbywają bo oznaczałby, że to jest długoterminowa strategia. a wszystko w temacie wygląda na spontan. natomiast na co powinno się zwrócić uwagę - jeśli ktoś Cię nie klepał po plecach przez całą grę, a teraz klepie, to chce wygrać Twoją uwagę.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 22:00:51 GMT 1
Papież w ten sposób nie damy rady. Oni przejęli pierdoloną kontrolę nad tematem. JAK MAM BRONIĆ KIEDY ICH JEST WIĘCEJ KURWA Miastowych jest więcej niż mafiozów i na szczęście ci przy życiu w większości nie glonują.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 22:01:00 GMT 1
Ej, bo my tutaj radośnie sobie rozmawiamy, ale trzeba też uważać na limit postów w tym wszystkim. Więc na spokojnie. Harrier dawaj dawaj, czas na ciebie.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 22:01:44 GMT 1
no ja pierdolę
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 22:02:08 GMT 1
być może uda się znaleźć wspólny język z Tytusem, którego przyjaciel mafiozo chciał wpierdolić w lincz jeśli Ty wysuwasz takie uwagi na podstawie tego, że uważam, że Papież jest mafią, a jednocześnie nie uważasz, że Grubol jest niewinny i nie widzisz dobrej woli w mojej próbie pojednania, to ja się zastanawiam poważnie co jest grane.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 22:02:24 GMT 1
No, zmienia się, wiesz, jak to u niewinnego, który przyjmuje nowe informacje w rozgrywce. Koń się uśmiał po przeczytaniu tego posta.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 22:03:10 GMT 1
być może uda się znaleźć wspólny język z Tytusem, którego przyjaciel mafiozo chciał wpierdolić w lincz jeśli Ty wysuwasz takie uwagi na podstawie tego, że uważam, że Papież jest mafią, a jednocześnie nie uważasz, że Grubol jest niewinny i nie widzisz dobrej woli w mojej próbie pojednania, to ja się zastanawiam poważnie co jest grane. Hmm, NO POMYŚLMY, CO TO MOŻE BYĆ
W sumie czemu tak ci ten Krokiet nie pasuje do mafii?
|
|