|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:02:05 GMT 1
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 23:03:07 GMT 1
Ksiądz już chyba znany, tylko na głos jeszcze tego nie powiedział.
No Harrier, Twoja REPUTACJA na szali, jak wybierzesz niewinnego z dwójki Grubol-Papież, to będą gromy.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:03:44 GMT 1
dawno nie byłem szantażowany emocjonalnie
tak ostatnio w poprzedniej edycji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 23:05:04 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 23:05:04 GMT 1
A ile razy już groził wyrównaniem pojedynków na cmentarzu
Tylko dlatego, że wie że nie będzie musiał przepraszać
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:05:52 GMT 1
w sumie to mam reputację gościa, który wajchuje z mafiozów w wygranych grach, a ostatnio mi psycha siadła
gorzej być nie może
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 23:12:12 GMT 1
Pocieszę cię, że w sumie to NIE POWINNO mieć AŻ takiego znaczenia, jakbyś się jebnął jutro. Byle cały czas była jednomyślność.
Ale i tak chyba zostaje ci Papież, bo Luci i Niedźwiedź (o ile jest księdzem rzeczywiście) już zadeklarowali, że we mnie nie pójdą.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:14:07 GMT 1
ja się z tym prześpię, jutro przedstawię swoje wnioski i homoseksualne podziemie zbierze się na obrady
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 23:17:54 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 23:17:54 GMT 1
To koniec kariery
Dzięki za zabawe
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:21:03 GMT 1
ty też mnie kurwa nie szantażuj
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:33:48 GMT 1
Melania zginęła dlatego, że: a) ma historię brania gry za mordę i dobrego typowania na cmentarzu, a ja nie, b) mogła zatrzymać wojnę polsko-polską między dwoma niewinnymi c) dziwiła się, że grubol nie podejrzewa maximusa
więcej niż jedna odpowiedź może być poprawna
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 23:39:19 GMT 1
d) ksiądz spierdolił robotę, jak kretyn
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:52:50 GMT 1
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 6:44:40 GMT 1
Papież pierwszy do zlinczowania
Papież niewinny > Maximus Papież winny > Krokiet
Ogólnie to mi na wieczór się mózg zagrzał i nie mogłem zasnąć, dzięki. Jesteśmy podzieleni na dwa obozy i widzę, że ciężko będzie się w miarę sensownie dogadać. Przyszło mi do głowy coś takiego, żeby linczować według takiego planu mniej więcej. Dzisiaj lecimy na Papieża i teraz tak: a) Papież niewinny - wtedy moja propozycja to Maximus. Dlaczego? Ano jak sobie czytałem wczoraj te wszystkie kłótnie to wydawało mi się, że w obu obozach ludzie wymieniają go jako podejrzanego. Dlaczego nie Grubola? Nie to żebym ufał jego osądowi, ale może się zwyczajnie mylić też, a wiem, że ciężko będzie reszcie mu zaufać. Ja osobiście mam Konia raczej za niewinnego, nie uważam, żeby był w mafii, ale propozycja jego kandydatury powinna zadowolić oba obozy i skłonić przynajmniej do dyskusji, która może zaowocować jakimś lepszym rozwiązaniem. b) Papież winny - szukamy dalej w kierunku jego popleczników bo dzisiaj myślę, że już poszło zagranie mafii all in, niezależnie kto w niej jest.
Dlaczego Papież, a nie krokiet? To już jest trochę przeczucie, ale całą grę chyba mi nie daje spokoju i zawsze gdzieś było czuć od niego w grze. Nie muszę chyba mówić, że ryba psuje się od głowy i tak też może być w przypadku kościoła. O Papieżu mówiłem też już dużo wcześniej, ale jakoś mało kto zwracał na to uwagę.
Wydaje mi się, że nie możemy iść po prostu Krokiet/Grubol albo Papież/Grubol lub Grubol/Krokiet czy Grubol/Papież, mam wrażenie, że nie jest to do końca optymalne rozwiązanie, ale musimy mieć większą zgodność w głosowaniu, żeby nie było losowego linczu.
Zdecydowanie chciałbym poznać wizję naszego detektywa, Harriera Du Boisa.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 6:45:08 GMT 1
I dzisiaj nie mogą być żadne Tytusy czy inne Niedźwiedzie, na to czas już minął.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 6:48:30 GMT 1
ANDRZEJ LEPPER, KROKIET, PAPIEŻ, DODA(?) - TRZECIA DROGA W TYM MOMENCIE HARRIER DU BOIS NIE WIADOMO NIE OKREŚLIŁ SIĘ CENTRYSTA, TYTUS - CHUJ WIE DAWID OZDOBA, GRUBOL, MAXIMUS, STARY NIEDŹWIEDŹ, LUCI - EKIPA GRUBOLA OPCJA A) JAK PRZEGŁOSUJEMY NIEWINNEGO PAPIEŻA TO JEST GG BO MAFIA W CZWÓRKE SPOKOJNIE WEPCHNIE DO LINCZU JAKIEGOŚ NIEWINNEGO JUTRO JA SAM Z KROKIETEM TEMATUJ GRUBOLA NIE PRZEFORSUJE PEWNIE BĘDZIE SPRAWDZANA JAKAŚ DODA I GG OPCJA B) JAK PRZEGŁOSUJEMY GRUBOLA NAWET NIEWINNEGO TO ROBIMY ZWROT I LECIMY ZGODNIE Z JEGO TESTAMENTEM PAPIEŻ -> KROKIET -> ZOSTAJE NAM DWÓCH DO TRAFIENIA JAKIEŚ SZANSE SĄ ALE JA DALEJ UWAŻAM ŻE TO GRUBOL BIERZE MNIE POD CHUJA I ZGADZAM SIĘ Z POSTEM KROKIETA Ja widzę tutaj zagranie all-in mafii.
Idą jak ściana
Ilością wypluwanego teraz spójnego syfu próbują stworzyć miastu całkowicie nową narracje, która zostanie jak gąbka wchłonieta przez zagubionych Luci czy Tytusa. Udało im się nawet z Centrystą, chociaż on też pewnie jest winny. Będą mieli nad nami przewagę. Jestem przekonany, że core Lepper-Krokiet-Papież-Harrier zagłosują razem W tym zamęcie spróbują przekonać Luci czy Tytusa. Zlinczują mnie albo papieża z trzeciej drogi. W trzeciej drodze zostanie 3 zawodników, a w mafii 4. I prosta droga do zwycięstwa APEL DO WSZYSTKICH NIEWINNYCH - ZOBACZYCIE GŁOSUJĄCYCH RAZEM NAJBARDZIEJ NIEWINNYCH GRACZY. NIKT NIE MA ODWAGI NAWET PODWAŻYĆ ICH NIEWINNOŚCI. JEŻELI ZAGŁOSUJECIE Z SZEMRANYM TOWARZYSTEM PRZECIWKO NIM - MIASTO PRZEGRA GRĘ. KTO JEST W MIEŚCIE MA OBOWIĄZEK TERAZ SIĘ Z NAMI ZBRATAĆ. NASTAŁY OBRZYDLIWE CZASY, MAFIA PRZEJĘŁA TEMAT. NO PO PROSTU NIE ROZUMIEM JAK MOŻECIE WYBIERAĆ OPCJE A. ILE PROCENT WINY PAPIEŻA 95 JAK SLETHHOUND? A NIEDŹWIEDŹ KSIĄDZ TO OCZYWIŚCIE BZDURA I NIE WIEM OZDOBA CZY CIĘ TO ZIELENI CZY CZERWIENI
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 6:50:41 GMT 1
JEŚLI ANDRZEJ LEPPER MIAŁBY SIĘ ZGODZIĆ NA KOGOŚ INNEGO NIŻ GRUBOL TO JEDYNIE MAXIMUS
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 6:51:36 GMT 1
BO JA JUŻ DOBRZE WIEM JAK SKOŃCZY SIĘ LINCZ NA NIEWINNYM PAPIEZU SZCZEGÓLNIE JEŚLI W MAFII JEST JAKIŚ GRUBOL-OZDOBA-MAXIMUS - TO JEST PRZEGRANA GIERKA
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 6:53:00 GMT 1
CZY PAPIEŻ MOZE OSZUKIWAĆ? OCZYWIŚĆIE ŻE TAK ALE W MECZÓWCE JA-GRUBOL-PAPIEŻ OD RAZU STRZELAŁBYM W GRUBOLA TAK ŻEBY ZOBRAZOWAĆ MOJĄ CZUTKE
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 6:57:01 GMT 1
Zgadzam się ze wszystkim z lepperem
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 7:21:33 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 18, 2023 7:21:33 GMT 1
CZY PAPIEŻ MOZE OSZUKIWAĆ? OCZYWIŚĆIE ŻE TAK ALE W MECZÓWCE JA-GRUBOL-PAPIEŻ OD RAZU STRZELAŁBYM W GRUBOLA TAK ŻEBY ZOBRAZOWAĆ MOJĄ CZUTKE Ponownie spytam cię o twoje estymatory. Co powoduje, że według ciebie jestem winny. Naprawdę mnie to ciekawi. Biorę cię pod chuja, spoko, masz prawo tak uważać. Ale jestem ciekaw co jeszcze.
|
|