Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 22:19:11 GMT 1
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Gary już w piątek cisnął bekę z Volva (szukanie niewinnych etc.) Papież do piachu GO NIEDŹWIEDŹ
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 22:22:03 GMT 1
wybacz lepper, ja tu nie jestem od liczenia nie jestem w stanie znieść tego, że kolejny raz w tym roku wszystko rozgryzłem a ten sam manipulant znowu nakręci większość przeciwko mnie wy sobie sprawy nie zdajecie jak mi jest przykro podlizuje się tym glonom jak kurwa pedofil cyniczny jak nigdy, mafijny jak zwykle.ten lincz będzie najważniejszy w całej edycji, pewnie głos różnicy albo przy remisie jebany algorytm wylosuje mnie i wtedy oni przejmują już totalną większość w temacie i miasto nie wygra ani jednego głosowania. wzywam Cię do weryfikacji jednej rzeczy - dobra wola u Papieża, to jak Papież gra zastanów się na spokojnie, spójrz na to, poszukaj dobrej woli sam mówiłeś, że chujowy Gary się wylosował a moim zdaniem wylosował mafijny
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 22:23:41 GMT 1
wybacz lepper, ja tu nie jestem od liczenia nie jestem w stanie znieść tego, że kolejny raz w tym roku wszystko rozgryzłem a ten sam manipulant znowu nakręci większość przeciwko mnie wy sobie sprawy nie zdajecie jak mi jest przykro podlizuje się tym glonom jak kurwa pedofil cyniczny jak nigdy, mafijny jak zwykle. ten lincz będzie najważniejszy w całej edycji, pewnie głos różnicy albo przy remisie jebany algorytm wylosuje mnie i wtedy oni przejmują już totalną większość w temacie i miasto nie wygra ani jednego głosowania. Musisz się liczyć z tym, że lecimy Ty albo ja. To jest tylko kwestia tego, żeby po zgonie któregoś z nas nie dało się już powiedzieć "ojej, pomyliłem się, ale przecież tyle wysiłku włożyłem, że musicie widzieć niewinność". Oczywiście spróbuję powalczyć, ale w środy gram w piłkę, więc tylko trochę z pracy popiszę i wrócę na lincz.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:25:38 GMT 1
chujowy wylosował się pare dni temu. Od spokojnie dwóch jest szefem.
Słyszałeś kiedyś, że naciskani mafiozi maleją a naciskami miastowi rosną?
a teraz o dziwo mam z nim totalnie pokrywającą się wizje, no faktycznie jest szansa obrócić mnie przeciwko mojej ekipie
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 22:26:06 GMT 1
Ech, idę spać, ale moje opinie są znane.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 22:26:42 GMT 1
O, faktycznie, zwracam honor. Still, Papież do piachu
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 22:27:26 GMT 1
O, faktycznie, zwracam honor. Still, Papież do piachu
E: Teraz kwestia jednomyślności po prostu. Wciąż jest margines błędu, ale jednak fajnie by było, żebyś Harrier z biasami wygrał i żebyśmy zaczęli od Papieża. Uda ci się. Jeśli potrzebujesz, żebym cię zwyzywał czy coś, żebyś nie poczuł się brany pod chuj to mów.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 22:28:15 GMT 1
chujowy wylosował się pare dni temu. Od spokojnie dwóch jest szefem. Słyszałeś kiedyś, że naciskani mafiozi maleją a naciskami miastowi rosną? a teraz o dziwo mam z nim totalnie pokrywającą się wizje, no faktycznie jest szansa obrócić mnie przeciwko mojej ekipie ta, tylko moim zdaniem ta wizja jest bledna i tylko jeden z was ma w tym interes. i nie, on nie rosnie. wlasnie dostal gongi ze wszystkich stron, mnostwo ludzi widzi jego zla wole, a on zaczyna dokladnie zla wola grac. a ty tego nie widzisz. i to juz mnie zastanawia.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 22:29:41 GMT 1
zastanow sie na spokojnie, moim zdaniem teraz potrzebna jest dyskusja a nie zacietrzewienie, ja log off
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 22:29:46 GMT 1
podlizuje się tym glonom jak kurwa pedofil Aż z bezsilności zmarnuję jednego posta na suchara kreacyjnego: sorry, jak Grubol jest jak pedofil, to ja będę go osłaniał. Niestety wychodzi mi, że jutro lecę ja, bo na mnie będzie Grubol, Ozdoba, Niedźwiedź, Maximus, Luci, może Tytus, może Doda. Albo będzie losowanie. Centrysta nie da w Grubola "bo się napracował", no jak nic zbiorę 5-6 głosów a Grubol maksymalnie 5.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:38:44 GMT 1
Najważniejszy lincz
1. ANDRZEJ LEPPER - Grubol 7. Tytus Bańka 9. luci 10. Maximus - Krokiet/Papież 12. Słony Krokiet - Grubol 13. Dawid Ozdoba - Papież 14. Doda 15. Papież - Grubol 16. Oświecony Centrysta - Krokiet 19. Stary Niedźwiedź - Krokiet/Papież 20. Grubol - Krokiet/Papież 21. Harrier Du Bois - Grubol
Sytuacja przedstawia się w ten sposób. Potencjalni mafiozi albo ich pachoły mają 3 głosy które mogą pójść w dwie strony dodatkowo już dwóch zakłada mnie lub Ciebie. Jeżeli sytuacja zmusi ich żeby szli razem mamy remis 4-4 lub przegrywamy 4-5 Głosowanie musi być tajne żeby nie mogli tego skontrolować jakkolwiek i rozbijać bo wtedy po jutrzejszym linczu na zielonym już w ogóle nie mamy szans.
I musimy zagrać na tyle dobrze żeby było w najgorszym wypadku na styku.
Nawet z poparciem lowridera jesteśmy na przegranej pozycji. Zgadnijcie kto was tu zaprowadził.
Tytus/Luci/Doda
ta trójka zdecyduje o wygranej lub przegranej miasta. Gratuluje, jesteście wybrańcami.
Do tego niewinnego co zabłądził pośród tych wilków. Spójrz po prostu na jedną grupę i drugą i powiedz z czystym sercem, że zagłosujesz z tamtymi. Wtedy zostałeś oszukany.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:40:14 GMT 1
hahaha dwóch niewinnych robi oficjalne liczenie głosów w temacie, niebywale wajbujemy Gary
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 22:40:16 GMT 1
Nie zesraj się
E: Sorry, nie powinienem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 22:44:05 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:44:05 GMT 1
Spoko, taki poziom Twój
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 17, 2023 22:46:57 GMT 1
Ano - kto jak kto, ale Ty to mnie jednak znasz
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 22:48:51 GMT 1
Teraz tylko czekać na Harriera, żeby się zesrał na środku. No jestem mega ciekaw co wymyśli no bardzo kurwa śmieszne
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 22:50:47 GMT 1
Potem jeszcze lepsze posty daję, polecam content.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 22:56:43 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 22:56:43 GMT 1
Świeżaka przytuli Lowriderowi zawajbuje Dziecku da cukierka Nagiego przyodzieje Głodnego nakarmi
Cały on
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 22:57:29 GMT 1
Dobra, doczytałem. Jednak nie linczujemy jutro Niedźwiedzia.
Ja mam kilka zdań na temat tego wszystkiego, ale to jeszcze nie teraz. Fakt pierwszy: Grubol ma rację, musimy jutro rozwiązać ten supeł, póki jeszcze mamy możliwość pomyłki. Mamy tutaj PIERDOLNIK, wojnę polsko-polską, trzecia droga zagrożona wyjebaniem, ja w tym wszystkim jako decider z nominacji także mafii. Fakt drugi: Krokiet ma rację, miasto idzie za blokiem niewinnych. Ja, Lepper, Luci. Krąg zaufania na ten moment minimalny, pomimo że widzę tam więcej osób. Do tego grona być może już jutro dołączy ksiądz, ale nie miałem czasu sobie tego przeliczyć na spokojnie jeszcze czy może się już jutro ujawniać, więc póki co siedź cicho.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 17, 2023 23:00:28 GMT 1
i tak kurwa, jestem paranoikiem właśnie się zastanawiam jaki skład mafii musiałby być, żeby się mogli rozsiąść po obu stronach i cieszyć z wykluczenia
jak wróciłem do tematu i trafiłem na czterokolorową ścianę tekstu z wymianą między ozdobą a papieżem to nie powiem, że nie miałem myśli "kurwa kto im to przeczyta"
|
|