|
Post by tytusbanka on Oct 18, 2023 17:48:10 GMT 1
Ogólnie to ten post komiczny trochę, gość od 3 godzin cisza w temacie i wpada akurat żeby powiedzieć krokietowi ile ma postów wykorzystanych Trochę jak zestresowany mafiozo który nie ma pomysłu na wejście w temat Pisalem ze ide do lekarza i bede kolo 18. Odpisalem mu, bo raczej nie mam problemow z dobijaniem do limitu postow xd
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:52:09 GMT 1
Ja bym to z checia zrobil, ale wydaje mi sie ze musimy najpierw rozwiazac sprawe Grubol/Papiez. LUZUJ MAJTY TYTUS HEHEHE POD CHUJA CIE BIORE. DOBRY CHŁOP JESTEŚ
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 17:52:41 GMT 1
Nie odnosiłem się teraz. Kilka dni temu, zaraz po tej akcji, pisałem, że Maximus i Grubol nie są razem w mafii, ale bodajże Harrier pisał, że wtedy już ta tożsamość Maximusa była to wykminienia. Do tego to mogło być na zdobycie town-pointsów. Może faktycznie nie są razem w mafii, ale staram się unikać łączenia ludzi w tego typu wykluczenia, bo już kilka razy to zawiodło. Oceniając grę uważam obu za mafijnych. Tak działa Ołpenmafia, na razie Njay tego nie zmienił. Harrier, potwierdzasz, że Grubol mógł chcieć wyprzedzić atak i zbić kapitał na wyciągnięciu tożsamości Maksimusa? Było ta tożsamość do wykminienia? tożasamość była wg mnie do wyciągnięcia w sobotę, za ten post mafiacorner.boards.net/post/76069/threadtak, Grubol "mógł chcieć" wyprzedzić atak i zbić kapitał, ale to jest dla mnie bez sensu takie gadanie, idąc tym tropem każdą rzecz jesteś w stanie zinterpretować na niekorzyść
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:54:26 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 17:54:26 GMT 1
Ogólnie to ten post komiczny trochę, gość od 3 godzin cisza w temacie i wpada akurat żeby powiedzieć krokietowi ile ma postów wykorzystanych Trochę jak zestresowany mafiozo który nie ma pomysłu na wejście w temat Bardziej by mnie zaskoczyło gdyby dodawał coś od siebie Ale generalnie z każdym dniem moim zdaniem odważniejszy, dzięki tytus
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:18:49 GMT 1
WYBORCO! JEŚLI KTÓRYŚ Z NASZYCH MINISTRÓW: MINISTER SŁONY KROKIET, MINISTER HENRY DU BOIS, MINISTER DODA, JEŚLI KOMUŚ Z PAŃSTWA PODOBA SIĘ ICH MERYTORYKA TO ZAPRASZAMY DO TRZECIEJ DROGI I RAZEM POGONIMY DZIŚ GRUBOLA!
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:19:41 GMT 1
NIE NABIERAĆ SIĘ NA CLAIMY
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:19:53 GMT 1
CHOCIAŻ RACZEJ NIE BĘDZIE PRÓBOWAŁ NIKT
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:30:39 GMT 1
MAFIA SZYKUJE OSTATNIE POTĘŻNE UDERZENIE, ALE NIE BÓCIE SIĘ GRUBOL WYPOSTOWANY BO BOI SIĘ WIELKIEGO LEPPERA JESTEM TU Z WAMI I ZWYCIĘŻYMY
#VOTEGRUBOL
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 18:31:51 GMT 1
Ale czego ode mnie oczekujesz Grubol? Jasnej deklaracji że pójdę za twoimi typami na ślepo? Że nagle pójdę w takim momencie przeciwko Papieżowi i Krokietowi bez zastanowienia się? zobaczcie na ostatni post melanie trump
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:42:32 GMT 1
MELANIA MIAŁA ŁEB NA KARKU GRUBOL DLACZEGO MAFIA ZAMORDOWAŁA MELANIE?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:46:45 GMT 1
KROKIET SZYKUJ POSTY NA 20:15 NIE DAMY SIĘ IM ZAKRZYCZEĆ OZDOBA MA JESZCZE 30
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 18:48:46 GMT 1
narazie nie ma krzyku bo wygląda na to, że pada papież
ale ja nie wiem co mogę napisać w swoich postach żeby ten trend obrócić, szukam jeszcze jakichś oczywistych haków na grubola i spółkę
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 18:49:19 GMT 1
i robie w paincie obrazek na po linczu
gambit krokieta oczywiście mafia zawetowała
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 18:51:24 GMT 1
NIE KROKIET TO MY ZWYCIĘŻYMY W TEJ ROZGRYWCE. NIEZDECYDOWANI WIDZĄ KTO W TYM MOMENCIE MILCZY A KTO PRZEPROWADZA ATAK JEST SPORO NIEWIADOMYCH GŁOSÓW A JA MAM WRAŻENIE ŻE IM DŁUŻEJ TO TRWA TYM WIĘCEJ OSÓB ROZUMIE TO CO PRÓBUJEMY PRZEKAZAĆ OD PRZEDWCZORAJ
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 18:54:42 GMT 1
Centrysta to jest bardziej przekonany do głosowania na Grubola, nie? Z tego co wynika z jego posta.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 18:59:19 GMT 1
Centrysta to jest bardziej przekonany do głosowania na Grubola, nie? Z tego co wynika z jego posta. dla mnie to wygląda jakby się jeszcze wahał, ale był wychylony w stronę Grubola, więc się zgadzam
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 19:03:00 GMT 1
narazie nie ma krzyku bo wygląda na to, że pada papież ale ja nie wiem co mogę napisać w swoich postach żeby ten trend obrócić, szukam jeszcze jakichś oczywistych haków na grubola i spółkęech, gościu jeśli musisz szukać haków, to jest według mnie źle z tobą nie wiem jak możesz być team papież
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 19:03:54 GMT 1
przecież tu nie chodzi o mnie
chodzi o to żeby znaleźć wnyk który może przemówić do postronnych niewinnych
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 19:04:20 GMT 1
jak wam się podoba? ile pomyłek?
|