Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 18, 2023 17:03:45 GMT 1
@papiez Odnosiłeś się do tego zagrania Grubola z ujawnieniem tożsamości Maksimusa? Dodaje ci się to jeśli zakładasz, że razem są w mafii? Nie odnosiłem się teraz. Kilka dni temu, zaraz po tej akcji, pisałem, że Maximus i Grubol nie są razem w mafii, ale bodajże Harrier pisał, że wtedy już ta tożsamość Maximusa była to wykminienia. Do tego to mogło być na zdobycie town-pointsów. Może faktycznie nie są razem w mafii, ale staram się unikać łączenia ludzi w tego typu wykluczenia, bo już kilka razy to zawiodło. Oceniając grę uważam obu za mafijnych. I czy jest jakieś info, że przy remisie jest losowany linczowany a nie mafia wybiera? W regulaminie nic nie widzę, chyba, że tak już gracie na stałe i mnie to ominęło. Tak działa Ołpenmafia, na razie Njay tego nie zmienił. Harrier, potwierdzasz, że Grubol mógł chcieć wyprzedzić atak i zbić kapitał na wyciągnięciu tożsamości Maksimusa? Było ta tożsamość do wykminienia?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:13:07 GMT 1
Nie odnosiłem się teraz. Kilka dni temu, zaraz po tej akcji, pisałem, że Maximus i Grubol nie są razem w mafii, ale bodajże Harrier pisał, że wtedy już ta tożsamość Maximusa była to wykminienia. Do tego to mogło być na zdobycie town-pointsów. Może faktycznie nie są razem w mafii, ale staram się unikać łączenia ludzi w tego typu wykluczenia, bo już kilka razy to zawiodło. Oceniając grę uważam obu za mafijnych. Tak działa Ołpenmafia, na razie Njay tego nie zmienił. Harrier, potwierdzasz, że Grubol mógł chcieć wyprzedzić atak i zbić kapitał na wyciągnięciu tożsamości Maksimusa? Było ta tożsamość do wykminienia? DODA KRÓLOWA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:15:03 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 17:15:03 GMT 1
Nie odnosiłem się teraz. Kilka dni temu, zaraz po tej akcji, pisałem, że Maximus i Grubol nie są razem w mafii, ale bodajże Harrier pisał, że wtedy już ta tożsamość Maximusa była to wykminienia. Do tego to mogło być na zdobycie town-pointsów. Może faktycznie nie są razem w mafii, ale staram się unikać łączenia ludzi w tego typu wykluczenia, bo już kilka razy to zawiodło. Oceniając grę uważam obu za mafijnych. Tak działa Ołpenmafia, na razie Njay tego nie zmienił. Harrier, potwierdzasz, że Grubol mógł chcieć wyprzedzić atak i zbić kapitał na wyciągnięciu tożsamości Maksimusa? Było ta tożsamość do wykminienia? Tożsamość była mniej więcej podana na discordzie - że Polak grał ze mną na MU i link do gry. Dla mnie cała akcja z tym jest ciężka do określania przynależności, znajdę 100 lepszych powodów, ale No mogła posłużyć do śrubowania zaufania miasta
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:18:38 GMT 1
6 MINUT PRZED LINCZEM W KTÓRYM NIEDŹWIEDŹ BYŁ MOCNO ZAGROŻONE ŚMIERDZĄCE W CHUJ xd
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 17:20:05 GMT 1
6 MINUT PRZED LINCZEM W KTÓRYM NIEDŹWIEDŹ BYŁ MOCNO ZAGROŻONE ŚMIERDZĄCE W CHUJ xd Odpowiedz na moje pytanie o mordzie mafii, bardzo cię proszę. Po prostu zrób mi tą przyjemność.
Ostatniego posta napiszę zaraz przed linczem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:24:46 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 17:24:46 GMT 1
Jak dobrze liczę głosy, to mamy wg deklaracji 6-4 na Papieża Papież 6 (Grubol, Maximus, Ozdoba, Niedźwiedź, Luci, Doda) Grubol 4 ( Lepper, Harrier, Krokiet, Papież) Swingujący Centrysta i Tytus. Centrysta centrystą, jak da na Grubola, to życie Papieża zależy od Tytusa, który dla Papieża jest pewną mafią i potem od RNG. to jest nasz punkt wyjścia. Wracamy do rozważania opcji atomowej, Papież i Grubol niewinni. Papież 6 ( Grubol, Maximus, Ozdoba, Niedźwiedź, Luci, Doda) Grubol 4 ( Lepper, Harrier, Krokiet, Papież) Swingujący Centrysta i Tytus. Jeśli idąc tym tym tropem przyjmiemy, że Krokiet też jest niewinny, to mafia musi chcieć wyjebać dzisiaj Papieża.Jasna cholera dopiero przeczytałem jak ta kolorowanka obrazuje to co pierdole jak potłuczony od doby Jeszcze ze świadomością mojego koloru, tutaj ciężko coś dodać
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:25:07 GMT 1
GDYBY TO BYŁ PIĄTEK TO BYM SIĘ POMODLIŁ DO MATKI BOSKIEJ ZIELNEJ I OTWORZYŁ TRZECIE OKO ALE NIESTETY.... Powiedz mi jeszcze Lepper jak racjonalizujesz sobie w głowie mord na Thane, który: 1. Miał mnie za całkowicie czystego. 2. Nakurwiał w Papieża. Jak to możliwe, że ja, będąc w mafii zabijam Thane'a, swojego największego sprzymierzeńca w temacie, który dodatkowo chce bić w rzekomo niewinnego Papieża. To jest niewytłumaczalne od strony strategicznej. To się jedynie trzyma kupy przy dwóch scenariuszach: 1. Papież mafia 2. EWENTUALNIE, MOŻE my obaj niewinni i mafia jebła bo jebła. Ale no musisz tu założyć moje bycie debilem i pozbywanie się najlepszego ziomka z tematu. Czy uważasz mnie za debila? Myśl Lepper. I przez to że jestem niewinny nawet mi do głowy ten argument nie wpadł wcześniej. Myśl. KURWA NO GRUBOL TY MASZ 10 000% WIĘCEJ DOŚWIADCZENIA W TEJ GRZE ODEMNIE I WIESZ PRZECIEŻ O TYM ŻE NIE WARTO ROZKMINIAĆ MORDÓW xd SZCZEGÓLNIE W SETUPIE Z KSIĘDZEM
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:26:36 GMT 1
6 MINUT PRZED LINCZEM W KTÓRYM NIEDŹWIEDŹ BYŁ MOCNO ZAGROŻONE ŚMIERDZĄCE W CHUJ xd Odpowiedz na moje pytanie o mordzie mafii, bardzo cię proszę. Po prostu zrób mi tą przyjemność.
WOGLE KURWA MARNUJESZ POSTA ŻEBY SIĘ DOSRAĆ DO TEGO ŻE WYCIĄGAM MIĘSO NA NIEDŹWIEDZIA I OZDOBE? WTF!?!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:26:43 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 17:26:43 GMT 1
Mogę ja odpowiedzieć? A, nie odpowiesz mi Kroos którego przytaczasz jako swojego przyjaciela i obrońcę bronił tez mafiozy Laury Może jednak mi odpowiesz? 🤠 Tango down E: niech mi ktoś powie ile mam postów bo z komórki nie widać
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:27:13 GMT 1
LP-NIEDŹWIEDŹ-OZDOBA-GRUBOL-MAXIMUS ZBYT ŁATWO
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:28:33 GMT 1
KTO WYSZEDŁ Z TYM ŻE NIEDŹWIEDŹ SCLAIMOWAŁ KSIĘDZA CZEGO JA W OGÓLE NIE WIDZĘ W JEGO POSTACH? CHYBA OZDOBA?XD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:29:24 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 17:29:24 GMT 1
6 MINUT PRZED LINCZEM W KTÓRYM NIEDŹWIEDŹ BYŁ MOCNO ZAGROŻONE ŚMIERDZĄCE W CHUJ xd Ty jesteś księdzem? jak tak to niedobrze, bo jeden niewinny mniej. post factum to se można wszystko dopasować.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 17:31:50 GMT 1
KTO WYSZEDŁ Z TYM ŻE NIEDŹWIEDŹ SCLAIMOWAŁ KSIĘDZA CZEGO JA W OGÓLE NIE WIDZĘ W JEGO POSTACH? CHYBA OZDOBA?XD nie claimował księdza, ale wystarczy nie być zacietrzewionym jak debil, żeby zobaczyć, że: a) mimo przerywanej gry zawsze jest przed linczem; b) nie pozwala na zlinczowanie go bez dyskusji, takie podejście pod claima; c) odzywa się i wraca do postów o księdzu nagminnie. dla mnie 70-80%
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 18, 2023 17:37:30 GMT 1
E: niech mi ktoś powie ile mam postów bo z komórki nie widać 328/341
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 17:38:05 GMT 1
E: niech mi ktoś powie ile mam postów bo z komórki nie widać 328/341 znakomite popchanie gry do przodu
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 18, 2023 17:38:24 GMT 1
Dzieki Dawid.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 17:43:38 GMT 1
TYTUS IDZIEMY W DAWIDA?
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 18, 2023 17:44:28 GMT 1
Ja bym to z checia zrobil, ale wydaje mi sie ze musimy najpierw rozwiazac sprawe Grubol/Papiez.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 17:45:44 GMT 1
Wybieramy Grubol/Papież, żadnych skoków w bok.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 17:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 17:46:40 GMT 1
E: niech mi ktoś powie ile mam postów bo z komórki nie widać 328/341 Ogólnie to ten post komiczny trochę, gość od 3 godzin cisza w temacie i wpada akurat żeby powiedzieć krokietowi ile ma postów wykorzystanych Trochę jak zestresowany mafiozo który nie ma pomysłu na wejście w temat
|
|