Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 19:56:28 GMT 1
Coś co mnie utrzymuje w Papieżu jeszcze mocniej to fakt, że jak na siebie gra praktycznie bez merytorycznych uwag, jest jakaś strategia, jest jakieś szukanie głosów innych, ale to wszystko wygląda jak wspomniany konkurs popularności. Bo w sumie on nie podał takich założeń z rozgrywki za mną czy Grubolem, tylko 'no grają trochę inaczej, niewinny X by zrobił Y'. Tymczasem nie dość, że takie tłumaczenie pasuje do niego, to jeszcze pasuje do niego wybiórczość w czytaniu, mord na Thane, czy bronienie LP. Więc w mojej opinii nie dość, że Grubol wygląda na tej mecie zdecydowanie lepiej, to jeszcze czysto z gry traci Papież. Nie zlinczował żadnego winnego, nie szedł nawet w tę stronę. Jego gra opiera się na tworzeniu koalicji i dbaniu o rzędy dusz. Nie podoba mi się to zdecydowanie. Nie wiem, czy czytałeś jego testamenty, ale biorąc pod uwagę, kogo mam teraz za winnego, wyglądały dość okropnie. Zwłaszcza segmenty o Laurze i Tytusie, czyli tych najbardziej gloniastych.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 19:56:47 GMT 1
Coś co mnie utrzymuje w Papieżu jeszcze mocniej to fakt, że jak na siebie gra praktycznie bez merytorycznych uwag, jest jakaś strategia, jest jakieś szukanie głosów innych, ale to wszystko wygląda jak wspomniany konkurs popularności. Bo w sumie on nie podał takich założeń z rozgrywki za mną czy Grubolem, tylko 'no grają trochę inaczej, niewinny X by zrobił Y'. Tymczasem nie dość, że takie tłumaczenie pasuje do niego, to jeszcze pasuje do niego wybiórczość w czytaniu, mord na Thane, czy bronienie LP. Więc w mojej opinii nie dość, że Grubol wygląda na tej mecie zdecydowanie lepiej, to jeszcze czysto z gry traci Papież. Nie zlinczował żadnego winnego, nie szedł nawet w tę stronę. Jego gra opiera się na tworzeniu koalicji i dbaniu o rzędy dusz. Nie podoba mi się to zdecydowanie. Na szczęście za 2 dni zostaniesz stąd spektakularnie wypierdolony, a Twoja wiarygodność wyjebie na ryj już za 6 minut.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 19:57:07 GMT 1
Już tak nie agituj, nie zmienię zdania bo mi ktoś capsem wali po oczach. Jak nie widzisz, że ja, Krokiet, Lepper i Harrier szukamy, drążymy, zastanawiamy się, kto jest ostatnim (bo trójka raczej pewna), a Grubol, Ozdoba i Maximus wegetują i siedzą w norze, żeby nie wpierdolić ostatniego, to ja naprawdę nie mam słów. Przecież ja podałem swoją opinię i skład według mnie podparty całą moją grą i silną opinią. Dlaczego manipulujesz? Chwalisz czutkę Leppera, a nie potrafiłeś znaleźć księdza, ten sam Lepper tego księdza pół rozgrywki chciał zajechać. A Grubol to chyba ma jednego posta do 22. Sorry Gary, ale to jest chyba najgorsza Twoja gra jaką widzialem i już rozumiem o co chodziło innym i też Tobie w poprzedniej rozgrywce jak wychodziło, że w mafii jesteś fatalny,.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 19:57:58 GMT 1
Coś co mnie utrzymuje w Papieżu jeszcze mocniej to fakt, że jak na siebie gra praktycznie bez merytorycznych uwag, jest jakaś strategia, jest jakieś szukanie głosów innych, ale to wszystko wygląda jak wspomniany konkurs popularności. Bo w sumie on nie podał takich założeń z rozgrywki za mną czy Grubolem, tylko 'no grają trochę inaczej, niewinny X by zrobił Y'. Tymczasem nie dość, że takie tłumaczenie pasuje do niego, to jeszcze pasuje do niego wybiórczość w czytaniu, mord na Thane, czy bronienie LP. Więc w mojej opinii nie dość, że Grubol wygląda na tej mecie zdecydowanie lepiej, to jeszcze czysto z gry traci Papież. Nie zlinczował żadnego winnego, nie szedł nawet w tę stronę. Jego gra opiera się na tworzeniu koalicji i dbaniu o rzędy dusz. Nie podoba mi się to zdecydowanie. Nie wiem, czy czytałeś jego testamenty, ale biorąc pod uwagę, kogo mam teraz za winnego, wyglądały dość okropnie. Zwłaszcza segmenty o Laurze i Tytusie, czyli tych najbardziej gloniastych. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Maximus nawet się już nie kryje. Przecież jakbym był w mafii, to bym sobie mógł napisać co bym chciał, na przykład, że miałem Laurę za mafię 10000%. A wrzuciłem to, co miałem bez cenzury.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 19:58:02 GMT 1
Już tak nie agituj, nie zmienię zdania bo mi ktoś capsem wali po oczach. Jak nie widzisz, że ja, Krokiet, Lepper i Harrier szukamy, drążymy, zastanawiamy się, kto jest ostatnim (bo trójka raczej pewna), a Grubol, Ozdoba i Maximus wegetują i siedzą w norze, żeby nie wpierdolić ostatniego, to ja naprawdę nie mam słów. A jak jesteście obaj z Grubolem w mieście to pewnie przejebaliśmy.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 19:58:15 GMT 1
Coś co mnie utrzymuje w Papieżu jeszcze mocniej to fakt, że jak na siebie gra praktycznie bez merytorycznych uwag, jest jakaś strategia, jest jakieś szukanie głosów innych, ale to wszystko wygląda jak wspomniany konkurs popularności. Bo w sumie on nie podał takich założeń z rozgrywki za mną czy Grubolem, tylko 'no grają trochę inaczej, niewinny X by zrobił Y'. Tymczasem nie dość, że takie tłumaczenie pasuje do niego, to jeszcze pasuje do niego wybiórczość w czytaniu, mord na Thane, czy bronienie LP. Więc w mojej opinii nie dość, że Grubol wygląda na tej mecie zdecydowanie lepiej, to jeszcze czysto z gry traci Papież. Nie zlinczował żadnego winnego, nie szedł nawet w tę stronę. Jego gra opiera się na tworzeniu koalicji i dbaniu o rzędy dusz. Nie podoba mi się to zdecydowanie. Na szczęście za 2 dni zostaniesz stąd spektakularnie wypierdolony, a Twoja wiarygodność wyjebie na ryj już za 6 minut. Nie obchodzi mnie moja wiarygodność, ja działam w dobrej wierze, Ty działasz w złej. Jeśli nie jesteś w mafii, to przykro mi, ale zagrałeś fatalną rozgrywkę. Więc mam szczerą nadzieję, że w mafii jesteś.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 19:58:55 GMT 1
Jak nie widzisz, że ja, Krokiet, Lepper i Harrier szukamy, drążymy, zastanawiamy się, kto jest ostatnim (bo trójka raczej pewna), a Grubol, Ozdoba i Maximus wegetują i siedzą w norze, żeby nie wpierdolić ostatniego, to ja naprawdę nie mam słów. Przecież ja podałem swoją opinię i skład według mnie podparty całą moją grą i silną opinią. Dlaczego manipulujesz? Chwalisz czutkę Leppera, a nie potrafiłeś znaleźć księdza, ten sam Lepper tego księdza pół rozgrywki chciał zajechać. A Grubol to chyba ma jednego posta do 22.Sorry Gary, ale to jest chyba najgorsza Twoja gra jaką widzialem i już rozumiem o co chodziło innym i też Tobie w poprzedniej rozgrywce jak wychodziło, że w mafii jesteś fatalny,. A co zrobił z pozostałymi 69 postami?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 19:59:09 GMT 1
Nie wiem, czy czytałeś jego testamenty, ale biorąc pod uwagę, kogo mam teraz za winnego, wyglądały dość okropnie. Zwłaszcza segmenty o Laurze i Tytusie, czyli tych najbardziej gloniastych. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Maximus nawet się już nie kryje. Przecież jakbym był w mafii, to bym sobie mógł napisać co bym chciał, na przykład, że miałem Laurę za mafię 10000%. A wrzuciłem to, co miałem bez cenzury.Już tak nie manipuluj, prawdopodobnie miałeś je napisane do spostowania jakby ktoś cię o to poprosił i ich później nie modyfikowałeś żeby się przypadkowo nie udupić niecelowym kłamstwem czy inną cholerą.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 19:59:42 GMT 1
Jak nie widzisz, że ja, Krokiet, Lepper i Harrier szukamy, drążymy, zastanawiamy się, kto jest ostatnim (bo trójka raczej pewna), a Grubol, Ozdoba i Maximus wegetują i siedzą w norze, żeby nie wpierdolić ostatniego, to ja naprawdę nie mam słów. A jak jesteście obaj z Grubolem w mieście to pewnie przejebaliśmy. No wtedy pewnie tak, ale patrząc na zachowanie Grubola, to raczej nie ma na to szans.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 20:00:53 GMT 1
Przypominam, jutro Grubol, pojutrze Ozdoba, w sobotę Maximus!
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 18, 2023 20:01:00 GMT 1
Papież - [*] - niewinny
Testament:
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 18, 2023 20:01:17 GMT 1
xDDD
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 20:01:18 GMT 1
Okej, mamy ich
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 20:01:32 GMT 1
TO OD KTÓREGO ZACZYNAMY...
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 20:01:57 GMT 1
Jasny chuj. No to rozgrywka przegrana. Przekleję mój testament: KOLEJKA DO LINCZOWANIA (szczegóły poniżej):PAPIEŻ -> KROKIET -> HARRIER -> DODAUNIEWINNIAM, ze względów praktycznych NIELINCZOWALNI w tej edycji:Lepper – pomyliłeś się, trudno. Teraz twoim zadaniem jest pójść za moją kolejką i nie zmieniać w niej ABSOLUTNIE NICZEGO, nie ma już miejsca na dyskusję i jakiekolwiek zmiany. To nasza najlepsza szansa na odwrócenie tej edycji. Dzięki za grę. ANDRZEJ LEPPER Luci – nie chciałem ci w żadnym momencie odbierać funu z gry, ale widziałem dokąd ta edycja zmierza, stąd moje podejście. Mam nadzieję, że to rozumiesz. Masz zadatki na dobrego gracza, fajnie się rozkręciłeś w tej edycji. Teraz bardzo cię proszę o pójście za podaną kolejką bez wykonywania w niej żadnych zmian. Uważam, że to jedyna szansa miasta na zwycięstwo. Musi być jednomyślność. Powodzenia. Lucille Lucifer (luci) Teraz dwóch graczy, z którymi zajebiście mi się wajbowało po wczorajszym linczu. Nie wierzę, że będąc w mafii tak wczuli się w klimat od strony tego co ja czułem, czyli od strony miastowego.Ozdoba - masz swojego twista, uważam że to Harrier. Cyniczne podejście do dzisiejszego linczu, miastowy lowrider tutaj zdzierałby sobie skórę żeby dojść do prawdy, ale nie dziwię mu się, musieli mnie wcisnąć. Ja miałem rację co do Krokieta, ty czułeś, że w mafii będzie jeszcze inny twist. Teraz BARDZO cię proszę, pójdź za tą kolejką. Nie kombinujcie. Wiem, że będziesz się pewnie zastanawiał nad Maximusem czy Centrystą, ale uważam że są niewinni, proszę o zaufanie. Po prostu wysyłajcie głosy tak jak rozpisałem. Myślę, że twój kolega Tytus może być niewinny, więc jego ewentualnie na samym końcu. Powodzenia. dawidozdoba Maximus - dzięki za grę, prezentujesz wysoki poziom, jakbyś okazał się być w mafii to tym bardziej. Nie zawiedź mnie, linczuj po kolei według kolejki. Jednomyślność kluczowa w każdym kolejnym dniu. Powodzenia i liczę na kolejne wspólne gierki w przyszłości! Maximus Stary Niedźwiedź - dzięki za głos na Papieża, wierzę teraz, że upilnujesz towarzystwo i pójdziesz wyznaczoną kolejką. Jednomyślność jest absolutnie kluczowa. Powodzenia. Stary Niedźwiedź ważny dodatek: NAWET JEŚLI STARY NIEDŹWIEDŹ NIE JEST KSIĘDZEM, TO GO UNIEWINNIAM! TRZEBA PODJĄĆ TO RYZYKO, A PODOBAŁY MI SIĘ BARDZO JEGO WAJBY WCZORAJ RÓWNIEŻ. Centrysta - no troszkę zawiedziony jestem, ale bywa (chociaż może zagłosowałeś ostatecznie na Papieża to brawo wtedy xD pisane o godzinie 17:15, więc nie wiem). Proszę trzymaj się ustalonej kolejki. Miasto może uratować jedynie jednomyślność. Powodzenia i z fartem. Oświecony Centrysta Tytus - mam przeczucie, że możesz być niewinny. Ale mam zdecydowanie najmniejsze przekonanie. Proszę cię, jeśli jesteś miastowym, abyś zlinczował ustaloną kolejką i nie dał zmanipulować w żadne zmiany. Mówi ci to potwierdzony niewinny. Jednomyślność jest jedyną nadzieją dla miasta. Powodzenia. tytusbanka —----- KTO W MAFII:Nie będę się powtarzał dlaczego Papież i Krokiet są w mafii. Harrier dzisiaj pokazał prawdziwą twarz. To, że wybrał mnie i konsekwentnie nie chciał mnie w tej edycji uniewinnić, to jedno. Ale sposób w jaki to zrobił był karygodny. Powymyślał jakieś gówno-teorie żeby znaleźć uzasadnienie wybrania mnie. Niby paranoja, niby strach, ale ja tam widziałem jedynie cynizm. Ale nie dziwię się, musiał zniżyć się do tego poziomu, bo mafia miała znacznie mniejsze szanse na wygraną bez linczu na mnie. A do tego reszta graczy mi się uniewinniła.
Jak cofniecie się do mojego długiego wpisu, gdzie pisałem o niewinnych, Harrier stał z boku tej edycji. Ale nikt go tak naprawdę solidnie nie poszturchał. Znowu idealne miejsce dla Mafiozy, żeby sobie wygrać edycję. Ja go raz czy dwa przeczytałem, ale miałem takie myślenie "no wajbowo się zgadza, Wiśniewski to to nie jest, gra inaczej". No kurwa oczywiście, że gra inaczej, bo kolejny Wiśniewski by nie przeszedł. Zagrał świetnie. Ale dzisiaj zjebał (chociaż nie jego wina w sumie, musiał).
Harrier, jeśli jednak po tym dzisiejszym pokazie chujni jesteś w mieście, NIE WIERZGAJ jak przyjdzie twoja kolej. Pogódź się z tym, że musisz polecieć i będziesz wtedy deciderem w testamencie.
Doda też była wyjaśniana. Dzisiaj też zero charakteru pokazał, przemknął, że niby się zastanawia, że nie wie. Brakowało tam samodzielnego myślenia, takiej iskry jaką widać było u Luci, u Starego Niedźwiedzia. Graczy samodzielnie myślących w takiej sytuacji. —-------- CO TRZEBA ZROBIĆ?MUSICIE ZLINCZOWAĆ WEDŁUG PODANEJ PRZEZE MNIE KOLEJKITak, jestem znowu autorytarny. Wybaczcie. Ale naprawdę, nie ma innego wyjścia w tej sytuacji. Jestem potwierdzonym niewinnym, wiecie, że możecie zaufać moim intencjom, wielu z was wie też, że ogarniam tę grę na tyle, że jest realistyczna szansa, że ta kolejka wygrywa grę. Oni będą się wierzgać, wkurwiać, płakać, błagać, frustrować. Nie dajcie się. Zamykacie oczy i JEDNOMYŚLNIE, JEDEN PO DRUGIM, LINCZUJECIE: 1. PAPIEŻ 2. KROKIET 3. HARRIER 4. DODA CO JEŚLI GRA SIĘ NIE SKOŃCZY NA TEJ CZWÓRCE?Wtedy ostatnia zlinczowana, potwierdzona niewinna osoba, będzie miała prawo zakwestionować moją kolejkę i wskazać kogoś innego, wskazać inny plan działania.
1. PÓKI BĘDZIECIE TRAFIĆ W WINNYCH, IDŹCIE USTALONĄ KOLEJKĄ.
2. JEŚLI TRAFICIE W NIEWINNEGO, ON DECYDUJE CO DALEJ.
Rozważałbym wtedy NA KONIEC pomiędzy Centrystą/Tytusem. Centrysta za odłączenie prądu w kwestii mojego uniewinnienia. Ale generalnie no dawał dobrze w tej edycji, urósł w miarę jej upływu, mimo wszystko czułem dzisiaj bardziej miastową niepewność, niż wyrachowane wpychanie mnie do kolejki. Więc na tę chwilę wybrałbym:
5. TYTUS jako opcję rezerwową na koniec.
--------------- Naprawdę dałem tutaj maksa dla was. Moja partnerka ma anielską cierpliwość, ale i ona już na mnie krzywo patrzyła, jak nie odrywałem wzroku od forum. Liczę na was, trzymam kciuki i powodzenia! Volv, bezrolny Ale chuja warte teraz, porobili nas.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:01:59 GMT 1
Ale się uśmieję, jeśli Grubol też niewinny.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 20:02:28 GMT 1
Na szczęście za 2 dni zostaniesz stąd spektakularnie wypierdolony, a Twoja wiarygodność wyjebie na ryj już za 6 minut. Nie obchodzi mnie moja wiarygodność, ja działam w dobrej wierze, Ty działasz w złej. Jeśli nie jesteś w mafii, to przykro mi, ale zagrałeś fatalną rozgrywkę. Więc mam szczerą nadzieję, że w mafii jesteś. I CO TY PIERDOLISZ DLA MNIE PAPIEŻ GRAŁ FAJNIE I SIĘ ROZKRĘCIŁ KTOŚ TU MA KURWA ZJEBANE ODCZYTY I TO TY MAFIOZO!!!!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 20:02:36 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 20:02:36 GMT 1
Szkoda mi trochę na was nerwów chłopaki
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:02:43 GMT 1
Teraz to po prostu chce mi się śmiać.
W ogóle to zlinczujmy Grubola, a potem zlinczujcie mnie nawet jak padnie niewinny, bo mam już dosyć.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 20:03:12 GMT 1
boże święty
|
|