|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 20:03:42 GMT 1
DA SIĘ ZMUTOWAĆ KILKA OSÓB? BO AŻ MNIE TRIGERUJE CZYTANIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 20:03:56 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 20:03:56 GMT 1
Idę się napić
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:04:24 GMT 1
Nie no kurwa, udało mi się nie zagłosować na mafię nawet jak wyrzuciliśmy Laurę. Jak Centrysta nie jest w mafii, to w ogóle nigdy nie zagłosowałem na mafię.
Żeby mieć 100% zjebanych głosów, to Centrysta powinien być miastowym i Grubol też, bo zgodnie z obietnicą lecę w Grubola.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:05:01 GMT 1
Grubol, to wyciągnięcie mojej tożsamości to była okropna decyzja, teraz każdy będzie rozpowiadał o Maximusie który gra od 6 lat w tą grę i nie potrafi głosować na mafiozów.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 18, 2023 20:05:31 GMT 1
Papież grał chujowo i to mówię jako pewny niewinny. Tzn. jego zaangażowanie było jak najbardziej na plus (chociaż przekonywałem sam siebie, że to robił jako mafiozo), ale miał bardzo brzydkie zagrywki, z którymi kojarzyłem dotychczas tylko jego mafijną wersję. No, ale jak to się mówi, you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:05:46 GMT 1
Nie obchodzi mnie moja wiarygodność, ja działam w dobrej wierze, Ty działasz w złej. Jeśli nie jesteś w mafii, to przykro mi, ale zagrałeś fatalną rozgrywkę. Więc mam szczerą nadzieję, że w mafii jesteś. I CO TY PIERDOLISZ DLA MNIE PAPIEŻ GRAŁ FAJNIE I SIĘ ROZKRĘCIŁ KTOŚ TU MA KURWA ZJEBANE ODCZYTY I TO TY MAFIOZO!!!!! Dla mnie nie grał fajnie. Ja tu mam powtórkę Generał vs Glon, gdzie takimi samymi manewrami przegraliśmy gierkę miastu. Szkoda Gary, trzymaj się tam na cmentarzu. Piszę co myślę, pomyliłem się, zdarza się. Nie wiem, czy Grubol jest w mafii, wątpię. To znaczy, że jestem ruchany przez któregoś ze swoich kumpli i nie zostawię tak tego.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 20:05:55 GMT 1
CIEKAWE CZY KTOŚ ZCLAIMUJE KSIĘDZA?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 20:07:30 GMT 1
I CO TY PIERDOLISZ DLA MNIE PAPIEŻ GRAŁ FAJNIE I SIĘ ROZKRĘCIŁ KTOŚ TU MA KURWA ZJEBANE ODCZYTY I TO TY MAFIOZO!!!!! Dla mnie nie grał fajnie. Ja tu mam powtórkę Generał vs Glon, gdzie takimi samymi manewrami przegraliśmy gierkę miastu. Szkoda Gary, trzymaj się tam na cmentarzu. Piszę co myślę, pomyliłem się, zdarza się. Nie wiem, czy Grubol jest w mafii, wątpię. To znaczy, że jestem ruchany przez któregoś ze swoich kumpli i nie zostawię tak tego.
XD NIESAMOWITE NIEWINNY DAWIDOZDOBA TO BY TERAZ WKURWIONY RZUCIŁ GŁOS NA GRUBOLA ŻEBY MU BYŁO WSTYD JEŚLI JEST NIEWINNY ZA ZJEBANIE GIERKI MIASTU ALE NIEWINNY DAWIDOZDOBA WIDZIAŁBY TEŻ WINE GRUBOLA A TEN TUTAJ TEGO NIE WIDZI
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:07:52 GMT 1
Papież grał chujowo i to mówię jako pewny niewinny. Tzn. jego zaangażowanie było jak najbardziej na plus (chociaż przekonywałem sam siebie, że to robił jako mafiozo), ale miał bardzo brzydkie zagrywki, z którymi kojarzyłem dotychczas tylko jego mafijną wersję. No, ale jak to się mówi, you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain No ja miałem to samo, więc nie rozumiem, że Lepper który ma wyjebane na księdza pierwsze co robi, to rzuca się z takim krzykiem. Chociaż może rozumiem, zrobiłbym to samo. Wciąż są szanse wygrać, ale nie wierzę, że lincz na Grubolu te szanse zwiększa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 20:08:04 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 20:08:04 GMT 1
Grubol, to wyciągnięcie mojej tożsamości to była okropna decyzja, teraz każdy będzie rozpowiadał o Maximusie który gra od 6 lat w tą grę i nie potrafi głosować na mafiozów. A to nie tak, że to było do wyłapania i bez Grubola?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:08:53 GMT 1
Grubol, to wyciągnięcie mojej tożsamości to była okropna decyzja, teraz każdy będzie rozpowiadał o Maximusie który gra od 6 lat w tą grę i nie potrafi głosować na mafiozów. A to nie tak, że to było do wyłapania i bez Grubola? W zasadzie się z tym nie kryłem, ale on to wywlókł. Zresztą nieważne. Niesamowicie mi wstyd za tą grę. Myślałem, że moja poprzednia gra była kiepska, ale ta jest jakimś cudem jeszcze gorsza.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:09:45 GMT 1
Dla mnie nie grał fajnie. Ja tu mam powtórkę Generał vs Glon, gdzie takimi samymi manewrami przegraliśmy gierkę miastu. Szkoda Gary, trzymaj się tam na cmentarzu. Piszę co myślę, pomyliłem się, zdarza się. Nie wiem, czy Grubol jest w mafii, wątpię. To znaczy, że jestem ruchany przez któregoś ze swoich kumpli i nie zostawię tak tego.
XD NIESAMOWITE NIEWINNY DAWIDOZDOBA TO BY TERAZ WKURWIONY RZUCIŁ GŁOS NA GRUBOLA ŻEBY MU BYŁO WSTYD JEŚLI JEST NIEWINNY ZA ZJEBANIE GIERKI MIASTU ALE NIEWINNY DAWIDOZDOBA WIDZIAŁBY TEŻ WINE GRUBOLA A TEN TUTAJ TEGO NIE WIDZI jesteś tu nowy, więc Ci podlinkuję edycję: mafiacorner.boards.net/board/32/edycja-xxviii-mg-redjak mam jebać grubola, skoro popełniłem ten sam błąd i wtedy, i teraz? to ja się biłem z Papieżem przez całą rozgrywkę. jeśli grubol ma dostać wpierdol, to nie za taką przesłankę, to jest za proste i naiwne. przypominam, że to ja optowałem za papieżem, grubol chciał krokieta. zastanów się kurwa leppper w końcu.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:11:54 GMT 1
ja jestem skłonny oddać swój głos niedźwiedziowi
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 20:12:01 GMT 1
Podsumowując: Dlaczego Krokiet jest w mafii: Konsekwentnie w tej edycji kwestionował wiele moich ruchów. Był wobec mnie w dużej mierze cyniczny. Niczym surowy ojciec - strofował, krytykował, co bym nie zrobił, uważał, że tej mojej grze no JEDNAK KURCZĘ czegoś brakuje. COŚ CHOLIBCIA NIE MOGĘ ZAUFAĆ TEMU GRUBOLOWI DO KONCA to już nawet serdeczny kolega Harrier, który nienawidzi uprzejmych ludzi, zaczął się przełamywać i widzieć, że ten Grubol w mafii się przestaje dodawać. Dlaczego Papież jest w mafii: Za mało jest w nim również chęci zauważenia, że jestem niewinny. To samo co Krokiet -> no KURKA WODNA TEN GRUBOL, NO JA NIE WIEM CZY TEN ANANAS JEST W MIEŚCIE CZY W MAFII Mam ogromne przekonanie o tym, że Papież wykazałby o wiele więcej chęci żeby zauważyć we mnie niewinność. Dlaczego Harrier jest w mafii: Jasny chuj. No to rozgrywka przegrana. Przekleję mój testament: KOLEJKA DO LINCZOWANIA (szczegóły poniżej):Harrier dzisiaj pokazał prawdziwą twarz. To, że wybrał mnie i konsekwentnie nie chciał mnie w tej edycji uniewinnić, to jedno. Ale sposób w jaki to zrobił był karygodny. Powymyślał jakieś gówno-teorie żeby znaleźć uzasadnienie wybrania mnie. Niby paranoja, niby strach, ale ja tam widziałem jedynie cynizm. Ale nie dziwię się, musiał zniżyć się do tego poziomu, bo mafia miała znacznie mniejsze szanse na wygraną bez linczu na mnie. A do tego reszta graczy mi się uniewinniła. Ale chuja warte teraz, porobili nas. Ja nie wiem Grubol, jaką teraz przyjmiesz narrację, czy będziesz szedł w to samo, czy mega zdziwienie wynikiem linczu i winnym kierunku pójdziesz, ale ja tu kurwa widzę pewną prawidłowość. Twoimi podejrzanymi są ci, którzy nie potrafili cię uniewinnić. Jeśli jesteś w mieście, to faktycznie dałeś W CHUJ effortu, natomiast to jak ty na siebie patrzysz, a jak cię widzą inni, to dwie różne rzeczy. I wiem, że teraz upraszczam, że na wszystkich były też inne argumenty, ale na koniec dnia to mi się sprowadza wszystko do jednego, do stosunku do Grubola.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 20:14:57 GMT 1
Wyłożyłem wam dzisiaj kurwa, że w wersji niewinny-niewinny było pchanie Papieża, a w wersji winny-niewinny kolejność robiła różnicę dla parzystej/nieparzystej meczówki. tutaj sobie mogę teraz pluć w brodę, skurwiały charakter asystenta
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 18, 2023 20:17:24 GMT 1
Oh fuck, teraz będę musiał siedzieć po robocie i czytać całe to gówno, skoro obeciałem Papieżowi
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 20:18:00 GMT 1
Harrier Lepper Luci Krokiet
te ksywki możecie sobie wydziarać
ten Niedźwiedź może henną
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:20:55 GMT 1
Grubol, a jak niewinny, to w następnej kolejności pewnie wyjebiecie mnie za zrobienie ugrupowania "mafia/miasto" z dwóch miastowych i będę miał wręcz minusowy żal do was wszystkich (bo za taką grę to zasłużyłem).
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:21:29 GMT 1
Grubol, a jak niewinny, to w następnej kolejności pewnie wyjebiecie mnie za zrobienie ugrupowania "mafia/miasto" z dwóch miastowych i będę miał wręcz minusowy żal do was wszystkich (bo za taką grę to zasłużyłem). kto jest w mafii z Grubolem?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:24:01 GMT 1
Grubol, a jak niewinny, to w następnej kolejności pewnie wyjebiecie mnie za zrobienie ugrupowania "mafia/miasto" z dwóch miastowych i będę miał wręcz minusowy żal do was wszystkich (bo za taką grę to zasłużyłem). kto jest w mafii z Grubolem? Chuj wie w sumie, byłem przekonany że są dwa obozy i że Papież niewinny = ty/Centrysta/luci/Grubol winni ale nawet mi się to do końca z pewnych powodów nie klei + z oczywistych względów mam brak zaufania do swoich odczytów lol. Papież, wiem, że właśnie cię dojebałem, ale spójrz na te moje dotychczasowe odczyty i powiedz mi w twarz, że powinienem iść za swoimi własnymi myślami, haha.
|
|