|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 18:16:48 GMT 1
ale miałem zabawny pomysł na kreacje co
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:18:12 GMT 1
Thank you Olinek for offer. When you want meeting me? ^^ But you need remember i have husband. Pani Melanio, nie będę ukrywać, że jestem osobą aseksualną. Nic i nikt nie jest w stanie mnie podniecić. Spotkanie na kanwie stricte służbowej, nie mówmy tu o kwestiach towarzyskich i wzajemnym spoufalaniu. A proszę mi jeszcze powiedzieć taką jedną rzecz. Czy Pan Ozdoba Dawid jest dla Pani osobą atrakcyjną?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 18:19:25 GMT 1
fajnie jakby w mafii był sonny rocket
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:19:49 GMT 1
Podoba mi się, że olinek zwraca uwagę na wejście ozdoby, które też mi się nie spodobało Czy jest Tygrysem tamilskim? Bo jeżeli tak, to pomimo szacunku i nieodpartej sympatii, nie mogę sobie pozwolić na publiczne spotkania z Panem. W takiej sytuacji zalecałbym konspirację.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:19:53 GMT 1
via mobile
Post by Laura Pergolizzi on Oct 12, 2023 18:19:53 GMT 1
Witam moich polskich fanów! Lubicie mnie słuchać, a to doskonały początek naszej współpracy.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:20:29 GMT 1
zolta nagroda trujkonta za pierwsza interakcje trujstronna laduje w rekach pana grzybiorza, guernikaża i pana ukrytego smoka
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 18:22:02 GMT 1
Thank you Olinek for offer. When you want meeting me? ^^ But you need remember i have husband. Pani Melanio, nie będę ukrywać, że jestem osobą aseksualną. Nic i nikt nie jest w stanie mnie podniecić. Spotkanie na kanwie stricte służbowej, nie mówmy tu o kwestiach towarzyskich i wzajemnym spoufalaniu. A proszę mi jeszcze powiedzieć taką jedną rzecz. Czy Pan Ozdoba Dawid jest dla Pani osobą atrakcyjną? I don't know who is Mr Ozdoba. It's not my world. I can meeting with gentleman and Mr Ozdoba is not gentleman.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:22:28 GMT 1
to prawda
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 18:24:53 GMT 1
MAFIA JEST JAK PASOŻYT KTÓRY WDZIERA SIĘ DO ZDROWEGO ORGANIZMU SPOŁECZEŃSTWA SĄ TO GRUPY KTÓRE DZIAŁAJĄ W UKRYCIU WPŁYWAJĄC NA ŻYCIE KAŻDEGO Z NAS ZATRUDNIAJĄ SIĘ W NIELEGALNYCH DZIAŁANIACH KTÓRE WPROWADZAJĄ ZAMĘT I NIEPEWNOŚĆ SĄ JAK CIENIE KTÓRE KIERUJĄ SIĘ JEDYNIE WŁASNYM INTERESEM
ALE MY JAKO OBYWATELE NIE MOŻEMY POZWOLIĆ NA TO ABY MAFIA RZĄDZIŁA NASZYMI ULICAMI I ŻYCIEM CODZIENNYM MUSIMY STANĄĆ RAZEM I PODJĄĆ DZIAŁANIA KTÓRE DOPROWADZĄ DO ICH POKONANIA!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:25:08 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:25:08 GMT 1
zolta nagroda trujkonta za pierwsza interakcje trujstronna laduje w rekach pana grzybiorza, guernikaża i pana ukrytego smoka Co to jest nagroda trójkąta i czemu tovma jakiekolwiek znaczenie?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:28:07 GMT 1
ciesze sie ze zapytales
nagroda trujkonta jest trujkontem ktory wyglada jak na obrazku i oznacza, ze bede sie wam przygladal, znaczenie ma jakies albo nie ma jeszcze zadnego, ciezko mi powiedziec w tym momencie, jedna rzecz zostala tam powiedziana ktura moze cos dac w przyszlosci ale nie mozna jeszcze o niej mowic
jak wiesz o jakiej rzeczy muwie to zacytuj i napisz ale bez dodatkowych wyjasnien bo nie mozna
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 18:29:42 GMT 1
Ja się przyznaję, na nic nie mam chęci, zwłaszcza do życia. Nie będzie żadnego szukania zabójcy, nic mnie ten lincz na niewinnym nie interesuje. Ja go z drzewa nie będę ściągać. Żadnych postępów w śledztwie nie będzie, ani przesłuchań, ani narzędzia zbrodni, nic. I jeszcze Garte chce ode mnie pieniądze za pokój. Nawet do stoczni nie wejdę, nic nie będę robić. Wszystko mnie nudzi.
Może oprócz Phasmida.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:31:30 GMT 1
MAFIA JEST JAK PASOŻYT KTÓRY WDZIERA SIĘ DO ZDROWEGO ORGANIZMU SPOŁECZEŃSTWA SĄ TO GRUPY KTÓRE DZIAŁAJĄ W UKRYCIU WPŁYWAJĄC NA ŻYCIE KAŻDEGO Z NAS ZATRUDNIAJĄ SIĘ W NIELEGALNYCH DZIAŁANIACH KTÓRE WPROWADZAJĄ ZAMĘT I NIEPEWNOŚĆ SĄ JAK CIENIE KTÓRE KIERUJĄ SIĘ JEDYNIE WŁASNYM INTERESEM ALE MY JAKO OBYWATELE NIE MOŻEMY POZWOLIĆ NA TO ABY MAFIA RZĄDZIŁA NASZYMI ULICAMI I ŻYCIEM CODZIENNYM MUSIMY STANĄĆ RAZEM I PODJĄĆ DZIAŁANIA KTÓRE DOPROWADZĄ DO ICH POKONANIA! Panie Andrzeju, radziłbym tak głośno nie krzyczeć, gdyż pętla na Pana szyi coraz bardziej zaczyna się zaciskać. Bardzo interesująca wędka zarzucona przez Pana Ozdobę. I nawet udało mu się złapać rekina tygrysiego. Chociaż, to chyba nie rekin. Szprota to.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 18:33:37 GMT 1
POWIEM KRÓTKO I ZWIĘŹLE , NIE MA MOWY O JAKIEJKOLWIEK KOALICJI Z OLEKSYM!! SŁYSZYMY WIELE OPINII I TEORII DOTYCZĄCYCH RÓŻNYCH AFER W TYM TZW "AFERY TRÓJKĄTOWEJ" NIE JESTEŚMY OSĄDEM ALE JAKO PARTIA KTÓRA REPREZENTUJE INTERESY MIASTA MAMY OBOWIĄZEK UPEWNIĆ SIĘ ŻE WSZYSCY Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJEMY DZIAŁAJĄ W ZGODZIE Z NASZYMI WARTOŚCIAMI I STANDARDAMI
TAK WIĘC DOPÓKI NIE BĘDZIE JASNE CZY JÓZEF OLEKSY MIAŁ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z AFERAMI, MAFIAMI CZY INNYMI KONTROWERSJAMI NIE MA MOWY O ŻADNYCH KOALICJACH MUSIMY CHRONIĆ NASZĄ WIARYGODNOŚĆ I ZASADY BO TO JEST TO CO NAPRAWDĘ MA ZNACZENIE
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 18:38:40 GMT 1
CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Czy Lepperowi nie przyszło zbyt prosto to przejście na partię reprezentujacą interesy miasta?
WEWNĘTRZNE IMPERIUM: a może by tak sobie w łeb palnąć?
Ty: a ja mam to w dupie
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:39:12 GMT 1
Muszę przyznać, że przyjemnie słucha się Pana Leppera. Nie żebym traktował jego słowa na poważnie. Traktowałbym to raczej w kategoriach wesołego folkloru. A taki koloryt jest nam bardzo potrzebny, w tych naszych czasach postbalcerowiczowskich.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 18:41:59 GMT 1
jak przyczajony tygrys nie napisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 18:42:57 GMT 1
Kłaniam się.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:43:02 GMT 1
pewnie ma kwasnom mine jak brzeczek na widok lewendowskiego
ale szybki w tezach slony krokiet jakby zupa tez za slona byla i gotowal mu ja ukryty smok
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:43:30 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:43:30 GMT 1
jak przyczajony tygrys nie na pisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa.
|
|