|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 18:43:59 GMT 1
ostatnim postem rzutem na taśme!
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 18:44:15 GMT 1
jak przyczajony tygrys nie na pisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii Encyklopedia (Średni: Sukces): zgodnie z utartymi prawidłami gry, mafiozi wpisują się na trzeciej stronie.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:44:18 GMT 1
smieszny ludzik z gry komputerowej z kolei raczyl zauwazyc szpilke w smiesznych postach pana leppera wiec jestem ciekaw czy tak latwo mu przyjdzie zauwazac belki w postach innych w przyszlosci skoro to taki sprawny detektyw
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:45:00 GMT 1
ostatnim postem rzutem na taśme! Wybacz, akurat poszedłem do baru po zapas miodowej brandy
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 18:45:10 GMT 1
Pan Balcerowicz to jest przecież wróg Polski, to jest wróg Polski, proszę pana! A taki Pan Du Bois to jego prawnik. Francuski prawnik! To jest prawnik wróg Polski. Proszę pana! To są ludzie, którzy tylko myślą o tym, jak zarobić, jak okraść Polskę!
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 18:45:52 GMT 1
For me harder times were around 1992 when on my country started civil war.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:45:55 GMT 1
jak przyczajony tygrys nie na pisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa. mozliwe ze zostala tam duza nadwiedza przemycona jak fajki w oplu tomasza hajto ale jeszcze o tym porozmawiamy mam nadzieje
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:46:17 GMT 1
Pan Tygrys ma wzmożoną potrzebę składania wyjaśnień.
Spokojnie, może się Pan trochę przyczaić. Nie stoimy przecież, tutaj, przed Komisją Śledczą. Możemy wspólnie przejść się do sejmowego bufetu. Opowiem Panu o moich pomysłach przy gorzkiej herbacie.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 18:47:38 GMT 1
Przyczajony Tygrys to chyba ironia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:47:42 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:47:42 GMT 1
Pan Tygrys ma wzmożoną potrzebę składania wyjaśnień. Spokojnie, może się Pan trochę przyczaić. Nie stoimy przecież, tutaj, przed Komisją Śledczą. Możemy wspólnie przejść się do sejmowego bufetu. Opowiem Panu o moich pomysłach przy gorzkiej herbacie. Nie ma co się czaić, ja nie mam nic do ukrycia @ozdoba - to chyba wiem, o którym poście mowa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:48:53 GMT 1
via mobile
Post by sonnycrocket on Oct 12, 2023 18:48:53 GMT 1
fajnie jakby w mafii był sonny rocket Co to za podszyw? Witam szanowne grono miejskie. Czas tutaj posprzątać.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 18:49:06 GMT 1
For me harder times were around 1992 when on my country started civil war. Good day, Mrs. Trump. I would like to briefly explain the program of our party, Samoobrona(self defense party). We prioritize the well-being of our citizens, promoting economic growth and social justice. We believe in a strong and prosperous Poland, and we aim to achieve this through responsible governance and cooperation with our international partners.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 18:49:07 GMT 1
Pan Balcerowicz to jest przecież wróg Polski, to jest wróg Polski, proszę pana! A taki Pan Du Bois to jego prawnik. Francuski prawnik! To jest prawnik wróg Polski. Proszę pana! To są ludzie, którzy tylko myślą o tym, jak zarobić, jak okraść Polskę! Panie Andrzeju, idę przed Sejm na papierosa, bo mnie trochę w krtani drapie. Może byłby Pan chętny na puszczenie, jak to mówią, dymka? Poczęstuję Pana Sobraniami.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 18:49:09 GMT 1
w klasyfikacji jak powiedziec cos zeby nie powiedziec nic wygrywa melasa pragnalbym zwrucic rowniesz uwage ze pierwsza wypowiedz w #grze e zostala powiedziana przez prawdziwego psa ale piesz poszeld i go nie ma po tym i to jest interesujace bo wreczx czekal w blokach startowych az gwizdek na pierwsza polowe zabrzmi
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 18:49:51 GMT 1
fajnie jakby w mafii był sonny rocket Co to za podszyw? Witam szanowne grono miejskie. Czas tutaj posprzątać. kupe po kolegach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:49:52 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:49:52 GMT 1
Przyczajony Tygrys to chyba ironia. No na razie mam czas to piszę, ale jutro cały dzień w podróży to dlatego korzystam z dobrodziejstw licznika. Zarejestrowałem się dlatego jako tygrys, w razie jakbym trafił do mafii albo dostał księdza, żeby mieć dobrą wymówkę w postaci kreacji. Ale że bezrolny, to co sobie będę żałował.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 18:50:57 GMT 1
Bardzo sprytnie.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 18:51:19 GMT 1
For me harder times were around 1992 when on my country started civil war. Good day, Mrs. Trump. I would like to briefly explain the program of our party, Samoobrona(self defense party). We prioritize the well-being of our citizens, promoting economic growth and social justice. We believe in a strong and prosperous Poland, and we aim to achieve this through responsible governance and cooperation with our international partners. Good Evening Mr Lepper. As First Lady United States of America i believe on good partnership between my country and Poland.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 18:53:13 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 18:53:13 GMT 1
Jebane amerykańce po wszystko łapę wyciągną. Irak, Afganistan i ciągle im mało to jeszcze po mafiacorner łapy wycìągają
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 18:53:36 GMT 1
Pan Balcerowicz to jest przecież wróg Polski, to jest wróg Polski, proszę pana! A taki Pan Du Bois to jego prawnik. Francuski prawnik! To jest prawnik wróg Polski. Proszę pana! To są ludzie, którzy tylko myślą o tym, jak zarobić, jak okraść Polskę! Panie Andrzeju, idę przed Sejm na papierosa, bo mnie trochę w krtani drapie. Może byłby Pan chętny na puszczenie, jak to mówią, dymka? Poczęstuję Pana Sobraniami. Panie Józefie, wydaje się, że papierosy to Wasza specjalność, nieprawdaż? Ale skoro tak hojnie oferujesz, to może rzeczywiście warto spróbować. Dymek zawsze może pomóc w rozmowie, a kto wie, może uda nam się rozwiązać zagadkę afery trójkątowej? Być może w trakcie tej papierosowej konferencji znajdziemy nowe pomysły na rozbijanie mafii i szukanie tych, którzy próbują okraść naszą Polskę. Po wszystkim, przecież współpraca to klucz do sukcesu! Zatem idźmy na tę rozmowę, a może odkryjemy, że razem jesteśmy w stanie zrobić więcej. Na zdrowie! Good day, Mrs. Trump. I would like to briefly explain the program of our party, Samoobrona(self defense party). We prioritize the well-being of our citizens, promoting economic growth and social justice. We believe in a strong and prosperous Poland, and we aim to achieve this through responsible governance and cooperation with our international partners. Good Evening Mr Lepper. As First Lady United States of America i believe on good partnership between my country and Poland. Thank you Lady. Goodbye.
|
|