|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 20:13:48 GMT 1
Kogo macie za najbardziej niewinnych, poza wami oczywiście i mną? Muszę poważnie rozważyć modlitwę, a swoje zdanie już znam Po mojemu to weź pod uwagę testament Grubola.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:14:54 GMT 1
W ogóle, Ozdoba, muszę Cię mocno zmartwić, bo nie czytałem - to był chujowy żart. Ale wybronię dzisiaj ten mord, odjebiemy cztery mafie w linczach i wtedy będziemy na mnie kurwić.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 20:15:12 GMT 1
W ogóle, Ozdoba, muszę Cię mocno zmartwić, bo nie czytałem - to był chujowy żart. Ale wybronię dzisiaj ten mord, odjebiemy cztery mafie w linczach i wtedy będziemy na mnie kurwić. ja pierdole
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:15:18 GMT 1
Ty wsadziłeś głowe w dupe jak linczowałeś stuprocentowo niewinnego papieża i ogara
poodbijamy piłeczke?
dawaj lepiej adres bo musze nadać przesyłkę
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:15:52 GMT 1
przeżyłem takie samo rozjebanie łba jak pinsa v rimbaud
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 20:16:17 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 20:16:17 GMT 1
generalnie, jeżeli to prawda to volv musiał mieć conajmniej 3 mafie na plecach które korzystały z tego co odpierdalał. Musiał być to Ozdoba i Maximus bo było to widać gołym okiem ale niewiele to zmienia, ułożył to tak że skończy się jutro linczem na mnie Krokiet ty nie miałeś tych samych typów na czerwono zakładając Grubola czerwonego?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:17:53 GMT 1
sorry, dla mnie jedyny scenariusz
volv rozpierdalał miasto, a mafia go wspierała z tylnego siedzenia
a jemu ani przez moment to nie przeszkadzało i ci co byli z nim byli okej, a ci co przeciwko niemu byli w mafii
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:18:17 GMT 1
Powiem to już teraz, że zdecydowanie przez całą grę łapałem od Ozdoby niewinne wajby i nic się specjalnie w tej kwestii nie zmieniło. To tak jakbym stracił dostęp do neta (bo nie ma opcji, żeby mafia mnie zamordowała, brak im jaj)
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 20:18:27 GMT 1
zara będzie prawidziwy test dla trzeciej drogi lepper jesteś swój czy pisowiec
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:19:10 GMT 1
generalnie, jeżeli to prawda to volv musiał mieć conajmniej 3 mafie na plecach które korzystały z tego co odpierdalał. Musiał być to Ozdoba i Maximus bo było to widać gołym okiem ale niewiele to zmienia, ułożył to tak że skończy się jutro linczem na mnie Krokiet ty nie miałeś tych samych typów na czerwono zakładając Grubola czerwonego? A czemu miałoby to cokolwiek zmieniać w kwestii pozostałych? On robił czarną robotę, a mafia po nim powtarzała. Do tego stopnia, że wyglądali jak trzej mafiozi gadający to samo.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:20:02 GMT 1
albo scenariusz drugi
jakaś luci doda tytus niedźwiedź a prawdziwy ksiądz to sonny rocket
serio, daje takie samo prawdopodobieństwo
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:20:20 GMT 1
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:21:53 GMT 1
albo scenariusz drugi jakaś luci doda tytus niedźwiedź a prawdziwy ksiądz to sonny rocket serio, daje takie samo prawdopodobieństwo Mam Ci wrzucić swój testament, żebyś przejrzał na oczy, niewierny Tomaszu?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:24:35 GMT 1
Lepper niech będzie drugim po Ozdobie w radzie mędrców. Ale żeby sprawnie podejmować decyzje, potrzebny jest triumwirat (a przynajmniej nieparzysta liczba głosów), więc z trzecim nickiem wkrótce do was wrócę
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 20:26:37 GMT 1
to jest kurwa jakieś kuriozum ogólnie, kolejną edycję z rzędu mam flashbacki z wietnamu
skurwysyny skończcie moje męki
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:28:47 GMT 1
Btw. Luci, tłumaczyłaś się już z tego, czemu wczoraj zmieniłaś głos? Bo wiem, że wczoraj padało to pytanie.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:30:41 GMT 1
wolałbym wierzyć, że jestem ruchany przez montiego vulgarda i kshaqa niż przez gang świeżaków
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 20:33:55 GMT 1
Btw. Luci, tłumaczyłaś się już z tego, czemu wczoraj zmieniłaś głos? Bo wiem, że wczoraj padało to pytanie. Tak, tłumaczyłem się już, zaraz Ci wrzucę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 20:34:37 GMT 1
wolałbym wierzyć, że jestem ruchany przez montiego vulgarda i kshaqa niż przez gang świeżaków jakbyś był w mieście, to byś właśnie miał kociokwik i podejrzenie zdrady ze wszystkich stron, przede wszystkim od Harriera, a Ty kurwa ubzdurałeś sobie coś i nie potrafisz podać NIC co nie jest po twojej klapkonaocznej linii a ja chciałem z Tobą gadać normalnie nie napisałeś o Harriecie nic przez całą edycję co by było do zapamiętania, nie wierzę w takie uniewinnianie na ryj, ja poświęciłem dużo czasu żeby napisać co sądzę o Grubolu i dlaczego jest niewinny
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 20:35:20 GMT 1
Btw. Luci, tłumaczyłaś się już z tego, czemu wczoraj zmieniłaś głos? Bo wiem, że wczoraj padało to pytanie. Ja nigdzie nie stwierdziłem, że będę głosował na Papieża czy Grubola. Zagrałem tak bo zdawało mi się, że może uda się wyciągnąć jakieś info z mojego przeskoku. Widziałem, że ludzie raczej będą się spodziewać mojego głosu na Papieżu. Zacząłem rozmyślać czy więcej mi powie kolor zielony Papieża, czy kolor zielony Grubola. No i dla samego oczyszczenia atmosfery miasta. Odpowiedzi na mój jeden post dały mi też do zastanowienia. Teraz są dwie opcje, imo. Mafia wykorzystuje zamęt siany przez zielonego Grubola, który wkłada bardzo dużo czasu, ma ambicje i przez to zrobił dymy, co jest jej na rękę, wtedy w mafii mógłby być Koń/Ozdoba/LP + jeszcze dwóch ziomków typu Doda na przykład. Druga opcja to Grubol wspinający się na wyżyny, ale przestrzelił miastowe nastroje w jednym momencie. Szczerze mówiąc to jeszcze nie do końca wiem co o tym myśleć, jeszcze staram się zwrócić uwagę na dynamikę Koń - Grubol. Ogólnie to mi wychodzi, że powinien polecieć Grubol już dla świętego spokoju bo nikt do końca już nie będzie pewien jego przynależności. Wydaje mi się, że nawet jakbyśmy go olali, nie słuchali, a zostawili do odstrzelenia nie w tym, ale następnym linczu to stworzy tylko więcej problemów. Tym bardziej po zielonym Papieżu powinien spaść z rowerka, sory.
|
|